Predlog: Banovanje "masivnih" korisnika fejsbuka
  • PlAn D

Verovatno,skoro svim clanovima je dosta:

-Cede i zmajeva
    -Tadicevih izvinjenja
    -Autobusa koji se teraju ovuda
    -Onih osecaja
    -Neduhovitih postera
    -Tri metara iznad neba
    -Fejsbuk fora
    -Postera o smrti poznatih
    -Delija i Grobara
    -Licnih stvari (npr. Sanja,volim te itd...)
    -Facebook slova (sh,ch,tj,w,@,the,CX...)
    -Facebook smajlija ( :D xD :) o.O...)
    i jos mnoogo toga.

Zato,predlazem banovanje tih korisnika,ne ostre banove,dan dva dok se ne opamete.
    Nadam se da ce moj predlog biti usvojen.

• Krv

Sve je to ok, ali ne pise se "ne duhovitih" , nego "neduhovitih".

Ako vec hoces da se boris protiv takvih, ne budi takav.

Zar mislis da neko moze da se opameti za dan dva?

• Sterija

Slažem se za sve ove crtke osim za prve tri. Mislim mogu i one da smore, ali volim ih ako se napravi neki dobar poster na tu temu. A što se tiče predloga nije loš. Jer su u zadnje vreme počeli mnogo da prenose ta sranja sa fejsa i sa demoticacije ona emo sranja.

• PlAn D

Sve je to ok, ali ne pise se "ne duhovitih" , nego "neduhovitih".

Ako vec hoces da se boris protiv takvih, ne budi takav.

Zar mislis da neko moze da se opameti za dan dva?

Hvala na uvidjenoj gresci. Ne mislim,ali mozda ima takvih. Ako se ne opamete,povecava im se ban.

• Дејс!

Slažem se za sve ove crtke osim za prve tri. Mislim mogu i one da smore, ali volim ih ako se napravi neki dobar poster na tu temu. A što se tiče predloga nije loš. Jer su u zadnje vreme počeli mnogo da prenose ta sranja sa fejsa i sa demoticacije ona emo sranja.

+1

• PlAn D

Da,ali u 97% slucajeva takvi posteri smaraju. U samo 3% slucajeva takvi posteri mogu da zasmeju. Hvala na pohvali.

• Sterija

Pa dobro sad nije baš u 97% slučajeva. Ti što pokušavaju da naprave poster o čedi, tadiću ili o autobusu to su uglavnom plagijati ili loše kopije.

• Dzankee

Neduhoviti posteri? (99.15%)

• BusteR

Толико активан корисник са чак 105 поена, јао...

Не може тако...
    Сви смо корисници подједнаки и то је то...
    Ако неко дође, нормално је да напише говно... Велико говно....
    Ја само то исти урадио са својом првом дефком, па ето преживјех, да су ме бановали, вјероватно бих се сморио и не би било 360 мојих дефки...
    Тако да против.... Глупо је бановати људе због прве дефке или постера...

• bojanboj

A za ljubav što je reč od pet slova kurac palac a? a?

• BusteR

A za ljubav što je reč od pet slova kurac palac a? a?

Љубав је ријеч од 5 слова 3 самогласника и 2 идиота :Д

За то бих само стављао бан по 12354235 дана и за ону да је бус бржи кад трчиш за њим... Мада и за ону за интелектуалце :Д

• Rosoneri

I za srbina teroristu.

• P

sh,ch,tj,w,@,the,CX...

THE DECXKO SXT@ FALI OVIM SLOVIM@ TO JE D@N@S MODERNO!!! OTJETE U EVROPSKU UNIJU @ NE PRIHV@T@TE NISXT@ MODERNO, E MOJI B@LK@NCI!

• BusteR

I za srbina teroristu.

И за то!

• Давид

THE DECXKO SXT@ FALI OVIM SLOVIM@ TO JE D@N@S MODERNO!!! OTJETE U EVROPSKU UNIJU @ NE PRIHV@T@TE NISXT@ MODERNO, E MOJI B@LK@NCI!

Bukw@ln0 decxk0 msm re@ln0?!

• SHM_

podrška decxku! ahahaaa
    Ali sad realno pun mi je kurac 3 metra iznad zemlje, to mora da je neki pederski projekat?

• musssashe

svi ste vi korisnici fejzbuka!

• SHM_

da jesmo, ali ne kvarimo vukajliju sa istim (makar ja)

• Facafacaa

Ето, добро је да је оваква тема отворена. Живјели смо у мраку довољно дуго, просвјетљење најзад дође.
    http://www.pekarasunce.com/images/Peciva/Kifla.jpg

• Срна

božja kifla je nad nama,dobro je!

• Пд

Јесте знали ви да постоје осам разлога зашто Србин не може да буде терориста, а?

А да је жена оно око пичке, и то нисте знали?

• Bioshocker

Ova kifla ima šmek. Božanski sjaj ja mislim da je to!

