Највеће испале при мувању
  • Цар

Реко' да чујемо најбоље испале вас/ваших другова итд...

• Slavk0

Испала?
    Шта је то?

• StrajaKg

to je kada osoba zenskog pola nije videla da su otvorena vrata od busa i onda je ispala.

• Slavk0

Аааааааааааа. То :)

• Цар

Не знам, чуо од друга, па реко' да поставим тему, јбг. можда неко зна...

• СМарко

Mene je jedna mala muvala ono bla bla, i bio je 13.o2. i ono kaže mi IMAŠ LI TI SA KIM OVAJ DAN SJUTRA DA PROSLAVIŠ bla bla, i ja se ponadao ono, rekoh, pala je, i ja kažem nešto u smislu PA VOLIO BIH SA TOBOM, a ona mi odgovara NISI TI MOJ TIP :)

Znači stvarno sam se presmijao, iskreno, ono, vrh.. Jeste me navlačila cijelu noć, ali me bar zajebala.... Htio sam da joj pružim ruku :)

• Jericho

Svasta, pa sve su to ispale nasih drugova, nijedna nije nasa. Malo da preberem po glavi, pa cu da izmozgam sta se sve desilo jednom mom drugu.

• .,.

Највеће које су испале при мувању су биле јаааке петице, код једне дропље из медицинске. Испале, бокте, брадавице си мог'о да видиш.

• Цар

Највеће које су испале при мувању су биле јаааке петице, код једне дропље из медицинске. Испале, бокте, брадавице си мог'о да видиш.

svi ti se kolektivno divimo

• чкама_лама

Ја се у задње вријеме телим од алкохола кад изађем и завршим у кафићу у главном поред ружњикавих цура, да не кажем гробова. Кад почне да 'вата музика и направи се штимунг ја почнем да се дрпам руком совим рибама. Двије су различите. И ај сад ти мени објасни што се дрпамо за руке? Ај да је макар дупе. Него, дрпају оне, стискају руку (не у исто вријеме, различите ноћи су у питању), и јеби га, онако пјан не бираш, а и кажу ми другови да у бирача нема јебача, те ја пробај, те курац испуши. Неће ме ни гроб. Ај што ме неће, него ми издрпа руку. И ништа.

А друг је једном пришао цури на неком концерту с причом:
    -"Ћао, како се зовеш."
    -"Ћао. Ева."
    -"Ево, могу ли да будем твој Адам?"
    Прича нема хепи енд колико се сјећам.

• L@ki

Ја је питао "Ош ти га набијем" а она као нешто "Па не.."......

ЕДИТ: А сад сам видео и онај постер :)))) исте животне приче....

• СМарко

ja sad samo pitam, OĆEŠ LI DA TE UBODEM JA, to mi je muvanje

• musssashe

e ajde pali...zvacu te kad otopli...

• KBO!

Pa ovako,scena je sledeća:
    Prilazim djevojci i počinjem sa šarmiranjem koje je mnoge lezbejke vratilo na pravi put, nakon 5 minuta nenadjebive spike mala ključa i kreće joj para iz ušiju a onda,......, e onda mi ispalo stakleno oko iz očne duplje.
    Bila je to moja najveća ispala.

• .,.

ЈА ЈЕБЕМ!

• jocko

Jedna jako glupa: odete u samoposlugu i daš mu/joj korpu, zatim izađeš. Možda i shvati da je popio/la korpu.

• Jericho

Prilazim djevojci i počinjem sa šarmiranjem koje je mnoge lezbejke vratilo na pravi put

Hhahahaha, pobedio!

• L@ki

ЈА НАБИЈАМ!

• Chavez

Ispala mog ex najboljeg priajtelja.

Naletesmo na najružniju devojku koju smo do sada videli, što je najgore još je i utripovana, inače nikada ne bih za žensko rekao da je ružna sem tada. Dakle 10 od 10 u ružnoći.

I on nju nađe baš da startuje.

