Mračna strana Vukajlije
  • Valdemar

Znamo da ljudi nisu samo dobra, plemenita i duhovna bića, već da imaju i onu mračnu stranu. Ko bi sa ovog sajta mogao da bude masovni ubica? Ko bi mogao da ima tamnicu u podrumu? Ko se bavi kriminalom, ko prostitucijom? Ko prima božje status apdejtove? Ko je član sekte? Nisam još do sada video ovakvu temu...

• paninaro

hm. ti? pretpostavljam da si prvi kome je ovo palo na pamet.

• Марко 

Ја мислим да Пеки има храм култа Драгане Мирковић, ако се то рачуна у секту.

• Billy Sharp

Ja bih se bavio prostitucijom, naročito elitnom, kuguar, ali nema vezu da potegnem, pu!

• Малолетник

Во мја оца и сина и свијетога духа.

• Шерлок

И увијек и у вјекове вјекова , амин !

• Zhajk

Ja bih vas sve poapsio!

• Valdemar

Ja imam fetiš ka jedenju živih jegulja, da li se to računa u ludilo?

• Срета-Штета

Уууу... Добра тема, Валдемаре. Капирам овако, на прво размишљање, које је готово увек нетачно, да би Илузија/Мост/Тинкер мог'о да има неке препариране мале видре у подруму, јебем ли га.

• highlighter

ja u podrum držim crnu stalažu za alat, jel se to računa? baš je crna, onako

• Duče

Voleo bih da ubijem, al da me ne provale, čisto da dokažem da sam pametniji od forenzičara. Ima tako puno načina.

• Petar Pan Pezo$

kladim se da stefan kostić kuči ima herbarijume i one preparirane insekte što se probadaju iglom. E sad znam da je to gay al ne znam dal je sekta u pitanju

• Valdemar

Znao sam jednu devojku odavde koja se igrala jako čudnih igrica, ali glupo mi da pričam koja je. Doduše, to su svi na forumu mogli da vide.

• свjecна свега

Reci bar šta je radila, ne moraš reći koja je.

• Valdemar

Dobro, igrala se čudnih igrica sa drugim devojkama. Al čudnih.

• Duče

Molderu :O

• p

1 Burzum -kao manijak iz filma SAW
    2 Zyclon - mracni vitez koji hoce da unisti svet
    3 Trisa -zaduzen za bozju konekciju,sistem administrator nekakve indijske sekte

• Mala Vidra

Sreto, on je mica, nemoj tako. :)

• Tužni Lijam

Ma, ništa, ništa, Molderu, ja to malo onako čitam da vidim šta ima. :)

• Срета-Штета

Сморка, јес' ти та чудна девојчица? х)

• Valdemar

A koliko ima ovih varilaca, ne bi me začudilo da ima i poneki diler.

• Facafacaa

Reservoir dog - члан секте чији чланови размјењују вицеве мејлом. Ти жено мајку, нереалнији су и мистичнији од масона.

• Малолетник

Voleo bi da ubijam ljude iz snajpera.

• Vita

само се ви смејте, али кад локси крене на сачмара килинг спри по модовима...

• Duče

Sad će Loksi o svojim glasovima iz detinjstva.

• Bruce

ja igram šah sam protiv sebe i izgubim partiju u 19 poteza....

• Шоми 

Триша - Малтешки витез
    Пезос - Жиголо за сиромашне
    Валдемар - Секта, окопља се се истомишљеницима и на шрумсу се трипују по шуми
    Јанкела - Секта, нека ол скул анђели пакла врста
    Алкалоид - Масовни убица, оставља луткицу кловнове главе као потпис
    сетићу се још касније

• Valdemar

Reservoir dog - члан секте чији чланови размјењују вицеве мејлом. Ти жено мајку, нереалнији су и мистичнији од масона.

Vrhovna sveštenica im je Vučica, ona ih izmišlja.

• Loksi

Sad će Loksi o svojim glasovima iz detinjstva.

He, he, jesi šaljiv, kobejnuj se.

