Очи - огледало душе или средство за посматрање гузица и брадавки ?
  • S

Да ли некад на девојци прво приметите очи, па тек онда величину дојке, напујдана уста и танге како вире изнад фармерица ? Да ли се палите на одређену боју очију, и да ли вам су вам очи фетиш ?

• Petar Pan Pezo$

Primetim ih ako je riba očajna, onda se fiksiram samo na oči.

• M

Pogledam u oči, al jebiga, nema ih nijedna ka one iz mangi, a sisa bila u dekolte ili ne ako je jaka vidi se, na usta već en obraćam pažnju, a te što nose tange što vire iz guzica su po meni ili drolje žešće ili prljave. Da, oči su fine, al neću u oči da je jebem jeboga ti. Možda svršim, ništa više ne obećavam.

• Električar 

Samo da nisu zelene. Mada ako ova nejebica potraje, neće mi biti važno ni da ima rogove i rep sa žaokom.

• l

ja na ribama ne primecujem oci, zapravo to ej poslednje sto primetim. al na tipovima uvek oci. prvo oci, pa nos, pa usne, pa zube, tim redom...

• Pepe González

Jebao sam, ali nikad nisam mogao ozbiljnije voleti ženu koja ima plave (ili zelene) oči. Samo crne ili tamno smeđe oči. Što se tiče boje kose, nije toliko presudna, ali boja očiju jeste.

• Petar Pan Pezo$

A likovi i ribe sa plavim očima mi izgledaju kao da su bolesni, metiljavi...fujčina nad fujčinama

• Давид

Ако је добра, само очи и гађам.

• Путинка

Što hejtujete ženske zelene i plave oči? Ništa lepše! Još ako lepo idu uz boju kose, ih! Ja ostalo ni ne gledam (a i ne bi trebalo).

• l

boze petre....

• Месечарка

Što hejtujete ženske zelene i plave oči? Ništa lepše!

Baš, isto se i ja pitam. Pa lepše je to nego braon. Skoro sve devojke imaju takve ili crne oči, a plave i zelene se redje vidjaju.

• Медо

ако је риба очај, очи су битне мањевише
    овако јок.
    мда волим буљаве девојке лоло

• Pepe González

a plave i zelene se redje vidjaju.

Ono što se tiče egzotike viđanja - ređe viđam i albino midžet šimejlove, al' ih ne bih muvao.

• Punjac

oci nebitne
    samo da nema naocare na njima :)

• selenijum

Samo da nisu zelene.

Eleče, ja sam razočaraTa!!!!

• Towelie_

Ja ostalo ni ne gledam (a i ne bi trebalo).

Zasto da ne, ovo su moderna vremena lolo.

• l

ladno vlajko :))))

a meni bitni oblik ociju nego boja...

• S

Како неко може да не воли зелене и плаве очи, то не капирам. Мени је искрено боја очију битнија од величине сисе. Јебем ли га, мала сиса, велика сиса, мени то све исти курац, али кад видим девојку са зеленим или плавим очима бацам сврш моментални !

• Leno brat

Мени су плаве очи кул реално, некако ружно биће пролепшају, најозбиљније.
    А прво гледам сисе, па лице, кад прође буљу.

• javio

smem da se reklamiram?

mrzi me da pisem odgovor a vec imam definiciju..

Njene oci

• Električar 

Šomi aj upucaj se lolo

• brdac

Како да јој видиш прво очи кад сваког прво видиш из даљине?
    А што се тиче самих очију, није претерано битно какве су, најбитније је да су уклопљене са фацом. Црне, браон па и зелене су ок, једино ми се плаве баш нешто не свиђају, што неко рече изгледају као да су метиљави. А једино још горе од плавих очију је комбинација таквих очију са плавом косом, мртвачким теном, челом од пола метра и главом округлом као фудбалска лопта. Што ће рећи већина северњачких жена.

