Dueli autora u definicijama - PRIJAVE (prijavljivanje gotovo, grupe određene, izrazi za definicije podeljeni)
  • ciklon

Priča kaže sledeće...
    na temi za predlaganje nedefinisanih izraza za definisanje je najavljeno da će se od svih predloženih izraza odabrati 16 izraza koji će biti korišćeni za duele autora u definisanju. Ova tema je mesto na kome se autori prijavljuju za takmičenje.

Prva 32 autora koja se prijave će učestvovati u duelima.

Mogu se prijaviti svi autori koji imaju 50 i više poena za definisanje i koji su najmanje pola meseca registrovani na sajtu.

Ta 32 autora će potom dobiti protivnika protiv koga će se takmičiti.

Jedan par dueldžija dobija jedan do sada nedefinisan izraz koji će definisati.

Po dobijanju izraza, svaki autor definiše dobijeni izraz.

Kada svi autori budu definisali izraze, u posebnoj temi će se odigrati prvi krug glasanja.

Glasanje će biti slično kao glasanje za izbor za definicija za naslovnu stranu, s tim što će svaki autor koji bude glasao morati da glasa za po jednog autora iz svakog od 16 parova.

Glasanje će trajati 12 sati, tako da bi svakog dana trebalo da se održi po jedan krug glasanja.

Prva tri autora će dobiti definiciju sa takmičenja na naslovnoj (oba finalista i pobednik "meča" za treće mesto, s tim što će pobednik dobiti još jednu definiciju na naslovnoj strani, po izboru moderatora).

----------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------

U prvom krugu se takmiče:

Prva grupa:

- Leprikon;

- YeahBatch;

- glavni.

Oni će definisati izraz: "Otkomanda".

--------------------------------------------------------------------------------------

Druga grupa:

Oni će definisati izraz: "[Anatemnjak" target="_blank" rel="nofollow">Трошаринац";

--------------------------------------------------------------------------------------

Treća grupa:

- Перовић;

- Christoff;

- miniGunner94.

Oni će definisati izraz: "Milicija trenira strogoću".

Četvrta grupa:

- TucanKamen;

- Sejo_govedo;

- Ареи Куен.

Oni će definisati izraz: "Za to bih dao da me peku na ražnju".

Peta grupa:

- taedium_vitae;

- Thilmo;

- BezDeranjaMolim;

Oni će definisati izraz: "Da se vi školovani šta pitate".

Šesta grupa:

- Деветар Цокулић;

- Usain Bolt;

- Mr.RaleQ.

Oni će definisati izraz: "Je l' ti Bata Kan-Kan stilista?".

Sedma grupa:

- DeadKenny;

- Луди Чак;

- dr-house.

Oni će definisati izraz: "Hodati u tuđim cipelama".

Osma grupa:

- Agilni;

- Zurlovan;

- Nienna.

Oni će definisati izraz: "Ufunjator".

Deveta grupa:

- Џорди;

- deky_aod;

- лош тенор.

Oni će definisati izraz: "Kuditi".

Deseta grupa:

- bata gugi;

- iskretanbgd;

- Jabuchillo.

Oni će definisati izraz: "I Kosovo i Evropa".

Jedanaesta grupa:

- дебели пацов;

- Ajvar na 'leba;

- highlander007.

Oni će definisati izraz: "Ne daj Bože šta ti roditelji pomisle".

Dvanaesta grupa:

- bojanboj;

- Drug Raja _-_;

- Count Zero.

Oni će definisati izraz: "Pležir viskopozicioniranih ljudi".

Trinaesta grupa:

- AndreyArlovski;

- Chavez;

- proviron.

Oni će definisati izraz: "Plastičar".

Četrnaesta grupa:

- mlatafaka;

- Johnny Kurajber;

- Јамајчанин.

Oni će definisati izraz: "Efekat staklene flaše".

Petnaesta grupa:

- dokle_vise;

- M70;

- m00t.

Oni će definisati izraz: "Hajde opet, nisam gledao".

Šesnaesta grupa:

- Punjac;

- Maggot;

Dzankee;

Oni će definisati izraz: "Kleptopatra".

Definicije treba napisati do sutra (petak, 03.05.), do 18:00 časova. Kada sve definicije budu bile napisane, biće pokrenuta tema za prvi krug glasanja. Samo prvoplasirani iz svake grupe će proći u sledeći krug.

Neka mi autori koji se takmiče pošalju na PVT link ka definiciji koju napišu.

