Koji radio slušate i šta preporučujete?
  • zeljček

Zahvaljujući internetu dostupno nam je mnoštvo najrazličitijih radio stanica. U potrazi sam za onima gdje nema nikakvih reklama, smaračkih džinglova, vijesti i ničeg osim dobre muzike. Po mogućnosti žanrovski profilisane, i da nema onih ponavljačkih varijanti da se svaki dan vrte iste pjesme sa jedne jedine plej-liste.

Ja preporučujem

http://www.detourblues.com/your-music-on-the-station/
    (Nema reklama, priče, džinglova, zastupljeni su podjednako i drevni i savremeni blues izvođači, pažljivo odabrano ono što se pušta)

http://www.folkalley.com/
    (Dosta zanimljive akustike, tradicionala, keltske muzike, world music izvođača)

• zeljček

Radio Paradise

Изнанађујуће добра интернет-радио ст(р)аница. Врло мало приче, а и то мало је везано за музику која се пушта. Често ухватим себе како се одушевим оним што управо слушам, па онда набавим и цијели албум. Ајд препоручите и ви остали нешто квалитетно, па није ваљда да овдје нико не слуша радио?

• Lullaby

Zeljčeče! Pa gdje si ti, čovječe!

• zeljček

Још сам на овој планети, али, ово није тема о мени. Ајде Успаванко, препоручи ми нешто добро....

• Lullaby

Ništa ne mogu da preporučim, ne družim se s drugim medijima osim neta, a i tu ne slušam radio... :( Ali, neka tebe na planeti, a bogami i na sajtu. :)
    Izvinjavam se zbog spema.

• Jericho

www.di.fm - ubedljivo najbolji radio sa elektronskom muzikom. Meni licno je omiljeni hard dance channel.

• M

Radio Skadar, frekvencija 107.9. Podgorički radio. Kad pušte muziku, il je sranje il imaš osećaj ka da ti neko sipa drogu kroz uvo. Nekomercijala. Nema linka, barem ga ja nisam moga nać. Možda još nisu otkrili internet, ko zna...

• zeljček

Evo i za džezere, kanadski, a moj omiljeni:

Jazz FM91 - Grooveyard

Takođe bez priče i džinglova, pažljiv izbor. Bude dosta numera od sjajnih gitarista poput Skofilda, Forda, Metinija, Frisela ali su i ostali instrumenti, tj. svi savremeni džez izvođači pravedno zastupljeni.

• StoneSour

http://www.1.fm/
    Ima 20+ stanica,od akapela pa do trance hitova. Ja slusam alternative rock i odlican je mogu vam reci :)

• javise8

Moja preporuka je radio s a kad su narodnjaci u pitanju, onda radio antena

• Fender Stratocaster

Радио С, Радио Фокус, а иако не волим баш музику коју пуштају, волим да слушам повремено и ТДИ Радио.

• n!n@

Radio gujscu (es) povremeno.

• Срета-Штета

Је л' има неки спортски радио?

• Nash Bridges

Ježim se od šupak radia.

Pošto na poslu mi je jedino taj medij dostupan onda već biram od dva zla ono manje.
    Uleti obično (pošto mi je oraničen repertoar)
    B92
    Index
    To je kada biram i kada sam na svom radnom mestu (gde sam jedino živo biće).
    Kade ne biram (tj ne pitam se za izbor) onda to uglavnom bude ona krajina sa BA BA BARABA UVEK JE U MODI ili antena gde ima svakakvog đubreta od muzike na repertoaru. Kad dođeš u goste, ne možeš da biraš.

JEDIT:
    Dobru staru dvestadvojku zaboravih

• melkijades

202
    Ubedljivo najbolji

• Радјард Куплунг

Кад чилирам, чини ми се да пустим радио с или индекс, мада углавном ми бије тди на најгласније јер га најбоље ватам(сјебао се чинч за везивање антене на плејер), а кад је неко женско у колима, онда иде јат.

• musssashe

202!
    Samo da onaj kolos sa rodosa prestane sa "zbunio sam se" fazonima.

• Vučica21

Hit music fm za skoro svačiji ukus. 80-te i 90-te i ponešto novo.

• Facafacaa

Радио ЈАТ није лош. Свега по мало. Иначе не слушам радио, ал' ето кад се купам одврнем мало, ђускам и тако то...

• Paun91

Обично слушам Радио С, али кадкад уљкучим Радио Накси, Индекс понекад... Остало шта нахватам, како кад..

• Марко 

http://www.igorware.com/extensions/net-radio
    Скините ово и слушајте ОК радио, Радио Морава и Антена Радио. На ОК радију увече обично иду крајишници, на осталим како кад. Једино ми иде на курац кад крену некоме да честитају рођендан или тако то. Иначе су добре станице. На Антени углавном квалитетни народњаци, на друга два има ових новокомпонованих педера.

• enemyofthefreeworld

Хит мјузик ефем, радијо 3 док се није покварио скроз, роудстар и оууувај курац 202. Ни индекс није лош.

• MlaDiLuk

Samo dvesta dvojka. Tek sam ih skoro provalio, nisam ništa slušao preko neta i slučajno naletim i oduševim se.

• Синиша Вуцо

Не радио нула, сазнао сам да су Словенци.

• Mali Mujo

Steta, ja taman mislio da pocnem slusati

• DP

Karolinu, brapo. Opusta me bas.