Naletim skoro na ovog hipi Milinka http://www.facebook.com/milinkovamdaruje?ref=stream.
Lik fazon ide svuda po Srbiji i daruje ljude, bez ikakve materijalne koristi zauzvrat. On, koliko sam ja skontao, pronalazi zadovoljstvo u tome što poklanja.
Sad, da li bi vi, i u kojoj situaciji učinili ovo? Ili zašto ne bi? Generalno, imate li stav o besplatnom pomaganju ljudima uopšte? Ili pomoć treba da se zavredi? Ili je hipi Milinko masončina?

pa, poklanja jer vjerovatno ima uslova za to
poklanjala bih i ja da imam gomilu para za bacanje
baš mi je simpa ta njegova akcija, pogotovo zato što je 80% ljudi bilo skeptično i nisu vjerovali da stvarno neko daje nešto besplatno (prva ja nisam vjerovala), tek tad vidiš koliko su ljudi nenaviknuti na činjenicu da ima i ljudi koji bi dali nešto bez da očekuju išta zauzvrat.
Jedan Cica sto je radio kod mene, kad nesto npr. ne moze da odvije pa se iznervira i uzme cekic, je imao obicaj da kaze "Saces da vidis kako jebe Milinko", pa mu onda jebe kevu. A nije se zvao Milinko. Ja znam jednog Milinka, i veliki je nistak i prevarant. Iz svega navedenog sledi da je u pitanju neka prevara. Sto se ne zove Tiosav ili Hranislav, dokazano dobri ljudi.
- l
ovaj lik se ne oglašava nigde, ima nalog na fb i tw ali ne otkriva svoj identitet. priča o tome što radi da bi ponuko druge ljude da rade slično, ne da bi sebe reklamirao.
ja bi pružala usluge besplatno, da sam u mogućnosti. npr. časove engleskog. ali nesam u tako mogućnosti. još uvek.
ono što trenutno mogu duradim, i planiram čim krene faks, da odnesem silne neke knjižurine na kineskom, koje je moja sestra dovlačila iz kine, do biblioteke za kineski na mom faksu. njima mogu da koriste, a meni skupljaju prašinu. i dosta od mene.
Jericho
Generalno volim da pomazem ljudima, i stravicno mi ide na kurac pickopacenik koji ide unaokolo i poklanja samo da bi na sva zvona trubio JA POKLANJAM! JA SAM HUMAN! ETO JA SAM DARIVAO! NAPUSIS SE BESPLATNOG KURCA, MILINKO, JAVICU TI ADRESU GDE DA DODJES PO NJEGA!http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/239/112/29e.jpg
što bi rek'o neko već na ovom forumu, "napravio je mail Legiji, spalite ga!"Nije napravio mail Legiji, vec klonirao kartice Pacovu & ekipi. Sigurno nije mislio da se Pacov krije od roditelja, da ne bi saznali da pusi.
Milinko je klasican attention whore, zna se sta radi neko ko hoce nesebicno da pokloni - ode u banku i uplati na ziro-racun, ne trazi ni ime na uplatnici da mu se stavi. Ako sumnja u dobronamernost fonda, kupi igracke i ode u Tirsovu, ili u Dom za nezbrinutu decu, ili Skloniste - postoji 400 nacina kad neko zeli da bude human i pomonge.
A idem po Srbiji, oglasavam se po tviteru i fejsbuku kako bi svi pricali o meni - to nikakve veze sa humanoscu nema.
Za one koji nisu citali dugi post, kratka rekapitulacija - Milinko je klasicna attention whore. Nesto kao Somi.
pa brate, to svako može uraditi, a skontaj koliko je truda trebalo da odeš u svaku jebenu varošicu u srbiji i okolo, i da ostavljaš poklone, kakvi god oni bili. čovjek je baš dao sve od sebe, a uostalom, možda zvučim patetično, al' vratio je vjeru narodu da još uvijek ima ljudi koji su spremni da nešto nesebično urade, bez ičega zauzvrat. a i, ako će time pomoći nekome, nek attentionwhoriše kol'ko mu volja (:
- l
džer, ti sebi nešto uvrtiš u glavu i teraš tu priču bez obzira što niđe veze nema?
rekoh, čovek se ne reklamira. nigde nije napisao kako se zove i preziva (pitanje je da li je to njegovo ime), nigde ne stavlja svoje fotke. na fb samo stavlja fotke poklona na mestu gde ih ostavlja.
ovo što kaže vidra - svako može da uplati ili odnese u dom - NIJE TO POJENTA. već je stvar u tome da inspiriše ljude da poklanjaju jedni drugima, da daruju jedni druge. fazon - misli gobalno, deluj lokalno.
druga stvar - svi koje poznajem a koji kenjaju kako treba uplaćivati u humanitarne svrhe i nositi stvari u domove, crveni krst, pičpkematerine - nikad u životu ništa od toga nisu uradili.
- l
hahahaha pa ti si stvarno....
džer, ti sebi nešto uvrtiš u glavu i teraš tu priču bez obzira što niđe veze nema?
Priznajem: Ja sam Milinko Isaković, iz Loznice.
Priznajem: privodili su me 2003. godine i zadržali neko vreme uz obrazloženje da mogu ugroziti bezbednost građana i republike. (Ni danas mi nije jasno kako i čime?!).
Priznajem: oprostio sam im.
Priznajem: sve sam činio iz ideala (i danas bih).
Priznajem: nastaviću dalje.Ovo normalan covek?
Inace potpuno je anoniman - http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/282532/Bozic-Bata-Milinko-ide-Kosmet- l
JA UBACUJEM!!!!
Milinko vam daruje
Пре 58 мин.
U ovom teškom vremenu, neretko se zamo osetiti usamljenim i poput kakvog osuđenika za neučinjen greh, poput onog u Kafkinom Procesu, gde ne znamo koja je naša krivica. Tada pitamo sebe i obraćamo se Bogu, pokušavajući utvrditi zašto se to nama dešava, i šta smo zgrešili, te nam ništa ne ide od ruke.
Međutim ako naučimo da jedni drugima pružamo ruke, ruke prijateljstva nikada nam se neće desiti da ostanemo sami, i svaku ćemo nedaću mnogo lakše pobediti.http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb8mvmEoz61r4wg4yo1_400.gif
- lali nesam u tako mogućnosti.
dakle, imaš 500 evra? ;)

i stvarno im treba pomoć...
i imaju internet...
i vise na fejzbuku i tviteru...
i stvarno im treba pomoć...
i oni vise na fejzbuku i tviteru...
i stvarno im treba pomoć...Nešto nejasno?
koliko znam, jeftiniji je hleb od prosečnog flat paketa interneta...
Sve ostalo je luksuz koji je srazmeran tvome trudu i želji da ga priuštiš sebi.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.