Ruzne zene na forumima - realnost ili mit?
  • Towelie_

Citajuci ispovest jednog forumasa koji je upoznao dosta ljudi sam dosao na ideju za temu. Dakle, njegova teorija je da internet forume posecuju samo ruzne zene ili u najboljem slucaju one prosecne lepote. Koliko istine ima u ovome? Da li se stvarno na forumu ne moze upoznati lepa zena ili je to samo jos jedan stereotip?

• Стеван

Ја упознао... 3-4 вукајлијашице, ниједна није ружна. А она Допија је на сликама баш лепо девојче, тако да - мит.

• Tuccini

Mitski su lijepe.

• Стеван

Мада, у конкретном случају, не можеш да будеш сигуран док је не исцимаш да се упознате. Скупи храброст, Пешкиру, скупи храброст!

• Стеван

И сестре из Њу Науа су лепе, и једна од оних девојчица што их мешам стално... Није да ћу јебати, али што да не бацим комплимент, лепо је то.

Треба да ми платиш што ти одржацвам тему у активним лоло

• M

Sestre iz Nju Naua hahah.

• Towelie_

Bravo, Stevane, imas plus od mene na definicije po izboru. Neki bi platili za to na Vukajliji, nije to mala stvar.

• Šalabajzer

Zločesta pufnica je isto lijepa.

• Стеван

Довољно је да плусираш ову: http://vukajlija.com/peskirce/667812

• Tuccini

Dok ne utvrdim uživo, Vukajlijašice zamišljam kao ženske verzije pomenutih. U, jbt... koja slika.... Baba, de pripremi bosiljak, tamjan i rastopi voska!

Neka, baba, ne moraš ustajati, evo ja ću malo utešim Uč'telja:
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201110/292585/mylyca-crca-i-lullaby.jpg

• Pepe González

Hvala, Konte Zero, ja ipak obris'o post, da me ne podseća ;-)

• Mickey Savage

Лемаја је озбиљна мачка, а нпр. Ликитгуд изгледа као да уједа за јаја у моменту беса и има неки себи својствен јебозов. Срна је исто кул, али има нешто фину фацу и патријархално држање. Марсовка има опасну сису, али не прича са мном. Кристина је веома лепо дете, али изгледа незрело и као да још увек са собом носи лексикон украшен срцима.

• mrljo

Ko je Burija upoznao ni pakao mu neće teško pasti

• Стеван

Ликитгуд изгледа као да уједа за јаја у моменту беса

Валдемар апрувз :)

• Fender Stratocaster

Towelie_
    Citajuci ispovest jednog forumasa koji je upoznao dosta ljudi sam dosao na ideju za temu. Dakle, njegova teorija je da internet forume posecuju samo ruzne zene ili u najboljem slucaju one prosecne lepote. Koliko istine ima u ovome? Da li se stvarno na forumu ne moze upoznati lepa zena ili je to samo jos jedan stereotip?

Не може на основу поста неке од вукајлијашица да се оцени која је лепа. А и зависи какав тип девојака тај форумаш, о коме говориш, воли. Извини, али по мени, нити је мит, нити је реалност да су само ружне и просечне жене на форумима, већ глупост.

• M

Не може на основу поста неке од вукајлијашица да се оцени која је лепа. А и зависи какав тип девојака тај форумаш, о коме говориш, воли. Извини, али по мени, нити је мит, нити је реалност да су само ружне и просечне жене на форумима, већ глупост.

Ko to nama ne jebe?

• Fender Stratocaster

ManUtdOwn18

Ko to nama ne jebe?

Онај ко пита.

• АК

Manča jebe sigurno!

Nego da te pitam, kako izdržavaš u džemperu po ovoj vrućini?

• Lutak iskrivljenog L

Ko to nama ne jebe?

Ko se to nama kurci?

