- S
Zašto te zanima Ros?
- mm
Tursku.
Kafa se više pije iz potrebe za razbudjivanjem, a manje iz gušta, a takav gušt ume da napravi.
Kafa, malo mleka, šećer, ratluk i cigarete koje se obavezno pale šibicom.
Naravno, ne pijem je sa guštom, jer zaboravim, a i nemam šibicu :)
Nes kafa mi je odvratna.
Gorka mi je, pa sipam pola tone šećera, i napravim bućkuriš koji je i dalje gorak.
Ni mleko mi ne pomaže.
Volim produženi espreso s mlekom. - P
Pijem samo u društvu, šta znam. I inače to je jedino što pijem od "pića za odrasle". :)) Alkohol - ne.
- M
"Turska vs. Nes."
Koja je ovo država, Nes., je l' Nestonija?A kako radite s kockama šećera za kafu, umočite ih do pola pa zagrizete, ili ih komplet ubačite u šoljicu? Obrćete li šolju (zlo) i naopako kad posrčete kafu? Zamislite li želju kad ubodete prstom po onome "mulju"?
Inače, kafu ne pijem, sere mi se od nje (bukvalno), zato pijem koka kole i guarane da se podmirim kofeinom.
- zp
Kafu pijem samo u crnom/belom rusu ili ajs kafi.
- D
Bosanski duži ekspreso sa mlekom i uz to pripalim dejvidov!
- a
Ako sam u gradu kratki espreso ovako naručen-Kratak da mi srce pukne, i čim vidiš da sam ga srknula krenuti praviti drugi. Ili ako je retardiran konobar naručim odmah dva/da se ne smara jadni čovek dolaženjem/
Kući iz zdravstvenih razloga prešla na ovo što se naziva Nes mada je židovski Jacobs bolji, domaći šatro Grand je skuplji nego taj nes švercovan iz Mađarske pa se kupuje po buvljaku.
I tako ne znajući madŽarski sam ga jednom kupila Nincs kofein što znači bez kofeina. Pet dana me glava bolela/što ti je jebena navika/ a onda sam skontala šta je i otad gledam.
Sve bez šećera, mleka, klikera, bonbona i svega što imaju običaj da me pitaju hoću li a ne mogu zapamtiti Bez išta-nego samo verglaju svoje napamet naučene gluposti.
Kamel uz to il je neću ni piti, jebiga. - a
Čime to mešaš? Bagerom? Pozdravio te moj čoek...
- M
Produžen s' mlekom, mnogo sladak. Ili običnu crnu, takođe jako slatku.
- a
;))) ja sam mislila da ste vi Čedini za slobodoumlje.
Reko' moj čoek jer i mi imamo u kući priručni bager za mešanje njegove kahve.
Sad će Kosmo, ne da si tužan:( - mm
Mega, giga, soniplejstejšn turbo slatka
Čika Mrvici 7 ziliona pozdrava posle iljada i iljada godina odsustvovanja sa sajta :)