Eu ili Rusija?
  • ...neki tamo levi de

Moliću sve da daju kratak odgovor, ako nije problem pravim neku statistiku na ovu temu.
    Hvala u napred!

• Zhajk

Ja sam za neke tamo leve...

• director©

samo srbija srbina spašava

• Makaronac

Japan, Švedska, Norveška

• Ишмих

oba su govna. znači ništa

• izijem flips

neces izvuci nikakvu informaciju od mene!

• Carl Cox

INDIJAAA PAKISTAAAN

• Nikolas.

Švajcarska.

• M

Ako bih morao da biram EU onda, mada sam za to da da imaš manje a znaš da je to tvoje nego da moraš da dijeliš. Tako ja vidim državne zajednice.

• Maraton

Srbija. Bez patetisanja, ni jedno ni drugo. Jedino mogu da kažem šta mi je više za NE nego šta mi je više za DA. Više sam protiv EU.

• Fender Stratocaster

Кина. Тамо су паре. А ионако ће Америка да постане кинеска колонија до 2030. године, тако да ће ЕУ у овом или оном случају, да л' преко Америке, да л' преко Русија морати да крене на исток.

• dusan1001

Ja bih radije i eu i rusiju i jebenu ameriku pre kine lolo
    Žuta govna što jedu pse FUJ

• kurator

samostalna srbija!

• Mister_NO

Кина. Тамо су паре. А ионако ће Америка да постане кинеска колонија до 2030. године

Ako Amerika postane Ćineska kolonija šta mi da očekujemo?
    Prodavanje bulje Kinezima za investicije u nadi da mali azijatski kurac ne boli mnogo u poređenju sa zapadnjačkim palamarom je debilizam svoje vrste. Kratkoročno avridžima deluje super, a dugoročno ima da se podavimu u njihovom đubretu od robe, mada nije ko da već to nije slučaj.
    Kada otkriješ da je kita možda mala ali azijatski um perverzan, i da tu idu i štipšaljke na bradavice i elektrode na jajca i šta sve ne, već je kasno.

• Fender Stratocaster

На срећу или на жалост, Америка полако пада потпуно у кинеске руке, а Кинезима ће се исплатити то што могу да ринтају, а да живе на чинији пиринча и шољи зеленог чаја дневно. Ко нам је крив што умемо да радимо само на јагњетину или прасетину тек кад се докопамо фотеља.

• Nash Bridges

eu nikako.
    rusija njaaah.
    više bi godila trgovina i uzdržana nesvrstanost pa da imamo trgovinu 1za1 a ne 50za1.

• S

БАНГЛАДЕШ АААААААААА

• Давид

исто, лоше обе варијанте. ал све боље него неки кинези ил тако неки комуњарско источњачки пакао. кад бих моро да бирам еу ил рус, онда русија, мада и мурика ал да нисмо преко света.

• kurator

eurokrem al samo crna strana

• plok

ni jedno ni drugo,oboje su STROGI i jebace nas
    ovako samostalni smo kul,ne diramo nikog,niko nas ne dira

• javio

Za koju službu radiš? Domaću ili stranu?

• plok

legalizacija ganje je sve sto treba ovoj zemlji,al objasni to averedz mnajmunu

• spadaschiavonesca

Bože, o šta vi uopšte pitate!
    I EU i Rusija jedu govna.
    Kad god nam je pomoć trebala ni Rusija ni države današnje EU nisu bile baš u ispomoći
    Lepo, kad bismo mogli, k'o Švajcarska da smo neutralni i sve u pičku lepu materinu.
    A ako već ne može tako, ja bih radije Rusiju, negoli EU, bar nas vezuju neki daleki zajednički koreni, ako ništa drugo...

• jugs

EU bi nas sjebala ko Grcku.
    Rusija nas ne bi sjebala, al nam ne bi ni bilo nista bolje.
    Nista bez Yugoslavie :(

• spadaschiavonesca

Nista bez Yugoslavie :(

Jugoslovene, ma koliko dotična idilično zvučala, i ma koliko se nadala da se sprdaš, nadam se da si primetio da Srbi i Hrvati imaju tendenciju da se pokolju kad su u zajedničkoj državi. Ovako, odvojeni, bar smo mirni. Tako da... Jedna je otadžbina i ja za to biram Srbiju

• plok

ajde bezi spadahdgstsudtaosca
    majmunske postove nemoj poisati na istoj strani na kojoj sam i ja
    sacekaj barem sledecu

• kurator

jugoslavija al bez hrvata makedonaca slovenaca cinacra bugaroidnih crnogoraca i ostalih šiptara
    bosanci da priznaju da burek nije samo smesom i kul smo

• PRO-PO

Није битно да ли смо са ЕУ или с Русијом, о даље смо гоwна

• Ledeni

Ja sam za! Mislim za predlog iz prvog posta a ne ovu sumadiju sa jos max 2 grada koju bi nazvali Jugoslavija iz posta iznad.

• kurator

mjok, bosna crna gora bez vlade gergieva i apićemo još koje parče od bugara ili ćiptara kućeš više

• jugs

Ljubim ruke spadaschiavonesca.
    Ja bi Yugoslaviu al samo Bosna, Srbija i Crna Gora.

• Mister_NO

Znači u princupu Velika Srbija?

• jugs

Velika Srbija bi ukljucivala sve teritorije Dusanovog carstva, + jos ponesto.

• Valdemar

Jebeš i jedno i drugo. Sećam se i NATO bombardovanja i ranije ruskuh tenkova u istočnoj Evropi, koji bi stigli i do nas da nije bilo istog NATO-a. Izbor je na nivou: Hoćeš Behemota ili Ašmodaja. Zlo.

• kizo

На срећу или на жалост, Америка полако пада потпуно у кинеске руке,

Au...

Jel može Komonvelt?

• mrljo

Sjeverna Koreja, samo Velikom vođi, i dobro ga naderati rakijom da opali onu raketu pa dokle doleti

• ps

Ako ga naroljamo rakijom ima da sevaju te rakete mesto vatrometa za pravoslavnu ng pusti ga u kurac i bez rakije je lud

• ps

Za bozic najebase bugari

• kizo

Pa ako će bugari da najebu, onda....

• mrljo

Nek on nju opali, zbog Bugara, pedera, ovih što simuliraju faulove, onih sa zmijom u džepu, rokni je Veliki vođo pa da idemo svi u pičku materinu samo da ne gledam zlo očima

• G

И ЕУ и Русија. Наравно, ЕУ без хрватске.