Даклем, вако, питање је упућено мушком делу који је замаљавијо, наравно.
Елем, наглом појавом велике количине метро или којекаквих већ сексуалаца, буљаша и такотих фегетлија, занима ме да ли су неки од вас подлегли том тренду бријања илити депилирања регија испод врата, типа пазух, груди, стимак, леђа, ноге, патка (не рачуна се шишање, већ искључиво бријање)? И чему тај корак, зашто сте се одлучили за то? Само немојте да почнете да ми серете о хигијени и такото, пошто је то срање од одговора, али чисто срање и не сматрам као одговор већ као оправдање за тај поступак...Питање је конкретно, не морате неку спемчину да бацате, јербо ће закључати тему, ако већ не постоји нешто слично...
Рецимо, ја ништа, али јебено ништа не бријам осим лица, чак и лице запостављам јер сам јебено лењ, па зна паучина добра да запати...
Да вас чујем?
- М♦
Nemoj brijati ništa osim lica. Nikada.

Pazi ovako.
Nikad mi nije bilo jasno zašto neko umišlja da je faca ako se obrije ispod miške ili depilira noge. Pričam o muškoj populaciji. Iskreno, bole me kurci da l' nekome smetaju moje dlake ispod miške. Da mi ne trebaju, sigurno nebi izrasle tu, realno.
Prošle godine sam bio na bazenu, i samo starije likove sam viđ'o dlakave, svi ostali (ispod 18 godina) bez ijedne dlake. Žalosno, čoveče. Mene nije bio blam da hodam dlakav, tjst, ispod miške dlakav. Na grudi mi ni dan danas nije nijedna dlaka izrasla. :srećan zbog toga:Tako da, Šećerni, zajebi to. Kako kaže naša stara poslovica 'Najslađi je poljubac, kad brkovi žare'
Pravda za dlake!
- М♦
Bio sam mlad i glup pa sam obrijao grudi i stomak, jer me je bilo sramota da idem kao majmun na more. Posle mi izrasla još veća šuma. Kasnije sam došao na genijalnu ideju da to depiliram, i sad opet imam onu staru, redju šumu.

Češće se brijem dole nego gore. :)
Ćunu zapravo brijem i zbog higijene, ne ljuti se Gorki molim te :), ali i zato što mi je jednostavno prijatniji osećaj tokom seksa naročito tokom leta jer se znojim u nezapamćenim količinama. I mojoj devojci se više sviđa, iako sam to radio i mnogo pre nje. A i što reče glavni ćuna izgleda veće lololo
Ispod miške nikad. Doduše i nisam nešto spektakularno dlakav, na grudima imam sve ukupno pet dlaka. Ne kapiram muškarce koji depiliraju noge, to moj mozak ne može da nikako da skapira.
Brijem se ispod pazuha i muda, al kad ih skupim lololo..
Razlog je naravno smrad, a i ogavan onaj izgled dlake ispod pazuga, ko ono na vrhu kukurza one dlake.. A dole ona jarcevina mi je ogavna, pa malo makazicama secnem a gore se obrijem pa mi izgleda ko vehabija..
Ljubavni tepih ne brijem, a i nemam ga nesto, 3 dlake po kvadratnom centimetru..
Чупав сам ко Чубака, начи љубавни ћилим и такото, једном сам морао да се обријем од пупка на доле, јер сам имао операцију слепога црева...
И сматрам да је убер геј бријати било шта испод врата... Мада, неки стварно имају тај проблем са знојењем, што јес јес, али длаке помажу да се тај зној групише на једном месту и да не прави локву на мајци у пазушном делу...
samo starije likove sam viđ'o dlakave, svi ostali (ispod 18 godina) bez ijedne dlake.A možda... ni nemaju šta da briju? :)
Jedini put u životu da sam i lice brijao na ćelavo je za matursko veče, samo skraćivanje i to isključivo u cabeza zoni, ostalo ni na filmu. A ni ne znojim se nešto preterano, niti se čujem da uši otpadaju... niti sam primetio da brijanje nešto osobito pomaže onima koji tih problema imaju.
