otvorite temu fotografije vukajlijaša, i nemojte da smarate da brišete komentare jer tema nema smisla onda, nego dozvolite i da se vređa na osnovu fizičkog izgleda. Ko nije spreman da prihvati šalu (a i istinu), da je gadan i zrikav, nek ni ne kači jednostavno slike.
brišite samo ko kači lažne slike i tako to, a komentarisanje i napušavanje ostavite
Edit Mod: Može, ako se slože i ostali.
MOD EDIT 2: Pročitajte ovaj post.

ako je jednom modu teško da briše spem ja ne vidim razlog da se ne umoduje neko kome ne bi bilo teško da uklanja komentare (khm khm, dobro ajde može i Šotak Lazić) i ostavi samo slike ili bar nađe neko od postojećih da to uradi. Najbolja tema od sviju.
Kakav glup razlog za lock - mrzi čoveka da obriše komentare. Pfffffffffff.
to je bila jedna pd glupljih tema. jeste, onaj ko je blesav da okaci svoju sliku na takvoj temi, zasluzuje da bude zajebavan, al nadjite neki drugi sajt za to.
plus, ne zna se da li neko kaci svoju sliku ili nekog svog poznanika tako da bljak.
sve u svemu ta tema je oduvek bila glupa. da se ja pitam banovao bi na trajno svako kacenje fotografija osoba za koje moz da se desi da su na vukajliji ili licnih informacija.
ako neko okaci svoju i to bi banovao. za njegovo dobro.
- В
Meni je to bila jedna od jacih tema. Najbolje prozivanje je tamo bilo. Ko se ljuti uvalim mu juzer i pas od http://www.ana.rs

evo sam ja, ličim na celta:
http://www.clike.ru/wp-content/uploads/2013/08/snouden.jpg- В
sta su bre ovi modovi pustili muda po sajtu. Smes da otvoris temu za prozivanje autora iznad, a ne smes da postavis svoju sliku. MISLIM HALO.
Pustite ljude da rade sto im volja. 
реално на тој теми је увек била спрдња, ретко ко је био уништаван, свако је могао да обрише слику ако му се не свиде постови, евентуална спрдње су углавном трајале кратко док неко нови не окачи слику или док модови не обришу те коменте па се све врати на старо... у сваком случају треба отворити поново, ово што сте сад допустили спемовање и напушавање ничему не доприноси а као тема је закључана због истог?!?
- _
она је богата
- _
то је најбоља тема на свету
да сам за свако дркање добио динар данас би био Космополита - A
Problem sa temom je što je najmanje bilo fotografija.
Što se mene tiče, možemo je otključati, ali uz neka pravila. Recimo, da postoji rok od pet minuta nakon kojeg je moguće komentarisati. Na primer, da svaki post koji nije lična fotografija, a postavljen je više od pet minuta nakon prethodne fotografije, povlači ban u iznosu od broja minuta nakon postavljene fotke. Ono, 6 minuta nakon fotke, 6 dana bana. Može li?
- S
Može Agi :))))))))))))))))))))
- ВProblem sa temom je što je najmanje bilo fotografija.
Koga boli kurac? Kod se pojebe kad se u temi nalazi nesto sto nije receno u naslovu? Koji kurac?
- AKoga boli kurac? Kod se pojebe kad se u temi nalazi nesto sto nije receno u naslovu? Koji kurac?
Pa onda se jebite ovde, evo, niko neće da se buni.
Što se mog predloga tiče, vidim da vam se ne dopada. U tom slučaju sam protiv.
- _
може да се каче фотографије и да нема никаквих праврила онај кога јебу може да избрише пост
- A
Da li ima neko ko je zainteresovan da moderiše samo tu temu? Da bude nešto poput "Rođendani Vukajlijaša".
Ko je zainteresovan, otvori temu, u prvom postu po abecednom redu se unose autori koji su postavili sliku, a ispod imena autora su linkovi do posta sa fotografijom. Ostatak teme da bude prepucavanje koje se može pratiti, a i ne mora. Otvarač teme ne mora biti moderator, svako može da edituje svoj post.
Evo kako bi izgledao prvi post:
Ovo je tema za kačenje, bla-bla, pravila su bla-bla.Autori i fotografije:
***_AJAX_***
***Leprikon***
***YeahBatch***
Itd...
Ukoliko je neko ozbiljan i hteo bi da se cima sa tim, neka mi pošalje PVT i da ne otvara temu dok se ne dogovorimo u narednih dan-dva oko svega.
- М♦
Ja sam za, ko se stidi svog izgleda neka puši kurac.
- В
Oce jebac sigurno. On sere vec po godine kako oce da moderise.