Horoskopski znaci, njihove karakteristike, mane i prednosti
  • Sebastian_Valmont

Pa, evo ja ću da počnem kako bi vam bilo jasno o čemu se radi...
    Ja sam dupla devica. Znači, picajzla i perfekcionista. Moje boleštine idu do te mere da u sred noći, ako snimim da mi miš ne stoji na sredini onog podmetača, ustajem da ga namestim. Papuče mi ne stoje jedna do druge i pod uglom od 90 stepeni u odnosu na ćoškastu ivicu tepiha? Nema šanse. Dalje, poruke koje kuckam na telefonu su uvek sa korišćenjem interpunkcijskih znakova, velikog i malog slova, novog reda i etc. Znači strašno. :D

• sylar011

zašto si transfer za ostale devce decxko?

• Sebastian_Valmont

BeboP, pa koji ti je podznak od ovih, lav, rak, bik ili si dupli ovan?

• BeboP

JA SAM DUPLA DEVCA, BEZ TRANSFERA.

• BeboP

JA NE VERUJEM U HOROSKOP DECXKO, KAD JEBEŠ SVE VIDIŠ !

• Ox

O gluposti horoskopa i karakteristikama znakova sve je rečeno ovde. Zmia kobjasnila.

• VanGoga

E,muko.
    Ja sam isto duplerica devica , al' me zabriga za dzumbus po kući.
    Doduše,žderem se zbog njega,ali me mrzi da rintam toliko kad znam da će za 5 minuta opet da bude sve zarozano.
    Jedino ,istina,pazim na pisanije - koliko mogu.
    I na higijenu.
    I da mi radni sto na poslu bude uredan.
    I oko njega.
    I knjige.
    I kad vidim neku izgužvanu odeću (na nekom) meni se smrkne..
    E,jbg.

• Rosoneri

Kako da odredim podznak?

• Verbalni GzV

Ja sam lav , pojma nemam koji mi je podznak.

• свjecна свега

Ja sam u znaku dupli blizanac.Šta to znači?
    EDIT:Samo mi nemojte reći da sam dvolična.

• VanGoga

Vesna,eno pročitaj BeboP -ov post :)

• свjecна свега

Ova kameleonska ličnost

Znala sam.

• Verbalni GzV

Šta znači Libra po naški ?

• Verbalni GzV

A šta znači Lav i Vaga , mora da sam neko veliko mudo..

EDIT

Tek sam sad provalio Blažov post

EDIT na EDIT

Ovo je kombinacija u kojoj moraju da se sažive snažna ličnost, jake volje, svesna sopstvene vrednosti, kakav je Lav, i popustljiva i elastična, ljubazne i uravnotežene prirode, karakteristična za Vagu. Tako se rađa osoba koja uvek sa lakoćom uspeva da zadobije i održi značajnu ulogu u životu i u odnosima sa ljudima.

Znao sam da ću da budem neko veliko mudo..

• Valdemar

Ma ajte ljudi. To su gluposti. Pre nekoliko dana sam imao priliku da se uverim da su sve to sranja. Samo pokušajte da nađete neki program koji vam prikazuje stvarne položaje planeta i zvezda na nebeskom svodu. Ova astrološka izračunavanja teško maše. Oni uzimaju da je na taj i taj datum (npr. moj rođendan, 29. jula) Sunce u sazvežđu Lava, i to mi je znak, Lav. E, jeste kurac. To je bilo pre dve hiljade godina, a danas je Sunce na taj datum u sazvežđu Raka. Ko ne veruje, nek se uveri. Program se nalazi na adresi www.stellarium.org.

• Кукурек

Penny: I’m a Sagittarius, which probably tells you way more than you need to know.

Sheldon: Yes, it tells us that you participate in the mass cultural delusion that the sun’s apparent position relative to arbitrarily defined constellations at the time of your birth somehow affects your personality.

• Televizor

Ko ima nešto protiv blizanci neka kaže odma...

• Хујо Смрад

Ja sam lav. Realno, mi izjebemo svojih trijes sekundi i nama lepo.
    I da, potpadam pod stereotip horoskopskog lava. Egoističan sam, seksi, i lepo mirišem.

• Rosoneri

И ја сам близанац.
    У подзнаку вага.

• ophidia

Vodolija - riba.
    Inače, hejtovala sam horoskop dok nisam ukapirala da ima i te kakve logike.
    Sve vodolije koje poznajem generalno su lude kao struja, a da kažemo da ih imam 10 u okolini.
    I da, tipična sam vodolija.

• GM

dok nisam ukapirala da ima i te kakve logike.

Какве?
    http://i55.tinypic.com/29236eu.gif

• ophidia

Ahahaha....
    Neću da krenem u neke argumente zato što sam ja stalno skeptična kad neko krene da me ubeđuje u nešto što ne verujem, tako da ono.-.-
    Recimo da tačno možeš po čoveku da provališ šta je u horoskopu, ako ga malo duže znaš. Škorpije recimo, pošto sam sa njima najviše upadala u okršaje, ukapirala sam ih koliko-toliko.

• rnrt-rain

Водорак! А у кинеском вацпе!

