Да није било Вукајлије
  • Wuxy

Овде пишите на које све начине вам је Вукајлија променио живот и како је утицао на вас. Нпр. Ја сад на тастатури користим ч, ћ, ж, ђ, ш, џ, њ, љ... пре нисам ни притискао те дугмиће. Не бих прочитао дефиницију моја баба у блицу никад...
    Да није Вукајлије, ово слатко не би било на овом столу.. :Д

• Фатман

Da nije bilo Vukajlije definitivno ne bih pričao sa nekim pametnim i knjiškim ljudima i eto npr. nikada možda ne bih slušao Jethro Tull... Mada opet, ne bih blejao za kompom ceo dan i poštedeo bih sebe od upoznavanja nekih čobana.

• Dzankee

Fat Christmas
    Da nije bilo Vukajlije definitivno ne bih pričao sa nekim pametnim i knjiškim ljudima

Ваистину.

• Earthworm Jim

Alal ti kurac za biranje podforuma.

• Remac

pa sve su ovo informacije i cesto postavljanja pitanja moj gamby

• Фатман

Alal ti kurac za biranje podforuma.

hahahah

• Wuxy

хаххахах тек сам сад провалио где сам направио тему... нисам ни гледао, само кликнуо на "нова тема"..
    едит//
    хвала војтек.

• wojtek

Премештено у разно.

• Wuxy

sta je ovo, nema niko.. :)

• l

ja mislim da i ptice na grani znaju - da nije bilo vukajlije ja ne bih imala najboljeg dečka na celom svetu i ne bih bila ovoliko ludo zaljubljena i srećna! (okej, okej, znaaam koliko to ziljavo zvuči, al jbg, šta ću kad je tako... srećna sam) :)))

• Bioshocker

Da nije Vukajlije lice cisto ko papir ... a jebote pogresna reklama !

• Cara™

Da nije Vukajlije PANDAN nikad ne bi vido sveta

• LesTaT

Da nije bilo Vukajlije ne bih upoznao osobu koju bolje da nisam upoznao.

• бури

ja mislim da i ptice na grani znaju - da nije bilo vukajlije ja ne bih imala najboljeg dečka na celom svetu i ne bih bila ovoliko ludo zaljubljena i srećna! (okej, okej, znaaam koliko to ziljavo zvuči, al jbg, šta ću kad je tako... srećna sam) :)))

AMIN!

da nije vukajlije, davno bih završio faks, ali ne bih upoznao likove kao štto su slavk0, facafaca, sergios i yomax...

e da nikad ne bih počeo koristiti ''i te pičke materine'' i ''taj rad''...

• Cara™

Da nije vuke ostao bi samo ziljaw, ovako sam totalno ziljaw

• Culle.haha

Супер је кад је човек срећан. Па нек' буде и зиљаво.

Да нема Вукице, уф, имао бих профил на фејсглупу и играо бих Травиан. (Како се зове твоје село?!).
    Има овде пуно људи који заиста делују начитано па мало подстичу на неки интелектуални рад у стварном животу, то је позитивна ствар. Погово за младе. Ето, једне светле стране сајбер света.

• велики комбинатор

Da nije bilo vukajlije ziveo bih u zabludi da sam duhovit.

• Скелетор

Da nije bilo Vukajlije...verovatno bi razbio glavu nekom. Ovo je moj ventil i filter

• Фејзбукманијак

да није вукајлије ја никад не бих јебао!Ллололол

• Skočimiš

Nikada ne bih vidio sisu.

• Culle.haha

Никад не бих знао да И.И краде форе.

• Пд

Е, немам појма. Смишљам шта би радио тако у слободно време, али стварно немам појма.

• Шоми 

Да није било Вукајлије или стереотип?

• Culle.haha

Никад не бих рек'о ћалету, "Ћале размишљам да л' си ти друштвени паразит или само стереотип"?

• АК

Вероватно бих висио на фејзбуку. Драго ми је да постоји.

• Мatriks

Пеки д џем
    Е, немам појма. Смишљам шта би радио тако у слободно време, али стварно немам појма.

Ти би измислио Вуку. :) А ја бих само играо кантере, што већ и радим.

• ninka_92

Da nije bilo Vuke? Eh, teško pitanje.... Ne znam, vjerovatno bih dvostruko više vremena visio na fejsbuku i, kako reče jedan od autora na ovoj temi, živio bih u zabludi da sam duhovit..... I takođe ne bih koristio mnogo fazona tipa "Taj rad!", "Tako je!", "Pandan" i mnoge druge..... Sve u svemu, veoma korisan sajt....

