Sa koliko godina ste dobili ključ?
  • Vesli Snajps

Pitanj je jednostavno.
    Sa koliko godina su vam roditelji povjerili ključeve od stana/kuće?

I šta vi mislite kada je dete dovoljno zrelo da okolo nosi svoje ključeve?

• СМарко

Ја имам 21 у пркно и ни дан данас не носим кључ од куће, можда сам га носио 2 пута свега.
    А што се ђеце тиче, не умију себе да чувају, а не кључ, што не искључује ни мене, усија' бих га одма' вјероватно.

• Марко 

Ja zivim u pecini i ne treba mi kljuc.

• СМарко

Главни, мора' сам да ти обришем пост јер је тема заблокирала, па постуј опет

• Зна Мурињо

Моја безбедносна врата се пале на шифру

• Mala Vidra

Meni uvijek vozač nosi sve ključeve, ne treba mi još ta odgovornost. A i ako ih slučajno izgubimo, noćni batler je uvijek budan..

• Зна Мурињо

Треба да купиш мотор

• Glavni

Nema veze. Bacio sam prvi ključ u trinaestoj, a dobio od ženske, u devetnaestoj.

• Срета-Штета

Ако будем добар још коју годину, добићу га можда до тридесете.

• Поховани врабац

sa osam ili devet godina..

• Duče

Ja dobio pre 2 nedelje.
    Tad smo tek počeli da zaključavamo.

• Марко 

Ugradili ste vrata na ulazu pecine?

• Salmonel

Kada sam narastao dovoljno da dohvatim kljucaonicu.Otkad znam za sebe, u prevodu.

• riffraff

Од првог разреда основне, срећна времена била. Сви радили :)

• jezzillia

Tamo negde 8-9 godina, ali to se pokazalo kao glup potez. Posle traume iz detinjstva, neam naviku da nosim ključ, neretko ne zaključam kuću noću... Da nemam auto, ne znam na šta bih kačila ključeve od kuće.

• Nash Bridges

Nikad nisam nosio kljuceve jer kod mene kuci se nikad ne zakljucava.
    Vodimo se mislju da se samo lopov boji lopovi.
    Do sada te misao nije pokazala netacnom.

Cak iako kuca bude prazna, zakljucaju se samo ulazna vrata od kuce i kljuc se stavi u cipelu pored vrata. Sta ces, mirno i posteno selo.

• Makaronac

Pa svako od nas( ukućana) ima po jedan ključ od stana za sebe, što je normalno. Odakle ja znam kad oni mogu negde da odu. Imam svoj ključ i boli me. Kad dođem rano ujutru iz grada, ja otključavam. Da mi ne bi oni ustajali da otključaju?

• hladan.krompir

Шта ја знам, кад сам ишао у основну, виђао сам клинце од 7-8 година који су носили кључеве од куће на огрлици око врата, јер су родитељи били на послу. Ја ни дан данас немам потребу да носим кључеве од куће са собом (понесем некад кад се касно враћам кући). А да одговорим на питање, можда треба деци дати кључеве од куће онда кад се створи потреба да их поседују, значи било то са 7-8 година, или било то много касније.

• Makaronac

Sa pet godina im daju pištolj/pušku u ruke a da im ne daju ključ.

• Микри™

Ja živim na brodu.

• Триша

Још као клинац, носао око врата кључеве јер ми цео дан на послу били родитељи.

• Малолетник

Ja nosim od svoje 12 godine, ćale i keva rade ceo dan, tako da moram. A i kad izlazim.

• Марко 

Ustekam kljuc ispod kamena na ulazu pecine.

• impressionism

Ja sam ključ dobio sa 7 godina, kad sam krenuo u osnovnu školu. Nekad me je keva vodila do škole, nekad me je puštala da idem sam, ali me je pratila 20 metara iza mene. Ali od drugog razreda (8 godina) redovno sam sam išao. Dosta njih iz mog razreda su takođe imali ključeve od kuće. Mnogi smo ga tada nosili oko vrata, da ga ne bismo izgubili.

Sad ima neko sranje, valjda je nezakonito puštati decu mlađu od 12 godina na ulicu bez pratnje odraslih. Da li su ulice sve opasnije zbog saobraćaja, ili su deca sve razmaženija i nesposobnija pa su potrebne takve mere, ne znam. Možda su i baš zbog takvih ideja deca sve tupavija.

• Скелетор

Mi ne zaključavamo.

• paninaro

mi smo imali digitalnu bravu koja se otvarala na skeniranje zenice oka moga

• Марко 

Sta ces ako ti izvade oko?

• paninaro

kako te nije sramota da tako nešto napišeš?

• Перовић

ja ne zaključavam kuću

• sunshine

Negde sa 12. Dade meni stari okastu trinesku i kaže:" Danas postaješ čovek sine" i naredi mi da popravim guvernal na bajsu.

• Марко 

Nije me sramota.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.