Citajuci ispovest jednog forumasa koji je upoznao dosta ljudi sam dosao na ideju za temu. Dakle, njegova teorija je da internet forume posecuju samo ruzne zene ili u najboljem slucaju one prosecne lepote. Koliko istine ima u ovome? Da li se stvarno na forumu ne moze upoznati lepa zena ili je to samo jos jedan stereotip?
- M
Sestre iz Nju Naua hahah.
Довољно је да плусираш ову: http://vukajlija.com/peskirce/667812
Dok ne utvrdim uživo, Vukajlijašice zamišljam kao ženske verzije pomenutih. U, jbt... koja slika.... Baba, de pripremi bosiljak, tamjan i rastopi voska!Neka, baba, ne moraš ustajati, evo ja ću malo utešim Uč'telja:
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201110/292585/mylyca-crca-i-lullaby.jpg
Лемаја је озбиљна мачка, а нпр. Ликитгуд изгледа као да уједа за јаја у моменту беса и има неки себи својствен јебозов. Срна је исто кул, али има нешто фину фацу и патријархално држање. Марсовка има опасну сису, али не прича са мном. Кристина је веома лепо дете, али изгледа незрело и као да још увек са собом носи лексикон украшен срцима.
Towelie_
Citajuci ispovest jednog forumasa koji je upoznao dosta ljudi sam dosao na ideju za temu. Dakle, njegova teorija je da internet forume posecuju samo ruzne zene ili u najboljem slucaju one prosecne lepote. Koliko istine ima u ovome? Da li se stvarno na forumu ne moze upoznati lepa zena ili je to samo jos jedan stereotip?Не може на основу поста неке од вукајлијашица да се оцени која је лепа. А и зависи какав тип девојака тај форумаш, о коме говориш, воли. Извини, али по мени, нити је мит, нити је реалност да су само ружне и просечне жене на форумима, већ глупост.
- MНе може на основу поста неке од вукајлијашица да се оцени која је лепа. А и зависи какав тип девојака тај форумаш, о коме говориш, воли. Извини, али по мени, нити је мит, нити је реалност да су само ружне и просечне жене на форумима, већ глупост.
Ko to nama ne jebe?
- АК
Manča jebe sigurno!
Nego da te pitam, kako izdržavaš u džemperu po ovoj vrućini?

upozno sam 3-4 bas bas prelepe devojke sa sajta, i u licu i zgodne
kontam da je ko van foruma, ne zavisi od "ruznoce" da li ces sesti da napises nesto na forumu ili ne...jedino sto moze da ima veze jeste "fizicka aktivnost"...hocu reci mozda devojke koje vise sede za internetom imaju 100 grama sala vise od onih koje ne sede za internetom
Mršavi pas
upozno sam 3-4 bas bas prelepe devojke sa sajta, i u licu i zgodneВидиш, Пешкирче прича сасвим супротну причу од већине људи који су дали коментаре овде. Била је оваква слична прича у теми око окупљања вукајлијаша у коме је Мелкијадес, чини ми се, баш напљувао вукајлијашице. Опет, кажем, све је релативно, не треба генерализовати.

voajerisao sam po slikama,ima jedna dobra k'o leba.slatka.
uglavnom,one koje su sa svima super su ruzne(uglavnom)...a realno,imate te fejsbuke,pa ste ih videli vecinu.forumi su i za te stvari,da budes glavna faca,a niko ne zna ko si.ako ni to ne uspes,onda si bas sjeban.poenta je da mos da budes ko oces,prosipas mudrosti i kenjas,a ustvari si tenkre koji se super snalazi u virtuelnom svetu.- M
JA NISAM ZADOVOLJAN IZBOROM ŽENA NA SAJTU
- M
Nemam pojma, jebao bih par muškaraca radije nego neke žene.
- M
Mislim ne znam imam li previsoke želje ili nešto, ali jednostavno nije to to.
- MManca ima standarde sto se riba tice. I to je za postovanje.
Pa postovao sam xexe.