• Срна

peki,a je l' si ti znao ono o ljubavi i samoglasnicima i suglasnicima i da bus ide brže kad se za njim trči nego kad se sedi u njUma i da supermen mokri u javnom wc-u?

• Фрањо Дивљак

Ко вам крив кад не можете да направите оригиналне постере као што су Ђоссо Сиффреди и Ђорао!

• Пд

Срна
    peki,a je l' si ti znao ono o ljubavi i samoglasnicima i suglasnicima i da bus ide brže kad se za njim trči nego kad se sedi u njUma i da supermen mokri u javnom wc-u?

Да л' сам знао? Знам напамет то!

Знаш ти кад крава умре а теле пати? Е то ти је телепатија! Конташ? Теле као дете од краве + патија као патити.

А језик који је сексуални орган који поједине дилеје користе за говор? То је врх!

Јел си ти знала да сам ја интелектуалац зато што некад и по два сата не помислим на секс???

• Срна

a,je l' si znao da je baba omnipotentno biće i da čovek od ruke pravi pičku,a od kurca budalu?he!na vašaru se svašta sazna!

• Пд

Кол'ко су они нас заправо образовали, свашта човек сазна од њих.

• Срна

ureže ti se kao tablica množenja.

• PlAn D

Dajte,jebala vas kifla i najpopularnije definicije,ovo je ozbiljno! Vukajlija se polako pretvara u Demotivaciju,a vi se tu sprdate...

• Bioshocker

Jel si osetio onaj osećaj kad ti da pop kiflu? đolololo

• Towelie_

Jos uvek je ziva tema?! Very well, JA JEBEM!
    NODDY PENETRISE ANIME JUNAKINJE!

• Mićko

Која троловска тема... Па ајде. аблаблаблаблаблабла СТОНИ ФУДБАЛ аблаблабла БАЊА ЛУКА аблаблаблабла ПОТОС-ТАСОС- ЈОРГОС-МИТОС

• PlAn D

Која троловска тема... Па ајде. аблаблаблаблаблабла СТОНИ ФУДБАЛ аблаблабла БАЊА ЛУКА аблаблаблабла ПОТОС-ТАСОС- ЈОРГОС-МИТОС

Lol.

• Mićko

Па шта очекујеш, матори, кажеш некоме ко цепа дрва да цепа дрва, овакви ликови ионако добијају банане, немој ништа да се секираш...

• P

http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201009/28452/medium_images.jpg?1303852244

PlAn D
    Verovatno,skoro svim clanovima je dosta:

-Cede i zmajeva
    -Tadicevih izvinjenja
    -Autobusa koji se teraju ovuda
    -Onih osecaja
    -Neduhovitih postera
    -Tri metara iznad neba
    -Fejsbuk fora
    -Postera o smrti poznatih
    -Delija i Grobara
    -Licnih stvari (npr. Sanja,volim te itd...)
    -Facebook slova (sh,ch,tj,w,@,the,CX...)
    -Facebook smajlija ( :D xD :) o.O...)
    i jos mnoogo toga.

Zato,predlazem banovanje tih korisnika,ne ostre banove,dan dva dok se ne opamete.
    Nadam se da ce moj predlog biti usvojen.

• P

ZAPAMTI .....PRVO pravilo kod mene je -- NEMOJ..da mi se mesas u PRIVATNI ZIVOT, jer ja se ne mesam u tvoj !!! ...Ako si PROTIV ONOG...koga JA VOLIM.......ti si moj neprijatelj BROJ JEDAN !!!

• Bioshocker

Divi ga lima botro, đido botro, lima botro.

• Herein Lee

Te "male" banane ne vrede uopšte - sačekaće da to prođe, pa će se vratiti i početi opet isto. Opet, ako se lupi trajni, nije teško napraviti dupli nalog.
    Mislim da obični smrtnici ne mogu da reše ovaj problem, pa predlažem da se pomolimo Facinoj Kifli. Ona zna Odgovor.

• sylar011

recite mi kakav je osećaj kad vam pop da kiflu?

• Negroidno Govedo

Šta je bre loše u demotivacionim posterima...pa to je bio i srž posterske sekcije sajta...

• industrial

Ja sam za ono iz prvog posta.

• Pendula'

Novak Djokovic, Jovan Krkobabic, Vojislav Kostunica, Kosovo je Srbija, ACAB, itd. itd.

• PlAn D

Te "male" banane ne vrede uopšte - sačekaće da to prođe, pa će se vratiti i početi opet isto. Opet, ako se lupi trajni, nije teško napraviti dupli nalog.
    Mislim da obični smrtnici ne mogu da reše ovaj problem, pa predlažem da se pomolimo Facinoj Kifli. Ona zna Odgovor.

U redu. Cekamo spas Facine kifle. U pravu si,to nam je jedino preostalo.

• t

samo ukinite glupe fore, ne razumem cemu polemika? prosto je i jednostavno, ako imate dobre moderatore nema o cemu da se prica, oni ce znati da procene.. i da, postere za djokovica ukinite skroz, MOLIM VAS :DDDDD

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.