Pa, evo ja ću da počnem kako bi vam bilo jasno o čemu se radi...
Ja sam dupla devica. Znači, picajzla i perfekcionista. Moje boleštine idu do te mere da u sred noći, ako snimim da mi miš ne stoji na sredini onog podmetača, ustajem da ga namestim. Papuče mi ne stoje jedna do druge i pod uglom od 90 stepeni u odnosu na ćoškastu ivicu tepiha? Nema šanse. Dalje, poruke koje kuckam na telefonu su uvek sa korišćenjem interpunkcijskih znakova, velikog i malog slova, novog reda i etc. Znači strašno. :D
ZNAČI DECXKO PAZI OVO http://www.brija.com/forum/index.php?topic=18078.0

O gluposti horoskopa i karakteristikama znakova sve je rečeno ovde. Zmia kobjasnila.

E,muko.
Ja sam isto duplerica devica , al' me zabriga za dzumbus po kući.
Doduše,žderem se zbog njega,ali me mrzi da rintam toliko kad znam da će za 5 minuta opet da bude sve zarozano.
Jedino ,istina,pazim na pisanije - koliko mogu.
I na higijenu.
I da mi radni sto na poslu bude uredan.
I oko njega.
I knjige.
I kad vidim neku izgužvanu odeću (na nekom) meni se smrkne..
E,jbg.
Za određivanje podznaka: http://www.cafeastrology.com/ascendantcalculator.html

A šta znači Lav i Vaga , mora da sam neko veliko mudo..
EDIT
Tek sam sad provalio Blažov post
EDIT na EDIT
Ovo je kombinacija u kojoj moraju da se sažive snažna ličnost, jake volje, svesna sopstvene vrednosti, kakav je Lav, i popustljiva i elastična, ljubazne i uravnotežene prirode, karakteristična za Vagu. Tako se rađa osoba koja uvek sa lakoćom uspeva da zadobije i održi značajnu ulogu u životu i u odnosima sa ljudima.
Znao sam da ću da budem neko veliko mudo..

Ma ajte ljudi. To su gluposti. Pre nekoliko dana sam imao priliku da se uverim da su sve to sranja. Samo pokušajte da nađete neki program koji vam prikazuje stvarne položaje planeta i zvezda na nebeskom svodu. Ova astrološka izračunavanja teško maše. Oni uzimaju da je na taj i taj datum (npr. moj rođendan, 29. jula) Sunce u sazvežđu Lava, i to mi je znak, Lav. E, jeste kurac. To je bilo pre dve hiljade godina, a danas je Sunce na taj datum u sazvežđu Raka. Ko ne veruje, nek se uveri. Program se nalazi na adresi www.stellarium.org.
- p
prvi i poslednji post na temi

Ahahaha....
Neću da krenem u neke argumente zato što sam ja stalno skeptična kad neko krene da me ubeđuje u nešto što ne verujem, tako da ono.-.-
Recimo da tačno možeš po čoveku da provališ šta je u horoskopu, ako ga malo duže znaš. Škorpije recimo, pošto sam sa njima najviše upadala u okršaje, ukapirala sam ih koliko-toliko.
O gluposti horoskopa i karakteristikama znakova sve je rečeno ovde. Zmia kobjasnila.@Окс,
и сви остали који су дошли да говоре како је хороскоп срање. Дакле, уз дужно поштовање, господо (без имало ироније), ако мислите да је хороскоп говно и то тврдите, значи да ви немате шта да тражите на овој теми. Имате Тарзанију, имате Википедију, имате Гугл, па изволите. Ово је место за све нас дебиле и залуђенике који верујемо у ту глупост звану астрологијом и пустите нас да уживамо у тој метафизичкој баљезгарији.
Још нешто, нико није будак овде па да не зна да на интернету можемо наћи сажето написане све комбинације знака и подзнака. Чим је човек отворио тему ваљда је мислио на неку конструктивну дискусију на нивоу чланова. Наравно да треба у неким моментима копирати поједине делове са других сајтова, али суштина је полемика. Па ово је форум. Ваљда.
И наравно, ако је неко расположен да дискутује о утицајима звезда, планета, знакова и осталог на људски индвидуум, а да му је притом иницијална намера пљувачина по астрологији, нека то не покушава док није проучио (покушао да проучи) бар два хороскопа и прочитао бар нешто од одговарајуће литературе.Најзад, Змиин текст је дојајан и кроз њега се види да је неко време ипак проучавала астрологију. ;)
ЕДИТ: Ех, да, ја сам Риба (29. степен), а у подзнаку Лав.
- mm
Meni je horoskop zanimljiv. Osnovne karakteristike znakova su skoro iste. Ja okreni, obrni, kad tad onjušim škorpiju i ne bude mi dobro. Ne povodim se time da se moj znak ne miriše sa njima, niti ikada pitam ko je šta u horoskopu pa kao, au, s ovim se ne slažem. Jednostavno osetim loš vajb, i uvek ispadne škorpija. Na drugom mestu ženski jarac. Sa njima ulazim na keca u komunikaciju, super se slažemo, i samo: PUF. Hidrogenska bombau. Valjda kase ukapiramo, tad se i porokamo :)
Inače sam Lav-vaza 
Ovde. Kad ti izračuna, skroluj dole i u toj tabeli vidi šta kaže za Sunce...Ako je u jarcu, onda si jarac