• Bioshocker

Pričajte mi o tripovima sa pravim uglom.

• VanGoga

Lele,još jedan Devac. :)

• Crna Guja

Ja sam svinja.

• Verbalni GzV

Ja sam lav. Realno, mi izjebemo svojih trijes sekundi i nama lepo.
    I da, potpadam pod stereotip horoskopskog lava. Egoističan sam, seksi, i lepo mirišem.

Mi lavovi jebemo !

• Gospodin Čoek

Ne verujem u horoskop, to su budalastine. Nit me interesuje niti znam sta sam u horoskopu!

• Televizor

Svakakvih gluposti sam se načitao za horoskopske znake kao na primer

Blizanci vole zabavu i šaljivi su.

Vodolije su nežne ali vole erotiku i dosta su strastvene.

Škorpije obožavaju seks.

Ribe su lenje.

Ima još dosta samo ne mogu da se setim...

• En_Dotter

O kom veku i melinijumu se radi ovde?

• Премежденије!

O gluposti horoskopa i karakteristikama znakova sve je rečeno ovde. Zmia kobjasnila.

@Окс,
    и сви остали који су дошли да говоре како је хороскоп срање. Дакле, уз дужно поштовање, господо (без имало ироније), ако мислите да је хороскоп говно и то тврдите, значи да ви немате шта да тражите на овој теми. Имате Тарзанију, имате Википедију, имате Гугл, па изволите. Ово је место за све нас дебиле и залуђенике који верујемо у ту глупост звану астрологијом и пустите нас да уживамо у тој метафизичкој баљезгарији.
    Још нешто, нико није будак овде па да не зна да на интернету можемо наћи сажето написане све комбинације знака и подзнака. Чим је човек отворио тему ваљда је мислио на неку конструктивну дискусију на нивоу чланова. Наравно да треба у неким моментима копирати поједине делове са других сајтова, али суштина је полемика. Па ово је форум. Ваљда.
    И наравно, ако је неко расположен да дискутује о утицајима звезда, планета, знакова и осталог на људски индвидуум, а да му је притом иницијална намера пљувачина по астрологији, нека то не покушава док није проучио (покушао да проучи) бар два хороскопа и прочитао бар нешто од одговарајуће литературе.

Најзад, Змиин текст је дојајан и кроз њега се види да је неко време ипак проучавала астрологију. ;)

ЕДИТ: Ех, да, ја сам Риба (29. степен), а у подзнаку Лав.

• mm

Meni je horoskop zanimljiv. Osnovne karakteristike znakova su skoro iste. Ja okreni, obrni, kad tad onjušim škorpiju i ne bude mi dobro. Ne povodim se time da se moj znak ne miriše sa njima, niti ikada pitam ko je šta u horoskopu pa kao, au, s ovim se ne slažem. Jednostavno osetim loš vajb, i uvek ispadne škorpija. Na drugom mestu ženski jarac. Sa njima ulazim na keca u komunikaciju, super se slažemo, i samo: PUF. Hidrogenska bombau. Valjda kase ukapiramo, tad se i porokamo :)
    Inače sam Lav-vaza

• Majakovska

Ja sam Škorpija, podznak Strelac. Dva totalno različita znaka... Smeta mi to nekad, jer želim da budem sebična i zajebana (škorpija), ali neki delić mene (jebeni dobričina strelac) uvek popusti i ide naokolo pomažući ljudima koji će ga kasnije ispaliti. Damn!

• Bioshocker

A šta je osoba rođena 20. januara? Meni to nije jasno, ne mogu nikad sigurno da se izjašnjavam i da oću. Jarac ili lijovoda?

• Majakovska

Verovatnije da si jarac, ali znam sajt za to, pa ti mogu izračunati, ali treba vreme, datum i mesto rođenja.

• Bioshocker

Davaj sajt, iako ni njima ne verujem.

• Премежденије!

http://www.astro.com/

Биошокеру, то је, изгледа, 29. степен Јарца. Сам прелаз на Водолију. Засигурно имаш уплив наредног знака. Тако да слободно себе можеш да окарактеришеш кол'ко Јарцем толико и Водолијом. А ако ти је наглашена Водолија, вероватно си и више на тој страни.

• Majakovska

Ovde. Kad ti izračuna, skroluj dole i u toj tabeli vidi šta kaže za Sunce...Ako je u jarcu, onda si jarac

• Bioshocker

Akvarijus, mada što kažeš, ako je išta od ovoga iole istinito, mora biti od oba po malo.

• Culle.haha

Zanimljivo je ovo. Ovo što čitam prija mojoj sujeti.

• Премежденије!

Аха, Акваријус. Дакле, ипак је пређена граница. У том случају је то чист знак, 1. степен. :Д
    Дакле, нема уплива Јарца. Водолија, чиста к'о суза!

• Bioshocker

Hahahaha, I'm not dirty!
    EDIT: Mada me buni što većina horoskopa kaže da Vodolija "počinje" od 21. januara.

• Премежденије!

20.1 до 18. 2. је Водолија. Ево, отворио сам једну релевантну књигу, специјално због тога.