- M
Pare, pare, pare, zena

Zajebano je ovo pitanje, sam pokušavam suziti na četiri stvari, pa mi nešto i ne ide.
Ali evo nakon malo razmišljanja, otprilike bi to bilo ovako:
1. Žene (tu spada i ona s kojom se skrasim na kraju, tu spada onda i buduća porodica i djeca ako ih bude bilo)
2. Gotiva - Ortaci, pivo, muzika
3. Šljaka - tu spada i učenje, karijera, i sve ostalo što ima veze sa zarađivanjem para, preživljavanjem, obezbjeđivanjem egzistencije i zaslugama za neko društvo šire.
4. Intelektualni život - radoznalost, filozofiranje, čitanje koječega što me interesuje i sl. a što ne mora biti uopšte korisno. Može se konmbinovati sa elementom 2 - ortacima i naravno pivom.
- M
Bas si ti to suzio Jovo
- M
To je 9 sunce ti jebem

Још ме пита човек, ја сам писо о томе јеботе.
http://vukajlija.com/cetiri-elementa-idiotizma
Он мене пита шта сам чито!
- M
Sta, niko ne voli pare
- M
Koji ce ti sljaka ako imas pare

Ljubav - i pod time se misli sve vrste ljubavi, i uopšteno volEnje svega i svih, zalaganje da svima bude dobro a ne samo tebi, nesebičnost, diplomacija, pomaganje je više od polovine što treba za savršen harmonični svet.
Sreća - Iako proističe iz prve, jedino što bilo ko treba da traži je ovo. Biti srećan a ne ometati, čak i pospešavati tudju sreću.
Znanje - Jedino što ostaje iza nas kad nas pesak vremena obriše, ostavljeno u amanet sledećim generacijama da ga koriste i usavršavaju.
Vreme - Pokretač svega, stvaralac i uništitelj, koje nemilosrdno ističe svake sekunde, podsećajući nas koliko nam je egzistencija dragocena.
- l
skočko, pik, zvezda, tref
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.