PREDLOG**VAŽNO**ZABAVNO!!**
  • Petar Pan Pezo$

otvorite temu fotografije vukajlijaša, i nemojte da smarate da brišete komentare jer tema nema smisla onda, nego dozvolite i da se vređa na osnovu fizičkog izgleda. Ko nije spreman da prihvati šalu (a i istinu), da je gadan i zrikav, nek ni ne kači jednostavno slike.

brišite samo ko kači lažne slike i tako to, a komentarisanje i napušavanje ostavite

Edit Mod: Može, ako se slože i ostali.

MOD EDIT 2: Pročitajte ovaj post.

• Bruce

ne pada mi na pamet

• Џорди

ја се слажем, пошто ме реално баш брига јер не постављам слике. Али има коме је забавно, тако да што да не.

• Petar Pan Pezo$

66,6% prisutnih na temi su ZA, samo 33,3% su protiv.
    red je da se ispoštuje

• KBO!

evo i ja sam za

• Марко 

Откључајте тему.

• Марко 

Имам Кајзенов мобилни, немојте да интервенишем. Стварно имам.

• Truleks Krpa

ako je jednom modu teško da briše spem ja ne vidim razlog da se ne umoduje neko kome ne bi bilo teško da uklanja komentare (khm khm, dobro ajde može i Šotak Lazić) i ostavi samo slike ili bar nađe neko od postojećih da to uradi. Najbolja tema od sviju.
    Kakav glup razlog za lock - mrzi čoveka da obriše komentare. Pfffffffffff.

• Bruce

Nije razlog brisanje spema, obrisali smo sa te teme preko 300 stranica prepucavanja. Ne pada mi na pamet da otvaram temu za vređanje, čak ni uz dozvolu vređanog jer će ta tema za tri dana biti vejv/mama, džela/sperma paninaro/ollanik itd.

• paninaro

Ja baš gotivim olanika

• Truleks Krpa

upravo taj spem daje neki čar temi (jes da nisam kačio svoju njušku, ali mi je bilo interesantno da gledam), a na kraju dana koment po koment se ukloni i sve ok. Evo Lazić će to očas posla da sredi jelda Laziću?

• Bruce

Ja baš gotivim olanika

pre 3 minuta

Slučajno sam njega izabrao :)

• Petar Pan Pezo$

Vauuu, neko ko je makar jednako ružan kao ti, a pritom ga ni ne poznaješ niti ćeš ga verovatno ikada i videti će da te uvredi ako ti kaže da ti mama smrdi na pumu i da si ružan ko kurac i da jedeš dželinu kuvanu spermu...vauu

• celt

to je bila jedna pd glupljih tema. jeste, onaj ko je blesav da okaci svoju sliku na takvoj temi, zasluzuje da bude zajebavan, al nadjite neki drugi sajt za to.

plus, ne zna se da li neko kaci svoju sliku ili nekog svog poznanika tako da bljak.

sve u svemu ta tema je oduvek bila glupa. da se ja pitam banovao bi na trajno svako kacenje fotografija osoba za koje moz da se desi da su na vukajliji ili licnih informacija.

ako neko okaci svoju i to bi banovao. za njegovo dobro.

• paninaro

Jesi li ti nekad kačio svoju sliku ođe, celte?

• Petar Pan Pezo$

imo si neke riđe brkove, a iza tebe se videlo more. to je jedna, a druga gde glumiš majkli felpsa

• В

Meni je to bila jedna od jacih tema. Najbolje prozivanje je tamo bilo. Ko se ljuti uvalim mu juzer i pas od http://www.ana.rs

• Pajo Dačak

القضيب البراز الثدي المهبل

• celt

jesam jesam, bas odavno, paninaro. bio sam i ja nov na sajtu :)

sad zato i kazem

• paninaro

mladost, ludost.

• В

sta su bre ovi modovi pustili muda po sajtu. Smes da otvoris temu za prozivanje autora iznad, a ne smes da postavis svoju sliku. MISLIM HALO.
    Pustite ljude da rade sto im volja.

• Petar Pan Pezo$

ovo je njihov sajt, mogu kako hoće! ti si ovde samo gost shvati to!

• Glavni

onaj ko je blesav da okaci svoju sliku na takvoj temi, zasluzuje da bude zajebavan,

Sad bih ti kazao da si glup, ali u duhu demokratije i sportskog i fer navijanja reći ću ti da nisi u pravu.

• Шоми 

реално на тој теми је увек била спрдња, ретко ко је био уништаван, свако је могао да обрише слику ако му се не свиде постови, евентуална спрдње су углавном трајале кратко док неко нови не окачи слику или док модови не обришу те коменте па се све врати на старо... у сваком случају треба отворити поново, ово што сте сад допустили спемовање и напушавање ничему не доприноси а као тема је закључана због истог?!?

