ПВТ-ови подршке за Anne La Moon
  • Др Јанковић

Ову тему сам отворио како би што више људи са сајта послало ПВТ подршке нашој чланици Anne La Moon (http://vukajlija.com/recnik/autori/15700) ,
    која је прошле недеље оперисана;операција,нажалост,није добро прошла и она је сад у коми,са малим шансама да се опорави.У њено име,преко њеног профила на Вукајлији,већ се јављала њена другарица Александра,али је рекла да је то некако недовољно.
    Преко ове теме молим све ауторе(и који је познају и који је не познају)
    да на њен профил макар пошаљу пригодан ПВТ подршке.
    И молим вас,ову тему схватите веома озбиљно.
    (п.с.хвала Кајзену што ми је дозволио да отворим ову тему)

• N

Zar ona nije operisana 31.12. negde oko 6 sati uvece?
    p.s. Ono ja bi pisala al mi greota sto znam da nece sad moci da procita.

• Др Јанковић

Jana>
    Јесте,али је после морала поново на операцију...И то се,онда,искомпликовало...

• Триша

Црњак бре, мени исто тако другарица из гимназије морала на операцију, а на крају закључили да не могу да је оперишу због дијабетеса (она на срећу није пала у кому ал' било замало)
    Дај да се опорави без проблема, па да буде све у реду.

• Tom Ripli

Господе Боже... А је л' се зна због чега је оперисана?

• Granon

Др Јанковић, zar nije bolje da napišemo pa da joj neko prenese....PVT je lična stvar, sada svi mislimo u istom pravcu. Evo....ako se i drugi slažu.

Draga Ana,
    želim ti da se što pre probudiš, osloniš na svoje noge, dovatiš svoj život u ruke i nastaviš gde si stala.
    Ljubim te
    Majav

• Др Јанковић

Не знам тачно,али знам да је и раније имала сличне операције.

• Др Јанковић

Majav-Није лоша идеја,већ сам рекао да њена другарица посећује сајт у њено име,па ћу је обавестити.

• D-MAN AC-DC

jebo te sta je bilo s njom, ima bas dobre definicije nadam se da ce brzo da se oporavi. :(

• Anne La Moon

Ja sam Aleksandra, Annina drugarica, i hvala vam svima, hvala vam najlepse, nemate pojma koliko mi ovo znaci. Divni ste, svi. Dr Jankovic, hvala ti beskrajno ti hvala. Nadam se da ce se probuditi, a cim se probudi tebi prvom javljam.

• Anne La Moon

Hvala svima, nemate pojma koliko ovo znaci meni, Anninoj porodici i Anninim prijateljima. Aleksandra, Annina drugarica.

• .Vule

Oporavi se brzo!

• LesTaT

Anne i ja ti želim brz oporavak i sve najbolje. I da nam i dalje ulepšavaš sajt svojim prisustvom.

• Earthworm Jim

Nadam se da će sve biti u redu. Sve najbolje, Anne.

• murbi

Zelim ti brz oporavak uz Bozju pomoc!

• L@ki

AJDE TRGNI SE,MOZES TI TO,MORAS BITI JAKA,SVE OD TEBE ZAVISI I TVOJE VOLJE ZA ZIVOTOM!!!

Strasno,pretpostavljam da je mladja osoba.Koliko ona ima godina i od cega je operisana?

• deadlykiss91

Ne daj se, Anne, izdrzi!

• Пд

ДРЖИ СЕ АНААААААААА!!!!!!

• VanGoga

Ana,ozdravi! Moraš zbog svega što te čeka u životu- toliko lepote! Budi jaka,jača od bolesti!

Pozdravlja te i želi lavlje zdravlje Van Goga!

• Ledeni

nemam sta pametno da kazem uglavnom i moja podrska je tu....

• dl

Mislima smo uz Anne iako je ne poznajemo. Drž se mala! Imas ti jos mnogo toga da popunis.

http://vukajlija.com/zivot/105393

• Ž

Страшно. :(((

Ја најискреније желим Анне што бржи опоравак. Немам речи, ужаснут сам... Анне, држи се!

• prvi srpski vampir

Anna, uz tebe smo. Nadam se da ćeš kroz koji dan sa nama na Vukajliji ponovo imati osmeh na licu.

• Granon

Jankoviću, kako je danas Anne La Moon?

