Verovatno,skoro svim clanovima je dosta:
-Cede i zmajeva
-Tadicevih izvinjenja
-Autobusa koji se teraju ovuda
-Onih osecaja
-Neduhovitih postera
-Tri metara iznad neba
-Fejsbuk fora
-Postera o smrti poznatih
-Delija i Grobara
-Licnih stvari (npr. Sanja,volim te itd...)
-Facebook slova (sh,ch,tj,w,@,the,CX...)
-Facebook smajlija ( :D xD :) o.O...)
i jos mnoogo toga.Zato,predlazem banovanje tih korisnika,ne ostre banove,dan dva dok se ne opamete.
Nadam se da ce moj predlog biti usvojen.
Slažem se za sve ove crtke osim za prve tri. Mislim mogu i one da smore, ali volim ih ako se napravi neki dobar poster na tu temu. A što se tiče predloga nije loš. Jer su u zadnje vreme počeli mnogo da prenose ta sranja sa fejsa i sa demoticacije ona emo sranja.Da,ali u 97% slucajeva takvi posteri smaraju. U samo 3% slucajeva takvi posteri mogu da zasmeju. Hvala na pohvali.

Толико активан корисник са чак 105 поена, јао...
Не може тако...
Сви смо корисници подједнаки и то је то...
Ако неко дође, нормално је да напише говно... Велико говно....
Ја само то исти урадио са својом првом дефком, па ето преживјех, да су ме бановали, вјероватно бих се сморио и не би било 360 мојих дефки...
Тако да против.... Глупо је бановати људе због прве дефке или постера...- Psh,ch,tj,w,@,the,CX...
THE DECXKO SXT@ FALI OVIM SLOVIM@ TO JE D@N@S MODERNO!!! OTJETE U EVROPSKU UNIJU @ NE PRIHV@T@TE NISXT@ MODERNO, E MOJI B@LK@NCI!

Ето, добро је да је оваква тема отворена. Живјели смо у мраку довољно дуго, просвјетљење најзад дође.
http://www.pekarasunce.com/images/Peciva/Kifla.jpg- Пд
Јесте знали ви да постоје осам разлога зашто Србин не може да буде терориста, а?
А да је жена оно око пичке, и то нисте знали?
- ПдСрна
peki,a je l' si ti znao ono o ljubavi i samoglasnicima i suglasnicima i da bus ide brže kad se za njim trči nego kad se sedi u njUma i da supermen mokri u javnom wc-u?Да л' сам знао? Знам напамет то!
Знаш ти кад крава умре а теле пати? Е то ти је телепатија! Конташ? Теле као дете од краве + патија као патити.
А језик који је сексуални орган који поједине дилеје користе за говор? То је врх!
Јел си ти знала да сам ја интелектуалац зато што некад и по два сата не помислим на секс???
- Пд
Кол'ко су они нас заправо образовали, свашта човек сазна од њих.
- P
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201009/28452/medium_images.jpg?1303852244
PlAn D
Verovatno,skoro svim clanovima je dosta:-Cede i zmajeva
-Tadicevih izvinjenja
-Autobusa koji se teraju ovuda
-Onih osecaja
-Neduhovitih postera
-Tri metara iznad neba
-Fejsbuk fora
-Postera o smrti poznatih
-Delija i Grobara
-Licnih stvari (npr. Sanja,volim te itd...)
-Facebook slova (sh,ch,tj,w,@,the,CX...)
-Facebook smajlija ( :D xD :) o.O...)
i jos mnoogo toga.Zato,predlazem banovanje tih korisnika,ne ostre banove,dan dva dok se ne opamete.
Nadam se da ce moj predlog biti usvojen. - P
ZAPAMTI .....PRVO pravilo kod mene je -- NEMOJ..da mi se mesas u PRIVATNI ZIVOT, jer ja se ne mesam u tvoj !!! ...Ako si PROTIV ONOG...koga JA VOLIM.......ti si moj neprijatelj BROJ JEDAN !!!
Te "male" banane ne vrede uopšte - sačekaće da to prođe, pa će se vratiti i početi opet isto. Opet, ako se lupi trajni, nije teško napraviti dupli nalog.
Mislim da obični smrtnici ne mogu da reše ovaj problem, pa predlažem da se pomolimo Facinoj Kifli. Ona zna Odgovor.U redu. Cekamo spas Facine kifle. U pravu si,to nam je jedino preostalo.
- t
samo ukinite glupe fore, ne razumem cemu polemika? prosto je i jednostavno, ako imate dobre moderatore nema o cemu da se prica, oni ce znati da procene.. i da, postere za djokovica ukinite skroz, MOLIM VAS :DDDDD
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.