Predložite TRAJNO BANOVANE autore koje treba odbanovati i dajte dobar razlog za odban
  • ciklon

Naslov teme dovoljno govori: ovde imate pravo da predložite po jednog autora u jednom postu za koga smatrate da mu treba skinuti ban.

**Napišite ime autora, prosledite link do njegovog profilai u kratkim crtama dajte svoje viđenje zbog čega mu ban treba skinuti.**

***Spem - STOP, kulenje - STOP, jebanje - STOP.

- Ne predlažite autore kojima piše da je razlog bana sopstveni zahtev

- Ne predlažite autore kojima je ban kraći od godinu dana***

Odbanovani do sada (boldovani se vratiše):

- **Cara™**
    - Pjer88
    - Harambaša
    - **Puzzlefox**
    - **Valsinarb90**
    - Burzum
    - **Јогурт**
    - **Petar Pan Pezo$**
    - **Mjetalna lama**
    - **Самхаин**
    - aurora072
    - **Slob@**
    - **Eddie**
    - **Pinki™**
    - **JTU**
    - **fade**
    - **Tole01**
    - **Ђока Бомба**
    - lud
    - **Zangecu**
    - **sunglasses@night**
    - **Tibor Váci**
    - **ollanik**
    - **Mil'ca.**
    - **_AJAX_**

Za sada odbijeno:

- PuTiNcAn
    - ZeZaToR

Ostali su u fazi razmatranja.

***Tema će povremeno biti zaključavana, kako bi se predlozi razmotrili, pa ponovo otključavana. Isto tako, povremeno ćemo brisati postove koje smo "obradili", ili predloge koji se ponavljaju, bez nekog dodatnog, konstruktivnog obrazloženja.***

• Leteći medvjedić

Odbanujte Kuzmana
    Nije zanimljivo čitati teratanu bez njegovih postova, a i branilac je ženskog roda lolo

• Truleks Krpa

Treba odbanovati autora dOKINS, zato što je razlog banovanja jako glup (''Ovaj sajt je premali za raspon tvoje kreativnosti''). Lik je montirao slike moderatora sa teme slike vukajlijaša i trolovao na posteru nika vujačića koji je ionako obrisan na kraju.

MOD EDIT: Nismo mu još dali godinu. A i imamo jak ego pa nas boli kita.
    Moj edit: Ali gospodo godina prođe...
    MOD EDIT: Eee, godina prođe, ali odban nikad, njo njo.
    Moj edit: Šta vam je skrivio obični pučanin pa ga oteraste u zatvor da doživotno robija?
    MOD EDIT: Pali bre, ne ne još bolja fora: Briši krpo! buhahahahahaha BUHAHAHAHAHA

*deo MOD EDITA je moj, radi sprdnje i šale, bez namere da vređam virtuelnu presvetost lika i dela vašega. praštajte neznam šta činim.

• S

Елем, Кузман ми посло ово:

Vukajlijina grupa na fejsu, gde je preko 100 redovnih i popularnih autora. Jebao je majke direktno dvojici moderatora, prozivao još gomilu. I da je na Majspejsu napisao, pred istim auditorijumom, isto bi mu bilo.

• СМарко

И још речи ти њему да је заслужио трајни и поред тог јебања мајке јер има 6 банова за вријеђање.

• Риха Дисидент

Električar alias Black Stig.

• Скелетор

ZeZator?
    edit. zafaljuem na odbanu

• Milos-88

SES. Mogli bi i njega odbanovati

• омбре

odbanujte belog ludog znika!

• marcipan

gde je pop srba

• Carl Cox

Parov Stelara

Regularnije... :) Slažem se.

• Марко 

Е вако, пошто нећете Кузмана да одбанујете због вређања на фејзбљаку
    http://vukajlija.com/forum/teme/8840-stub-srama?strana=2#post_1422860

Мод тим НЕ СМЕ и НЕЋЕ казнити бановима ове чланове за вређање других чланова ван Вукајлије. Нама је у интересу само оно што се дешава овде.

Или мењајте правила или одбанујте човека. Нису ни остали одбановани персирали модовима и писали "љубим руке" кад их виде на чету или форуму.

• Џорди

Odbanovati Buza, lik cijim sam se izvalama najvise smejao.

• M

Žeks Aleks, Pakao Juga, kako se već zvao.

• Puzzle-Fox

Žeks Aleks, Pakao Juga, kako se već zvao

+1

Gotivim tog lika.

