Šta vas je poslednje toliko nasmejalo da su vam suze pošle
  • bata gugi

Odslušao sam odgovore na pitanja fanova Doris Bizetić

• TheVlajko

video sam ovu temu

• Skočimiš

Ne plačem dok se smijem. To mi nekako kontradiktorno pa izbjegavam.

• Nienna

Ортак на маратону бацио спику да га чују пафуни иза нас

- брате не верујем како те је напала змија, ја све вадим пиштољ и пуцам, и она те опет уједе. Јеботе. Срећа па ови људи не знају да носим гију.

Исто на маратону, кад је маса људи била иза нас

- неко нас прати!

То је тад било смешно, пошто ме је домаја одузела нездраво.

• Џереми

Moja današnja nesposobnost da okrenem običnu krmenadlu na roštilju, već mi je samo pljusnula na blato... ćale dobio nervni slom..

• Џорди

Данас, кацу моје другарице справиле зелену салату од блитве, и нису уопште сконтале да је то блитва док им ја нисам рекао.
    ''Па било је мало чудно што је била у листовима а не у главици...''
    хахахахахаха

• riffraff

Вако, ми на трибини. Гостовање, и не дају нам да изађемо док не изађе читав стадион. И некако један лик што је био са нама изађе. И шаље поруку: ЂЕ СТЕ ЈЕБО ВАС ПАС УБИЋЕ МЕ НЕКО. И лик му мртав ладан одговара на поруку, БРАТЕ НЕ ЧУЈЕМ ТЕ, ПРЕВИШЕ ЈЕ ГЛАСНО НАВИЈАМО ОВДЕ. А ја се одвалио ко луд

• bata gugi

nienooo, šta pišešš, eeej bre

• Sale d snajperist

Данас, кацу моје другарице справиле зелену салату од блитве, и нису уопште сконтале да је то блитва док им ја нисам рекао.
    ''Па било је мало чудно што је била у листовима а не у главици...''
    хахахахахаха

Ja bih ih pustio, jos smesnije bi bilo da gledas kako jedu.

• celt

iz nekog razloga, na internetu, ovo:
    http://youtu.be/4Obo42uQ564

ne bi da delim sta me zasmejava u ril lajfu :)

• Џорди

Ja bih ih pustio, jos smesnije bi bilo da gledas kako jedu.

Лоло, ја први пробао, занимало ме. Чак и није лоше. :Д

• Punjac

Ортак на маратону бацио спику да га чују пафуни иза нас

- брате не верујем како те је напала змија, ја све вадим пиштољ и пуцам, и она те опет уједе. Јеботе. Срећа па ови људи не знају да носим гију.

Исто на маратону, кад је маса људи била иза нас

- неко нас прати!

То је тад било смешно, пошто ме је домаја одузела нездраво.

ovaj post :D

iako NEAM POJMA sta pricas,verovatno zbog toga :)

• Radijacija

Prošle nedelje nismo nešto imali posla sa atomskim govnima i izšli napolje da uređujemo krug reaktora onim motornim trimerima.
    Ja i kolega oko reaktora trava šišanje i to, i iz slivnika jednog izađe zmija i onako se propne kao kobra par puta ispred njega. Ona zelena ko trava, ima sigurno oko metar i debela bre mamu joj jebem.

Ja nikad zmiju vido nisam do tad, a ni on i pita me šta da radimo?
    Reko nemam pojma, prvi put vidim zmiju.
    I mučenik ni pet ni šest digne obe ruke u vazduh i na zmiju se razdere "BU!"

Gotovo, smeh, trimer sam morao da otkačim ja 5 minuta nisam mogao da dođem sebi.

• Glavni

često se smijem...vjerovatno sam se večeras smijao kad je Miler dao gol

• Carlos Ramirez

Вратио се гајби цирке и не знам зашто погледао најновије постере... Смејао се, плакао и фејспалмовао сам са собом толико да сам обећао себи да нећу више пијем.

• свjecна свега

Autobus. Sjedim sa drugom, a ispred nas dvije djevojčice, 10-11 godina. I crtaju njih dvije čiča gliše na prozore od autobusa. Kaže drug: Oćemo da se takmičimo ko će da nacrta ljepše? Počeo on da crta, nacrtao sve normalno, samo dodao dugačku kosu i silikone. I govori njima: Djeco moja, ovo vam je Jelena Karleuša. A da bude jjoš gore kasnije smo ih čuli da puštaju na telefon neku njenu pjesmu.

• свjecна свега

Neka vam ne smetaju dva posta, ne mogu da ispravim kad sam sa telefona.

• Chule37

Када смо блејали на часу и сад тишина, и чујеш одједном прдеж, и ја се окренем и тај лик иза мене што је прдн'о сав црвен, и пита га друг што је седео самном "брате, што си прднуо?" и чујеш овог "а доручковао сам 6 јаја" ми се смејали ко кретени све док нас пофесор није избацио са часа и онда смо се и напољу смејали једно 10 минута најмање..

