Предлог: Да се види само БРОЈ коментара пре оцењивања
  • Без Шећера

Не знам да ли је неко предлагао, углавном, предлог је следећи:
    Да се коментари не виде пре оцењивања дефке/постера/реакције, већ само њихов број, јер већина људи има менталитет типа "куд сви Турци туд и мали Мујица", или једноставно не варе неког аутора и чим виде кроз коментаре да је његова дефка/постер/реакција, без обзира на квалитет распизде минус..
    Јесте да би то створило проблем за таб "Коментари", али би могло да се смисли нешто што би заменило или шта већ...

• Слепи

До јаја.

• Гавран са митраљезом

Ја бих ти ставио да се не види кад је дефка написана прије оцјењивања.
    Тј. да се не види датум или вријеме писања исте

• Crno

Ja bih izbacio tab KOMENTARI, koji ne služi ničemu osim reklamiranju, ili ređe, hejtovanju.

• YouCantHandleTheTruћ

Можда треба размислити и о томе да се не види дефиниција пре оцењивања. Мени се често деси да дам минус кад видим да је дефиниција срање.

• Гавран са митраљезом

И ја мислим да је таб КОМЕНТАРИ непотребан.

• merci

Можда треба размислити и о томе да се не види дефиниција пре оцењивања. Мени се често деси да дам минус кад видим да је дефиниција срање.

+1

• Гавран са митраљезом

Јеботе, ја чим видим дефиницију без примјера и жутога у њој а пише "малопре", моментално лупим минус.

• Без Шећера

Очекивао сам неку лобању попут твоје која ће да просипа памет овуда...
    Елем, не знам што се уопште трпаш кад и не оцењујеш највероватније... И сви сте у фазону да су дефке срање и тако даље и тако даље... Једноставно, заобићи оно што те не занима и лака ноћ...

ЕДИТ: Гавране, то су кратке дефке по обичају, пар редова, јебо га ти, прочитај, немој да си лењ...:Р

• Mala Vidra

Ne vrijeđaj Trućka!

• Без Шећера

Mala Vidra

Ne vrijeđaj Trućka!

Чиме сам га ја то увредио, цитирај молим те, шта је у мом посту било увредљиво?

• selenijum

Apsolutno protiv. Više nego često ne ocjenim definiciju jer nje ni za plus ni za minus, al redovno pročitam komentare.

• Mala Vidra

Pročitaj svoj posljednji post, sram te bilo!

Inače, sviđa mi se prijedlog, iako ti ništa ne znači, jer, ako uđeš u tab "komentari", automatski možeš da vidiš čija je. Drugim riječima, trebalo je da preformulišeš svoj prijedlog u "izbrišite tab komentari". ;D

• Без Шећера

Više nego često ne ocjenim definiciju jer nje ni za plus ni za minus, al redovno pročitam komentare.

Па за тако нешто имаш Блиц жену, јебо га ти... Плати па се клати... Један клик не узима више од 2 секунде живота... лоло

ЕДИТ:

Inače, sviđa mi se prijedlog, iako ti ništa ne znači, jer, ako uđeš u tab "komentari", automatski možeš da vidiš čija je. Drugim riječima, trebalo je da preformulišeš svoj prijedlog u "izbrišite tab komentari". ;D

Рекох, да се нешто онда уради са табом "коментари"... Јер овако долази до лизања и хејта...

• YouCantHandleTheTruћ

Очекивао сам неку лобању попут твоје која ће да просипа памет овуда...
    Елем, не знам што се уопште трпаш кад и не оцењујеш највероватније... И сви сте у фазону да су дефке срање и тако даље и тако даље... Једноставно, заобићи оно што те не занима и лака ноћ...

Опуштено, тебра, са' ћу ти дам три плуса да се не љутиш.

• Марко 

Koga bole kurac za ove predloge vise? Otkako je vratio staru verziju Kaizen nije nista ispravio, niti je uvazio bilo koji predlog, osim nekih sto se ticu reakcija. A i te defke cita mozda 200 ljudi na sajtu.

• Гавран са митраљезом

A i te defke cita mozda 200 ljudi na sajtu

Плус још оних 500-600 што оцјењују само одабране

• selenijum

Један клик не узима више од 2 секунде живота... лоло

Nije poenta u oduzimanju vremena, već što smatram da neke definiciju nisu, da se ponovim, ni za plus ni za minus, a komentari znaju biti bolji od takvih definicija.

• Марко 

Ja retko kad udjem na nove da ocenjujem jer jednostavno nemam zivaca za to. Sto se tice bilo kog predloga, ne morate uopste da se mucite da kucate, nema od toga nista.

• Гавран са митраљезом

Једини мој предлог ти је да се уведе оцјењивање коментара. Није сад обавезно да оцјењујуте ако нећете.

• dusan1001

Slažem se i meni se ovo dešava

• don_brate

Nije poenta u oduzimanju vremena, već što smatram da neke definiciju nisu, da se ponovim, ni za plus ni za minus, a komentari znaju biti bolji od takvih definicija.

остаде жива, а? па имаш форум и пвт за дописивање и готивљење и лизање и све остало. ако толико снажно желиш да видиш коментаре - дај плус па уживај читајући излизане покушаје духовитости.

подржавам предлог.

• sunshine

Да се коментари не виде пре оцењивања дефке/постера/реакције, већ само њихов број, јер већина људи има менталитет типа "куд сви Турци туд и мали Мујица", или једноставно не варе неког аутора и чим виде кроз коментаре да је његова дефка/постер/реакција, без обзира на квалитет распизде минус..

Većina ljudi koji čitaju definicije nemaju taj mentalitet. A to ako je neko iskompleksiran pa autoru udara minus a ne definiciji ne znači ništa ta promena, jerbo ode fino jednom dnevno na profil autora i lupi mu minus..
    Bezpotrebna promena koja više šteti nego koristi, ako uopšte koristi.