• virus15

Neka zivot pobjedi.
    - Drzi se Ana!

• Anne La Moon

Posto sam obecala da cu vas obavestavati, Anni se dosta pogorsalo stanje od juce. Svi se nadamo da ce izdrzati, mnogo je prosla u zivotu i stvarno bi bilo steta da ovde posustane. Doktori kazu da malo nade ima, ali njeni prijatelji i porodica nadu ne gube jos. Uvek je bila jaka. Hvala svima koji su uz nju.
    Aleksandra, Annina drugarica.

• Кир - Јеца

Jao, Gospode Bože!

• Granon

Biće dobro, videćeš...

• Пд

Биће добро , биће! Све ће ово да се заврши тако што ће она да дође и каже нам да је боље! Само оптимизам и жеља за животом! Држ се бре!

• VanGoga

Kad ovoliko pozitivnih misli i želja struji ka njoj,mora da bude dobro!

• Granon

Aleksandraaaa...Kako je Anne La Moon?

• Anne La Moon

Isto kao i juce, stanje je sve gore i gore, jos je u komi. Aleksandra, Annina drugarica.

• Цыплёнок

:((( Nadam se da će biti dobro. Baš tragično.

• Пд

Било би лепо да неко ко је обавештен исприча о чему се заправо ради , односно која болести и која ситуација је довела до коме...

• Alkaloid

Peki

To uopste ne bi bilo lepo posto se time duboko zadire u sferu privatnosti,bitno je da se devojka izvuce iz ove teske situacije i da nam se uskoro pridruzi.

• Пд

у праву си.Повлачим реч.

• Anne La Moon

Anne vec duze ima probleme sa stitnom zlezdom, to joj je nasledno, medjutim kod nje su se pojavile neke teske komplikacije, koje se retko desavaju. Doslo je do ne normalnog porasta stitne zlezde i sada je stitna zlezda stigla do srca i kaci arteriju (ili kako se vec to kaze) koja prenosi krv od srca do mozga. Ta zlezda je izvadjena i ta arterija je zakacena, pa je bila zamenjena sa nekom cevcicom, koja je napravila jos veci problem i pocela ne normalno da je boli, jer se uvukla u neke organe i pukla, i morala je opet na operaciju gde se jos stvari iskomplikovalo i sada je u komi po drugi put, ali doktori misle da se ovaj put nece probuditi, ali mi se nadamo da hoce. Aleksandra, Annina drugarica.

• VanGoga

O,Gospode,da li je moguće da se to toliko iskomplikovalo?Ali,dok ima veka-ima i leka-kako kaže naš narod.
    Najiskrenije želim da se Anne probudi i ozdravi,jer verujem da se mlad organizam može uhvatiti u koštac sa bolestima i pobediti ih!Ipak je na njenoj strani mladost,volja za životom,porodica,takvi prijatelji kao ti,Aleksandra...nije to za zanemarivanje,sila je to.
    Hvala ti što sve redovno obaveštavaš o Anne,šaljemo joj lepe misli i pozitivnu energiju,misleći i navijajući za nju.

• s-mizla

uh...tuga..
    Ne daj se Anne,vrati nam se brzo..!!!

• lady killer

Anne, prerano je da svet napusti takvog andjela kao sto si ti.
    Nemam nista pametno da kazem, mogu samo Bogu da se pomolim.

• muskatla

Са надом. Са жељом да се деси чудо.
    Верујем.

• Korle

Sad je veoma važno da su ljudi koji su joj mnogo bitni uz nju. Svi oni koje ona voli joj moraju stalno pričati i držati je za ruku.
    Doktori kažu jedno, ali ovo je partija između nje i "onog gore", svim srcem se nadam da će je pustiti da ga pobedi.

• Granon

Sve ovo što je Aleksandra navela govori o Anne kao velikom borcu. Mislim na nju i želim joj oporavak!!!

• Aleksandra...

Hajde, Anne, možeš ti to! Pošalji sve te komplikacije i bolesti tamo gde Sunce ne sija, a ti nastavi sa svojim životom, uz sve divne ljude koji su uz tebe. Verujem u tebe

• melkijades

Nadam se da 'e se probuditi i da 'e sve biti u redu, da 'e nastaviti sa \ivotom bez problema i posledica. Budi hrabra i jaka, izdrzi, bori se - uspeces!