• M

Da nema Vukajlije, ja nikad ne bi laga ovolko, ovako moram da izmišljam razloge zbog kojih ne izlazim iz kuće ili kasnim neđe. Fak maj lajf.

• shitbrix

Ja bih probao da ubijem vreme na nekom drugom sajtu.
    I otprilike sve ovo sto su ostali rekli od sad.

• rnrt-rain

Има овде пуно људи који заиста делују начитано па мало подстичу на неки интелектуални рад у стварном животу, то је позитивна ствар. Погово за младе. Ето, једне светле стране сајбер света.

Jebes ga da nije ovo istinito, ne bi zacepio petaka iz istorije! Hell YEAH!

• Дулли_налог

Ništa se ne bi menjalo
    kao da ne bih mogao bez Vukajlije
    Čega nema bez toga se može

• Natnat

Da nije Vuke, trebalo bi je izmisliti.

• j

posebno sam radosna da, dok moj muz spava na njemu on vise ne hrce

• Cakana!

Zbog ukocenog vrata i glavobolje sam patila celog zivota, ali sada mi Vukajlija u tome dodatno pomaze.:)

• kizo

Ne bih znao napraviti sendvić i pohovane tikvice. Ne bih znao da je Šveđanima oteto vjekovno ognjište u Škotskoj.

• Џими

ja mislim da i ptice na grani znaju - da nije bilo vukajlije ja ne bih imala najboljeg dečka na celom svetu i ne bih bila ovoliko ludo zaljubljena i srećna!

Истопише ми се муда од силне патетике, Лемајо.

• Cakana!

A ko je Lemajina ruznija polovina?

• Џими

Јеси ти, Фејсе, некад вид'о Чичу?

• Џими

Како онда можеш тако категорички да тврдиш да је он Лемајина ружна половина?

• Фејзбукманијак

Јбга, па не може она да буде своја ружнија половина...

• Џими

Може, бре, све. :)

• Tulumbac

Cenim da sam još više ofacio za ovih već par godina na sajtu. I pre sam bio faca, al' nije to to.

I da, od nekig članica sam sazno da imam mnogo veliki kurac.

A ja mislio da je prosečan. Nikad nisam znao sa šublerom, jebiga.

• messalina

Da nije bilo Vukajlije, ne bih koristila č, š ć, ž i ostale hibride.

Da nije bilo Vukajlije, verovatno bih se utopila u more knjiških moljaca i namazala kreativnost na lebac jedno jutro za doručak.

Da nije bilo Vukajlije ne bih otkrila misteriju sveta i univerzuma da su lajavci i trolovi na internetu ipak normalna (ahem) ljudska bića kojima je u nekim trenucima samo dosadno pa žele da podele to sa svetom na neki, njima najjednostavniji način.

Da nije bilo Vukajlije nikad ne bih znala da ima toliko dobrih jebača na ovome svetu.

Da nije bilo Vukajlije, nikad ne bih znala šta je močuga, niti koliko je veličina tog predmeta bitna za ženski rod.

Da nema Vukajlije, sad bih verovatno blejala negde sa flajkom piva u ruci i družila se sa ljudima.

• Фејзбукманијак

Пази кад тако поставимо питање, ко је Лемајина ружнија половина... хм ако то није неко мушко, онда мора да се она парча, нпр, лева је Лемајина ружнија половина, ако ме разумеш, или доња, или горња, то је мало зајебано... сад си ме бацио у ребус

• messalina

A ti si bacio moj post u senku. Pu Fejz bre!

• Christine

da nije bilo vuke ne bih upoznala neke jako fine i meni sada izuzetno drage ljude ^.^

• Џими

Пази кад тако поставимо питање, ко је Лемајина ружнија половина... хм ако то није неко мушко, онда мора да се она парча, нпр, лева је Лемајина ружнија половина, ако ме разумеш, или доња, или горња, то је мало зајебано... сад си ме бацио у ребус

Да, брате, али тештко је одредити горњу, односно доњу половину, ако ме разумеш. Мислим, пре него што пробаш да пресечеш човека на пола, никад нећеш тачно знати где тачно да исечеш тако да горњи и доњи део имају исту килажу, јбт. Типа исечеш и испостави се да у ногама има два кила више. И шта си онда направио? Половина испада да није половина. То је Шајлоков проблем из Млетачког трговца. Тачније, слично нешто. Није ппола кила, него пола кила и нешто.

Зато се морамо ограничити на вертикално раздељене половине. Ако ме разумеш.

• Фејзбукманијак

аха значи ипак мора да је сечемо по дужини, па да одређујемо... али чек опет, зар није половина геометријски а не запремински... мислим измеримо је и сецнемо на пола... коме се јебе за килограме, ако то на око буде половина? Ај сад т мени то објасни...