Veštačka inteligencija
  • celt

Da li vas plaši nekontrolisani razvoj kompjuterskih programa koji deluju intuitivno i zašto ne? Jel niko ne vidi da već u najveće programi koje ne razumemo odredjuju šta se kupuje i šta se gleda na internetu, i da svake godine izlazi sve više, sve ozbiljnijih programa koji razumeju želje čovečanstva bolje od nas.

https://www.youtube.com/watch?v=YCWJ0z6_z34

Što svi prihvataju gugl kao neko opšte dobro koje će da napravi stvari za bolji svet? Ako gugl nešto napravi, to će da bude najsavršeniji robot koji će moći da ti proda upravo ono što želiš od onoga ko plati najviše.

• Skočimiš

Ovo je prejezivo, ako nije fejkara, znači najebali smo opasno.

• Skočimiš

Mada, mogu misliti kako bi kod nas to funkcionisalo sa našom telefonskom kulturom ahhahaha

• PuppetMaster

Nije fejk al su i sami rekli da je ovo najbolji sempl.

• Skočimiš

Ono, sva ta inteligencija i roboti su super jer će nam nekada olakšati život sigurno, ali uvijek mi je na umu onaj I, ROBOT film, jbt šta ako se to otme kontroli, kako ćeš zaustaviti najezdu?

• celtic

Napravimo par robota Srba, da se posvađaju sa svojima, tako će sami uništiti svoju vrstu xD

• torazulu

Mora se stokovati dovoljno municije, prvo za balije a posle za robote. Jebem ti sunce Banglades samo trista miliona pa mi toliko metaka nemamo.

• izijem flips

AI: Dobro jutro gospodare!

a ja bicem ga udarim odozgo

• izijem flips

trazio sam tvrdo kuvana jaja a ne rovita

• gonzo

Mora se stokovati dovoljno municije, prvo za balije a posle za robote. Jebem ti sunce Banglades samo trista miliona pa mi toliko metaka nemamo.

Opušteno Torazulu, sad će Prvi partizan da ubaci treću smenu i sjebemo mi to za nedelju dana.

• celt

ma ne moze tu municija nista, ako dodjemo do super AI, doci ce se do toga da covecantstvo prihvata to srecno i sasvim je logicno da to tako bude i uopste se ne plasim toga da ne postojim vise.
    ili ce biti postojis-ne postojis.
    nema sredine.

• P

jebiga cilj AI je da coveku olaksa zivot a samo ce zakomplikovati sirotinji i fizikalcima koji ce biti visak

• P

ostavljam praunucima da se jebu s tim

• DP

A be otvorio sam ovu temu

• Skočimiš

Problem je ako naprave AI dovoljno slobodan da sam brine o sebi i svemu bez ograničenja.
    A problem je i ako ga naprave dovoljno pametnim pa on skonta PA JEBEMU MATER KAKO JA NE SMIJEM TO i onda stupi u štrajke.

• P

hahah zanimljivo je kako ljudi pomisle odmah na terminator 2 scenario a nikad o tome koliko bi se broj saobracajki i poginulih smanjio kad bi vestacka inteligencija pravila neke odluke pri voznji

• Бохор

Čovek ga napravio znaće mu slabu tačku i zdravo

• Skočimiš

aha, kao onomad kada je onaj odradio SEEK AND DESTROY biciklistu, fazon vidim ga al nije mi prijetnja xD

• P

da ne pricam o guzvama po gradovima i tome kako bi AI resio taj problem

• P

najveca pretnja coveku je covek a ne vestacka inteligencija, naravno da ce se neki retard dosetiti da napravi oruzje automatizovano

• Mali Ker

Čovek je čoveku AI.

Vrlo sam zadovoljan ovom adaptacijom

• FAĐO

Ako AI krene da jede govna mnogo izvučemo kabal iz utičnice i ćao. Muslimani i antifa komunjare su mnogo veća pretnja po čovečanstvo.

• Копре Недри

Pa ako je AI dovoljno inteligentan napravice npr solarne panele sebi da moze da radi bez struje. I eto ti matrix scenario, gde moramo sunce da zamracimo da ih sjebemo, a zivi svet ne moze bez sunca

• Mali Ker

Au, opasan AI ovaj guglov, ako ovo stvarno proradi, kapiram da će uništiti frizere xd xd

• ps

Kako da instaliram ovo da trolujem automehanicare? Xd

• celt

Ako AI krene da jede govna mnogo izvučemo kabal iz utičnice i ćao. Muslimani i antifa komunjare su mnogo veća pretnja po čovečanstvo.

pa ne ide bas to tako kako zamisljas da ce to da bude jedna masina na jednom mestu.

aj izvuci kabal iz uticnice internetu? treba bukvalno ceo svet da se dogovori da odjednom nece vise da koristi to a to znas kad ce se desi?

