Sasvim jasno.
Da li ste nekada imali vezu na daljinu? Šta mislite o tome? Ako ste imali, da li bi ste se opet upustili? Koliko ste trajali? Koliko ste bili udaljeni? Koliko ste imali godina tad? Koji su vam problemi osim nevidjanja i usamljenosti bili prisutni? Da li ste mišljenja da sa nekim osobama vredi biti ''na daljinu'', ili mislite da to ne treba ni započinjati ako u bliskoj budućnosti ne vidite rešenje? Mislite li da ako je već krenulo, da je bolje sabrati se i prekinuti što pre jer se vremenom čovek vezuje i postaje sve teže da se raskine?
Natrpah ja ovde neka nimalo naivna pitanja....
Izolite, komentarišite, zanima me vaše mišljenje.
Molim bez off topic-a i spam-a!!! Hvala! :)))EDIT: Ako vam je tema gej, govno ili tinejdz bulšit, samo je iskulirajte i na taj način pokažite vašu negej, ingenioznu i zrelu personu.
Da li ste nekada imali vezu na daljinu?Jesam.
Šta mislite o tome?Meni bilo dobro.
Ako ste imali, da li bi ste se opet upustili?Jašta.
Koliko ste trajali?Oko 7 dana.
Koliko ste bili udaljeni?Oko 50 metara.
Koliko ste imali godina tad?16
Koji su vam problemi osim nevidjanja i usamljenosti bili prisutni?Slab signal.
Da li ste mišljenja da sa nekim osobama vredi biti ''na daljinu'', ili mislite da to ne treba ni započinjati ako u bliskoj budućnosti ne vidite rešenje?Ne znam.
Mislite li da ako je već krenulo, da je bolje sabrati se i prekinuti što pre jer se vremenom čovek vezuje i postaje sve teže da se raskine?Kako kad.
Da li ste nekada imali vezu na daljinu?Да.
Šta mislite o tome?Супер је то ствар. Ојачала ми је десница рука.
Ako ste imali, da li bi ste se opet upustili?Наравно, стално се упуштам у нове авантуре на даљину.
Koliko ste trajali?Трајемо и сада.
Koliko ste bili udaljeni?Е то не могу рећи. По боји коже могу процјенити да је из Азије.
Koliko ste imali godina tad?16
Koji su vam problemi osim nevidjanja i usamljenosti bili prisutni?Кева кад упадне у собу.
Da li ste mišljenja da sa nekim osobama vredi biti ''na daljinu'', ili mislite da to ne treba ni započinjati ako u bliskoj budućnosti ne vidite rešenje?Ако има наку сису ко Хитоми Танака нек дође слободно, нећу се ја љутити.
Mislite li da ako je već krenulo, da je bolje sabrati se i prekinuti što pre jer se vremenom čovek vezuje i postaje sve teže da se raskine?Мени се од оне сисе за сада не растаје. Мада ако кева упадне још једном и ухвати ме биће јебемо, оде интернет.

Evo ja sam ozbiljna, kad već niko nije.
Ovako, imam 17 godina, a prošlo leto bila sam sa jednim dečkom koji nije iz istog mesta odakle sam ja, već je ovde samo stanovao i išao u školu, a pošto je raspust, tri meseca se nismo vidjali. On je živeo na jedno 200 km od mene, znači nije bilo šanse da se vidimo.
Čuli smo se svakodnevno, tipa fejsbuk, skajp, telefon.. Ali nije to to kad ti ne možeš da uživo budeš sa nekim. Polako su se uopšte gubile teme za razgovor, hladila su se osećanja jednostavno, da bi sve na kraju prekinuli negde početkom avgusta, samo mesec pre škole. Zato mislim da je bolje tako nešto ni ne počinjati, a ako već ne ide, prekinuti, ma koliko teško bilo, jer tako džabe zavaravamo i sebe, a i drugog sa kim smo, a onda dati novu priliku kada ponovo bude bilo mogućnosti za to, kad taj neko bude blizu. Ovako, ne mere dugo da opstane ta veza, ma koliko jaka bila, potreban je kontakt uživo.
Daleko od očiju daleko od srca!Главни објаснио, а вама предлажем да пређете овде
http://www.bravo.rs/
Da li ste nekada imali vezu na daljinu?Да.
Šta mislite o tome?Супер је то ствар. Ојачала ми је десница рука.Елем, није била озбиљна веза, па није ни потрајала дуго.
Ako ste imali, da li bi ste se opet upustili?Немам појма. Никад се не зна.
Koliko ste trajali?С обзиром да је и на близину трајала недељу дана. И то не озбиљно, додај још једну недељу и то је то.
Koliko ste bili udaljeni?Е то не могу рећи. По боји коже могу процјенити да је из Азије.Лажеш, из седамдесетог блока је.
Чак ни то не претерано. Једно 120-150 км, што је у неку руку подношљиво.Koliko ste imali godina tad?17.
Koji su vam problemi osim nevidjanja i usamljenosti bili prisutni?Усамљенос' није била присутна, поготову јер постоје Скајп, телефони итд. Прекратка је веза била да бих могао да причам о проблемима.
Da li ste mišljenja da sa nekim osobama vredi biti ''na daljinu'', ili mislite da to ne treba ni započinjati ako u bliskoj budućnosti ne vidite rešenje?Искрено, много је јебено. Процена да ли ћете успети да се виђате и колико ћете морати да се одричете свега је јако битна. Зајебане су везе чак и ако људи нису толико далеки, али не могу да се виђају сваке недеље. Мада је могуће да успе. Никад се не зна.
Mislite li da ako je već krenulo, da je bolje sabrati se i prekinuti što pre jer se vremenom čovek vezuje i postaje sve teže da se raskine?Што дуже траје, теже је раскинути била то веза на близину или на даљину. То зависи од тебе и ње.

