Zašto se divite Crnoj Gori?
  • Puzzle-Fox

Opšte je poznato da je Crna Gora lider regiona po pitanju evropskih integracija i privrednog razvoja.
    Takođe, radi se o državi sa najvećom i mogu slobodno reći najljepšom kulturom.
    E sad, obzirom da su svi iz okolnih zemalja najvećim dijelom porijeklom iz ovog bastiona mudovišnosti, zanima me da li se divite jedinoj neosvojenoj državi na Balkanu, da li volite to što su vam Crnogorci šefovi i da li slušate gusle?

Evo par slika našeg premijera:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/Milo_Djukanovic_with_Obamas.jpg

Ovdje možemo vidjeti da je Milo bitniji lik od Obame, jer on dominira na fotografiji. Štaviše, ova fotografija čini, da počinjem misliti kako je moj gospodar ujedno i taj koji vlada svijetom iz sijenke.

http://www.mojevijesti.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20VIJESTI/REGION/Crna%20gora/jelena-scepanovic-milo-djukanovic.jpg

Lijevo, ono što je Milo jebao, desno Milo.

http://rtcg.files.wordpress.com/2011/07/pic1.jpg

Milo utemeljivač vaterpola na našim prostorima

http://4.bp.blogspot.com/_nAv9uOyrN-Q/TOuVLpmRp0I/AAAAAAAAADw/c2o9cJetf70/s640/90-milo+djukanovic+copy.jpg

Milo u don Milo Đukanović izdanju

• Natnat

Zašto se divite Crnoj Gori?

Zato što imam tamo drugare. Dobri su ljudi.

• Давид

све пичка до пичке уз смешно мали број изузетака.

а дивим им се како се играју државе.

• Radijacija

Zato što švercuju najbolje pljuge i koks.

• Dilan Dog

Crna Goro kapljo vode kolijevko od slobode. Nikad turska noga na sveti crnogorski kamen nie kročila! Crna Gora do Barija!

• Carl Cox

а дивим им се како се играју државе.

I što imaju Crnogorsko-Srpsko-Hrvatsko-Bosanski jezik... I što je plaža i suncobran 9 evra.

• Dilan Dog

JA NISAM PICKA! SESTRA MI JE RUZNA PA NIJE NI ONA!

• Crvena konjeva mas'

Zato što imaju više stanovnika u Beogradu nego u svojoj državi.

• Давид

I što imaju Crnogorsko-Srpsko-Hrvatsko-Bosanski jezik... I što je plaža i suncobran 9 evra.

да! и што та плажа заправо није плажа него бетоном опточена хрид. и што упркос немању плаже у земљи, већ искључиво хриди и камња, успевају да наведу туристе из србије да долазе на море.

• Dilan Dog

A U GRCKOJ SUNCOBRAN TRI DRAHME EJ

• TheWaveRider

**PAZL OPET TROLUJE**

• Valdemar

Ja se divim nekim njihovim narodnim običajima, doduše mislim da su pomalo zapostavljeni, al ajde. Čitao sam negde da je jedna četa Crnogoraca došla u pomoć srpskoj braći tamo negde 1878, Srpsko-turski rat, oko Aleksinca je bila bitka. Tukli se s Turcima ko lavovi, u sastavu srbijanskih jedinica, preko dana, a onda im sine ideja da noću upadnu u turski tabor i naprave pokolj. Nisu nikog pitali, samo su nestali, posle nekog vremena u turskom logoru vatra, njištanje konja, vrištanje, propast, masakr, eto braće Crnogoraca za nekih pola sata, nose dve vreće, svi Srbi se okupili da vide šta je bilo, a Crnogorci izruče dve vreće pune turskih glava. 1878, jebote! Kažu da je pola okupljenih Srba bacilo peglu i posle su na svaki način izbegavali braću dobrovoljce, a ovi se čudili škk, pa ispali su junaci...

• Dilan Dog

KO NE VOLI CRNOGORCA OČINJEG MU JEBEM OCA!
    GEJ JE OKEJ!

• Crvena konjeva mas'

ZATO ŠTO JE BABOVIĆ POREKLOM IZ CRNE GORE!

• Dilan Dog

I ZARKO PASPALJ JE!

• dzoni auditore

SAMO ZBOG JOVETIĆA, INAČE IH MRZIM VIŠE NEGO USTAŠE I BALIJE ZAJEDNO!!!

• izijem flips

zbog cokoladnijea krofni na plazU

• Шека

Jer ja živim u njoj.

