Имам један предлог, не знам да ли је био или није али мислим да би било добро када би се поред дугмета Омиљено, Плуса и минуса појавило и дугме за Предлог Одабране, то би се Линковало Модераторима на неком њиховом пејџу и свака би дефка имала број поред (радило би слично као и омиљене само што нико не би видео која је предложена и колико пута). На овај начин би избегли тему за то и могли би да предложимо ТУЂЕ дефиниције које заиста заслужују насловну. Част модераторима, али видим да све више људи говори о неком неквалитету насловне.
- Szloupotrebljavalo bi se
Upravo ovo, ne postoji način po kom bi taj sistem funkcionisao korektno. A što se tiče žalbi na naslovnu:
24. Odabrane definicije su danas sranje.
25. Odabrani posteri su danas još veće sranje.
26. Autor mora pročitati pravila 24 i 25 jednom dnevno. 
U principu sam za.
Ali, moderatori mogu da provere najbolje defke poredajući od najbolje ocenjenih pa nagore, plus imamo i temu za predlaganje istih.Част модераторима, али видим да све више људи говори о неком неквалитету насловне.Kvalitet nije opao jer ljudi ne čitaju, nego jer ljudi pišu govna..
И да се уведе дугме "ИЗБАЦИ НОВУ ДЕФИНИЦИЈУ" јер се некад нема ни инспирације, ни времена за мануелно писање.Možeš da je napišeš u wordu ili bilo gde drugde, i samo da je iskopiraš...
Inače mislim da bi trebao da se uvede crveni telefon, kad vidim dobru defku da pozovem modulare i da im saopšim, šta treba d odaberu!
Sve u svemu mislim da je nepotrebno to sad...ko zna možda postanemo savesniji ljudi vremenom, pa to dugme bude i imalo malo smisla. A i ima dovoljno načina da se naše dobra defka, ne samo u predloženim, i u reakcijama na dan (poređano po najboljem skoru), ili jednostavno među autorima koji su provereno dobri.- В
Cekajte malo, zar ne postoji tema za predlaganje. Postoje i uslovi ko sve moze da predlozi. Ne vidim zasto se to ne bi moglo potrpati u to jedno dugme. Ako zadovoljavas kriterijume sa teme (koji mogu i da se poostre) imas dugme, inace ne, kraj. Naravno, kada predlozis nesto dodaje ti se na listu da si predlozio tu i tu defku tog i tog autora.
- Sako se poklopi da 3 ili 5 top 100 autora 'odabere' defku, onda bi mod morao da je odabere
haha.
Манијак
da se uvedu još 10 moderatora. ne znam u čemu je problem, neka sadašnji modovi imenuju desetak novih u dogovoru s kajzerom, u čemu je problem?Ufff, ovo mi se dja jos vise... :) Dodajte par modova pa nek pocnu cistke postera i reakcija... Takodje bi mogla da se uvede i opcija za ocenjivanje rada modova, ap ako sakupe veliki negativan skor gube poziciju moda i na to mesto dolazi neko drugi..
XPACT jesi za rakiju ili?!
Sumnjao sam za prijavi dugme...mada sam mislio da samo moduli kuliraju...Ja sam uvek za rakiju, a ovaj predlog podrzavam iz prostog razloga sto me mrzi da idem stalno na forum i da postujem link, ovako je lepo gospockije...
- S
i maed dis for d prps of d riznz.
- Вnek neko stavi ono kaizena boli kurac
evo:
kaizena boli kurac 
Just a thought: da se to predlaganje poveže sa ocenjivanjem definicija. Karikiram: oceniš 1000 definicija i onda dobiješ tu opciju da predložiš, predložiš, brojač se dekrementuje za hiljadu, i onda ispočetka. Malo bi se motivisalo čitanje (ne verujem da bi neko kliknuo hiljadu puta samo zbog ove opcije), a i ne bi se baš olako predlagalo.
Једино да се то предлагање ограничи на топ 300 ауторе као што рече Манијак, мада ће и тако бити доста малверзација.мислим да би било најбоље да сви аутори испод топ 300 напусте сајт лололо
и ео, опет неки предлози...као другарско предлагање на теми је сморило, па ајде да им олакшамо да кликћу са својих дуплих, и да им другари предлажу дефиниције кликом...ма дајте.
