Ову тему сам отворио како би што више људи са сајта послало ПВТ подршке нашој чланици Anne La Moon (http://vukajlija.com/recnik/autori/15700) ,
која је прошле недеље оперисана;операција,нажалост,није добро прошла и она је сад у коми,са малим шансама да се опорави.У њено име,преко њеног профила на Вукајлији,већ се јављала њена другарица Александра,али је рекла да је то некако недовољно.
Преко ове теме молим све ауторе(и који је познају и који је не познају)
да на њен профил макар пошаљу пригодан ПВТ подршке.
И молим вас,ову тему схватите веома озбиљно.
(п.с.хвала Кајзену што ми је дозволио да отворим ову тему)- N
Zar ona nije operisana 31.12. negde oko 6 sati uvece?
p.s. Ono ja bi pisala al mi greota sto znam da nece sad moci da procita. - Пд
ДРЖИ СЕ АНААААААААА!!!!!!
- dl
Mislima smo uz Anne iako je ne poznajemo. Drž se mala! Imas ti jos mnogo toga da popunis.
- Ž
Страшно. :(((
Ја најискреније желим Анне што бржи опоравак. Немам речи, ужаснут сам... Анне, држи се!

Posto sam obecala da cu vas obavestavati, Anni se dosta pogorsalo stanje od juce. Svi se nadamo da ce izdrzati, mnogo je prosla u zivotu i stvarno bi bilo steta da ovde posustane. Doktori kazu da malo nade ima, ali njeni prijatelji i porodica nadu ne gube jos. Uvek je bila jaka. Hvala svima koji su uz nju.
Aleksandra, Annina drugarica.- Пд
Биће добро , биће! Све ће ово да се заврши тако што ће она да дође и каже нам да је боље! Само оптимизам и жеља за животом! Држ се бре!
- N
El ziva ann?
- Пд
Било би лепо да неко ко је обавештен исприча о чему се заправо ради , односно која болести и која ситуација је довела до коме...
- Пд
у праву си.Повлачим реч.

Anne vec duze ima probleme sa stitnom zlezdom, to joj je nasledno, medjutim kod nje su se pojavile neke teske komplikacije, koje se retko desavaju. Doslo je do ne normalnog porasta stitne zlezde i sada je stitna zlezda stigla do srca i kaci arteriju (ili kako se vec to kaze) koja prenosi krv od srca do mozga. Ta zlezda je izvadjena i ta arterija je zakacena, pa je bila zamenjena sa nekom cevcicom, koja je napravila jos veci problem i pocela ne normalno da je boli, jer se uvukla u neke organe i pukla, i morala je opet na operaciju gde se jos stvari iskomplikovalo i sada je u komi po drugi put, ali doktori misle da se ovaj put nece probuditi, ali mi se nadamo da hoce. Aleksandra, Annina drugarica.

O,Gospode,da li je moguće da se to toliko iskomplikovalo?Ali,dok ima veka-ima i leka-kako kaže naš narod.
Najiskrenije želim da se Anne probudi i ozdravi,jer verujem da se mlad organizam može uhvatiti u koštac sa bolestima i pobediti ih!Ipak je na njenoj strani mladost,volja za životom,porodica,takvi prijatelji kao ti,Aleksandra...nije to za zanemarivanje,sila je to.
Hvala ti što sve redovno obaveštavaš o Anne,šaljemo joj lepe misli i pozitivnu energiju,misleći i navijajući za nju.