Ортак на маратону бацио спику да га чују пафуни иза нас
- брате не верујем како те је напала змија, ја све вадим пиштољ и пуцам, и она те опет уједе. Јеботе. Срећа па ови људи не знају да носим гију.
Исто на маратону, кад је маса људи била иза нас
- неко нас прати!
То је тад било смешно, пошто ме је домаја одузела нездраво.

iz nekog razloga, na internetu, ovo:
http://youtu.be/4Obo42uQ564ne bi da delim sta me zasmejava u ril lajfu :)

naročito obratiti pažnju na klip koji počinje od 4:04
http://www.youtube.com/watch?v=sap2hfA-pHg&list=LLqfKJVbfhpLS4pN-7V5w_gw
Ортак на маратону бацио спику да га чују пафуни иза нас- брате не верујем како те је напала змија, ја све вадим пиштољ и пуцам, и она те опет уједе. Јеботе. Срећа па ови људи не знају да носим гију.
Исто на маратону, кад је маса људи била иза нас
- неко нас прати!
То је тад било смешно, пошто ме је домаја одузела нездраво.
ovaj post :D
iako NEAM POJMA sta pricas,verovatno zbog toga :)

Prošle nedelje nismo nešto imali posla sa atomskim govnima i izšli napolje da uređujemo krug reaktora onim motornim trimerima.
Ja i kolega oko reaktora trava šišanje i to, i iz slivnika jednog izađe zmija i onako se propne kao kobra par puta ispred njega. Ona zelena ko trava, ima sigurno oko metar i debela bre mamu joj jebem.Ja nikad zmiju vido nisam do tad, a ni on i pita me šta da radimo?
Reko nemam pojma, prvi put vidim zmiju.
I mučenik ni pet ni šest digne obe ruke u vazduh i na zmiju se razdere "BU!"Gotovo, smeh, trimer sam morao da otkačim ja 5 minuta nisam mogao da dođem sebi.

ROVEMMMM
http://www.youtube.com/watch?v=qCcOQQc3nD41 2 4 6(oplakao) 9 10
Autobus. Sjedim sa drugom, a ispred nas dvije djevojčice, 10-11 godina. I crtaju njih dvije čiča gliše na prozore od autobusa. Kaže drug: Oćemo da se takmičimo ko će da nacrta ljepše? Počeo on da crta, nacrtao sve normalno, samo dodao dugačku kosu i silikone. I govori njima: Djeco moja, ovo vam je Jelena Karleuša. A da bude jjoš gore kasnije smo ih čuli da puštaju na telefon neku njenu pjesmu.

Када смо блејали на часу и сад тишина, и чујеш одједном прдеж, и ја се окренем и тај лик иза мене што је прдн'о сав црвен, и пита га друг што је седео самном "брате, што си прднуо?" и чујеш овог "а доручковао сам 6 јаја" ми се смејали ко кретени све док нас пофесор није избацио са часа и онда смо се и напољу смејали једно 10 минута најмање..

Pre par nedelja radim u ambulanti s mladim lekarom, novoprimljenim, dolazi deda ubledeo, kreč, kao nije mi dobro, nije mi dobro i ubrzo umre. Doca se uspaničio, vata se za glavu, teši rodbinu, ja mu kuvam kafu da ga smirim malo i objašnjavam mu da mora da navikne na to. Taman se malo smirio dovoze pacijenta iz Bgd guši se, krklja, modar u licu, uvoze ga u ambulantu i kad reče pacijent:"Doktore, primi me ovde na odeljenje da si umrem".A doktor će:"Jel' ovo skrivena kamera"? A ja u nesves!

pre neki dan ja i ortak jedemo sendvice i ja odjednom krenuo da se davim od smeha,zamalo se nisam udavio onim sendvicom,ali stvarno udavio,krenule mi suze od smejanja...pokazao mi je neko sranje sto je napravio njegov kolega koji se zove dzenis,faking dzenis...napravio neko sranje sto kao treba da bude cesma,a u stvari je neko sranje od kartona,plasticne flase i jos nekih sranja,davio sam se ko majmun...uslikacu to sledeci put kad odem tamo

Bože, Bože, pa zar moja seja da se drogira,a? ostavi malo i za batu, nemo' da si stipsa lolo
meni su suze išle sinoć od ovoga