е а то за модове није лоше...да се уведе још пар њих и да чисте, банују, јебу мајке.
da se uvedu još 10 moderatora. ne znam u čemu je problem, neka sadašnji modovi imenuju desetak novih u dogovoru s kajzerom, u čemu je problem?Kasnite sa predlogom u odnosu na mod deo foruma, cirka mesec dana. Toliko o tome za sada.
Takodje bi mogla da se uvede i opcija za ocenjivanje rada modova, ap ako sakupe veliki negativan skor gube poziciju moda i na to mesto dolazi neko drugi..Nije da me nešto ugrožava ovaj predlog, ali šta ćeš ti, na primer da ocenjuješ o radu bilo kog moda? OK, hajde ako uđe u konflikt sa nekim drugim autorom, ali i mod je pre svega autor, a konflikti između ljudi kako ovde, tako i drugde su normlna stvar. Dalje, imamoderatora koje ne "vidiš", a koji uvek nešto rade. Bruce je obrisao toliko loših defki u relativno kratkom periodu, tako da ja bukvalno počistim ono što njemu promakne.
Inače, postoji sličan mehanizam za to praćenje rada modova - to samo Kaizem vidi (logično), pa ako je mod u pasivnom stanju duži period, on mu uruči diplomu, potapšega ramenu u stilu "dobar si ti... za potapanje kupusa",vaučer za kupovinu neke teške brlje (da se obeznani i da formatira deo sećanja vezan za mod karijeru).
zyclonda se uvedu još 10 moderatora. ne znam u čemu je problem, neka sadašnji modovi imenuju desetak novih u dogovoru s kajzerom, u čemu je problem?
Kasnite sa predlogom u odnosu na mod deo foruma, cirka mesec dana. Toliko o tome za sada.
Зајк, је л' Кајзену стварно тол'ко пуца курац да га мрзи да умодује још пар људи?!
SydneyJust a thought: da se to predlaganje poveže sa ocenjivanjem definicija. Karikiram: oceniš 1000 definicija i onda dobiješ tu opciju da predložiš, predložiš, brojač se dekrementuje za hiljadu, i onda ispočetka. Malo bi se motivisalo čitanje (ne verujem da bi neko kliknuo hiljadu puta samo zbog ove opcije), a i ne bi se baš olako predlagalo.
Volim ovakve optimiste, jer mi pomažu da mislim da još ima nade za čitanje. No, realnost je takva da će ljudi pre da diskutuju o tome kako bi trebalo oceniti 1000 defki, umesto da odu da pročitaju barem 200 ili 300. Plus što bi postojanje takvog načina za dobijanje prava glasa za predlaganje dovela do ne malog broja lajkera.
Mislim, zamisli da 3 autora dobiju po 350 poena kao povećanje ukupnog skora. Autor koji ih je ocenio je samo kliktao kao lud da bi dobio pravo da predloži defku svog ortaka. I, kada ti skineš te ocene i banuješ lika, ovi što su izgubili po tih 350 poena će kukati o tome, mi ćemo ispasti grbavi, a naći će se i neki drveni advokat koji ćebraniti lajkera.
Inače, zašto bi čitanje bilo motivisano zbog bilo čega? Čitaš radi sebe, ne radi drugih. I u školicama je čitanje lektira bitno zbog ocena, ali ako knjigu nisi pročitao jer si želeo to zbog sebe, neće ti značiti ništa što si je pročitao samo da bi se reklo da si pročitao.
Реално хехекажем ти ја, ја сам најпрактичнији човек овог сајта, сваки мој предлог је побеђујући, само ме нико не слша лололо
ОЦЕЊИВАЊЕ МОДЕРАТОРА, ма дај...како, шта сад, треба да пише име мода који је бановао, да ми видимо ко највише банује...или кад год се обрише нека дефиниција, нама да искочи у попапу СМАРКО ОБРИСАО ДЕФКУ :или и ту може мод по својој жељи да убаци духовиту опаску: па онда ми као у до јаја смарко леђендо...најбољи је мод који се не види и не чује лололо