• Џими

Чему ова спрдња?

Предлог из првог поста је на месту, има смисла и подржавам га.

Иначе, не мислим да је таб ''коментари'' сувишан. Напротив, то је најбољи начин за нас који се не социјализују на чету да виде шта има ново на сајту.

• Лаик

Извињавам се али не разумем предлог. Па и овако се види само број коментара на дефиницији? Или је то у контексту "следећа за оцењивање" система? Јер онда има смисла али опет, ретко ко тако оцењује.

• YouCantHandleTheTruћ

Џими

Чему ова спрдња?

Ја ти спрдњом желим рећи како дам плус ако ми се свиђа дефиниција, а минус ако ми се не свиђа. Тј. да мислим да би то била непотребна новина. Могао сам то и другачије да кажем, али сам изабрао овај духовит начин.

• Сантјаго Коровјов

остаде жива, а? па имаш форум и пвт за дописивање и готивљење и лизање и све остало. ако толико снажно желиш да видиш коментаре - дај плус па уживај читајући излизане покушаје духовитости.

Zašto baš plus?
    Predlog je ok. Tab "komentari" ne treba dirati, jer ako je neko toliko zaludan da ide na tab komentari da bi video da li da da plus ili minus neka mu, dovoljno je bedan, pa bi bilo ružno uskratiti mu i to zadovoljstvo.
    Mada i ja volim da pročitam komentare na defkama koje ne ocenim uopšte. A i sa mobilnog nije lako dati ocenu (baguje sajt i dugme), ali je lako ostaviti komentar, pa stoga često to praktikujem da bih se setio da ocenim defku ako baš valja. Tako da sam generalno protiv predloga.

• don_brate

ко да је битно реме, разумео си поенту.

• merci

cek, vi jos uvijek kao ozbiljno raspravljate o ovom predlogu?!

aj onda da rezimiramo: poenta je da treba ukinuti vidljivost komentara zbog infantilnih navika nekih clanova da daju minus autoru, a ne definiciji?

jel mi jos nesto promaklo, posto mi je sad za sad predlog pglu?

• Sherif_Gile

Protiv, dešava se da neko ne razume definiciju, a da se u komentarima objasni fazon, pa da tek onda znaš da li da zvekneš plus ili minus.

• enemyofthefreeworld

Protiv, dešava se da neko ne razume definiciju, a da se u komentarima objasni fazon, pa da tek onda znaš da li da zvekneš plus ili minus.

+1 да се тако, вукајлијашки изразим
    а и због многих других ствари.

• Boskе

Ja kapiram predlog, ali nikako ne mislim da treba ukinuti tab komentari, previse je lizanja na sajtu i to treba nekako promeniti, ali ne ukidanjem komentara...

• enemyofthefreeworld

previse je lizanja na sajtu i to treba nekako promeniti, ali ne ukidanjem komentara...

Па не лижите се и све кул... То је било одувек и биће заувек, то се не може променити, свако бира свој пут и нек' му је са срећом.

• musssashe

Meni ovaj predlog ok. Al moze biti svasta. Moze da poveca citanje ali pre ce biti da ce se random ocenjivati samo zbog komentara.

• Скелетор

ma kake veze to ima, ko četuje na komentarima, neka četuje. ko neće, ne mora, jer se maltene, svi ''znamo'' ovde (od ovih aktivnih avotra), može svako da se uključi bez problema ako hoće da proćaska malo po komentarima.
    stoga, protiv ovog predloga.
    EDIT

Sherif_Gile

i ovo.
    al, ko nas jebe kad ne umemo da provalimo neku foru na keca:)

• Spavallica

Smešno je jer smo šatro svi protiv lizanja, a vidim da o nepotrebnom lizanju pišu upravo oni koji to i rade.

• Hipnos

Занимљив предлог.

• Гавран са митраљезом

Јесте предлог занимљив, али кад Вукајлијаши почну расправу на једној теми, заврши се на двјестопедесетосмој.

• menijesamodosadno

Може и CAPTCHA тест на коментаре, капирам да би бар 50% дебила мрзело да се цима да оставе дебилни коментар лоло

• Марко 

I vi i dalje mislite da ce Kaizen da procita ovo?

• Šanzamm

Može. Podržavam. Uključite to slobodno.

• Denisx

Da su neka stara dobra vremena, Kostic bi se oglasio da je protiv i trazio bih lok. Kaizene razmoduj Kostica ocemo da mu pisemo da nece moderisati, a sto se tice prijedloga podrzajem

• Pepe González

Može, ima logike.

• Vučica21

Pa nemojte onda u komentaru ostavljati ime autora, pobogu!
    Ne svidja mi se predlog.

• Хујо Смрад

Iako ima poentu, ipak sam protiv.

• Pišem Uz Vetar

Mislim da nema smisla, ali ne izjašnjavam se.

• Гавран са митраљезом

Ја бих да се стави да се види само име аутора прије оцјењивања. Лупим минус, кад оно Бојси или Агилни. Па јебему докле више?

• Duče

Ја бих да се стави да се види само име аутора прије оцјењивања. Лупим минус, кад оно Бојси или Агилни. Па јебему докле више?

Па ако ти се не свиђа дефка, што би је плусирао?

• Перовић

Ja podržavam ovo...

• Џими

Ја ти спрдњом желим рећи како дам плус ако ми се свиђа дефиниција, а минус ако ми се не свиђа. Тј. да мислим да би то била непотребна новина. Могао сам то и другачије да кажем, али сам изабрао овај духовит начин.

Јој, нисам сконт'о, јебига.
    Извини, баш је духовито. Значи, баш баш.