- M
Mojnete osam tema o jednoj te istoj.
- M
JELEEENAAA...?
- M
GLUHA!
- M
Neće da se javi.
- M
Nema ista, ne da ja znam, ali sličnih ima masu, od one najsmešniji nadimci do izvale vas i vaših ortaka i sl., sve to može i treba da bude jedna tema a ne ovako da se gomila na ionako pregomilani forum.
- M
Čkalja - jer je lik ličio na filmskog Čkalju, neuhranjenog doduše
Bućko - pojma nemam, al bio je malo fiju-fiju lik i pljuvao je dok priča, trebao ti je kišobran dok pričaš s njim
Hatka - tako se žena prezivala, a pjesma je glasila "Marko (ili neko drugo, bilo koje ime školskog druga) patak dobio zadatak da poljubi Hatku u guzicu slatku!"Ne služi me pamćenje baš, a inače bi bilo još. Valjda. Ne znam, rekoh da me pamćenje ne služi!

Plačko - šmrckao je bar deset puta u minuti
Čuđo - ne znam što smo ga tako zvali, al meni bilo smešno
Bata Kameni - profesor programiranja, ne znam što smo ga tako zvali, takođe. Jedan ortak mu sa ekskurzije doneo kamen sa Meteora, on se oduševio.
Ćure - razredni, prof. fizičkog iz osnovne. Nem pojma što ga tako zovu, to mu nadimak ceo život
Pomorandža - prof. biologije iz osnovne, furala nadžarastu kosuima još neki, jebem li ga sad da se setim

Nastavnica hemije Dušanka - zvali smo je Dušmanka, kul žena ali i stroga
Nastavnik matematike (ne sećam se imena) - zvali smo ga Frankenštajn, opasan u deljenju ocena, fizički je ličio na njega, visok 2 metra
Ima još ali se ne sećam najbolje. Jednu nastavnicu smo zvali nekim pogrdnim imenom i svaki put kada je čula da je neko tako zove dobija zaključenog keca za kraj.
zvali su me iza leđa Zulufar. To sigurno zato što imam baš izražene zulufeАс'ти неки тежак човек, к'о фамилију да су ти опсовали.
Елем:
Ханс- професор немачког из гимназије, иначе лик од преко 2 метра и увек с неким брзим цвикама;
Џипсара (или Џиџи)- професорка географије, надимак вероватно настао по томе што није разликовала џ и ђ. А и била је блесан своје врсте;
Финк- професор логике и филозофије, тако се презивао. Фини човек, ал строг професор и, како је сам за себе рекао ''ја сам зао, навикните се на то'', ал шајазнам, ја му се нисам никад замерио
Челија - наставница биологије, није знала да каже ћ... Тачније знала ја, али није 'тела. лоло
Делча - Професор историје у средњој, добио тај надимак ваљда јер је ћелав, немам појма. Ал је шмекер епских размера. Све професорке свршавале на њега. Има доста легенди везаних за њега али мрзи ме сад да пишем.
Odlicna tema, moram da po'valim autora koji ju je otvorio.
Osnovna skola:
Struja - fizicarka
Mile Garavi Rendzer - domar, inace ganci, vlasnik izjave "Visnja, da bacim ovo u KONTJER"
Kifla - likovno
Elmerka - engleskinja, smaracica koja je dobila nadimak po Elmeru Davezu
Novka Viski - takodje engleskinja, koja nam je predavala pre Elmerke
Dalton - geograficar
Sarma - fizicko...voleo da pegla tetkice
Mara Partizanka - istoricarka
Muta - tehnicko
Zabarka - biologija
Srednja skola (11. gimnazija - sportska):
Travolta - fizicar, imao zurku kao Travolta iz "Zelatina"
Isus - filozof , ozbiljan car, inace dobio otkaz u 14. gim zato sto je vario spravu sa djacima. Imali smo tu cast da nam ovaj gospodin bude razredni zadnje dve godine.
Anica Zlo - matematicarka, naravno.
Hobit - nemacki
Ljuba Travar - muzicko, prezivao se Travica covek, inace gotivan lik
... bilo ih je jos, pun kurac, nego me pamcenje polako izdaje

Uh, sad ću i ja nekih pokušati da se sjetim...
Osnovna:
Lepi - nastavnik biologije, izgorio po licu lik, nezgodan za gledanje;Vid- matematika, tako se jednostavno zove čovjek, ono što je interesantno da je pred svaki čas matematike neko obavezno morao da kaže: "Id vid idel Vid!";
Car- fizika/razredni, taj nadimak je donio iz mjesta odakle je izbjegao u ratu kod nas, inače šupčina neviđena, ubrzo smo ga prozvali Sade jer je umjesto "sad" i "kad" govorio "sade" i "kade", neodoljivo podsjeća na Mr. Burnsa iz Simpsonovih, al nije mu se "zakačio" taj nadimak;
Baba- hemija, Sadeova žena...jednostavno-baba;
Srednja:
Palčica- engleski, metar i po žena, kako drukčije da je zovemo;Mile Ložač - domar, portir, ložač, a i neviđeni ložač, uništavali smo ga;
Sigurno ima još, za sad se sjećam ovih što su im nadimci vezani za prezimena i predmete koje su predavali: Vidara, Latinka, Šogli, Šako, Noske, Dobri, Šote...
Čutura - lik koji mi nije predavao, alkos teški, nisam siguran da li je zbog toga ili mu je to zaista prezime pošto su ga i kolege tako zvale...Profesor Čutura;