- M
Ne koristite prašak za veš na koji je nacrtan limun jer u njega stavljaju pravi limun a ne koncetrat ka u sokove što stavljaju.
- M
Ja našao Isusa u Smoki.
- A
Ja sam pronašao sreću u šljivovici.
- l
jedan moj ortak našao parčiće stakla u flaši koka kole. zvao ih, a oni mu rekli "samo zamenite flašu u prodavnici" a on kaže njima "aha, mogao bih to, a mislio sam možda da pozovem pepsi, sigurno bi im ta informacija bila zanimljiva". kažu oni njemu da ipak ostane na vezi, prebace mu nekog direktora nečega, ovaj mu se naizvinjavao, poslali mu ne znam ni ja koliko pakovanja koka kole, silne neke majce, kape, kišobrane, šolje, pičkematerine od promo materijala. posle se kajao što ih nije malo više pritisnuo i tražio lovu...
- l
c, odma mu poverovali. uzeli su oni tu flašu, bila je neotvorena i videli se staklići (on nije vido kad je uzimao)

Ја нашо накриво залепљен филтер на пола пакле пљуге Малборо голда и кума ме научи дим да се жалим (ради тамо), ја на портирницу и дам им ону паклу лоше залепљену а они мени два бокса истих .. слатко се отрух ...
А, да ... а у кесици јумисове супе нашо сам живог црва ... и нисам се жалио .. само више не купујем ништа јумисово ..
moja drugarica je našla kesu u pizziMoj drug naš'o flaster! Bljaaaak!
I kamen u pasulju sam našla, al ko mi kriv kad sam tad uzela ručak iz nekog restorana(nagovorila me mama), a oni tamo na veliko, na rinfuz tovare...
Otisaka šminke na čašama kad u kafiću naručim ćepi mali milion, ja sam ko ukleta! A stvarno sam picajzla po tom pitanju. I sad samo moram žestinu da pijem :)
Kao pekar sam u džakovima brašna pronalazio metalne ploče, komade plastike i naravno crve (što je ustvari dobro sa crvima brašno, jer je to ustvari netretirano brašno), a takođe znam da se koriste razni aditivi radi poboljšanja ukusa, obima i ostalog kod hleba i peciva. Napominjem da su uglavnom aditivi u onom najobičnijem "belom" hlebu ustvari uglavnom gluten, askorbinska kiselina. U TZV.Crnom, raženom, ciabati i ostalim nazovi "zdravim" hlebovima ima više aditiva nego u gaziranim pićima poznatih proizvođača. Koriste se razne kiseline, aditivi na bazi ptičijeg perija i sl. Tako da ako želite zdrav hleb, jedite onaj najobičniji, jer u njemu ima brašno, sol, voda, malo ulja ili masti i glutenski aditiv. E sad, možda naiđete na neku dlaku ili možda koju muvu, ali to je sve.

Ај кад смо код супа у кесици, оће неко да ми објасни ону фору кад једем супу од печурака из кесице (али само од печурака) па кад кашиком загребем по дну тањира и осетим како нешто шкрипи под кашиком (можда ја трипујем, али у 9 од 10 супица ми се догађа).. нека ме неки зналац убеди да то нису силикати од мајке земљице коју кусам ...
- M
Ja sam jednom našao sir među crvima!

Ja radio u jednoj pekari i jebem li ga, imali smo neku četku za premazivanje peciva sa uljem (zejtinom) kada se isto ispeče, i fala kurcu da sa iste otpadne po neka dlaka i završi na kifli ili nekom pecivu. Ko uzkurac, naiđe neki lik i počne da galami na prodavačicu što je naš'o dlaku. Ali najjače je to, što je istoj rek'o: Koji kurac je ovo?! Dlaka! Pa jel vimate pekare ili veprove ovde?! I ko uzkurac ja nailazim ovaki čupav da vidim kakva je galama. Jebem ti život, cela radnja blenula u mene.
EDIT:фатал ерорАј кад смо код супа у кесици, оће неко да ми објасни ону фору кад једем супу од печурака из кесице (али само од печурака) па кад кашиком загребем по дну тањира и осетим како нешто шкрипи под кашиком (можда ја трипујем, али у 9 од 10 супица ми се догађа).. нека ме неки зналац убеди да то нису силикати од мајке земљице коју кусам ...
U svakoj jumisovoj sa pečurkama sam iskusio isto, a najgore od svega što sam kupio zalihu istih kao za smak sveta.
- M
Zato što tako ispada ka da je on glup Laki i da mu je cilj da ljudima donosi toplo pivo. Pivo se pije ladno, mlako isto, al to prije nekolko vjekova.
- M
Mene prodali pokvaren burek na Baščaršiji, ja taman da zagrizem a ono meso iskoči iz njega i pobježe! Zamisli to, pobjegao mi miš iz bureka!