Пенетрација вукајлијом
  • cernogod

С обзиром да већи део свога живота проводите овде, бићу јасан и кратак. Да ли вам је чињеница да вукајлијишете на било који начин помогла у животу? Да ли сте успели да јебете вукаајлијом? Да ли вам је жена дала пичке због вукајлије? Да ли сте којим случајем добили посао због вукајлије. Дакле изнесите све позитивне ствари које вам је вукајлија донела у животу...

• Сантјаго Коровјов

Усхићене узвике "даћу ти пичке" кад чују да сам Реме са Вукајлије.

• Hugocavez

Како нисам, јебо сам на теми хиљаду пута.

• M

Psuju me i viču mrš na demotivaciju pička ti materina.

• cernogod

Psuju me i viču mrš na demotivaciju pička ti materina.

Теби то позитивно лолоооо

• M

Pa da, lajki lajki! :)

• javio

e ja poslao jednu svoju definiciju zeni...svoju, odavde, zeni, svojoj, samo bivsoj...

isto vece sam mogo da je kresnem....samo nisam...

• kizo

Meni kuruz bolje rađa od kako sam mu napravi profil na sajtu. U početku je bio poserdžija.

• Vučica21

С обзиром да већи део свога живота проводите овде, бићу јасан и кратак. Да ли вам је чињеница да вукајлијишете на било који начин помогла у животу?

Da se ismejem kao nikad do sad.

Да ли сте којим случајем добили посао због вукајлије.

Reći ću da sam dobila posao onda kada postanem mod. :)
    A ovako jurim za poslom jer od Vukajlije nemam koristi. Jedino za šta je korisna jeste dobar i loš humor i oba me često nasmeju.

• Nash Bridges

Penetracija vukajlijom?
    To ono kad napises na kurac "vukajlija" pa penetriras njime?
    Ako je to, onda jesam!

• crnigrujan

Naravno. Ako je istina da je smeh prevencija svih bolesti onda vukajlija posigurno nosi deo zasluga što sam trenutno zdrav.

Njojzi hvala.

• Remac

@
    (\_. - .
    ./\......'.

• Moćni Ming

Doprinos Vukajlije mom privatnom životu je uglavnom zabavnog karaktera. Učim svoju okolinu vukajlijaškom slengu i svi to odlično prihvataju. Koleginica je pre neki dan, ogovarajući sa drugom koleginicom, za jednu žensku rekla da joj je ona Dejan Cukić :D
    A ortak mi je pre neki dan rekao da sam dukatlija :)

•  električar

A ortak mi je pre neki dan rekao da sam dukatlija :)

E imaš sa čim da se hvališ lolo

• Cakana postmodernist

Vukajlija mi je samo zlo nanela.
    Što reče pre neki autor ubio sam dedu zbog vukajlije. Zaboravio da mu dam lekove viseći ovde. :))

• riffraff

Како немам, чуј. 4 дана нисам на вукајлији и дјевојке ми већ прилазе, да л' је то до тога јер сам се окупао или ради овога ја не знам, али ипак ...

• Cakana postmodernist

Devojke me spopadaju na svakom ćošku i prosto ne znam kako da ih se otarasim

• riffraff

Devojke me spopadaju na svakom ćošku i prosto ne znam kako da ih se otarasim

Е управо тако :) како си знала :) ??? :Р

• Cakana postmodernist

Pa recimo da mi je neko skoro dojavio da si ti onaj lik sa reklame za akne inteziv formulu.:)

• riffraff

Јеботе снимиЈо сам рекламу, који сам муви стар. Одох ја одавлен да опет не изгубим љепоту.

• Antikvaran

Много сам негативнији и реалнији!
    Доста фора сам покупио одавде, ПОШАЛИЦЕ

А да јебем...па, за мало. лоло

С љубављу,
    Еди

• Eclipse

zaljubila sam se zbog vukajlije
    uskoro ću i da jebem zbog vukajlije
    pomogla mi je vukajlija puno u životu :DDDD

• S

Definitivno ne, ali s'obzirom da provodim najvise sat, u vrh glave dva to mi i nije toliko bitno. Sta bih radio u 11 uvece radnim danom?

• Луди Чак

Pomaže... najviše za zajebanciju.

•  električar

Otkrio čari pasivnog duvanja gandže lolo

• Луди Чак

Otkrio čari pasivnog duvanja gandže lolo

Никад ниси био акцијаш лоло

• sunshine

Ja kako sam upo u top 100, da kucnem u drvo, satirem se od pičetine..