Priđe i kaže - Ej, ćao.. Ona se okrene ka njemu i onako napravi onaj pogled anti-šmekersko šemekrski i kaže - PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. I samo ode.

Ekipa patos.

• .,.

МИ АРЧИМО!

• Objasnijo

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Upuvala se?

• Chavez

Ne. Pfffffffffff, ustima. Pfffffffffffffffffffffff (luuuuzrrrrrr)

• .,.

Пита мене једна риба, ало оћеш да се смувамо? И ја кажем, е, ћуне, гробе. Ае не расмај него липај на космај. Испалио сам је дојаја.

• Slavk0

Ја ту "испалу" никад нисам доживео. Најозбиљније. Ал' опет, нисам ни пуно пута прилазио девојкама. Success rate - 100 % :)

• Objasnijo

jedna riba je rekla kako ne želi plastične veze (obzirom da ju je ovaj pito da se smuvaju preko fona) a drugi put je ortak jebo preko helanki, Dugo sam se pitao šta to znači, ispostavilo je da su se trljali, nešto

• Burzum

Brate, nikad nisam prilazio random ribi, ali zato JA JEBEM! VIDIKOVAC RULZ!

• wojtek

Ја сам једаред цијао неку пијану рибу пет сати у КСТу, само да би ме она на крају питала да ли могу да јој нађем посао.

VIDIKOVAC RULZ!

• n

Lik iz ekipe je u Crnoj gori ozbiljno bio uveren da će da zainteresuje devojku sa:
    -Zašto dama šeta sama?
    -Zato što tvoj labavi, ne mož' da me zabavi.

Klasika. Iskusno i bolno :)

• Burzum

Hteo sam, nije da nisam, bacio sam par puta prvu kezual recenicu, ali posle toga zatrokiram ko kompovi u igraonici Zamak, pa me ribe samo belo pogledaju koji sam specijalac i odu.

• Др Јанковић

Кад ми каже да има дечка скинхеда

• Burzum

KBLE TALME KONZA!

• L@ki

Не знам само зашто гробови мисле да ми лепотани само њих гледамо и да их уопште примећујемо,Ја се баш унервозим када видим да ме нека таква гледа јер знам да ће кад тад да ми приђе и отера оне ваљане рибе што ме шмекају.Само се молим "бежи од мене . бежи не не не НЕЕЕЕ!"....

Како ли Бред и Дејвид излазе на крај.......... -.-........

• .,.

А и јебемо!

• L@ki

Трсимо!

• forget-me-not

Mi smo, žene, proklete...

• Цар

Mi smo, žene, proklete...

Al' jbg, šta bismo mi bez vas :)

• Цар

Evo npr. ja ne bih mogao da otvorim temu :)

• CrnaBo

Ako si zauzeta, zašto ti piše na fejsu da si slobodna?
    Zato što mi je dečko u komi, bolesni idiote, i ne zna se da li će preživeti!

Izbegava me u širokom luku sada.A meni malo žao.

• forget-me-not

Evo, uzeću moju cimerku za primer... Već 4 meseca kuka za bivšim dečkom, on se najavio da će da dođe da spava kod nje, ja već smislila gde da se snađem da prespavam, i ona sad neće iz principa (ne zna se tačno kog)... I onda recite da nismo proklete :)

• Represija

Uuuuuuu....okrutno CrnaBo stvarno

• forget-me-not

Ajd, Gamby, reci koja te ispalila, olakšaj dušu...

• Ognjenpet

Meni je ispala bila kad nisam dobio broj a fino sam joj objasnio da mi treba njen i drugaricin broj da organizujemo jebačinu u četvoro.

• .,.

Ја АРЧИМ!

• mentol

Е i ja jebem od danas! A u picku materinu!

• forget-me-not

Kakav komentar :)))

• Фејзбукманијак

Ja sam doktor covek, ne muvam devojke al stvarno nit one muvaju mene, ja jednostavno bacim dva do tri pogleda pridjem i poljubac odmak!

Ne znam ali ono, ide mi taj segment... => JA JEBEM!!!