- M
Ako bih morao da biram EU onda, mada sam za to da da imaš manje a znaš da je to tvoje nego da moraš da dijeliš. Tako ja vidim državne zajednice.
Кина. Тамо су паре. А ионако ће Америка да постане кинеска колонија до 2030. годинеAko Amerika postane Ćineska kolonija šta mi da očekujemo?
Prodavanje bulje Kinezima za investicije u nadi da mali azijatski kurac ne boli mnogo u poređenju sa zapadnjačkim palamarom je debilizam svoje vrste. Kratkoročno avridžima deluje super, a dugoročno ima da se podavimu u njihovom đubretu od robe, mada nije ko da već to nije slučaj.
Kada otkriješ da je kita možda mala ali azijatski um perverzan, i da tu idu i štipšaljke na bradavice i elektrode na jajca i šta sve ne, već je kasno.- S
БАНГЛАДЕШ АААААААААА

Bože, o šta vi uopšte pitate!
I EU i Rusija jedu govna.
Kad god nam je pomoć trebala ni Rusija ni države današnje EU nisu bile baš u ispomoći
Lepo, kad bismo mogli, k'o Švajcarska da smo neutralni i sve u pičku lepu materinu.
A ako već ne može tako, ja bih radije Rusiju, negoli EU, bar nas vezuju neki daleki zajednički koreni, ako ništa drugo...- G
И ЕУ и Русија. Наравно, ЕУ без хрватске.