• M

A jebežga, on je pre 5 meseci, ništa onda.

• sijalica

Burzuma i SESa
    Edit: Tek sad vidim da ste odbanovali Burzuma. A što je uopšte i bio banovan?

• СМарко

Сопствени захтјев

• (

ne kontam svrhu odbanovanja takvih primera, ako traže sopstveni
    elem, podržavam SES-a, al' kontam da ga Vukajlija ne zanima

• j

dajte listu banovanih trajno pa da proberemo?

• Џорди

Регуларнијета човече.

• Tibor Váci

odbanuje
    megahobit
    žika obretković
    đembeli

• (

Al je ovo jadna tema, odbanovali ste ljude koji su zasluženo banovani, što kačenje privatnih slika, što jako vređanje i tako... Čast izuzecima, mislim na Pazlfoksa i još kog.. To je kao kad bi pustili iz zatvora serijskog ubicu jer je odležao "čak" 9 meseci, a i narod ga hoće napolje. Možda surovo poređenje, al je ispravno.

• M

Ne seri, ti nemaš pojma, plakao si kad si ušao u prvih 2000.

• (

plakao sam posle ovog tvog posta
    EDIT : Ne trošim vreme na budale, spemuj kolko oš.

• paninaro

u pravu je za Pazlfoksa. i što je najgore, nastavio je po starom. mada, nijesam ni sumnjao da će biti nešto drugačiji.

• plok

Al je ovo jadna tema, odbanovali ste ljude koji su zasluženo banovani, što kačenje privatnih slika, što jako vređanje i tako... Čast izuzecima, mislim na Pazlfoksa i još kog.. To je kao kad bi pustili iz zatvora serijskog ubicu jer je odležao "čak" 9 meseci, a i narod ga hoće napolje. Možda surovo poređenje, al je ispravno.

duvaj ga

• Луди Чак

Više bih voleo na slobodi 10 Čarls Mensona nego jednog borca za tradicionalno društvo.

• ipčenaš

kontam da nije okej burzuma odbanovati ako je već tražio trajni, mislim da čak reče i moderatoru da ga **ne odbanuje** sve i da sam bude tražio, tako da ono...kao...malo je bezveze

• (

olanik
    Duvaj ga

Demonstracija mog izlaganja, xexexe.

• Dilan Dog

Trajni ban, kao vaspitno sredstvo, treba ukinuti. 3 mjeseca puna kapa.

• M

Ja mislim da Krajsler nema nikakav autoritet kako bi se ovako ponašao i da treba da ga predložimo za trajno banovane autore koje ne treba odbanovati.

• Dilan Dog

Ja mislim da Krajsler nema nikakav autoritet kako bi se ovako ponašao i da treba da ga predložimo za trajno banovane autore koje ne treba odbanovati.

Kako nema, uš'o čoek među 2000? lolo

• paninaro

što kenjate, u pravu je Krajsler.

• Dilan Dog

Ti i Krajsler bi izgleda htjeli sajt samo za vas dvojicu!

• Radijacija

Ne kenjajte, to što ja kažem Paninaru ponekad nešto bezveze to nikad nije iz zle namere, zezanje ovo ono, on može meni takođe to isto da kaže nikad se neću naljutiti.
    A Krajsler ako je ovo ozbiljno mislio, napuši se kurca tačno.

• Скелетор

не знам што сам се нашао на овој листи из уводног поста, кад ми је додељен бан од 40 дана, не трајни. Додуше, 40 дана му дође ко пола вечности овде.
    Један бан на северном полу траје шес' месеци!

• (

u pravu si Radijacijo za ovo, ne mislim ni ja na taj fazon, ali kačenje privatnih fotografija je nešto drugo...

• Pinki™

Manijače bez tebe 40 dana, kao 4 000 godina bez pola autora vukajlija. :*
    (uvuci se manijaku)

• (

ma u stvari boli me kurac, nije mi žao nijednog odbanovanog, već par njih koji su predloženi a nisu odbanovani, otud takva reakcija

• Radoje Cincar

ne znam zašto obraćate pažnju uopšte na to što krajsler govori
    alo to je krajsler jebeni gusti sok lolo

• paninaro

Radoje, koja ti je ta na slici?

• Radoje Cincar

olivia munn srtze

• Скелетор

пинки царе, сачекај брале сувлачењем док не постанем администратор саита, или бар док не смотамо коју ксну:*