Šta bi smo danas imali od stvari da je Tito živ i vlada Srbijom?
  • atomski mis

Često me ovo pitanje tako proganja danima u smislu kada sam čuo priče kako se živelo za vreme titove vladavine tada su ljudi živeli pristojno za to vreme u smislu od stvari koje su tada postojale.Kako je teklo vreme još 97'a nisi mogo da zamisliš da će danas doći era kompjutera u kućnoj upotrebi jačine ko superkompjuter iz 91'e mobilni telefon sa operativnim sistemom koji predstavlja minijaturnu verziju kompjutera,televizora tankih i laganih,kola sa raznoraznim regulacijama od ABS-a do smanjene potrošnje goriva, itd...Sada mene zanima da je Tito i danas na vlasti kakav bi kompjuter,mobilni,televizor imali tako prosečni ljudi,kakva bi kola vozili ako uzmemo u obzir da se jugo treba prevazići,da li bi neki mogli da stavljaju toplotnu izolaciju na kućama i ugrađuju klime i sl...Što se mene tiče ja neverujem da bi iko mogo da ima mašinu tipa core i7 grafičku od 2gb i 12GB ram jer to je već bogataška stvar ali bi sigurno mogo da ima 4GB ram neki Quad Core na 2,4 ghz i Grafičku od 512MB do eventualno gigabajt ddr3 tipa ali koja nije baš jaka gejmerska, mobilni bi bio tako ko galaxy S3, klime mislim da bi mogle da budu zastupljene dok termoizolacija je već buržujska stvar isto.Kola bi vozili tako neka kao dačja sandero i neka slična njima.

• Granon

Premijerka bi bila natapirana strejt gospoja u tergal suknji. 100%

• Марко 

јебо вас тито уста

• Granon

Verovatno bih našla način da već sada budem u penziji.

• Mlada Partizanka

Imali bi dobro razvijenu borg industriju koja bi održavala Tita živim, menjajući mu organe elektronskim napravama kako mu koji otkaže. Pionirke bi sve izgledale kao 7od9

• Mlada Partizanka

Verovatno bih našla način da već sada budem u penziji.

Ma šta ćeš u penziju?

• Rade Klacković

bili bi ko severna koreja kolika bi cenzura i budalije bile

• ps

Adem ljajic bi bio kapiten a albert nadj selektor repstacije

• Марко 

стварно треба много глуп да будеш да осећаш неку југоносталгију

• Mlada Partizanka

Adem ljajic bi bio kapiten a albert nadj selektor repstacije

hahahahah, jao! Obožavam taj tvoj sarkazam.

• YouCantHandleTheTruћ

Što se mene tiče ja neverujem da bi iko mogo da ima mašinu tipa core i7 grafičku od 2gb i 12GB ram jer to je već bogataška stvar ali bi sigurno mogo da ima 4GB ram neki Quad Core na 2,4 ghz i Grafičku od 512MB do eventualno gigabajt ddr3 tipa ali koja nije baš jaka gejmerska

не бих се сложио

• Марко 

имао би неки рачунар домаће производње ГАЛАКСИЈА са домаћим оперативним системом са називом типа ЈУГОСИСТЕМ или КОЗАРА и могао би да играш битку на неретви у 2д

• Mlada Partizanka

Vidi Marka, kako je human, on bi spasavao ranjenike... Kapiram da u 2d nema opcije da si na Nemačkoj strani, ili na Četničkoj. (kad bolje razmislim, ova druga opicija ako je izabereš, automatski pali teleport koji te smešta na jedno lepo jadransko ostrvo)

• uraczaganje

Citali bismo preko ei nis smartfonova na informeru vesti koje kazuju kako izlapela dos-nato komunjara josip broz pobunjuje narod protiv vucica

• Mali Ker

Imali bismo srećnog šomija23

• Shir Kahn

Gledali bi reprizu boljeg zivota svake godine, a da...

