I sam sumljam u ovu teoriju al sve češće na ulici čujem kako penzioneri već uveliko bombarduju amere iz severnokorejskih aviona.Pa me interesuje šta mislite o ovoj teoriji.
Elem evo malopre pročitah ovo.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=02&dd=01&nav_category=78&nav_id=682831
http://www.youtube.com/watch?v=xDoJ-CRI5Ws
А да јок.
https://www.youtube.com/watch?v=S92fTz_-kQE
2:55 је кључно, ал можете погледати и цео клип.
Evo Kurir već počeo i završio rat lololo
http://www.kurir-info.rs/ovako-ce-poceti-treci-svetski-rat-clanak-133663
treci svetski je poceo da se sprema 1946. A ako pitas da li ce uskoro da pocne, hoce. Sirija se roka sa Izraelom, Turci sa NATO-om su vec nakupili naoruzanje , ovi severni kosooki su ludi u svakom slucaju, a i ako cemo realno, sve svetske "sile" su u dubokim govnima sto se para tice,tako da otprilike, svaki dan moze izbiti globalni sukob.

Gazimudo, oće li majčica Rusija da pobije sve šiptare i oslobodi sve srBske teritorije u toku tog rata? Pošto smo mi neutralna država, ne smemo sami.
Kad kažem srBske teritorije, naravno mislim na granicu Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, i na jugu Ohrid-Elbasan-Tirana-Drač, pardon, zbunjuje me geografija Srbije.
bombarduju amere iz severnokorejskih avionahttp://www.whatdafaqshow.com/wp-content/uploads/2011/10/rofl01.png
Gazimudo, oće li majčica Rusija da pobije sve šiptare i oslobodi sve srBske teritorije u toku tog rata? Pošto smo mi neutralna država, ne smemo sami.
Kad kažem srBske teritorije, naravno mislim na granicu Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, i na jugu Ohrid-Elbasan-Tirana-Drač, pardon, zbunjuje me geografija Srbije.
Треба да радимо на томе да завадимо Албанце муслимане са Албанцима хришћанима, као и Бошњаке са Хрватима. Кад крене Трећи свецки да се они прво рокају међусобно, па ми касније кад улетимо, лако ћемо да узмемо наше територије. Са Румунима и Бугарима треба градити добре односе, спријатељити се к'о чо'ек. Мађара се треба пазити. А са Рујама и Кинезима треба да постанемо на прст у буљу да не сме да нас кара Европска унија и Амери. Све то кад постигнемо, нећемо морати да цвикамо од неког ЊЊ-а.
haha, kad bi to bio razlog za zaključavanje pola foruma bi bilo zatvoreno :)Право збориш. Него ми је ова тема посебно бламирајућа, обзиром на све ово што се овде изјавило. Ал ајд.
Androse, tebe treba proterati iz Srbije zbog nepoštovanja majčice Rusije!Е? А де сам ја то поменуо... Не, чекај... У праву си, све си у праву!
A Švabe će jedva dočekati sranje i sjebaće komplet Juropu, pregaziti je ko plitak potok.Макар ће се знати ред.
http://velikanisrbije.com/public/images/velikani/Danilo.Stojkovic.jpg