• Lutak iskrivljenog L

upozno sam 3-4 bas bas prelepe devojke sa sajta, i u licu i zgodne

kontam da je ko van foruma, ne zavisi od "ruznoce" da li ces sesti da napises nesto na forumu ili ne...jedino sto moze da ima veze jeste "fizicka aktivnost"...hocu reci mozda devojke koje vise sede za internetom imaju 100 grama sala vise od onih koje ne sede za internetom

• Fender Stratocaster

Mršavi pas
    upozno sam 3-4 bas bas prelepe devojke sa sajta, i u licu i zgodne

Видиш, Пешкирче прича сасвим супротну причу од већине људи који су дали коментаре овде. Била је оваква слична прича у теми око окупљања вукајлијаша у коме је Мелкијадес, чини ми се, баш напљувао вукајлијашице. Опет, кажем, све је релативно, не треба генерализовати.

• Rosoneri

Ne postoje ruzne vukajlijasice.
    Ko drukcije kaze ubio ga bog.

• Makaronac

Eto na to cu spasti da na forumu i vukajlijj trazim picke. Zabole me tuki kakve su, isti kurac

• Towelie_

Ne pricam ja uopste da su vukajlijasice ruzne. Fendere nisi sasvim razumeo temu. Tema treba da da odgovor da li su ruzne i ako nisu imena onih koje nisu lolo

• Давид

па и није стереотип. угалвном су лоше рибе јебига тако то иде. ликова има више и тако.

• Давид

распад бре. да се не лажемо распад на интернету 90 посто. мора де се изађе из куће.

• Луди Чак

Има риба исто ко и ван интернета, наравно само мање, па је мања вероватноћа да их буде врхунских. Генерално, рекао бих да је исто ко и у правом животу, има срање, има добрих, има супер риба, само узорак није велик.

• dokle_vise

ako su iz Nju Naua, momentalno je 83% veca sansa da su dobre ribe

• Johnny Kurajber

Ja se tako priženio :)

• Chavez

Po mojim kalkulacijama i vidjenjima istih koje sam upoznao, sve su more than approved. Tako da teorija pada u vodu.

• Луди Чак

Realno Čaveze, ljudi pišu ovde kao da su neke Kazanove, a nelordi su. Barem 3/4 su vud beng, a oko pola su skroz dobre.

• crnigrujan

Koga briga, što reče neko, ne treba meni večeras dobra riba, meni treba nimfomanka.

• Nienna

To su sve kentauri.

• Chavez

Realno Čaveze, ljudi pišu ovde kao da su neke Kazanove, a nelordi su. Barem 3/4 su vud beng, a oko pola su skroz dobre.

Jep.

Metnite lock.

• Makaronac

pa jebite ih onda šta vud bengujete svaki dan

• Radijacija

Ne znam ovako, al na avatarima su budi bog s nama.

• Chavez

pa jebite ih onda šta vud bengujete svaki dan

Eeeeeeeeeeee.

• Скелетор

ima dobre, ima nije da nema, ima.

• Mickey Savage

Inače, vukajlijašice imaju fantastične sise. To se ne može osporiti.

• Sanitarni čvor

voajerisao sam po slikama,ima jedna dobra k'o leba.slatka.
    uglavnom,one koje su sa svima super su ruzne(uglavnom)...a realno,imate te fejsbuke,pa ste ih videli vecinu.forumi su i za te stvari,da budes glavna faca,a niko ne zna ko si.ako ni to ne uspes,onda si bas sjeban.poenta je da mos da budes ko oces,prosipas mudrosti i kenjas,a ustvari si tenkre koji se super snalazi u virtuelnom svetu.

• M

JA NISAM ZADOVOLJAN IZBOROM ŽENA NA SAJTU

• Џорди

А мушкараца, Манчо?

• taedium_vitae

Ne slažem se. Muluca je dobra pička hehe

• M

Nemam pojma, jebao bih par muškaraca radije nego neke žene.

• M

Mislim ne znam imam li previsoke želje ili nešto, ali jednostavno nije to to.

• Truleks Krpa

Ružni avatar- dobra
    Holivudska glumica na avataru - bež glavom bez obzira (i ne okreći se)

• Towelie_

Manca ima standarde sto se riba tice. I to je za postovanje.

• M

Manca ima standarde sto se riba tice. I to je za postovanje.

Pa postovao sam xexe.

• Rosoneri

Nemam pojma, jebao bih par muškaraca radije nego neke žene.