• Sejo_govedo

Црна Гора је најпичкастија земља. Теже ми падне кад изгубимо од Ђетића, него од кроасана.
    Едит: Мислим на ватерполо

• Šalabajzer

Da nije šiptara i muslimana, ne bih imao čemu da se divim.

• CapooN

Zato što su izrodili Bobana Bajkovića.

• DBSK 97

Његош је најсветлији пример Црне Горе који се представљао као Србин.

• Gorn

Šta znam, ima dobre pršute kojekude.

• M

PRŠUT JEBE ASAM GLADAN SAD

• Dilan Dog

KO NAM O ZLU MISLIO NA BOBANU VISIO HEHEH

• paninaro

brko, brko, magarcu ga drko!

• Dilan Dog

NIĐE NEBO NIJE PLAVO KO IZNAD KOSANICE

• Dilan Dog

U CAREVOJ KAFANI NA KOSANICI IMA DOBRO PECENJE. SVRNITE KAD IDETE NA MORE EE

• Триша

Волем да свратим у Котора и Буљарице да се испарлам са локалним мештанкама и Чехињама у руским јахтама.

• Valdemar

Dobar je Herceg Novi, tamo se uvek osećam kao kod kuće. Al jebu stepenice :)

• Dilan Dog

NJEGOŠ SE KAZIVO KO ISLANĐANIN. UČIJO SAM U ŠKOLI.

• highlighter

divim se crnoj gori zato što jebe oca ta država majkemi

• Truleks Krpa

ja se najviše divim englesci ne crnoj gori.
    na grafikonu su obilježene sve zemlje koje je engleska atakovala:
    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02388/BRITAIN_2388153b.jpg

• Триша

Ш'а је Енглези нећете на Џингис Кана и Густава Адолфа?

• ps

НАШ ЈЕ БАЈКО ЈЕБО БОЈАНУ, ЈЕБО БОЈАНУ, ЈЕБО БОЈАНУ...

Не, озбиљно Бајко једини ваља тамо а карао је Зорицу Марковић-риспект за то.

Шта мислим о Црној Гори рећи ћу на мизантрофију.

• ps

ЧИЈЕ ДЕТЕ НОСИШ БОЈАНА?!?!?!?!?!1234567890'+

• M

NAŠ JE BAJKO BOLJI OD BUFONA

• menijesamodosadno

Zato što je samo mali grad u Srbiji.

• Towelie_

Zato sto imaju more a nemaju Hrvate hihiihi

• ps

БАЈКО ЈЕ ПОТОМАК ЊЕГОША ТАКО ДА ВАМ ЈЕ БАЈКОВ ПРЕДАК ПОЈЕБАО ПОЛА ДРЖАВЕ. А ПОЈЕБАО ЈЕ И ЗОРИЦУ МАРКОВИЋ. ТАКО ДА СТЕ ВИ КАО ЗОРИЦА МАРКОВИЋ.

БАЈКО. ПОЈЕБАО. БАЈКО.

• Facafacaa

Дивим се брате зато што је Црној Гори посвећено масу љетних хитова наших дивних умјетника типа елитни одреди, емси стојан, дадо полумента и остали дрим тим, гдје на једном мјесту можемо чути како се добро гори у црној гори, пиздарија је у дискотеци док диџеј свира само за њу, брате сипај ми у чашу ракије, а имамо успут и дивне мантре типа БАЛКАААН, ОУКЕЕЕЈ.... И тако возиш иљаду на сат, не кочиш јер њене очи су погледале теее, ту су другови, ту је обала, са мном ниси све пробала. САМР ИН МОНТЕНЕГРО. Ма нема Швајцарска ни Аустралија оно што имамо Мило ти и ја. И ето тако.

• Pajo Dačak

Samo da odgovorim Pazlu na uvodni post, *jebo vaseg Millu, nas Mile ( Dodik ) od cojeka razv'o Moniku Beluci, pa ti vidi ko je jebac...

**NAŠ JE MILE JEBO MONIKUUUU, MONIKUUU**

• Leprikon

ко се нормалан диви црној гори?

• Pepe González

Ja kad ih čujem kako pričaju, sve mislim neka skrivena kamera. A tek ś i ź, to je tek komendija za sebe. Hahahaha, lakrdijaši jedni.

• dusan1001

Volim ih jer su ista govna ko i mi <3

• Dilan Dog

Majku mu jebem ne pričamo svi isto! Jest vi ikad čuli ikog sem Titograđana?

• Mister_NO

Ko kaže da im se divim?

• slavkoni

Ne divim se......mada,zet me iznenadio fino :)