Vaše omiljene igre sa kartama
  • dusan1001

Dakle da li igrate preferans,loru ili preferirate nešto poput remija,sedmica,tablića il volite da se kockate pa igrate holdem

• melkijades

Poker u skidanje.

• BH

Preferans je keva, lora je dobra, kontra tablić ume da bude jeben i zanimljiv. Remi mi ide na kurac, pošto sam loš. :) Mau-mau je najgluplja igra i raskinuo bih sa devojkom kad bih saznao da igra to prokleto govno!

• Мatriks

Седмице, таблић, рат и покер.

• Wh!te

Poker Klasičan,Teksas hold'em
    Rat,Tablići.
    remi JEBEM

Jel ima neko upustvo ili jel može neko da mi ukratko objasni kako se igra As i Sedmica
    Čuo sam da je sedmica slična Remiju.

• Л0Л

Mene burazer već godinama pokušava da nauči da igram preferans ali mi ne ide nešto :) Mnogo bučna igra... :D

• Master of Sarma 2

Jel znate za igru Zdenka? :D

• menijesamodosadno

Преферанс.

• Doppia_Leonessa

Remi.. jer vecinu drugih igara ne znam.. xD

• StrajaKg

Remi, mau/mau, tablić, kontra tablić, poker naravno i sve deljem. :))

• Doppia_Leonessa

Izvini, Strajo, ribo xD e

• СМарко

Ja bih sa dopiom igra' u skidanje koju oće igru...

Ja volim zing u četvoro... Lora...
    Mau mau što neko pomenu, sam igrao skoro neđe i već sam zaboravio kako se igra... Zaboravljam te igre sa kartama lako... A i nisam neki igrač... Osim možda poker

• Doppia_Leonessa

Smare, mozemo igrati dok me ne naucis.. poker u skidanje xD

• StrajaKg

Izvini, Strajo, ribo xD e

hahahahahaha, preriba sam :))

• Myth

Poker obični, hold'em, sedmice, tablić, rat, anjc, a matori me uči belu, valjda ću i nju skontati skoro.

Preferans i remi ne znam. Ostalo deljem. :)

• СМарко

Smare, mozemo igrati dok me ne naucis.. poker u skidanje xD

Ja sam za, mada koji sam srećnik prvu bi me partiju pobijedila :)

• shitbrix

'Oću i ja s Doppiom u skidanje. ;)

• staklena

Igram na jednom sajtu igru Spite and Malice, ovi naši su preveli u Mačka i Miš. Odlična igra.. Ili sam ja odličan igrač, ne mogu još uvek da razgraničim. :)

• Хујо Смрад

Poker,naravno texas hold'em.
    I namiguše,igra je majka,ako ljudi ne varaju,što je jako lako.

• Скелетор

Texas i Crna Dama (Hearts)

• Skočimiš

Remi, kanasta, burako, poker 5, poker Texas.
    Al ove remije jebem.

• sunshine

Ne znam jel iko od vas igrao UNO. Nesto slicno sedmici ja mislim, samo mnogo mocnije. Igra se sa posebnim kartama, mi smo izmislili 3 nova nacina kako se moze igrati, igrica je nenadjebiva. A igram i pokera, samo ne volim sa onima koji odma bacaju sve pare, nije fora.

• Dzankee

Реми, покер, преферанс.

• staklena

sunshine

Ne znam jel iko od vas igrao UNO. Nesto slicno sedmici ja mislim, samo mnogo mocnije. Igra se sa posebnim kartama,

Igram ja, kul je igrica. Karte mo'š nabaviti kod Kineza za sto dindži.

• Earthworm Jim

Mau-mau je najgluplja igra i raskinuo bih sa devojkom kad bih saznao da igra to prokleto govno!

Ja bih raskinuo sa devojkom kad bih je imao lolololo :)

• Skroz O'tkačen

Krajem prošlog veka sam bio solidan u bridžu (bio sam redovan na turnirima) i preferansu, na plaži je bio obavezan remi, oprobao sam se i u lori, crnoj dami i tabliću. U ovom veku sam izgubio interesovanje, vrlo retko odigram neku partiju preferansa.

