Imalo bi logike da na satu stoji lista dvadesetak nalpopularnijih definicija ikad...S druge strane, ako bi definicije bile na taj način istaknute, ne bi nikad ni prestale da budu najpopularnije.
Čak i kad bi to bilo urađeno, a mislim da nije najlakše na svetu izvesti tu opciju jer ni sam nigde ne možeš da čitaš sve definicije na jednom mestu, više od prvih dvesta pedeset strana zauzele bi odavrane.- [
To je bilo pre, na staroj Vuki.
Nego, kada ćeš da nam vratiš www2? 
Smatram da je neka promena potrebna, mozda ne u ovom vidu ali promena je potrebna. Defke se slabije citaju (pricam iz licnog iskustva) izbacim neku def. koja bi po ranijem rezimu imala bar 50 ocena a po ovom novom dobijem izmedju 10 i 20 ocena i ondak ti se i ne pise kad znas da ce def da ti vidi 15 ljudi. Cini mi se takodje da je kvalitet definicija znatno opao i da je dosta autora izgubilo volju za pisanjem. Dosuse ne citam nesto puno u zadnje vreme al mislim da je to posledica tog pada kvaliteta. Sve sto hocu da kazem je da mislim da nesto mora da se menja.
- aPitao sam kaizena već ovo na ktitor podforumu. Rekao je da neće ovo da uvodi jer bi došlo do popularizovanja defki koje su već na vrhu, a to je loše.
Pa dobro je i rekao.

Šta mene sprečava da pomoću kalendara pretražujem najpopularnije definicije za određeni datum, naročito iz perioda kada su, prema opštem mišljenju, definicije bile bolje. Uzgred, dobar skor ne znači i dobru definiciju, već samo da je marketing dobro odrađen. Dokaz je definicija sa najvećim brojem pluseva, koja, ako se ne varam, ima i ubedljivo najveći broj minusa. Postoji nekoliko opcija za pretragu, tražite one teme koje su vama zanimljive i gde očekujete da ćete pročitati ono što vam se dopada.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.