• bata gugi

i šta je tu, vesnam, smešno, ne kapiram?

• Drug Raja _-_

Kad je ortak rekao PAZDUH, nisam mogao da zaustavim suze. A pre neki dan kažem ja sestri kako mnogo tripuje i u jednom trenutku kažem "pravi si triper" evo i sad mi smešno

• bojanboj

Pre par nedelja radim u ambulanti s mladim lekarom, novoprimljenim, dolazi deda ubledeo, kreč, kao nije mi dobro, nije mi dobro i ubrzo umre. Doca se uspaničio, vata se za glavu, teši rodbinu, ja mu kuvam kafu da ga smirim malo i objašnjavam mu da mora da navikne na to. Taman se malo smirio dovoze pacijenta iz Bgd guši se, krklja, modar u licu, uvoze ga u ambulantu i kad reče pacijent:"Doktore, primi me ovde na odeljenje da si umrem".A doktor će:"Jel' ovo skrivena kamera"? A ja u nesves!

• Џорди

Ви вала баш навикли, умиру људи а ти се смејеш

• bojanboj

Ви вала баш навикли, умиру људи а ти се смејеш

Bolnica je mesto gde se ljudi rađaju i umiru, meni je bila smešna doktorova reakcija na sve to.

• Kolfild

ona definicija o andjeli merkel. idem ulicom i samo mi pade na pamet. pocese scene iz defke da se nizu, ja u plac, na sred ulice. blaaaaama.

• Sale d snajperist

Koi lerma e.
    Nie mu valjda umro taj sto se gusio?
    Stvarno bi bio maler da mu riknu dva pacijenta u jednom danu.

• bojanboj

Koi lerma e.
    Nie mu valjda umro taj sto se gusio?
    Stvarno bi bio maler da mu riknu dva pacijenta u jednom danu.

Taj nije, izvukosmo ga jedva, beše povuci potegni.

• Rosoneri

ortak danas u skoli, prisecali se prve godine :(
    eh, nostalgia lolo

• Трошаринац

Zonfa prisećate se prve, a vi druga he he

• Rosoneri

матурирали лоло

• Sale d snajperist

Taj nije, izvukosmo ga jedva, beše povuci potegni.

Opa.
    Svaka cast momci, svaka cast :)

• Марко 

Јутрос сам сањао неки тотално дебилан сан и на крају су двојица другова скакала са првог спрата и поломили се ко пичке, ја се пробудим и почнем да се цепам ко будала.
    :')

• свjecна свега

Ooo, pa onda ja nijesam razumjela temu Bugi. Sledeći put ću ispričati nešto što će i tebi biti smiješno.
    Relativno je to Bugi vugi.

• Punjac

pre neki dan ja i ortak jedemo sendvice i ja odjednom krenuo da se davim od smeha,zamalo se nisam udavio onim sendvicom,ali stvarno udavio,krenule mi suze od smejanja...pokazao mi je neko sranje sto je napravio njegov kolega koji se zove dzenis,faking dzenis...napravio neko sranje sto kao treba da bude cesma,a u stvari je neko sranje od kartona,plasticne flase i jos nekih sranja,davio sam se ko majmun...uslikacu to sledeci put kad odem tamo

• bata gugi

vesnam

Ooo, pa onda ja nijesam razumjela temu Bugi. Sledeći put ću ispričati nešto što će i tebi biti smiješno.
    Relativno je to Bugi vugi.

nou problem vesna, nou problem
    al' za ovo bugi vugi, imać pićence :)

• Nienna

Седимо ми на клупи и ортак дави причном пола сата, сморио нас све и окренемо се мии започнемо другу. Само чујеш њега после десет минута (он још прича): АААААААААААААН АННННННН АААААААААААААААААААН :ономатопеја мотора:

• Natnat

Noćas, fenomenalna trava, ona smejalica od koje se želudac grči od navala smeha...e, sad, šta je bilo smešno, ne znam tačno, ali trajalo je 4 sata.

• bata gugi

Bože, Bože, pa zar moja seja da se drogira,a? ostavi malo i za batu, nemo' da si stipsa lolo
    meni su suze išle sinoć od ovoga

• Natnat

Bate, ima uvek :)

• Sale d snajperist

Da l' ima ovde neko da ne pusi drogu :)

• Natnat

Ima, ali takvi bar ližu selotejp, ako ništa drugo :)

• Sale d snajperist

Bogme, nisam imao priliku da lizem selotejp :)

• Električar 

Da l' ima ovde neko da ne pusi drogu :)

Ima, ali ti se bodu u venu.

• Natnat

Ima, ali ti se bodu u venu.

Ili piju domaću kajsiju pod drvetom istine :)

• Električar 

Ma ono je bila kruška, sto posto. Uostalom niko nije savršen lolo

• Natnat

Kruška, da, uvek zaboravim šta sam ponela...

• Sale d snajperist

Oce to od droge, oce :)