Израбљивање Вукајлије
  • Zvekete

Систем који је осмишљен од стране зиљавих клинки са фејса. Наиме, користе Вукајлију да би првили постере за личне потребе (читај, фејс), што доводи до појаве најглупших постера. Како стати на пут томе?

Пример: http://vukajlija.com/zabava/posteri/86635

• Dvajt

Елиминисати их бацачем пламена?

• Jezivi

Ja bih se ubio da sam na njihovom mestu.

• Dzankee

ХХАХАХХААХХАХХАХАХХАХХАХАХАХАА

МА ДАЈ АХХАХААХХАХАХА

• Facafacaa

Како стати на пут томе?

Било је ограничење од 50 поена да би се могли правити, и сви знамо да се то неславно завршило. Али, прочитао сам тамо на коментаре и један ми је запао за око:

Daj stavite neki minimum za postere... npr. budeš član 15 dana, pa tek onda sličice.

Уопште није лош предлог. Мало ко ће остати истрајан да чека 15 дана, јер доста њих одједном добије ''генијалну'' идеју за постер и пожели да своје говно подјели са нама. То је ствар тренутка, неће сви чекати 15 дана...

• Facafacaa

И да додам: можда неће претјерано помоћи, али свакако није на одмет. Нема се шта изгубити.

• Dzankee

предлог - лекарски преглед пре регистровања

• Kb

Ja izrabljujem!

• СМарко

Како стати на пут томе?

Sine, dovoljno je što su oni ubijeni u mozak tako, ne treba im veća kazna...

Ovaj facin predlog nije loš

• Сантјаго Коровјов

Onda verovatno ne bi uspeo da se registruješ. Ololololo

Što više ljudi, to više nekvalitetnih definicija i postera, sajt postaje komercijala. Ali koga boli kurac, realno, meni je do jaja ovde. Faco, autori neće znati to, pa će opet krenuti spem definicija i tako.

• Kb

Ja izrabljujem mnogo opasno!

• Dzankee

Onda verovatno ne bi uspeo da se registruješ. Ololololo

То је тај хумор, ол0л0л0л0л0л0л00л0

• СМарко

Čovječe, ja tebe volim, evo javno kažem da te volim!!!!

Juče sam bio sa đevojkom i u sred neke priče ja se sjetim onoga JA UČIM... oooooooooo

• Сантјаго Коровјов

ол0л0л0л0л0л0л00л0

DŽANKI LOLUJE?! E do kurca.

Ljudi glupih definicija i postera se nećemo rešiti, jedino je potrebno brže brisanje istih.

• Kb

Hvala, hvala. :))

• Zvekete

Ljudi glupih definicija i postera se nećemo rešiti, jedino je potrebno brže brisanje istih.

Тај фазон.

Па за џабе је, шта те боли курац! :)

• bojanboj

доста њих одједном добије ''генијалну'' идеју за постер и пожели да своје говно подјели са нама. То је ствар тренутка, неће сви чекати 15 дана...

Faca kad objasni,jebe kevu, Facu za precednika :)

• Facafacaa

Faco, autori neće znati to, pa će opet krenuti spem definicija i tako.

Када је покушано са забраном прављења постера док не прикупиш 50, при покушају прављења истог онима који нису имали неопходно претпостављам да је аутоматски избацивало нешто типа: ''постер можете правити тек пошто прикупите неопходних 50 поена писањем дефиницијама''. Како другачије су левати могли знати да им баш то треба?
    Е сад би умјесто тога избацивало: ''ради (блаблабла) потребно је да прође 15 дана од дана регистрације да бисте могли правити постере. Хвала на разумјевању блабла''
    Ето, све би било јасно. Какве дефиниције....

• Цар

Daj stavite neki minimum za postere... npr. budeš član 15 dana, pa tek onda sličice.

Исто увести и за дефиниције.

• dusan1001

Onda verovatno ne bi uspeo da se registruješ.

Dzanki bi bio PROTIV da ode na lekarski lolo
    Ovaj facin predlog nije loš a i usporilo bi posterdzije pošto kontam da oni odma naprave duplaka kad ih banuju za spemovanje posterima u posteru

• Facafacaa

Тај фазон.

Па Звекете, кој' си курац отварао тему ако си већ знао одговор на сопствено питање? :)

• wojtek

Фацо, ово што си ти изнео је скроз кул, предлагано је и раније, и мислим да не би шкодило. Свакако је боље решење од ограничења за 50 поена.