• Бохор

Kad celom svetu budu zivoti ugrozeni eto tad

• celt

al nece to tako da ide, jedni ce uvek da imaju ogromne koristi od drugih dok sve ne ode u kurac, ako ode u kurac.
    ako je AI dosta inteligentniji od covecanstva na kraju bice mu tesko da izmanipulise ljude ko sto je tebi tesko da izmanipulises ovce da rade sta hoces

• Бохор

A kurca mu Celte sada
    A i ako bude tako ne menja se nista
    Ko i danas. Likovi koji imaju koristi zivece koji nemaju umrijece
    Danas npr ako si u lovi i bolestan mozes da probas nesto da prezivis ako si truba sedis i cekas da umres
    Bukvalno nema razlike

• александаркг

A kako bre funkcioniše ovako je l' ovo prototip neki samo a nama pustili neku limitiranu verziju? Ovaj gugl asistent kod mene radi ali pfffff, može da otkuca i pošalje poruku sam, bilo preko vibera ili SMS i da mu kažem koga da zove iz imenika otprilike od tih operacija i ono klasika od prostijih malo ali je limitiran previše koliko vidim

• александаркг

E da majku mu jebem pitao sam kako kući da odem i pridodam voking direkšns odvede me do kućnog praga ne ne potrebiće nas AI kompletno još za naših života nema tu priče

• Бохор

Posle Lumia kazete nije vam dobra

• александаркг

Pa nije umene lumia druže

• Бохор

Oh cek sirotinjska jedna

• torazulu

Opušteno Torazulu, sad će Prvi partizan da ubaci treću smenu i sjebemo mi to za nedelju dana.

Slušaj, PPU je klasa metak, dokazano. I balije u bosni prave Maxxtech neki, joj govneta, odusevio sam se kad sam probao, u proseku jedan od deset ne valja a problemi su razni, od neopaljenja, do lose krimpovanog zrna. Ako im je i jurisna puska takva, A POGOTOVU ARTILJERIJA sto su najavili, jebacemo ih opet...

• Skočimiš

Ma koja balijska artiljerija, loži ih Bakir na najjače

• Мачак у чизмамa

Мислим да постоји неки право добар виц са плавушом и вештачком интелигенцијом, не могу се сетити сада.. Зна ли га неко од вас шалабајзера?

• Мачак у чизмамa

krimpovanog

Ова реч ме је ТРИГЕРОВАЛА! Можеш ли је превести, мени за љубав?

• Mlada Partizanka

Kako se zove prirodna plavuša koja se farba u crno? Veštačka inteligencija.

• P

mislim da ti je krimpovanje pricvrscivanje ili guzvanje necega
    pricvrscivanje u smislu ukljestenja

• Мачак у чизмамa

Mlada Partizanka
    Kako se zove prirodna plavuša koja se farba u crno? Veštačka inteligencija.

XAXA, TO! :-*

• Uskok

Šta ako smo mi nečiji AI?

• Čika Bolja

Преувеличавање успјеха у погледу креирања робота са вјештачком интелигенцијом је баш анимирајуће. Није досад било никаквих значајних стварања робота колико би исти који се тиме баве хтјели да вјерујемо. Као фазон за 50 година ће роботи замијенити сва најједноставнија занимања којима се људи данас баве, док у реалности остварење таквог нечег је могуће за најмање 200 година. Подсјети ме на ону причу кад су људима 1970их причали да ће у распону од неких 50 година имати летећа аута, класично просеравање за неупућене овце да се пале или плаше. Те приче о супериорности робота се пласирају из драге нам Америке како би се истакла надмоћ САД колонијице над нама припадницима других народа - варварима. Иста ствар као са фејковањем слетања на мјесец, маркетинг јебени.

• Chule37

Ah, pročitah sve i niko nije predvideo dolazak ChatGPT, MidJourney i ostalih popularnih AI što su planuli ove i prošle godine. Šteta, baš sam mislio da će neko pogoditi.
    S' obzirom da su pomerene granice veštačke inteligencije moje predviđanje da će u sledeće dve godine da bude neko još revoluciranije korišćenje veštačke inteligencije, tipa da generiše kompletan sajt, bez ikakvih dodatnih podpitanja sa svim funkcionalnostima.

• k

Autore Chule, već imate Wordpress na klik, to je manje-više to.