• Billy Sharp

Pokupio sam dosta reči odavde koje pre nisam koristio, lolo

• Niko Ćosavić

Реално, да ми Вукајлија помаже да јебем, не бих сада читао ове дефке и форум прелистав'о... "Хаус" ми једном помог'о да јебем... и бркови које сам мало пустиЈо...
    Вука ми "само" помаже да преживим дан...

Ал' реално, била би фора ударити један пресликач на бобана с бројем твога ранга и спавати у рч... Какав би то сврш био!!!

•  električar

Takođe otkrio sam šta znači smrznuti se ko govno dok čekam prevoz na mećavi u 4 ujutru.

• sedplas

sunshine

ja se jednom pohvalio da sam odje, i ona me pita "pa koji si tamo?" rekoh cetristo i neki.
    nije potrebno da napomenem da nisam jebo. i da mi se ismijala u facu. kao i ostatak drustva tad.
    kad bolje razmislim, jedva i da komuniciram sa zenama od tad, ko da sam reko da ima kiticu od 7 santima lolo

• Billy Sharp

Niko kobjasnio :)

• Луди Чак

ja se jednom pohvalio da sam odje, i ona me pita "pa koji si tamo?" rekoh cetristo i neki.
    nije potrebno da napomenem da nisam jebo. i da mi se ismijala u facu. kao i ostatak drustva tad.
    kad bolje razmislim, jedva i da komuniciram sa zenama od tad lolo

Ето, зато се моли за одабране, да упаднеш у топ100 ко Саншајн, па да се сатиреш од пичетине :)

• Loksi

Ja kapirao da ću sad kad sam up'o među 200 i ja, ali ništa. Izgleda da samo ovi među 100 jebu.

• sunshine

Et' sad ispade da sam molio :D
    Al nema veze jer JEBEM !!

• Луди Чак

Et' sad ispade da sam molio :D
    Al nema veze jer JEBEM !!

Па наравно!

• Šalabajzer

Pozitivno - Pokupio sam neke izraze s Vukajlije i koristim ih u govoru što zabavlja okruženje, mada i dalje ne jebem. Ali, biće.
    Negativno - Ništa me ne može nasmijati. Šta god neko provali malo mi fali da kažem "bilo".

• Loksi

Moraš upasti među 100 kako bi jebao, Šalabe.

• СМарко

обзиром да већи део свога живота проводите овде, бићу јасан и кратак. Да ли вам је чињеница да вукајлијишете на било који начин помогла у животу?

Да, на више начина који дјелују небитно, али кад погледам и саберем све што сам видио и прочита' ође, па ја мислим да сам паметнији макар за два броја, и информисанији.

Да ли сте успели да јебете вукаајлијом?

Не, али бих вјероватно успио, још кад бих рек'о да сам мод, све би овлажиле сто посто.

Да ли вам је жена дала пичке због вукајлије?

Нисам жењен.

Да ли сте којим случајем добили посао због вукајлије.

Нисам, али због оног горе свеукупног, можда би ми помогло на неки начин.

Дакле изнесите све позитивне ствари које вам је вукајлија донела у животу..

Па од новембра 2009. сам прочитао доста смијешних и корисних ствари, овдје сам рецимо сазнао да је qwerty био онај пасворд, нисам имао појма о чему се ради. Или оно како је настала ријеч МОША, и тако доста ствари.
    Има ту људи са којима сам стално у контакту и који су ми супер, а има и оних са којима се радујем сусрету и неком пиву :)

• Луди Чак

Negativno - Ništa me ne može nasmijati.

Jeste, mnogo sam podigao prag za šta je smešno, a šta ne.

Да, на више начина који дјелују небитно, али кад погледам и саберем све што сам видио и прочита' ође, па ја мислим да сам паметнији макар за два броја, и информисанији.

Takođe.

• Deku

Dobio tik na levom oku.
    Izgubio posao.

• Л0Л

Ето, зато се моли за одабране, да упаднеш у топ100 ко Саншајн, па да се сатиреш од пичетине :)

Ја нисам им'о одабране две године, испадох из топ сто, тако да нема никакве шансе да јебем :(((((((((

•  električar

Deky uspeo si u životu lolo

• Loksi

# 100
    Nisi još "ispao".

• Л0Л

Је л' то значи да још имам шансе да јебем? :')

• Loksi

Imaš još. Požuri!

• Срна

ko o čemu, vukajlijaši o jebi!

• Billy Sharp

Jeste, mnogo sam podigao prag za šta je smešno, a šta ne.

+1

• Л0Л

ko o čemu, vukajlijaši o jebi!

Није све ни у сексу срно, има нешто и у сисама...