Која тема, лептејебо! http://media.tumblr.com/tumblr_m25b6sBnwk1qdwpd4.gif
- l
ma ja imam neki dežavu... znam da sam negde na forumu nešto kenjala o ovome....
elem, veza na daljinu ne uspeva kad si nedojebani klinac/klinka. al kada si već na neki naččin oformljena ličnost i znaš šta želiš od te veze i "gde to vodi" onda daljina, ma koliko teško padala neki put, ne predstavlja nikakav problem. to ne pričam samo iz svog iskustva, nego i iskustva nekih ljudi koji su već godinama u braku (a u početku je veza bila na daljinu)
što kaže kurd, ne može bez kabla, narafski, ali prednost koju takva komunikacija nosi je to što imaš priliku da se sa tom osobom upoznaš mnogo bolje nego što bi inače. ovako, idete u bioskom, klabing, pozorište, gde god, i ne nemate baš mnogo prilike da se nefizički istražujete. al kad si primoran da ti razgovor bude jedini vid kontakta, onda kroz taj razgovor zađeš dublje nego što bi ikad mogao (svaka dvosmislenost je slučajno namerna), te samim tim te veze, na duže staze, budu čvršće...
- l
a da, ako je veza pukla zbog daljine, pukla bi i inače...

veza ne bi bila veza kad ne bi pukla eventualno.
nikad više veze na daljinu.ende sa tim.
http://www.youtube.com/watch?v=33q-7WWjjOw
ma ja imam neki dežavu... znam da sam negde na forumu nešto kenjala o ovome....elem, veza na daljinu ne uspeva kad si nedojebani klinac/klinka. al kada si već na neki naččin oformljena ličnost i znaš šta želiš od te veze i "gde to vodi" onda daljina, ma koliko teško padala neki put, ne predstavlja nikakav problem. to ne pričam samo iz svog iskustva, nego i iskustva nekih ljudi koji su već godinama u braku (a u početku je veza bila na daljinu)
što kaže kurd, ne može bez kabla, narafski, ali prednost koju takva komunikacija nosi je to što imaš priliku da se sa tom osobom upoznaš mnogo bolje nego što bi inače. ovako, idete u bioskom, klabing, pozorište, gde god, i ne nemate baš mnogo prilike da se nefizički istražujete. al kad si primoran da ti razgovor bude jedini vid kontakta, onda kroz taj razgovor zađeš dublje nego što bi ikad mogao (svaka dvosmislenost je slučajno namerna), te samim tim te veze, na duže staze, budu čvršće...
zev

Veze na daljinu nisu baš za mlade, šta da ti kažem...
Kad si mator(kao ja), onda sve to zašta misliš da je bitno u tvojoj vezi, gledaš nekako drugačije. Iskustveno gledaš na stvari, pa onda i prođe, jbg...Kad si mlad i pun poleta i života, ne znaš koliko stvarno vredi to što imaš i da li uopšte vredi...pa onda uvek tražiš nešto drugo.
Ukratko, moraš malo da budeš smoren životom da bi to funkcionisalo, a i da si baš zaljubljen, u isto vreme! :-)
Au, bilo varijeteta na ovu temu, jašta. I održavala, a i par puta odustala u startu jer se plašila za svoj mir, poučena iskustvom. Mazohizam par ekselans. Ne preporučujem kao i većinu stvari koje imaju veze sa vezama, to je boles. :)
što kaže kurd, ne može bez kabla, narafski, ali prednost koju takva komunikacija nosi je to što imaš priliku da se sa tom osobom upoznaš mnogo bolje nego što bi inače. ovako, idete u bioskom, klabing, pozorište, gde god, i ne nemate baš mnogo prilike da se nefizički istražujete.Ne mora da znači, takva komunikacija ume i da zavara. A ponajbolje je da su ljudi blisko zajedno pa da mogu fino da ćute udvoje, ko će da kucka i da mjauče u mikrofon svaki dan... svašta. :) Ne, pravila nema - mudro da apostrofiram.
Samo nek se ljudi volu.
Dopada mi se izreka, malo preciznija od one "daleko od očiju, daleko od srca", koja kaže: razdaljina je za ljubav, što je vetar za vatru, gasi malu a raspiruje veliku.
To bi bilo to.
Furao sam sa Ruskinjom, Ukrajinkom, Turkinjom, čak i jednom Zambijkom. Ne volim da četujem, a mutav sam za telefonski seks, tako da od toga nije bilo ništa. Očigledno.
Istina, ali ti ne pomaže mnogo da se odlučiš, zar ne?http://www.youtube.com/watch?v=yKdaGf5FeHs
nećeš naći odgovora međ ovom sitnom štampom.... :)
- lrazdaljina je za ljubav, što je vetar za vatru, gasi malu a raspiruje veliku.
e to je to! bravo! da sam znala tu izreku, ne bi morala da pišem onoliki post i tako uspavam amantina mučenog...

Zajebano je to. :/
Najbitnije od svega je da, prije nego što se upustiš u takvu vezu, budeš svjestan svega što ona nosi sa sobom.. Jednostavno, da bi uspjela, ili bar bila blizu uspjeha, obje osobe moraju da budu zrele i svjesne da obje moraju maksimalno da se potrude..
Budući da sam trenutno u takvoj vezi, moram da priznam da nimalo nije lako, ali.. Ako mislite da je ta osoba prava za vas, daljina ništa ne znači.
Kako gej post.