Znamo da ljudi nisu samo dobra, plemenita i duhovna bića, već da imaju i onu mračnu stranu. Ko bi sa ovog sajta mogao da bude masovni ubica? Ko bi mogao da ima tamnicu u podrumu? Ko se bavi kriminalom, ko prostitucijom? Ko prima božje status apdejtove? Ko je član sekte? Nisam još do sada video ovakvu temu...
- p
1 Burzum -kao manijak iz filma SAW
2 Zyclon - mracni vitez koji hoce da unisti svet
3 Trisa -zaduzen za bozju konekciju,sistem administrator nekakve indijske sekte - p
Burzum i Peky tamno tamno
Сморка, јес' ти та чудна девојчица? х)Nope. :)
Jako mi je bilo zanimljivo da proučavam kosti i tela uopšte na časovima anatomije, ali to je valjda i normalno za zdravstvenu struku. Umem strašno da se iznerviram ako mi neko izgazi cveće, skoro sam opalila šamarčinu rođaki kad sam je videla sa kesom genicijane (lincura) koja je na ivici istrebljenja, samo sam izašla iz sobe. Ništa gore od nepoštovanja ugroženog bilja.
Van Goga ima tamnicu u podrumu, samo glumi da je arhivista.E, provali me samo tako..znala sam da nije trebalo da kačim te fotke! Pu! (Sreća te nisam okačila onu sliku gde ja...ups, jesam li to naglas napisala?)
:)
Valdo je član okultista koji kroz svirajke i okarine pumpaju dim sveže ubranih pečurki, a zovu sebe "Bistrookanima" :P
Pi, niko da me uputi...eto sad (da samo malo off-ujem i pitam Valdoa):
Uskoro idem na Zlatibor; da li tamo ima za kupiti nekijeh sušenih gljiva, kojijeh i da li postoji neka vrsta koju specijalno da tražim?
Mislim za klopu, ne za duvanjenje, jedva ostavih nikotin, samo mi pečurke fale da ih turam u lule :)- p
somewhere near 7 lakes
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=32545515
Uskoro idem na Zlatibor; da li tamo ima za kupiti nekijeh sušenih gljiva, kojijeh i da li postoji neka vrsta koju specijalno da tražim?Možeš naleteti na vrganje, lisičarke ili recimo crne trube, to sam video da seljaci prodaju. Vrganje znaš i sama kakvi su, lisičarke mirišu na kajsiju (malo im se pojača ukus kad se osuše, ali odlične su), a crne trube pripadaju toj nekoj porodici lisičarki, mada im je miris jako specifičan, podsećaju recimo na onaj plavi sir, ne voli ih svako, ali što se mene tiče, odlične su! EDIT: Suve crne trube još možeš kupiti i na Zelenjaku, ako si iz BG-a.
Valjda zbog slike sa teme sa fotografijama vukajlijaša ili tako neki kurac, pička će ga materina znati al da si bolesan, jesi!Jesam, lečio sam se, pa sam odustao.
- p
lol faca ikonash :)