Питање је да ли 3. светски рат већ почео. Није све у међусобном ратовању два или три савеза, тј у међусобном ратовању великих сила. Довољно је изазвати истовремено неколико мањих ратова углавном у сиромашним земљама, али земљама које имају велика природна богатства где ће велике силе да буду "миротворци", односно где ће моћи да демонстирају силу. У прва два светска рата главно жариште је било у Европи и северној Африци, а овде ће (је) Блиски и Средњи Исток, а можда и цела Азија бити на удару. Америка ће сигурно покушати да изаове Русију и Кину да уђу у рат, тако што ће покушавати да нападне Иран или Северну Кореју. Америку ће ипак скупо да коштају све те ратне игре јер су Русија и Кина нису слабе као деведесетих, сада су војно много јаче од Америке, а и економски су их сустигли (Кина и престигла). Америци и НАТО-у не гине пропаст уколико уђу у неке веће сукобе јер би значио њихов крај. Како Америка и њени сателити много воле да ратују, пропаст им не гине. Ми смо своје одратовали. Више нисмо интересантни великим силама. Чим Америка буде још мало слабија, а Русија и Кина још јаче и наши политичари ће почети сами да се окрећу ка Истоку, а то је шанса да за једно десетак година прво вратимо Космет и отерамо Шиптаре у Јадранско море, а после и да радимо на распрачавању БиХ и прикључивању Републике Српске Србији. За десетак година ће и Мило Ђукановић бити у сваком погледу немоћан, тако да би тада требало размислити и о анексији Црне Горе и припајању Великој Србији.
(Могу да мислим како сад евроГЕЈци преврћу очима док ово читају.)
Bruce
haha, kad bi to bio razlog za zaključavanje pola foruma bi bilo zatvoreno :)Вала баш.
ЏелА
Androse, tebe treba proterati iz Srbije zbog nepoštovanja majčice Rusije!ХАХАХА! ТАКОЕ! НАС И РУСА 200 МИЛИЈОНА! А НАС, РУСА И КИНЕЗА 2 МИЛИЈАРДЕ, БРЕ! ПА НЕКА КРЕНЕ ЗЛОЧИНАЧКА НАТО СОЛДАТЕСКА НА ОВАКВУ СИЛУ!
Питање је да ли 3. светски рат већ почео. Није све у међусобном ратовању два или три савеза, тј у међусобном ратовању великих сила. Довољно је изазвати истовремено неколико мањих ратова углавном у сиромашним земљама, али земљама које имају велика природна богатства где ће велике силе да буду "миротворци", односно где ће моћи да демонстирају силу. У прва два светска рата главно жариште је било у Европи и северној Африци, а овде ће (је) Блиски и Средњи Исток, а можда и цела Азија бити на удару. Америка ће сигурно покушати да изаове Русију и Кину да уђу у рат, тако што ће покушавати да нападне Иран или Северну Кореју. Америку ће ипак скупо да коштају све те ратне игре јер су Русија и Кина нису слабе као деведесетих, сада су војно много јаче од Америке, а и економски су их сустигли (Кина и престигла). Америци и НАТО-у не гине пропаст уколико уђу у неке веће сукобе јер би значио њихов крај. Како Америка и њени сателити много воле да ратују, пропаст им не гине. Ми смо своје одратовали. Више нисмо интересантни великим силама. Чим Америка буде још мало слабија, а Русија и Кина још јаче и наши политичари ће почети сами да се окрећу ка Истоку, а то је шанса да за једно десетак година прво вратимо Космет и отерамо Шиптаре у Јадранско море, а после и да радимо на распрачавању БиХ и прикључивању Републике Српске Србији. За десетак година ће и Мило Ђукановић бити у сваком погледу немоћан, тако да би тада требало размислити и о анексији Црне Горе и припајању Великој Србији.(Могу да мислим како сад евроГЕЈци преврћу очима док ово читају.)
Нисам евроГЕЈац, само циничан. Рецимо да сматрам да је политичка ситуација прилично слична Орвеловој "1984", према томе, никаквих великих ратова више неће бити, полако се формираСветска Влада. Енде.
Русија и Кина нису слабе као деведесетих, сада су војно много јаче од АмерикеJači od Amerike ? Nemojte da ze zezamo, zajedno nemaju vojnu silu koju ima Amerika
а после и да радимо на распрачавању БиХ и прикључивању Републике Српске Србији.Nećemo, vi Srbijanci uvek najviše najebete, nebitno na kojoj ste strani. INDEPENDENT REPUBLIC OF SRPSKA!!!
- В
Ne znam da li ce bit rata, ali ako bude mi cemo najebati sigurno. Ајм позитив. Ајм ејч ај ви позитив.

Prvo kažeš:
Америка ће сигурно покушати да изаове Русију и Кину да уђу у рат, тако што ће покушавати да нападне Иран или Северну Кореју.a već sledeća:
Америци и НАТО-у не гине пропаст уколико уђу у неке веће сукобе јер би значио њихов крај.Znači da oni svjesno idu u propas?
A šta vi mislite, jel Tito prodo svemiski program Jugoslavije u zamjenu za ključeve Atlantide?
Нисам евроГЕЈац, само циничан. Рецимо да сматрам да је политичка ситуација прилично слична Орвеловој "1984", према томе, никаквих великих ратова више неће бити, полако се формираСветска Влада. Енде.Мало сутра ће се формирати светска влада којом ће управљати Америка и масони. Мало сутра ће Руси и Кинези дозволити да реч Америке буде важнија од њихове. Те глобалистичке глупости неће проћи.
Valdemar
I donesi mi čašu vode, leba ti, mrzi me da ustajem, razbudiću se, a treba da ustajem rano.Значи нас су лагали! Није Косово Србија него је Валдемар Србија.
Скочко, зашто будиш, Валдемара, децхко? Ринта свакодневно од раног јутра за добробит Србије, а ти тако.Валдемара за ПРЕЦЕДНИКА!
Малопре на неколико места сам видео неке приче, неки кажу и нове теорије завере, како су уствари Американци извршили нуклеарни напад на Русију и да није у питању метеор. Ево првог линка на који сам налетео.http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/292673/Zirinovski-Kakav-meteor-to-su-Amerikanci

Danas sam napisao tako jeben post na ovu temu, i onda je sajt u tom trenutku pukao i nije prihvatio moj komentar.
Mrzi me sad opet da pricam opsirno. pa cu u kratkim crtama.Kina moze da izazove finansijski krah amerika za sat vremena , kad bi htela.
Vojno najjaca sila na svetu je Kina. SAD i Rusija su tu negde, s tim sto Rusi zadnjih 30ak godina taloze svoj vojni potencijal,dok Amerika non stop negde ratuje, mirovno naravno.
Amerika ce u buducnosti puci ponajvise zbog toga jer je stvorila mnogo neprijatelja u svetu, opet mirovnim misijama jelte.
Ameri su se usrali od severnih kosookih. Da nisu , vec bi im bili na obalama i bombardovali iz vazduha. Kad su mogli da im prolaze izgovori " tamo neki napaceni narod je mucen od strane diktatora" , onaj klip od pre neki dan bi se opusteno mogao proglasiti jasnim pozivom na agresiju, sto realno i jeste.
Reakcije SAD jos uvek nema, jer se nadaju da ce severni kosooki prvo da se posibaju sa juznim kosookim,pa da oni ulete kad se ovi malo ispucaju.- l
JEBAĆE VAM KINEZI MATER!