Predlog: Tekst u definicijama
  • Sherif_Gile

Ovo sam predlagao već jednom i bilo je prihvaćeno na novoj verziji, ali je poništeno ponovnim vraćanjem na staru, tekst u definicijama treba da bude podešen na "justified" umesto na "align left" pošto tako izgleda mnogo pismenije i lakše je za čitanje. Primer na slici:

http://dl.infragistics.com/community/ux/articles/BasicsonTextTreatment_BC61/Alignment.jpg

• Lullaby

za, naravno.
    kaizene?

• sedplas

jebemliga, meni ljepse ovo desno.
    mozda sam ja poremecen, sta li....

• riffraff

Јави се газда :клап клап клап:

• Џими

За. И врати БОЛД И ИТАЛИК! Каизене?

• Billy Sharp

Šta ja znam, meni se više sviđa desno, navikao sam tako u wordu, ovako ga raširi bezveze.

• Давид

Ја не капирам Кајзена што му је толики проблем да, као што је и рекао, постепено уноси измене у ову верзију које су добре из старе. Дал је могуће да ти треба 2 месеца за тако нешто

• Lullaby

navikao sam tako u wordu

???

meni bre teško kad vidim sms poruke onakve nastrane, a kamoli da u wordu ne ravnam tekst...

• Billy Sharp

Navika, jbg :)

• Хујо Смрад

Jok bre, lepše je 'vako.

• Lullaby

Ја не капирам Кајзена што му је толики проблем да, као што је и рекао, постепено уноси измене у ову верзију које су добре из старе.

misliš iz nove.
    ali da, i ja se pitam što ne uvodi...

• Давид

да, то. капираш. то ко да је нека епохална промена која захтева не знам колике напоре и време. узмеш брате уђеш тамо кликнеш болд енејбл, кликнеш италик, енејбл тамо вамо, постепено уносиш измене. сад дал њега толко мрзи или шта неам појма.

• Groka

Za..

Aj da i ja malo serendam..
    Bilo bi dobro ono što si je bilo u onoj novoj verziji da na obrisanu definiciiju piše "obrisao i modertaor/autor" i da bude u nekoj normalnijoj boji a ne ona bela, kad mi bljesne oslepim..

• sedplas

kaizen se iznervirao i razocarao kao klinac kad mu ne ispunis zelju pa sad mudruje nece nista da mjenja....

• Давид

хахаах да, био је фазон е ја сам тео да вам направим нови сајт ви сте незахвални е сад баш нећу!

• Lullaby

ne znam dal je ljut il šta je, znam samo da je nama jednu moderatorsku alkticu iz nove verzije vratio, hvala mu i na tome.

• Давид

ај ваљда ће се јави овде

• S

За, Кајзене ?

• Ajvarnaleba

И врати БОЛД И ИТАЛИК!

• sedplas

Давид
    хахаах да, био је фазон е ја сам тео да вам направим нови сајт ви сте незахвални е сад баш нећу!

upravo to. al neka, zasluzili smo lolo

• Давид

:)) није кајзен крив ми смо говна хаха

• Sherif_Gile

Hoće li da bude nešto od ovog?

• Луди Чак

За. И врати БОЛД И ИТАЛИК! Каизене?

Tako je! I kad maturski pišeš i tako ta sranja, mora da ide džastifajd. A bold i italik znače ponekad.

• Срета-Штета

Било би готивно да врНе болд и италић, а за ово предложено у првом посту ме заболЕ патка. Мис'им, можда је чак и боље ово десно да ми не раширује ред без везе, па кад нову реченицу почнем после ентеровања у нови ред неће се ни приметити, што би могло да представља проблем.

• TheVlajko

Било би готивно да врНе болд и италић, а за ово предложено у првом посту ме заболЕ патка

Upravo tako, trebalo bi da se ručno napiše, npr ITALIC tekst CILATI .

• Џорди

Влајкова идеја је баш добра реално.

• Поховани врабац

И врати БОЛД И ИТАЛИК!

trebalo bi da se ručno napiše, npr ITALIC tekst CILATI

• Шљиворад Тртовић™

Kako da udarim bold i italik za ovo?

GAZDU BOLI KURAC

• SnobIvanKenjoBi

Sasvim ok predlog, podržavam, mada nije nešto bez čega se ne može preživeti. Tako da svejedno, neće nam ništa faliti ako kazanu puca kara za to...

• Peri d platapus

definitivno ZA! i vrati bold i italic!

• Цар

Мада контам да се неће вратити никад, подржавам и џастифајд и болд и италик.

• Шерлок

Подржавам.

• Maggot

Meni svejedno. Kajzene?

• M

Predlog: da se na definicije koje uđu u odabrane a za koje se naknadno sazna da su plagijati, pošto se one tada samo miču iz odabranih da im se i tekst promijeni, da stoji samo PLAGIJAT pošto se one ne brišu zbog bla bla bla.

Naravno, predlog je podložan po predlozima a u cilju poboljšanja njega.

• Facafacaa

Срећна Нова и некропостовање!

• Facafacaa

da stoji samo PLAGIJAT pošto se one ne brišu zbog bla bla bla.

Дио тог ''бла бла'' је као што знамо и чињеница да се одабрана зајеб дефиниција наједе лајкова, па ако је обришемо људи наилазе на мртав линк и фејс нас ставља на неку црну листу. Е сад, у вези с тим, што се истих тих људи тиче, колико им се не би свидјело да наиђу на мртав линк, исто толико им се не би свидјело да кад отворе тај линк тамо виде само: ''ПЛАГИЈАТ''. Поред тога, људи који су дотичну дефиницију ставили на свој зид, осјећали би се к'о ретарди и мислили би да их ту неко зајебава. Нека они спокојно шерују и даље читав текст (дефиницију), а вукајлијашка правда је задовољена у довољној мјери чистим мицањем са насловне. Нема друге, једном кад се зајеб направи, направљен је. Нема ту поправки.
    Укратко речено, фала на труду и предлогу, ал' ништа од тога...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.