• S

Јеби га, неко се пали на дојку, ја се палим на зелене очи. Има људи који се пале и на длакаву пичку, њихова ствар. Све је ствар укуса.

• crnigrujan

Meni sve neke graorastih očiju naleću, slučajnos' - ne verujem.

• menijesamodosadno

Не волим да их гледам у очи. Баба ми причала да неке могу да те омађијају па полудиш. Медузе, виле пизде материне фазон.

• Tračica

Izrazito je bitno da nemaju konjuktivitis ili čmičak ololol

• Comatose

Шоми, ја имам зелене очи. 'Очемо се туцамо? лололо Него, не мора да има очи, ако има добру сису, ето, рек'о сам.

• brdac

Е да, из прве извалим кад нека има сочива.

• S

Коматос, моје су зелено-плаве, дућкај га, имам дечка !

• Сантјаго Коровјов

Мени су очи и осмех две најбитније ствари на жени, девојци. Јебо сису ако нема то нешто у очима. И битнији је облик очију него боја. Ал' зелене очи иду кул уз смеђу косу. А и плаве волим. Иначе имам плаве очи. Мада не знам коју боју највише волим. Светле очи су осетљивије, па и углавном људи који имају светле очи носе наочаре. Али јебига, можда су и лепше.

• forget-me-not

Reme, otkad ti imaš plave oči? :))

• S

Мени су очи и осмех две најбитније ствари на жени, девојци.

Мој човек !

• Сантјаго Коровјов

Reme, otkad ti imaš plave oči? :))

Од рођења? :) Ти ме изгледа дуго ниси видела. :) Ајд' да прођу ови рокови па се онда видимо. :Д

• forget-me-not

Nisam :)) Moguće, mada sam mislila da su neke tamnije... :) Ajd' važi, ja sam free :)

E, al' ima nešto u tome da može dosta toga da se vidi u očima... odnosno, u pogledu... Nije bitno koje su boje, neki kažu zelene su lukave, plave urokljive i sl. Nema to veze. Al' nekome se prosto vidi u očima nešto dobro, odnosno loše... Ili bolje reći iskrenost i neiskrenost... Mada, to više ima veze sa celokupnim stavom, ponašanjem, gestikulacijom, itd, ne samo sa očima.

• Petar Pan Pezo$

E, al' ima nešto u tome da može dosta toga da se vidi u očima... odnosno, u pogledu... Nije bitno koje su boje, neki kažu zelene su lukave

http://www.topnews.in/files/Josef_Fritz_2.jpg
    Ovaj je baš lukav!

• СМарко

Мени рече једна у копирницу да имам безочан поглед

• forget-me-not

Taj je strašan! Još sa tim obrvama na vr' čela...

Smare, kako bezočan pogled? :)

• Mala Vidra

Тамна коса у комбинацији са свијетлим очима изгледа савршено, помало нестварно, ал' сви некако више воле тамне очи..

• СМарко

Smare, kako bezočan pogled? :)

Не знам, ваљда што сам био безобразан јер сам јој рекао да ми је газда дозволио да пушим у копирницу и да може да га зовне и пита :)

• Električar 

I dalje glasam za sise i nezelene oči.

• forget-me-not

Smare, ja mislim da se ona loži na tebe :))

• Сантјаго Коровјов

Смарко, да се не лажемо, био си пијан као летва. Знам те. А знам и себе у сличним ситуацијама.

• Blake Griffin

Да ли некад на девојци прво приметите очи, па тек онда величину дојке, напујдана уста и танге како вире изнад фармерица ?

Ključna reč u ovoj rečenici ti je NEKAD. Da, nekad prvo primetim oči, ali naravno kad je neka izrazito lepa devojka. Ali da se ne lažemo, uvek prvo primetim sise, naravno ako su dobre.

• Leo Belosvitac

Oči mi nisu fetiš, više je to lice i lepota. Ako nije predebela, može i crna i plava.

• Thilmo

Dobra tema.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.