- l
ja mislim da i ptice na grani znaju - da nije bilo vukajlije ja ne bih imala najboljeg dečka na celom svetu i ne bih bila ovoliko ludo zaljubljena i srećna! (okej, okej, znaaam koliko to ziljavo zvuči, al jbg, šta ću kad je tako... srećna sam) :)))
ja mislim da i ptice na grani znaju - da nije bilo vukajlije ja ne bih imala najboljeg dečka na celom svetu i ne bih bila ovoliko ludo zaljubljena i srećna! (okej, okej, znaaam koliko to ziljavo zvuči, al jbg, šta ću kad je tako... srećna sam) :)))AMIN!
da nije vukajlije, davno bih završio faks, ali ne bih upoznao likove kao štto su slavk0, facafaca, sergios i yomax...
e da nikad ne bih počeo koristiti ''i te pičke materine'' i ''taj rad''...

Супер је кад је човек срећан. Па нек' буде и зиљаво.
Да нема Вукице, уф, имао бих профил на фејсглупу и играо бих Травиан. (Како се зове твоје село?!).
Има овде пуно људи који заиста делују начитано па мало подстичу на неки интелектуални рад у стварном животу, то је позитивна ствар. Погово за младе. Ето, једне светле стране сајбер света.- Пд
Е, немам појма. Смишљам шта би радио тако у слободно време, али стварно немам појма.
- АК
Вероватно бих висио на фејзбуку. Драго ми је да постоји.

Da nije bilo Vuke? Eh, teško pitanje.... Ne znam, vjerovatno bih dvostruko više vremena visio na fejsbuku i, kako reče jedan od autora na ovoj temi, živio bih u zabludi da sam duhovit..... I takođe ne bih koristio mnogo fazona tipa "Taj rad!", "Tako je!", "Pandan" i mnoge druge..... Sve u svemu, veoma korisan sajt....
- M
Da nema Vukajlije, ja nikad ne bi laga ovolko, ovako moram da izmišljam razloge zbog kojih ne izlazim iz kuće ili kasnim neđe. Fak maj lajf.
- j
posebno sam radosna da, dok moj muz spava na njemu on vise ne hrce

Чича! Тј ЧИЧА

Da nije bilo Vukajlije, ne bih koristila č, š ć, ž i ostale hibride.
Da nije bilo Vukajlije, verovatno bih se utopila u more knjiških moljaca i namazala kreativnost na lebac jedno jutro za doručak.
Da nije bilo Vukajlije ne bih otkrila misteriju sveta i univerzuma da su lajavci i trolovi na internetu ipak normalna (ahem) ljudska bića kojima je u nekim trenucima samo dosadno pa žele da podele to sa svetom na neki, njima najjednostavniji način.
Da nije bilo Vukajlije nikad ne bih znala da ima toliko dobrih jebača na ovome svetu.
Da nije bilo Vukajlije, nikad ne bih znala šta je močuga, niti koliko je veličina tog predmeta bitna za ženski rod.
Da nema Vukajlije, sad bih verovatno blejala negde sa flajkom piva u ruci i družila se sa ljudima.
Пази кад тако поставимо питање, ко је Лемајина ружнија половина... хм ако то није неко мушко, онда мора да се она парча, нпр, лева је Лемајина ружнија половина, ако ме разумеш, или доња, или горња, то је мало зајебано... сад си ме бацио у ребусДа, брате, али тештко је одредити горњу, односно доњу половину, ако ме разумеш. Мислим, пре него што пробаш да пресечеш човека на пола, никад нећеш тачно знати где тачно да исечеш тако да горњи и доњи део имају исту килажу, јбт. Типа исечеш и испостави се да у ногама има два кила више. И шта си онда направио? Половина испада да није половина. То је Шајлоков проблем из Млетачког трговца. Тачније, слично нешто. Није ппола кила, него пола кила и нешто.
Зато се морамо ограничити на вертикално раздељене половине. Ако ме разумеш.