Dakle, ovde stavljajte SVE ideje za zaradu velikih(ili makar ovećih) svota novca putem kriminalnih aktivnosti koje su baš vaša originalna ideja ili su neke za koje se zna ali su nedovoljno iskorištene do sada.
Bitno je samo da možemo da se obogatimo pomoću toga!Pomozimo Vladi Srbije da nas raskrinka i stavi na naslovne strane novina!
Postanimo i mi slavni!
Neka i nas čeka Audi Q7 ispred zatvora!- l
elitna prostitucija. ništa lakše.

Овако. Одеш у иностранство, смуваш богату бабу. Баба се уда за тебе, наговориш је да ти препише све што има за сваки случај ако се нешто не дај Боже деси и чекаш да се баба окупа, онда отвориш све прозоре и баба умре од промаје. Поновити довољан број пута док једног дана не купиш стадион ЈНА и претвориш га у паркинг за Маракану.

Скупиш некако 15 сома евра и одрадиш пластичну операцију да изгледаш као Кеба. Онда организујеш вашар на Бежанијској Коси, а пошто Кеба, као сваки циганс, није имун на вашаре, он дође на вашар, ту га уловиш и одведеш гајби и вежеш. Е, тад започињеш живот као Кеба, што у његовој кући, што по телевизији, договараш скривене камере, приватне концерте, јебеш му жену и ћерку, разбијаш се од пара. Кад скупиш довољно, ослободиш Кебу, он пријављује случај полицији, али сви мисле да је пролупао, тако да за тебе нема страха, запеваш један Бре гиди џанум и одлазиш у мрак.

njednostavnije je prositi.za pocetak prosis sam,posle mali cigancici prose za tebe.nedostatak morala je od presudnog znacaja.to ne bih mogao.mada,svidja mi se ona robin hud varijanta.ovde je opste poznato da dosta ljudi pati da li ce obuci nekog kavalija i ostatak tih pedera.novopazarska fora,malo modifikovana.pravis farmerice za 400 dinara,prodajes za 200 evra.oni prodaju za hilajdu dinara.preduslov je da ih malo pocepas i da usijes tacno ime kreatora.ima da ide ko alva.
- SMenjanje žiro računa na fakultetima pred upise godina i ispitne rokove.
Ја га лично знам напамет, тако да не могу да ме зајебу. И позив на број и позив на број.

ПРОСТО, САМО ДОЂИ НА ЕНБИЏИ http://www.youtube.com/watch?v=pe0beFFt4Ow&feature=share

Potpišeš ugovor sa ciganskom familijom da ti šalje đecu od 4 do 8 godina da prose za tebe. Ljeti oni uzmo po 40 50 eura minimum. MI NI MUM. Malo ih hraniš, ne previše, malo robe, opet ne previše i eto ti zarade. Daješ im i 5 posto, ali im nudiš zaštitu da ih drugi jači cigani ne biju. E sad, kad odrastu dovoljno, tačnije prerastu i postanu grdi cigani, vratiš ih početnoj familiji da se razmnožavaju, a oni ti pošalju novu turu đece. Đeca cigani donose više para jer su simpatičniji pa im ljudi daju pare.
Plus je skoro legalno jer imaš kupoprodajni ugovor sa familijom.
- M
Katarina Rebrača stajl brate moj.
Курдињо кажи ти нама од чега си купио ЦИТРОЕНА.
Од Каизенових пара, а? Како си сјебо хедмастера?Pre nego sam se vratio ponovo da modujem, imao sam tačno 5 automobila, dva komercijalna, dva putnička i jedan džip...pričam o sredini 2011.
...A sada imam jedan jebeni C5.
Osećam da ako nastavim da modujem, sledeće godine ću da vozim C4, pa C3, pa C2, pa C1, pa će onda Natnat da bi uzajmi onaj njen bajs...DragisicLažni lekovi. Još ako se organizuje prodaja preko mrežnog marketinga, onda ta piramida može da zezne i Kurdov standard života.
Može to malo podrobnije da mi se objasni? :-D

evo vam jaka prevara hehe
Dragisic
Lažni lekovi. Još ako se organizuje prodaja preko mrežnog marketinga, onda ta piramida može da zezne i Kurdov standard života.Može to malo podrobnije da mi se objasni? :-D
1. Ti beše živiš na trulom zaladu. Koji god posao da radiš u Srbiji pošteno, nema šanse da stigneš blagostanje radnika na zapadu.
2. Mnogo se velika lova vrti oko lekova na svetu. Većina lekova je lažna. Zašto ne bi i ti smislio lažni lek. Izbegavaj dijabetičare i asmatičare, njihovi lekovi su pravi. Nemoj ni rak ni sidu da lečiš, mnogo su im skenjane priče. Ali zato je holseterol narodno veselje. Holesterol, uzročnil infarkta i šloga je veliko šišanje, od ribljulja, preko tableta, pa obavezna dijeta, pa fizkalija, pa atest na hranu.
3. Mrežni marketing ti je oblik trgovine, gde ti ponudiš svima koji kupuju od tebe da prodaju nekome drugom istu robu, ali da dobiju procenat ili da ti dobiješ popust. Piramida. Mrežno se prodaje sve, a poprilično prirodni/tradicionalni/lažni lekovi, tzv. preparati. U nekim varijantama, ako je roba i dil baš sranje, uzima se članarina uz prodaju žvake da ćeš kao član uštedeti milione ili zaraditi milione, a onda ti posle juriš još desetoricu da ih učlaniš da bi povratio svoje pare.
4. skratih
Uzmeš 100000 ljudi na fejsbuku koji se pohvataš po onim silnim grupama za klađenje na engleskom govornom području.
Podeliš ih u 3 grupe, prvoj pošalješ da na određenoj utakmici pobeđuje domaćin, drugoj da će biti izjednačeno, a trećoj da pobeđuje gost.
Verovatno ti niko neće verovati, ali nema veze, ti si trećini ubo.
Sledeći put grupu kojoj si pogodio "dojavu" podeliš u tri grupe i ponoviš postupak.
I još jednom-dva puta.
Sada imaš hiljadu ljudi koji su ubeđeni da si ti mag za dojave i njima tražiš 20 evra za sledeću dojavu. Nije malo 20 hiljada evra za par meseci posla.
EDIT: Ne staješ tu, naravno.
Da kažemo da njih 700 prihvati i uplati ti. Ti u sledećem krugu imaš 250 ljudi koji ti veruju i 14000 u džepu, pa ponoviš ali im tražiš 50evra, i onda imaš 80 ljudi a 26 hiljada, i tako usitnjavaš.