Onemogućiti glasanje onima što imaju manje od 80 pluseva ukupno
  • bluebird

Ko hoće da hejtuje, da prvo nešto doprinese sajtu.
    Verujem da bi ovo bio vrlo efikasan način da se spreči hejtovanje i samolajkovanje sa naloga koji su specijalno sa tim ciljem napravljenim

• bluebird

Ne, bolje 128. To je okruglo, ali 100 je nekako realinje očekivati.

• Dzankee

Bilo je milion ovakvih predloga.

• bluebird

Ja sam tek nedavno počeo da dolazim na forum, pa nisam video. U svakom slučaju, bilo bi pametno ovako uraditi.

• Jericho

Nigde ne postoji ovakav princip, nema logike ni da to bude ovde. Da se kvalifikujes za glasanje, pa kome to jos pada na pamet?

• Natnat

Postoji u životu..kad napuniš 18, možeš da glasaš :)))

• Џими

Не треба да буде такав систем. Реално, шта значе поени?

Али треба да постоји дугме на профилима људи да могу ЈА да им искључим опцију да могу да гласају. Тако би најпаметније било.

• Jericho

Али треба да постоји дугме на профилима људи да могу ЈА да им искључим опцију да могу да гласају. Тако би најпаметније било.

Ovo uopste nije los predlog. Ko stalno zloupotrebljava glasanje, gubi pravo glasa. Ili bar suspendovanje na mesec-dva-tri. Ne krace od toga, ne moze se preko noci privesti pameti.

• L@ki

Ja хоћу да мој глас вреди више од гласа неког почетника ,.....јесте да....

• Dioklecijan

Ja neću.....svi smo mi isti.....manje ili više pametni ili glupi , manje ili više duhoviti , manje ili više bezobrazni ili ne. Vukajlija je zabava. Nažalost okruženi smo raznim selekcijama i segragacijama u životu , dijelimo se između sebe po svim šavovima i osnovama a neka Vuka ne bude primjer djelidbe na one koji su "mravi" i na one koji su "atomski mravi".
    Ko hejtuje-fasuje ban i to je to....

• Che-Vu

Vukajlija je zabava.

Kurva i svetica. Abraxas, ime kurve i svetice iz ONOG Heseovog romana. Ime Santaninog drugog albuma.
    Zasto je jedan od najznacajnijih autora nadenuo sebi nik sa referensom i stamparskom greskom na meni presvetu AbraxAs?
    Ma, kad se glasa, nek' se glasa, sto se mene tice.
    Bolje Spektrum u ruci nego Komodor na grani.

• Komercijalni_Predah

Ako neko ima manje od 80+ ne znači da će da hejtuje :)

• K

Џими
    Не треба да буде такав систем. Реално, шта значе поени?

Kažnjeni bi se u tom trenutku osetili kao da ne može da im se digne...Zabagovao mi je komp par puta, znam kako bi to izgledalo...

• Фејзбукманијак

Ne ne ne ne ne ne en en en ene ne ne en ene ne,,,, 20000 granica!

• musssashe

komunizam socijalizam fasizam kapitalizam ...etc

• En_Dotter

Само укинитие право гласа женама, деци, младићима млађим од 30 година и робовима. Има све да ради ко по лоју.

• Tulumbac

Само укинитие право гласа женама,

Nem šta da dodam. Vidi se da je čovek iz Čačka. Domaćin.

• zp

Kurva i svetica. Abraxas, ime kurve i svetice iz ONOG Heseovog romana.

Molim? Ne, u Demijanu je Abraxas bog, jebote. WTF? Majka Maksa Demijana je Eva.

• kizo

Šta one da glasaju po Vukajlijama koj kurac, ko će meni noge prati?

• n

Šta se tripujete i ovako jedva 25 ljudi glasa i čita definicije :D

• musssashe

Šta se tripujete i ovako jedva 25 ljudi glasa i čita definicije :D

slazem se...al kad sam ja govorio..ne uvodite fejs glasanje..svi su se smejali...eeeee...sta je sad??? 8)

• V

cemu nove restrikcije kad ionako samo mederatori glasaju?

• L@ki

Могу ли ја да платим да мој глас носи 100 бодова увек када гласам?Значи ако дам минус на дефиницију да она добије 100 минуса ,ако дам плус добије 100 плусева.

• Ledeni

mozes Laki racunaj da je sredjeno.

• Vehbija Ćoralić

Dinar plus, dva dinara minus!