• Facafacaa

Ех, ви шаљиви чланови :)

• Valdemar

Van Goga ima tamnicu u podrumu, samo glumi da je arhivista.

• Tužni Lijam

Сморка, јес' ти та чудна девојчица? х)

Nope. :)
    Jako mi je bilo zanimljivo da proučavam kosti i tela uopšte na časovima anatomije, ali to je valjda i normalno za zdravstvenu struku. Umem strašno da se iznerviram ako mi neko izgazi cveće, skoro sam opalila šamarčinu rođaki kad sam je videla sa kesom genicijane (lincura) koja je na ivici istrebljenja, samo sam izašla iz sobe. Ništa gore od nepoštovanja ugroženog bilja.

• Makaronac

Koljem krmad i njihove organe prodajem drugim ljudima. Znači trgujem organima.

• VanGoga

Van Goga ima tamnicu u podrumu, samo glumi da je arhivista.

E, provali me samo tako..znala sam da nije trebalo da kačim te fotke! Pu! (Sreća te nisam okačila onu sliku gde ja...ups, jesam li to naglas napisala?)
    :)
    Valdo je član okultista koji kroz svirajke i okarine pumpaju dim sveže ubranih pečurki, a zovu sebe "Bistrookanima" :P

• Valdemar

Valdo je član okultista koji kroz svirajke i okarine pumpaju dim sveže ubranih pečurki, a zovu sebe "Bistrookanima" :P

Grešiš silno, sveže se jedu, a sušene puše :) Mada i sušene mogu da se jedu, ali nikad sirove ne mogu da se puše.
    Inače, pripadam paganskoj slovenskoj sekti.

• Стеван

Свако ко је упознао мене, убрзо након тога је престао да долази на Вукајлију.

• Марко 

Редијешн вркр ми се чини као веома чудан човек.

• VanGoga

Pi, niko da me uputi...eto sad (da samo malo off-ujem i pitam Valdoa):
    Uskoro idem na Zlatibor; da li tamo ima za kupiti nekijeh sušenih gljiva, kojijeh i da li postoji neka vrsta koju specijalno da tražim?
    Mislim za klopu, ne za duvanjenje, jedva ostavih nikotin, samo mi pečurke fale da ih turam u lule :)

• Nash Bridges

E jebeš mi sve ako mi prva asocijacija na ime teme nije bio sam valdemar.
    Još kad sam otvorio i pogledao pokretača teme shvatio sam da to nije slučajnost.
    Valjda zbog slike sa teme sa fotografijama vukajlijaša ili tako neki kurac, pička će ga materina znati al da si bolesan, jesi!

• Bruce

kupi suve vrganje

• Стеван

Фаца је члан неког руског "Образа" и ломи по Москви лобање некрста у име православља.

• Марко 

Фаца целива дечаке.

• Стеван

Мулуца се кресне са малолетником, па му одруби главу.

• Стеван

Бурзум силује емо девојчице по Калишу.

• Nash Bridges

faca krade lovu sa ikone u crkvi.

• Valdemar

Uskoro idem na Zlatibor; da li tamo ima za kupiti nekijeh sušenih gljiva, kojijeh i da li postoji neka vrsta koju specijalno da tražim?

Možeš naleteti na vrganje, lisičarke ili recimo crne trube, to sam video da seljaci prodaju. Vrganje znaš i sama kakvi su, lisičarke mirišu na kajsiju (malo im se pojača ukus kad se osuše, ali odlične su), a crne trube pripadaju toj nekoj porodici lisičarki, mada im je miris jako specifičan, podsećaju recimo na onaj plavi sir, ne voli ih svako, ali što se mene tiče, odlične su! EDIT: Suve crne trube još možeš kupiti i na Zelenjaku, ako si iz BG-a.

Valjda zbog slike sa teme sa fotografijama vukajlijaša ili tako neki kurac, pička će ga materina znati al da si bolesan, jesi!

Jesam, lečio sam se, pa sam odustao.

• p

lol faca ikonash :)