Линково сам твој коментар на мод форуму, па оно, држи палчеве. :)

• Сантјаго Коровјов

ajd da vidimo, mada smatram da neće mnogo koristiti, al' ajde. Nadamo se najboljem, podržavam svaku promenu.

• Zvekete

Па Звекете, кој' си курац отварао тему ако си већ знао одговор на сопствено питање? :)

Хаха, није то никакав одговор. Само жалосна константација. Глупих постера и дефиниција се не можемо отарасити, реално и сам сам аутор неких. Надам се само да ће се смањити број истих.

• Facafacaa

Линково сам твој коментар на мод форуму, па оно, држи палчеве. :)

Хај' ваљда ће бити штогод.

Реме, и сам сам рекао. Неће то бити неко феноменално рјешење које ће проблем сасјећи у корјену, али ће свакако помоћи. Колико-толико. Главно да није на одмет.

Једини проблем је што може одвратити потенцијално доброг постерџију, па ето ради тога нек се нађе временски компромис. Не мора бити 15, нек буде 5.
    И друга ствар, каизену је потребна маса да би вукајлија напредовала. Ово додуше хоће смањити промет, али ако је тај промет сачињен претежно од гована и све више блати име Вукајлија, онда нема другог избора.... Мора се ту мало пробрати. Најупорнији ће остати.

Мада, шта ја уопште кењам. Сад сам се сјетио да је сам каизен прављењем опције праћења аутора рекао да жели бацити постере у други план.
    Тако да, нек стоји пасус изнад, али ето... правите се да га нема :)

• Remac

faco bog te, raspricao si se ko pop na kraju liturgije : )
    Evo i ja da se tuspasnem na facin predlog

• Slavk0

Joj faco...tako je i Peki srao pre nego je postao mod, dobro se sećam.

• Др Јанковић

Коме смета, мрш са Вукајлије. Коме не смета, нек се договори с модовима да деле оно што заплене од жртве.

• En_Dotter

Faco, autori neće znati to, pa će opet krenuti spem definicija i tako.

Ни то није проблем. Ставити да је потребан 1 поен да би мого да дефинишеш након регистрације.

• Bojan extream

Dobra ideja doteru...

• dasisti

онај предлог за 15 дана је до јаја... ја бих још ставио да уколико ти модови обришу пар постера и процене да си дегенерик добијаш забрану да правиш исте... па да их видим онда...

• Earthworm Jim

Ograničenje od 50 poena da bi mogao da se registruješ i a u pičku materinu.

• [

15 dana rulz!
    ZA!

• sunshine

Kad sam ja to pričo, al ae...

• Bruce

Ograničenje od 50 poena da bi mogao da se registruješ i a u pičku materinu.

KVAKA 22 :)))))

ja sam zato da se preko postera koji ima ispod 50 poena u plusu stavi watermark "Ovaj poster je postavio kreten", da vidiš kako će ih sami brisati...

• Limunovo Drvo

http://www.facebook.com/pages/ShATRO/128005310565620

Peder raspali sve sa Vuke koristi a ne vide se autori i izvor. Jebem mu oca i majku, strica i strinu i ostalu fameliju.

• Л0Л

Могао би можда каизен да уведе неку фору са прављењем постера за јавност и за личну употребу. На пример да ти направи постер и онда да можеш да бираш дал ћеш да га шаљеш у јавност или ћеш да га сачуваш на комп па аплоудујеш у неки свој зиљави албум на гејбуку.....

• Limunovo Drvo

treba mrtvi watermark da bude preko čitavog postera kada se eksterno linkuje

• shitbrix

+1 za Facin predlog.

• Вокаси

Све је то лупање о празне шерпе.... Увек ће израбљивати на овај или онај начин... Као што су нектитори могли по линку да нађу дефку на гробље моћи ће и да се израбљује било шта са вукајлије....

• Kurd

Ja predlažem da pre nego što se neko loguje, prvo prođe kompletnu proveru sektorske policije, da se izvši uvid u KE(krivična evidencija) i da BIA da svoje mišljenje o profilu ličnosti osobe koja želi da se loguje.
    Posle toga da uplati 12.304,50 dinara na ime administrativnih republičkih taksi, donese izvod iz knjige državljanja(ne stariji od 24 sata), izvod iz matične knjige rođenih(ne stariji od 7 dana) i izvod iz matične knjige venčanih. Ako nije venčana, pa nema taj izvod, odmah da se banuje, jer takva je možda od tih što imaju dečka koji ih je korpirao i sada mu se sveti preko Vuke...

• Facafacaa

+1 за Курдов предлог.

• sedplas

Dzankee

hahahha potpis!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.