- S
Gomila muškaraca na jednom mestu priča o brijanju, kitama i znojavim pazusima.
http://www.profile-comments.com/images/gay/images/this-thread-is-disturbingly-gay.jpgEDIT: Obrij`o sam muda...
FacafacaaМоје оштро око детектује неке завидне голуждравце на овој теми.
Ахахахахахахахахахахахахахаха К О Б Ј А С Н!!
Рекох, не мислим на шишање, већ искључиво бријање, шишање мора понекад, ако куран почне да се мрси, јербо је прчвољак....
Рецимо, неки људи кад ме виде вако кудравог, одма ме нападну да се бријем, депилирам, какогод, што ми жестоко иде на курчеву ресу...- М♦
Ultraaaaaa gaaaaay

Била оваква идентична тема, ал' да не смарам.
Елем:
Češće se brijem dole nego gore. :)Исти случај. Патка и муда наравно морају да буду обријани, не капирам људе који пуштају растиње око курчине, још онако кад израсту длаке на максималну дужину, па почну да отпадају и лепе се за сапун. Јебеш то. Пазух такође, понекад, а остатак неретко шишам на кеца, нарочито лети, безвезе ми је да се шетам на мору или по Ади као јебени јети.
Зато неретко урастем у брадурину по лицу.
Још мање капирам људе који у свему томе виде нешто геј, зато што су такве искривљене друштвене норме и системи вредности, па је мушкарац који иоле води рачуна о свом физичком изгледу аутомацки геј. Мајке ти? Такве изјаве углавном (углавном) долазе од дебелих, масних брђана који цео дан проводе с порнхабом, криво им је што не јебу, ал' таман посла да то признају.
Још мање капирам људе који у свему томе виде нешто геј, зато што су такве искривљене друштвене норме и системи вредности, па је мушкарац који иоле води рачуна о свом физичком изгледу аутомацки геј. Мајке ти? Такве изјаве углавном (углавном) долазе од дебелих, масних брђана који цео дан проводе с порнхабом, криво им је што не јебу, ал' таман посла да то признају.Амин. Али депилација ногу - то је већ геј.
Ovo je ko BRAVO da čitam.Начи имају такве рубрике тамо, мого би понекад да завирим, шта знам...
Не знам како може да доприноси изгледу и хигијени депилирање груди, стомака, руку и ногу? Шта ту има толико да се запати од бактерија, вируса, смрадова и тако даље? И да ли је тешко скинути длаке са јебеног сапуна, као да је то нешто не знам ни ја шта..?
Патка треба да се шиша, ту и тамо, реално, рекох, кад почне да се мрси, јебено је...
Бријање пазуха ми не иде у главу, али никако, рекао сам своје мишљење о томе на првој страни чини ми се трећи мој пост, мрзи ме да проверавам...Елем, ако је депилирање океј, не би ме чудило да неки део мушке популације почне да ставља тампоне у рчма, јер је то океј и спречава хемороиде, на пример, или појаву пролива, то је ин, и доприноси изгледу чмарних колутића...
ЕДИТ: Иначе, ја сам навео да се појавом гејева, метро и осталих сексуалаца појавио тај обичај и међ стрејт људима, и питам зашто је то тако...
- Sја сам навео да се појавом гејева, метро и осталих сексуалаца појавио тај обичај и међ стрејт људима
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3jqc7mmGs1rv8q8go1_400.jpg
EDIT:
и осталих сексуалацаhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m3jqc7mmGs1rv8q8go1_400.jpg
мисли да чупав пичке добит' неће....Nije, nego misle da čupav možeš da dobiješ samo čupave pičke, a većinom se preferira ćelavo.
Ma nemači pojma, baš čupav imaš više šanse da dobiješ ćelavu, idealna količina dlaka je ako je jedan i samo jedan partner ćelav. Ako su oboje ćelavi deluju u klinču kao dva puža... ili grčko-rimska rvača, a ipak je malo previše ako su oboje čupavi pa ni to ne valja osim za picajzle. Znači, ako oćete ćelavu ribicu, ne brijte bobana, neka živi slobodan i divalj.