• Jericho

Texas Hold'em. Pre neki dan kupih cak i plasticne cipsove, bas sam zadovoljan. Remi je takodje dobar.

• dusan1001

Ja bridz ne znam a preferans igram na jednom sajtu koji mi lol dao ima ljudi al se plaća a ja dobio poklon na 6 meseci lolo herc igram isto loru sam igrao u srednjoj dobra je igra

• lusesku

Meksiko, lora, raub. Sa običnim kartama holdem, uživo, pošto drug ima čipove.

Voleo bih da naučim onu dalmatinsku igru (briškule, trešet, trijumf) sa posebnim kartama, deluje mi zanimljivo pošto se non-stop dernjaju i psuju svu rodbinu do trećeg kolena jedni drugima :)

• EA

@lusesku -

Voleo bih da naučim onu dalmatinsku igru (briškule, trešet, trijumf) sa posebnim kartama, deluje mi zanimljivo pošto se non-stop dernjaju i psuju svu rodbinu do trećeg kolena jedni drugima :)

Ništa od toga moj Lusesku. To je temperament, a briškula i trešet se uklapaju tom temperamentu. Oni su takvi i kada igraju bilo šta. Beštimanje i karanje, i-haj! Sam igre nisu Bog zna šta.
    Meni je Belot (Bela) odličan nadomjestak za te igre.

• Tulumbac

Aha, tu ste 'tice. Svi tuču poker.

'oće neko sa mnom HU?

lololo

• lusesku

Jasno mi je da nisu, ali mi je ta količina psovki impozantna. Gore nego pljuvanje protivničkog štopera kad igraju PIK Prigrevica i Omladinac Bukovac. Zato kažem da mi je zanimljivo.. A i tu belu nikako da počnemo da igramo..

• tasmanijski djavo

tabliće obožavam. jel ima neki sajt gde se igra tablić?

• C60

@ sunshine
    Danas sam u školi igrala, dobar je UNO mnogo na početku, ali brzo smori...

Inače volim bridž ili remi, neki kažu da je isto, neki da jedno ide sa jednim, a drugo sa dva špila, nemam pojma. Poker, meksiko, tablić...

Ali prezirem prokleti dosadni pasijans...

• Стеван

http://www.eurotrade.si/images/products/7016.jpg

Бришкула, мексико и трешет.

• Vizard

Мао, таблоид и једна крајње компликована ориентална кутоазија чије име одбија да ми се открије у овом тренутку. Ето.

Холдем је геееј, или играш са проклетим Арапима који не знају шта притискају па уложе и по пола милиона, или су то пензионери који са два аса фолдују, чисто да не изгубе пар тричавих виртуелних пенија.

• Natnat

Lora, Sans...tako to.

• messalina

Mau-mau i remi. Ostalo sam igrala kao mala.

• Стеван

У да, и реми је кул, заборавих на њ.

• Francky Delevra

Remi, ali u pare na prvi izlaz. Na tome generacije i generacije naše dijaspore gube platu sa bauštele i ženu.

• Facafacaa

Mau-mau i remi. Ostalo sam igrala kao mala.

Јао мјешалице мајсторе, то су ми две најомиљеније! И она игра, како ли се зове, кад ти остане јањетине између зуба па провучеш краља треф...

• messalina

И она игра, како ли се зове, кад ти остане јањетине између зуба па провучеш краља треф...

Čačkalica?

• Skroz O'tkačen

Inače volim bridž ili remi, neki kažu da je isto

Nije isto, nije ni slično! Bridž je sport, najsloženija igra kartama. Održavaju se olimpijade u bridžu. Zaljubljenici ga uporeduju sa šahom, mislim da je to preterivanje. Igra je sjajna i zahteva mnogo razmišljanja.

• madafaka sit

1. texas hold em poker
    2. remi
    3. raub
    4. tablić

• jacka

UNO! Nema dalje... :)

• Шоми 

Реми, Мау Мау у Керпо (холд ем)

• Natnat

Imaš jednu viška?