• Sanitarni čvor

rados bajic bi snimio seriju neretva,a ne ravna gora.

• Митке

Умјесто демократије, дјеца би у школама још учила одбрану и заштиту.

• Shir Kahn

Sad bi gledali tekmu Jugoslavija Sjeverna Koreja

• uraczaganje

Ali bi tekmu gledo na ei nis smart kutiji na kojoj se obavezno nalaze miljeic i gondola

• Sanitarni čvor

umesto veronauke bi ucili marksizam.
    na vasarima ne bi najveci ljakse prodavao zastave sloboda ili smrt.

• Радјард Куплунг

Darko Miličić bi na koncertu Crvene jabuke klakerom pojio istetoviranog Krcuna

• Радјард Куплунг

Autor JosipBroz93 bi promenio nadimak u Zagorje

• Цар

Помрли бисмо од глади пошто би ЕУ тешко делила милостињу комуњарама.

• KS

Karađorđevići se još uvek ne bi vratili u zemlju

• uraczaganje

Радјард Куплунг

ahaha

• Plankton*

Imali bismo drzavu.

• Bata Sale

Letovali bismo u 'Rvacku. I bilo bi rokenrola po medijima. Andrej Vucic bi lezao u okruznom zbog bunarenja po tramvaju.

• Романија

Имали би 1 тв канал, бонове за љеб, уље и кафу, празне продавнице па би са тим боновима брисали гузицу, возили би ауто парним-непарним данима, хвалили би се како нас свијет воли ђе год да одемо, а не би отишли даље од дубровника. Дјецу би облачили ко кловнове и учили их да им је важнији неки тамо чојк од ћаће и матере.
    И мислили би да се кер стварно бацио ко рамбо и спасао неког тамо чојка од швапског метка у знак за хвалности што га је тај чојк хранио месом док су му војници јели камење

• Митке

Црвена звезда би била првак Европе у фудбалу најмање 10 пута.

Еурохупс не би састављао екс ју тим пред свако кошаркашко првенство.

Не би се пјевало "никад ником нисам реко да је Србин Един Џеко".

Бата Гашић би био керамичар и од проллетерске плате хранио троје дјеце, жену и пар новинарки које лако клекну.

Шро "Моша Пијаде" Билећа би и даље важила за најбољу војну установу у свијету.

• Bata Sale

Ne zaboravi da bi san svakog omladinca bio da bude pilot lovac u Rajlovac

• Perica Mali

Imali bismo zombi apokalipsu. Mislim, pošto bismo imali precednika-maršala od 125 godina.

• Mali Ker

Tita bi u "Tito i ja" glumio Robert Redford.

• Романија

Млада Партизанка би била модератор на Вукајлији

• Радјард Куплунг

nemam pojma, arming, ja sam na random napisao to da zvuči ziljavo

• Mlada Partizanka

HA hahahahahahaha hahahahahahaha placem. Majke mi moje rodjene.

Млада Партизанка би била модератор на Вукајлији

i bilo bi takmicenje neko na temu "Pevaju mašinke lepše nego ptice" i odabirala bi po ključu. ( 6 srbi, 4 rvati, 3 muje, 1 slovenci i makedonci naizmenično ).

• Бохор

Mlada Partizanka ne bi brijala pičku.

• atomski mis

Kosmajac sta ti je glupa fora za trolovanje.E neko kaze da bi imali 2d video igre a sto se tice mene on jede govna, jer kako su profesionalna vojna lica dobijala stanove koji danas i s advokatskom platom nema sanse da kupis, a kompjuter pristojan je sitnica u odnosu na stan svakako da bi obican covek mogo ga kupi ako se npr te godine odrekne letovanja.

• Романија

Атомски скочимиш

• Sanitarni čvor

ne bi pijani bradati gmazovi na ravnoj gori kenjali kako je draza sem drkanja kurca nesto radio u ratu.

• S

uu sad romanija pise poduzi post kao odgovor na ovo tvoje sanitarni pazi se