• TheWaveRider

Ne pada mi na pamet da otvaram temu za vređanje, čak ni uz dozvolu vređanog jer će ta tema za tri dana biti vejv/mama

Stvarno???

Elem, ja sam za otvaranje.... mogu nekim ljudima da svršim po licu, hehehe

• Dukka

A realno se se skoro svaka tema pretvori u vejv/mama i džela/sperma

• plok

ja sam za
    jer svako kaci slike na svoju odgovornost

• Leprikon

ја бих волео да отворе, да ми вејв сврши по лицу!

отвори брусе, не буди мађар мајку му

• Petar Pan Pezo$

90% autora su za, 10%...dokle više da se iživljavate na nama???

• _

она је богата

• _

то је најбоља тема на свету
    да сам за свако дркање добио динар данас би био Космополита

• A

Problem sa temom je što je najmanje bilo fotografija.

Što se mene tiče, možemo je otključati, ali uz neka pravila. Recimo, da postoji rok od pet minuta nakon kojeg je moguće komentarisati. Na primer, da svaki post koji nije lična fotografija, a postavljen je više od pet minuta nakon prethodne fotografije, povlači ban u iznosu od broja minuta nakon postavljene fotke. Ono, 6 minuta nakon fotke, 6 dana bana. Može li?

• S

Može Agi :))))))))))))))))))))

• лош тенор

Agilni pokušava da nas navuče na temu, BUDITE OPREZNI

• лош тенор

HOĆE DA PROVODIMO DANE NA VUKAJLIJI ČEKAJUĆI DA NEKO IZBACI SVOJU FOTOGRAFIJU, AGILNI NISMO MI STEFAN MALOPRIJE KOSTIĆ

• СМарко

Ја бих је исто отворио, недостаје ми та тема.
    Шалим се, набилдова' сам се, па оћу да се покажем кекеке

• В

Problem sa temom je što je najmanje bilo fotografija.

Koga boli kurac? Kod se pojebe kad se u temi nalazi nesto sto nije receno u naslovu? Koji kurac?

• Mala Vidra

jednostavno, onaj ko se vrijeđa na komentare ispod slika ne bi trebalo ni da ih kači, ko mu/joj je kriv kad ne može ljudski da podnese šalu i kritiku. prvenstveno ne bi trebalo da bude na vukajliji, al to je već šira priča.

• plok

toliko sam ruzan da sam ZAKLJUCO predhodnu temu...posle moje slike,brus reko-dosta je bilololo

• Шоми 

не смарајте модови, договорите се ко ће све од вас да буде задужен за ту тему а кога ће апсолутно да боли курац и то је то. типа брус не мора уопште да улази кад га смара, ал смарко се набилдовао па ће он да мало качи а мало брише итд...

• A

Koga boli kurac? Kod se pojebe kad se u temi nalazi nesto sto nije receno u naslovu? Koji kurac?

Pa onda se jebite ovde, evo, niko neće da se buni.

Što se mog predloga tiče, vidim da vam se ne dopada. U tom slučaju sam protiv.

• _

може да се каче фотографије и да нема никаквих праврила онај кога јебу може да избрише пост

• Бохор

Agilni, promeni ime teme u Slike Vukajlijaša pa da počnemo.

• A

Da li ima neko ko je zainteresovan da moderiše samo tu temu? Da bude nešto poput "Rođendani Vukajlijaša".

Ko je zainteresovan, otvori temu, u prvom postu po abecednom redu se unose autori koji su postavili sliku, a ispod imena autora su linkovi do posta sa fotografijom. Ostatak teme da bude prepucavanje koje se može pratiti, a i ne mora. Otvarač teme ne mora biti moderator, svako može da edituje svoj post.

Evo kako bi izgledao prvi post:

Ovo je tema za kačenje, bla-bla, pravila su bla-bla.

Autori i fotografije:

***_AJAX_***

Foto 1
    Foto 2

***Leprikon***

Foto 1

***YeahBatch***

Foto 1

Itd...

Ukoliko je neko ozbiljan i hteo bi da se cima sa tim, neka mi pošalje PVT i da ne otvara temu dok se ne dogovorimo u narednih dan-dva oko svega.

• М♦

Ja sam za, ko se stidi svog izgleda neka puši kurac.

• Dukka

Tako će Ninkine i Smarkove fotografije zaizeti po 3 strane

• В

Oce jebac sigurno. On sere vec po godine kako oce da moderise.