"Lutko, daćeš nam 'vamo 40 i uzmi ti šta ćeš"

Kupiš poene preko Paypala, pa ih sipaš kome koliko 'oćeš, samo sebi ne meredeš. A sve se sliva u fond za očuvanje "moje babe" i ostalih kulturnih spomenika Vukajlije :) Ali to sve tek kad si ktitor. A onda tu je i zlatni ktitor sa popustom na 12 meseci...

• N

ukinuti zenama pravo glasa?
    Tulume macko, nece imati ko da ti klepa minuse jebote.

• 0

Prvo, da se da pravo Dzimiju da odredi ko moze BRE da glasa, a ko NE moze. Mislim da je to najhumanije resenje!

Drugo, da se svakom autoru sa liste prvih dvadeset isplacuje 1 evro po plusu + PDV+ penziono i zdravstveno.

Trece, neka mi neko napise jednu definiciju. Hocu i ja da imam jednu.

• StrajaKg

0001 ne spamuj sa duplih, imaš svoj pravi nalog pa reci šta misliš.

• Jericho

Nema covek, ukrali mu originalni nalog u prevozu, samo ovaj dupli mu ostao.

• Mr. Moon

Џими

Ni Njegoš ne bi ljepše sročio, da jebe oca! :))))

En_Dotter

Само укинитие право гласа женама, деци, младићима млађим од 30 година и робовима.

Domaćinski, nema šta! Podržavam :))))

• StrajaKg

Ma nervira me, samo spamuje teme i proziva sa duplog.

EDIT: ne znam ko je. ali vidi se da je dupli

• rajkox7

Само укинитие право гласа женама

+1

• Earthworm Jim

Dobar je predlog ali neće da bude ništa od toga, predlagano je već.
    Jebiga, ja sam za.

• Lullaby

Ukinite pravo glasa ženama. Te spodobe ne znaju šta je humor. O ironiji i satiri da i ne pričam. Što neku sarmu ne smotaju umjesto da ovdje džabalebare?

• Lullaby

Mršte! A sarmu ovamo!

• zoki

nema smisla,autor je autor,kakav god bio...
    ideja losa,totalno!!

• Francky Delevra

Treba bre obratno, da ne mogu da pišu dok ne ocene recimo 'iljadu definicija, dve 'iljade...

• Lullaby

A žene? Šta ćemo s njima?

• Francky Delevra

Ti se bre zajebavaš dok se naši ovde bore! Žene su dobre, volem ih, češće mirišu! Svejedno loše pišu, al' mirišu.

E da, kad već serem! Treba zabraniti postavljanje postera sa slikama sa fejsbuka i tih gluposti. Kače ljudi neke maloletnice, vidi im se faca jebeš mu mater, ime šatro skriveno. Nije to zajebancija, kažem vam ja. Juče je neki ludak okačio broj telefona i adresu klinke u komentaru.Ko okači trajni ban, šta kurac! Svejedno su ti posteri golo govno.

Mislim da ne otvaram teme bezveze, vidim da se ovde palamudi!

• Lullaby

Francky, a šta bi bilo kad bi se ovaj prijedlog usvojio? Odmah bi se digla i kuka i motika i vikler i oklagija, da se dokaže kako je demokratija izumrla, kako je ovo sajt za povlaštene, kako modovi sami kroje ne samo sadržaj nego i glasove, i tako dalje...

U principu, ja se s prijedlogom slažem, prvenstveno zbog sprečavanja otvaranja duplih samo za hejtovanje ili lajkovanje, ali - htjeli to mi SVI da priznamo ili ne: većina se ovdje poštuje. Koliko god se to nekima ne čini.

• Francky Delevra

"Nije ti ovo demokratija, ovo je Vukajlija", to je neko pametan napisao i ja stalno ponavljam. Treba da stoji na stranici za registraciju.

Ne razumem se u te duple. Ja sam samo jednom ukucao šifru u Vukajliju, mislim da više ne znam ni koja je! Kome se da da pravi te duple, pa povuci potegni, zapisuj šifre, ulazi-izlazi, jebi mamu za par pluseva, neka pravi. Sad kada nema omiljenih više od par pluseva neće ni naklikati.

Slike klinki me brinu, može zbog toga belaj da nastane, ja vam kažem.

• leksi

човек је у праву... подржавам
    а кука и мотика се ионако диже па шта има везе и да се диже и због тога; мада мислим да се не би дигла због овога.