"Dama bez blama" (dobra sprdnja na svačiji račun ili još jedna komercijalna glupost)
  • Vučica21

Šta mislite o ovom fenomenu koji postaje sve popularaniji širom Srbije?
    http://www.youtube.com/watch?v=-9QY4IXbPi0

• Majakovska

Mislim da je to društveni parazit.

• sedplas

nikad cuo za ovo, iskreno.

• Majakovska

Ni ja, aj nek objasni neko ukratko, muka mi da gledam klip.

• Srbin1389

Симпатична риба, иритантна глума.

• Давид

па серија нова, нисам гледо можда бацим поглед вечерас ал тешко да ће да ми се свиди.

и ова прва мајку им јебем имају 5 нових серија бре одакле бре одакле

• Vučica21

Nebitna, evo ti ukratko. Prekopirano sa sajta prve:

Novi šou program koji će vas urnebesno zabaviti i provesti kroz beskonačno mnogo komičnih situacija u kojima se možete zateći, pogotovo ako je u vašoj okolini Ona. A Ona je „Dama bez blama“. U duhovitoj interpretaciji glumice Milene Vasić videćete zašto je ova žena sve samo ne ono što ste od nje očekivali. Potpuno autistična, krajnje sebična, beskrajno šarmantna, neočekivano prevrtljiva, fatalno zavodljiva i istinski opasna ona je žena vaših snova, ali onih košmarnih. Do sada neviđen format zabavno – igranog, serijskog programa na našim prostorima. Dama bez blama.

Emisija se bavi problemima sadašnjice na duhovit način a sve mi se čini da su u nekim skečevima baš fejlovali.

• Majakovska

Zvuči ko loša kopija loše serije - "Seks i grad".

• sedplas

oce bit golotinje?

• Vučica21

Recimo, ovo je jedan od retkih skečeva koji me je baš nasmejao.
    http://www.youtube.com/watch?v=9L0oAIGivlQ

• sedplas

ako je tebe nasmejalo kontam da je skroz okej.

• Срета-Штета

То је прављено по шаблону хумористичне емисије "Лејдикрахер" једне швапске комичарке. А могуће да је и та швапска емисија прављена по узору на неку америчку, тако то обично иде... На овој Првој телевизији су све емисије такве, 'оћу рећи до детаља пресликане емисије са запада.

• Bruce

Novosadski "Foliranti" (sada "Akademci") uz upotrebu seksualnog objekta kao fronta umesto midžeta iza velikog stola od lažnog drveta, takozvanog mahagovno stola. Izanđale fore, prepravljeni vicevi, strajizmi najgore vrste. Ima Vukajlija puno groblje jačih fazona.

Jesam li napomenuo da mi se ne dopada ništa osim ove ribe što su joj malo ukrivo donje jedinice?

• Tuccini

Srbin1389
    Симпатична риба, иритантна глума.

+1
    Mišljah da je baš kao serija, a ono mu više dođe nešto tipa Foliranti i tako to.

• Давид

какво је ово срање бокте сад гледам прву епизоду??

• Давид

јел има ту нека конзистентна фабула ил је то сам скуп неких одвојених скечића?

• fs_Milos

Gledao sam ovo na tv-u, nešto najgluplje što sam video u životu.

• Vučica21

Sedplas, šta je po tebi dobar humor? Ja baš volim da sve brige ostavim sa strane i nekad se nasmejem i na banalnu glupost. Ne opterećujem se puno o kvalitetu humora i o tome ko će da me uvredi na osnovu onoga što on smatra šta je smešno i da treba da obratim pažnju na društvo i idem za njim k'o ovca za pastirom.
    Hoću da kažem da je emisja većinom promašena i da je mogla bolje da se odradi. Ima dobrih stvari, ali opet nije to to. Ono, gadi mi se pomisao na to da počinju da budu u rangu sa Kursadžijama.

• DBSK 97

само да се похвалим да имам њен аутограм (са филмских сусрета).
    иначе, мислим да скечеви нису лоши, само врло често уопште нису смешни.

