Da li vas plaši nekontrolisani razvoj kompjuterskih programa koji deluju intuitivno i zašto ne? Jel niko ne vidi da već u najveće programi koje ne razumemo odredjuju šta se kupuje i šta se gleda na internetu, i da svake godine izlazi sve više, sve ozbiljnijih programa koji razumeju želje čovečanstva bolje od nas.
https://www.youtube.com/watch?v=YCWJ0z6_z34
Što svi prihvataju gugl kao neko opšte dobro koje će da napravi stvari za bolji svet? Ako gugl nešto napravi, to će da bude najsavršeniji robot koji će moći da ti proda upravo ono što želiš od onoga ko plati najviše.
- P
jebiga cilj AI je da coveku olaksa zivot a samo ce zakomplikovati sirotinji i fizikalcima koji ce biti visak
- P
ostavljam praunucima da se jebu s tim
- DP
A be otvorio sam ovu temu
- P
hahah zanimljivo je kako ljudi pomisle odmah na terminator 2 scenario a nikad o tome koliko bi se broj saobracajki i poginulih smanjio kad bi vestacka inteligencija pravila neke odluke pri voznji
- P
da ne pricam o guzvama po gradovima i tome kako bi AI resio taj problem
- P
najveca pretnja coveku je covek a ne vestacka inteligencija, naravno da ce se neki retard dosetiti da napravi oruzje automatizovano
Ako AI krene da jede govna mnogo izvučemo kabal iz utičnice i ćao. Muslimani i antifa komunjare su mnogo veća pretnja po čovečanstvo.pa ne ide bas to tako kako zamisljas da ce to da bude jedna masina na jednom mestu.
aj izvuci kabal iz uticnice internetu? treba bukvalno ceo svet da se dogovori da odjednom nece vise da koristi to a to znas kad ce se desi?

A kako bre funkcioniše ovako je l' ovo prototip neki samo a nama pustili neku limitiranu verziju? Ovaj gugl asistent kod mene radi ali pfffff, može da otkuca i pošalje poruku sam, bilo preko vibera ili SMS i da mu kažem koga da zove iz imenika otprilike od tih operacija i ono klasika od prostijih malo ali je limitiran previše koliko vidim
Opušteno Torazulu, sad će Prvi partizan da ubaci treću smenu i sjebemo mi to za nedelju dana.Slušaj, PPU je klasa metak, dokazano. I balije u bosni prave Maxxtech neki, joj govneta, odusevio sam se kad sam probao, u proseku jedan od deset ne valja a problemi su razni, od neopaljenja, do lose krimpovanog zrna. Ako im je i jurisna puska takva, A POGOTOVU ARTILJERIJA sto su najavili, jebacemo ih opet...
- P
mislim da ti je krimpovanje pricvrscivanje ili guzvanje necega
pricvrscivanje u smislu ukljestenja 
Преувеличавање успјеха у погледу креирања робота са вјештачком интелигенцијом је баш анимирајуће. Није досад било никаквих значајних стварања робота колико би исти који се тиме баве хтјели да вјерујемо. Као фазон за 50 година ће роботи замијенити сва најједноставнија занимања којима се људи данас баве, док у реалности остварење таквог нечег је могуће за најмање 200 година. Подсјети ме на ону причу кад су људима 1970их причали да ће у распону од неких 50 година имати летећа аута, класично просеравање за неупућене овце да се пале или плаше. Те приче о супериорности робота се пласирају из драге нам Америке како би се истакла надмоћ САД колонијице над нама припадницима других народа - варварима. Иста ствар као са фејковањем слетања на мјесец, маркетинг јебени.
- 6
upис

Ah, pročitah sve i niko nije predvideo dolazak ChatGPT, MidJourney i ostalih popularnih AI što su planuli ove i prošle godine. Šteta, baš sam mislio da će neko pogoditi.
S' obzirom da su pomerene granice veštačke inteligencije moje predviđanje da će u sledeće dve godine da bude neko još revoluciranije korišćenje veštačke inteligencije, tipa da generiše kompletan sajt, bez ikakvih dodatnih podpitanja sa svim funkcionalnostima.- k
Autore Chule, već imate Wordpress na klik, to je manje-više to.