Poređaj po popularnosti... kaizene
  • shitbrix

Ово си мог'о у предлоге.

Али за.

• syngrafeas

Imalo bi logike da na satu stoji lista dvadesetak nalpopularnijih definicija ikad...S druge strane, ako bi definicije bile na taj način istaknute, ne bi nikad ni prestale da budu najpopularnije.
    Čak i kad bi to bilo urađeno, a mislim da nije najlakše na svetu izvesti tu opciju jer ni sam nigde ne možeš da čitaš sve definicije na jednom mestu, više od prvih dvesta pedeset strana zauzele bi odavrane.

• Towelie_

Apsolutno za. Ima kvalitetnih definicija koje vredi procitati. Kajzene uvodi to opet.

• Л0Л

ЈАВИ СЕ КАЈЗЕНЕ!!!!

Плус на предлог

• nem0

Боље крените да читате од прве првцијате дефиниције на овамо, па ћете сами наћи генијалности. Данашња омладина, све би здраво за готово...
    Измена: све је лепо објаснио синграфеас.

• Natnat

Opcija koja bi podsticala lenjost.
    Protiv.

• Kolfild

protiv. svi bi naskakakli na najpopularnije, manje bi se citale nove stvari.
    tesko je izvodljivo, soortirati tonu definicija...

• [

To je bilo pre, na staroj Vuki.
    Nego, kada ćeš da nam vratiš www2?

• Vita

Велико против. Сунграфеас рече лепо. Најпопуларније ће остајати најпопуларније.

• musssashe

protiv.
    mnogo govnjivih definicija ima puno glasova jer su skoro napisane i stavljene na naslovnu, za razliku od pre kada je boravak na naslovnoj obezbedjivao 50 pluseva, sad ide i do par hiljada

• Млатони

Против. Онда би оне још више набијале скор само због тога што су најбоље оцењене.

• Crna Guja

Ne. I ovako niko ništa ne čita, tek to će biti katastrofa.

• Culle.haha

Pro ali sa (liv)

• dusan1001

Против. Онда би оне још више набијале скор само због тога што су најбоље оцењене.

• dusan1001

Uostalom tako je i moja baba dobila milion pluseva

• Neki nebitan lik

Smatram da je neka promena potrebna, mozda ne u ovom vidu ali promena je potrebna. Defke se slabije citaju (pricam iz licnog iskustva) izbacim neku def. koja bi po ranijem rezimu imala bar 50 ocena a po ovom novom dobijem izmedju 10 i 20 ocena i ondak ti se i ne pise kad znas da ce def da ti vidi 15 ljudi. Cini mi se takodje da je kvalitet definicija znatno opao i da je dosta autora izgubilo volju za pisanjem. Dosuse ne citam nesto puno u zadnje vreme al mislim da je to posledica tog pada kvaliteta. Sve sto hocu da kazem je da mislim da nesto mora da se menja.

• Srbin1389

:чека стефана костића да да листу 10 најпопуларнијих дефиниција:

• Vučica21

Uzdržana.
    Kada smo kod dugmeta "Poređaj po popularnosti" bilo bi dobro da se uvede za omiljene defke i postere. Šta mislite o ovom predlogu?

• Hydrog3n Cyanide

Pitao sam kaizena već ovo na ktitor podforumu. Rekao je da neće ovo da uvodi jer bi došlo do popularizovanja defki koje su već na vrhu, a to je loše.

• a

Pitao sam kaizena već ovo na ktitor podforumu. Rekao je da neće ovo da uvodi jer bi došlo do popularizovanja defki koje su već na vrhu, a to je loše.

Pa dobro je i rekao.

• Marvellous

Ем сте лењи да погледате ван оквира одабраних, ем треба још казан да вам ређа шта да читате. Багро црногорска, мрште у Никшић!

• Skroz O'tkačen

Šta mene sprečava da pomoću kalendara pretražujem najpopularnije definicije za određeni datum, naročito iz perioda kada su, prema opštem mišljenju, definicije bile bolje. Uzgred, dobar skor ne znači i dobru definiciju, već samo da je marketing dobro odrađen. Dokaz je definicija sa najvećim brojem pluseva, koja, ako se ne varam, ima i ubedljivo najveći broj minusa. Postoji nekoliko opcija za pretragu, tražite one teme koje su vama zanimljive i gde očekujete da ćete pročitati ono što vam se dopada.

• impressionism

Neki nebitan lik +1

• Denisx

Zasto si se napio Kaizene pa si svog kuma koji te je inace castio stavio na prvo mjesto umjesto straje?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.