• Bruce

ne možeš ovo porediti sa Kursadžijama - Kursadžije deluju kao kontracepcija, a ovo ima uticaj na potenciju... mali, ali ima...

• Срета-Штета

Причајте за Бољи живот шта 'оћете, ал' драже ми је и хиљадито репризирање истог, него ове плагијаторске емисије.

• Vučica21

Baš to DBsk, meni je fejl solo skeč. Mislim, da ti se smuči.

Kursadžije deluju kao kontracepcija, a ovo ima uticaj na potenciju... mali, ali ima...

E vala baš.

• Давид

тај фазон срето, сваки дан могу да гледам душана почека како булазни и бесни и аранђела како јебе мајку свима него ова срања.

• Vučica21

Sreto, nije valjda da gledaš "Bolji život"?! Ja potpisujem razvod ako ovaj moj pusti tu seriju dok sam u sobi.

• Vučica21

Cccc, svi neki reprizoljupci a ovamo ih oderu od zajebavanja. Jebem mu mater, verujem da ste već ceo scenario naučili napamet. Ne slušam svoju omiljenu pesmu više od 4 puta a kamoli da gledam nešto po ko zna koji put reprizirano. Smuči mi se.

• Шљиворад Тртовић™

GOVNURDA TEŠKA I NENORMALNA GLUPOST, VATA ME OPASAN TRANSFER OD ONOG SRANJA.

• izijem flips

Iznenadnu pojavu Prcka na kraju serijala Srecni ljudi, ne moze zameniti 50 vakijea "seks und siti" limunada.

• Tuccini

Doume, slatki doume! Hehehe

• Давид

ја никад нисам прозиво репризирање серија из 90их, чак сам за то да наставе периодично да се репризирају у наредним деценијама. ал озбиљно.

• Drug Raja _-_

Slažem se sa Davidom

• enemyofthefreeworld

Погледао сам на прескоке и могу само да кажем да ми се не свиђа.
    АЛ ТО НИЈЕ РАЗЛОГ ДА НЕ ПОЗДРАВИМО ГИГУ МОРАВЦА!
    http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Oct2012/60703601.jpg

А сад вам ваљам? Рекао сам да ћете ме правити од блата, мајке вам га шашаве и безобразне!

Ехехехе

• torazulu

Probaaaao sam al ne ideeeee... Nesto je jednostavno pogresno.

• Otac Gavrentije

само још један лош покушај,ништа ново.

• Majakovska

Naterala sam sebe da ogledam jedan klip. Transferčina.

• Vučica21

Probaj pojedinačno. I mene je uhvatio blam gledajući celu emisiju.

• Dzankee

Hehe, pa Mira Adanja Polak je duhovitija od ove budale. Blam.

• Towelie_

Banujte je za nauk ostalima da ne otvaraju ovakve teme.

• Марко 

Говнурда од емисије.

• Vučica21

Sprdnja na račun nas žena koje se preterano brinemo za bezbednost kuće
    http://www.youtube.com/watch?v=13as0z5ZGMc
    Sprdnja na račun novopečenih kuvarica
    http://www.youtube.com/watch?v=y85YMZNizxE

• Drug Raja _-_

Cela serija je sprdnja na račun humora

• Vučica21

Jeste tako, ali ima dobrih stvari kao što su ova dva videa iznad.

• lusesku

jedino smesno u ovom klipu s ruckom je sto ova debela meljovcina NECE da pojede svinjska crevca. jos sa cokoladom, ej

• Vučica21

a pojela bi bambija u slast! Sram je bilo

• Adams86

Prvi put ovo vidim... Ne znam možda jeste stereotip kao što neki kažu, možda jeste kopija sa zapada, možda jeste već vidjeno, ali na spram Kursadzija, njihovih prerada viceva pre hrista i na spram ove blede kopije od Nadrealista, meni je ovo nekako sasvim lepo osveženje... Procackacu malo po youtube-u baš me interesuje šta ima još...