- M
Obrisano.

Srećna sam kad pročitam definiciju poput šornaest i namnaest.
- M
Bogu...

Zena koju kupim tvrdi da svom sinu svako vece pred spavanje prica price o tome kako se zapravo zove Milan. Prvo mi je bilo cudno, onda mi je objasnila:
"Kada sam rodila svoje dete, nisam znala ko mu je otac...posto je bilo previse kandidata, nisam znala ko je pravi.
A moj sin rodio se sa zdrav, ali onda se dogodilo medicinsko cudo.
Naime, negde oko 10 godine, otpao mu je penis..i na tom mestu stvorila se odredjena rupa, a zatim se formirala u savrsenu vaginu.
Posto je muskarac, morala sam nekako da ga ubedim da je to normalno i rekla mu da je moja vagina zapravo muski polni organ.
Zacudjeno dete, upitalo me je kako sam mu onda majka ako je to muski polni organ. Tada sam u nedostatku rgumenata rekla da sam transseksualac, ne bi li on svoju vaginu prihvatio i smatrao je muskim polnim organom. Ipak, dete i dan danas pita ko sam mu - mama ili tata...obzirom da tatu ni ja ne poznajem, ja sam mu i jedno i drugo."Srecan sam svaki put kada se setim ove price koju mi je zena koju kupim u 20 : 05 h ispricala, jer sam naucio da zivet u lazi mozde da bude mnogo bezbolnije nego suociti se sa istinom.
- e
Srećna sam kad shvatim da imam puno sreće u životu :).
- e
Hahaha...prepravljeno :). Hvala Mešja.
Da l' sad da brišem ovaj prevod ispod :)? - M
Treba.
- M
Uh Vule, dobro je, mene se učinje da sam pročita' "veseo"...
- dl
Srećna sam kad mi spalsne stomak posle posne hrane.
- m
srećan sam uvek, non-stop... možete slobodno da mi zavidite.
- e
Srećna sam sinoć :)