Mene je jedna mala muvala ono bla bla, i bio je 13.o2. i ono kaže mi IMAŠ LI TI SA KIM OVAJ DAN SJUTRA DA PROSLAVIŠ bla bla, i ja se ponadao ono, rekoh, pala je, i ja kažem nešto u smislu PA VOLIO BIH SA TOBOM, a ona mi odgovara NISI TI MOJ TIP :)
Znači stvarno sam se presmijao, iskreno, ono, vrh.. Jeste me navlačila cijelu noć, ali me bar zajebala.... Htio sam da joj pružim ruku :)

Možda i najveća: http://vukajlija.com/zabava/posteri/31817

Ја се у задње вријеме телим од алкохола кад изађем и завршим у кафићу у главном поред ружњикавих цура, да не кажем гробова. Кад почне да 'вата музика и направи се штимунг ја почнем да се дрпам руком совим рибама. Двије су различите. И ај сад ти мени објасни што се дрпамо за руке? Ај да је макар дупе. Него, дрпају оне, стискају руку (не у исто вријеме, различите ноћи су у питању), и јеби га, онако пјан не бираш, а и кажу ми другови да у бирача нема јебача, те ја пробај, те курац испуши. Неће ме ни гроб. Ај што ме неће, него ми издрпа руку. И ништа.
А друг је једном пришао цури на неком концерту с причом:
-"Ћао, како се зовеш."
-"Ћао. Ева."
-"Ево, могу ли да будем твој Адам?"
Прича нема хепи енд колико се сјећам.
Ispala mog ex najboljeg priajtelja.
Naletesmo na najružniju devojku koju smo do sada videli, što je najgore još je i utripovana, inače nikada ne bih za žensko rekao da je ružna sem tada. Dakle 10 od 10 u ružnoći.
I on nju nađe baš da startuje.
Priđe i kaže - Ej, ćao.. Ona se okrene ka njemu i onako napravi onaj pogled anti-šmekersko šemekrski i kaže - PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. I samo ode.
Ekipa patos.

Пита мене једна риба, ало оћеш да се смувамо? И ја кажем, е, ћуне, гробе. Ае не расмај него липај на космај. Испалио сам је дојаја.
- n
Lik iz ekipe je u Crnoj gori ozbiljno bio uveren da će da zainteresuje devojku sa:
-Zašto dama šeta sama?
-Zato što tvoj labavi, ne mož' da me zabavi.Klasika. Iskusno i bolno :)

Не знам само зашто гробови мисле да ми лепотани само њих гледамо и да их уопште примећујемо,Ја се баш унервозим када видим да ме нека таква гледа јер знам да ће кад тад да ми приђе и отера оне ваљане рибе што ме шмекају.Само се молим "бежи од мене . бежи не не не НЕЕЕЕ!"....
Како ли Бред и Дејвид излазе на крај.......... -.-........
- KFrancky Delevra
HAHAHA