Nije, nego misle da čupav možeš da dobiješ samo čupave pičke, a većinom se preferira ćelavo.Каква год предрасуда да је у питању сувише је ретардирана...
Ко зна, тај зна, може да буде ћосав, или потпуна Чубака, али ако зна, он ће јебати и тачка, за то му не треба крема или восак за депилацију јебену...
Ma zajebavam se, nek se brije koga veseli, ali nije li ipak lepše biti vukajlija?
- Sјер је већина стрејт дебила почела да се осећа угроженим, ако није обријан на неким деловима као остале фегетлије, јер мисли да чупав пичке добит' неће....
Da sumiramo tvoju teoriju:
Debeli maljavi muškarci, pravi muškarci, ne mogu da dobiju pičke jer te pičke jure obrijane i ulickane momčiće, koji jure obrijane i ulickane momčiće?
To je jednostavno tvoj život i tvoja stvar. Da li si obrijan ili ne, da li voliš obrijane ili maljave. U svakom slučaju, naći ćeš neku koja će ti se svideti. E sad, pored tih obrijanih i maljavih pički, debelih i mršavih, kakvih god, ti gledaš obrijane muškarce i na internetu vodiš temu o brijanju tela i kite.
Plašiš se da ti obrijani muškarci ne preuzmu ribu. U tom slučaju, ne treba da se žališ što takve ribe vole. Ne treba da se žališ ni na šta čime oni privlače devojke, a tebe ostavljaju u sobi sa internet konekcijom i kutijom maramica.
Niko od njih ti nije kriv ni za šta. Možda devojke ne vole malje na tebi, ali ako si ti ponosan na to, boli te kurčina za njih. Naći ćeš neku kojoj će se svideti ili ćeš istu tu šarmirati nečim drugim.Ne znam ni zašto pišem ovo, ali ajde, kad već napisah da pošaljem. A o toj dozi latentne homoseksualnosti koja se provlači kroz tvoje postove ne bih sada da pričam. A ima je, veruj mi.
Nego, kratak ontopik:
Naravno da sve redovno održavam. Brijem sve od brade na dole, osim nogu i ruku. Skoro uvek brijem i bradu, ali dođe mi nekad period da je pustim, pa dok mi ne dosadi.
Debeli maljavi muškarci, pravi muškarci, ne mogu da dobiju pičke jer te pičke jure obrijane i ulickane momčiće, koji jure obrijane i ulickane momčiće?Јеси ли ти читао мој пост изнад, или ме зајебаваш?
Plašiš se da ti obrijani muškarci ne preuzmu ribu.Опако, ноћима не спавам због тога...
Ne treba da se žališ ni na šta čime oni privlače devojke, a tebe ostavljaju u sobi sa internet konekcijom i kutijom maramica.Јебага, не могу ни да га дркам ко човек, јербо ми је соба ко аутобуска станица, и они су криви што ми је једино та опција остала и што не јебем, да...
A o toj dozi latentne homoseksualnosti koja se provlači kroz tvoje postove ne bih sada da pričam. A ima je, veruj mi.Сацам испо и латентни хомосексуалац јер сам потегао просто и једноставно питање...
Мене једноставно занима ЗАШТО су се неки одлучили на тај корак, и шта виде у томе? Ни једног тренутка нисам нагласио да је неко маљав МУШКАРЧИНА, већ да је бријање ногу, руку, груди, стомака и осталих глупости убер геј... А не да су ти који то раде гејеви, већ да је то гејевска радња, има разлике у томе...
- SМене једноставно занима ЗАШТО су се неки одлучили на тај корак
Ja, recimo, mnogo više volim da nemam dlake na tim mestima. Neuporedivo mi je lepše ovo:
http://s4.hubimg.com/u/3033535_f260.jpgOd ovoga:
http://3.bp.blogspot.com/_YGLQQZTHoU0/Sd1whEXTDjI/AAAAAAAAH5I/Ajgjc9PFz8g/s400/Hairy_Chest.jpg