• Nienna

Могу ја плииииииииз? 20 дана?

• Leprikon

Регистрован, Пријављујем!

едит: нећу против ниене, зајеби!

• Thilmo

Ајде хоћу ја, мада верујем да ћу лоше дефинисати кад сам под притиском. :)

• Punjac

aj daj i mene

• DeadKenny

jesam skonto, skor defke nece da utice previse na rezultat?

odgovor: Neće uticati ukupan skor defke ovako - računaju se samo glasovi na glasanju na temi za glasanje.

• Риха Дисидент

Pošteno. Na taj način će biti smanjen uticaj pratioca na izbor definicija.
    Al' bez mene.

• Bruce

Prijavio bih se ali mislim da bi bilo nefer prema ostalim autorima. Čestitam na ideji i organizaciji, rado ću se uključiti u glasanje.

Hvala na interesovanju, Bruce i hvala za podršku.

• Марко 

Ај оћу и ја ал не знам да ли ћу бити тад при компу. Кад се то пише? И треба ли да се договорим са противником?

odgovor: Definicije će se pisati čim autorima koji se takmiče podelim nazive definicija. Čim se napišu sve definicije, glasanje će početi.

• Johnny Kurajber

Ja bih se rado prijavio jer volim ovakve akcije, ali neću. Ipak treba ovde pružiti šansu nekim autorima koji su manje poznati ili u ozbiljnom usponu, kao i onima koji su već poznati iako dugo nisu tu.
    Voleo bih ovde da vidim prijave autora tipa Mile Bubreg, Nesss, Adam86, Aleks Andros i tako još par njih tipa torazulu, diskretanBG i još ponekih autora za koje smatram da bi ovde kidali.

EDIT: Svakako ću ispratiti ceo turnir.
    EDIT 2: Mada bi par teškaša tipa Luks, Prof i Agilni dodali neku surovu dimenziju takmičenju.

• riffraff

Јебаће вас Миша Тумбас!
    Дајте неког озбиљног па кореографију да правимо. Ко прошле године за АцуКг.

• TucanKamen

Ај оћу и ја ал не знам да ли ћу бити тад при компу. Кад се то пише? И треба ли да се договорим са противником?

Ovo, ja bih ali da li ću biti pri kompu tad.

• Leprikon

Питање за цајка. Кад си планирао да одржиш.. Мени сад паде на памет да сутра имам предавања од 4 до пола 10 увече, тако да, јел може да се договори са противником, па ако мало касним, да ме толеришете?

odgovor: Kada se bude prijavio dovoljan broj autora, izvući ću parove i dueldžijama poslati na PVT teme za definisanje. Čim svi budu napisali definicije, pokrenuću glasanje.

• riffraff

Ја само за Ђурђевдан нисам ту од ових дана :)

• sedplas

koji vam je kurac, uvijek je moglo da se tolerise to, jos sad se ne gleda skor uopste tako da je nebitno kad okacis defku, samo da je okacis.

• Pepe González

Ne učestvujem u duelima, ali ću pomno ispratiti takmičenje - moji minusi su uvek spremni za strajizme, divi gavaje i šuntave defke. ;-)

• Миле Бубрег

људи, ја спремам Славу, а рад бих се поиграо. од среде већ може, евентуално сутра пре него одем на сточни пијац...
    а купио сам нове бицове, одро бих вас хњо хњо.
    и изазвао бих бруса и џонета чисто зато што су толико препотентни :))))

неком другом приликом...

• Марко 

Хахаха сад кад сам прочитао ово Милетово "Славу" са великим првим словом сетим се Симета и његове чувене реченице. :)

• bata gugi

oću i ja... znam da neću daleko da doguram al' nema veze :)

• Sejo_govedo

Ја пријављујем неса, Адамса и АлексАндроса... није фер, јер неки нису на сајту... мене без...

odgovor: možeš prijaviti samo sebe, ne i druge autore.

• Bruce

и изазвао бих бруса и џонета чисто зато што су толико препотентни :))))

Mile brate, nije to prepotencija, čista logika - nemam ja straha da se prijavim niti imam neku ekstra pozitivnu istoriju u ovim takmičenjima. Kad sam prvi put učestvovao dobio sam Slavka za protivnika, moj prosek bio 29, njegov 63. Mislio sam da će me ojaditi pri glasanju. I jeste, ojadio me. Posle me i Bobi uništio u sledećem takmičenju.

