- BH
Preferans je keva, lora je dobra, kontra tablić ume da bude jeben i zanimljiv. Remi mi ide na kurac, pošto sam loš. :) Mau-mau je najgluplja igra i raskinuo bih sa devojkom kad bih saznao da igra to prokleto govno!
- Kb
Tablić!
- EA
@lusesku -
Voleo bih da naučim onu dalmatinsku igru (briškule, trešet, trijumf) sa posebnim kartama, deluje mi zanimljivo pošto se non-stop dernjaju i psuju svu rodbinu do trećeg kolena jedni drugima :)Ništa od toga moj Lusesku. To je temperament, a briškula i trešet se uklapaju tom temperamentu. Oni su takvi i kada igraju bilo šta. Beštimanje i karanje, i-haj! Sam igre nisu Bog zna šta.
Meni je Belot (Bela) odličan nadomjestak za te igre. http://www.eurotrade.si/images/products/7016.jpg
Бришкула, мексико и трешет.

Мао, таблоид и једна крајње компликована ориентална кутоазија чије име одбија да ми се открије у овом тренутку. Ето.
Холдем је геееј, или играш са проклетим Арапима који не знају шта притискају па уложе и по пола милиона, или су то пензионери који са два аса фолдују, чисто да не изгубе пар тричавих виртуелних пенија.