Poenta je samo u već viđenoj činjenici da čim neko provali da je Bruce pisao defku odmah doleti 35 autora da pičnu plus. Sem toga, koji će meni kurac još neka odabrana? Imam pravo na 30 definicija dnevno, čak i kad sam ekstra inspirisan napišem 5. Samo džabe zauzimam mesto nekom kome bi to značilo. Nije nefer takmičiti se sa mnom jer sam književna babaroga, nefer je da ja zauzmem mesto mladom autoru.

• Марко 

Нема Зајка да се огласи по питању времена кад се пишу дефке. Ако не будем ту нека ми неко пусти поруку на фејс.

• AndreyArlovski

Oću ja. Još kad bi mogao moj izraz...

• ciklon

Odgovaram vam svima kasnije, sada jurim da se spremam za posao.

• Johnny Kurajber

Sve što Bruce napisa i samo da ovo hajlajtujem

niti imam neku ekstra pozitivnu istoriju u ovim takmičenjima.

Na oba turnira sam ispao u prvom kolu lololo

Jednom me odr'o Sub Focus, jednom Bioshocker. Nije prepotencija u pitanju, nego ono što je Bruce naveo.

Prijaviću se jedino ako bude falilo autora da se održi turnir, pošto maksimalno podržavam ovakve akcije i smatram ih odličnim.

AJDE PRIJAVE BANDO, DOBRO JE OVO ZAJEBAVANJE!

• Punjac

ma ovde je samo zajebancija bitna,jebes sve ostalo...ako ne budem imao inspiracuju napisacu samo ,,beeeeeeeeeeee,, i gotovo

• Миле Бубрег

ма зезам се бре, који вам је.

џонета има 6 иљада пратилаца, искидали би ме, а брусу само док ћерке уђу у пубертет, ето њега међ модовима јопет, полуди човек тада, а ко ће нормалан са модом да се такмичи лоло

• Glavni

Prijavljujem se...
    Volim ovakva takmičenja. Dva puta sam učestvovao i bio sam totalni autsajder, ali sam ipak pobedio vrlo zajebane protivnike. Mislim da sam i sad autsajder pošto sam na prethodna dva puta imao sreće ihahaj.

• СМарко

Jednom me odr'o Sub Focus, jednom Bioshocker. Nije prepotencija u pitanju, nego ono što je Bruce naveo.

А не помиње кад га је један медатор исто добио на ултимат фајт... Кад су и случајни пролазници цијепали његове постере и стављали моје... :Д

Prijaviću se jedino ako bude falilo autora da se održi turnir, pošto maksimalno podržavam ovakve akcije i smatram ih odličnim.

Исто тако :)

• Sejo_govedo

Ај убаци и мене, ионако ту висим по цијели дан...
    Едит: Предлажем да се не ограничава број аутора, већ да се да нека пробна дефка за све, па да се онда издвоји колико треба за такмичење, а дефке послије обрисати, евентуално оставити најбољу.

• riffraff

Види ових "топ" аутора што су пустили у гаће хе хе.
    Страх вас да вас не одере неки клинац па оно МОГУ ЈА ТО АЛ НЕЋУ ДА ВАМ НАБИЈАМ КОМПЛЕКСЕ. Пријављуј се и ћути да вас одеремо.

• Milos-88

Necu se prijaviti jer ne znam kada ce se odrazti tacno i dal cu moci da pisem a i nesto ne volim ta nadmetanja jer onda ne mogu rastereceno da pisem al podrzavam akciju i potrudicu se da glasam.

• Johnny Kurajber

А не помиње кад га је један медатор исто добио на ултимат фајт... Кад су и случајни пролазници цијепали његове постере и стављали моје... :Д

Ahahahaha sad sam se setio.

Koliko je ono bila dobra zajebancija ne verujem. Baš smo zagrejali taj turnir makismalno lolololo

• Glavni

Kampanje su bile najjače hahah

• Johnny Kurajber

Na kraju je bilo gusto jer smo obojica imali odličan program lololo

• СМарко

Само што сам ја медатор па сам има' већи буџет и обећава' сам ка' Мило :Д

• highlander007

Ubači i mene, ako nisam zakasnio. Mrzi me da brojim.

• dokle_vise

ocu ja ako ima jos mesta

• Johnny Kurajber

Само што сам ја медатор па сам има' већи буџет и обећава' сам ка' Мило :Д

Mada sam ja ujedinio opozicione snage pod moju zastavu, al' smo se u koaliciji posvađali pred kraj oko upravnih odbora :)