Naleteh na ovu temu:
http://vukajlija.com/forum/teme/48199-nestasluci-vasih-kucnih-ljubimaca
Aj da čujem(o), koja ste vi sranja pravili kao klinci?
Sve se računa - od krečenja kerova pa do upadanja u septičke.
Ae raspalite
p.s: molio bi', spema bez
Rekao sam uciteljici - mama. I ona meni kao Nikola nisam ti ja majka, a ja kao pa nisam ni ja Nikola. I ona krene da me udari, ja se izmaknem, opsujem joj decu i pljunem ju. Onda pocne da trci zamnom, ja bezim. Stigne me kurva i saplete, ja padnem, razbijem nos, placem i krvarim. Odjednom se izdizem kao Miki u Snecu i BAM! u vilicu pesnicom.

Kad god čujem riječ 'groš' sjetim se scene iz drugog ili trećeg razreda osnovne kada su po prodavnicama, između ostalog, ordinirale one čokoladice ili šta već, upakovane u pozlaćenu foliju. Uglavnom, bile su u obliku gvozdenog novca i bile su jeftine - nešto manje od pola marke.
Tempo, moja prva ljubav, svake srijede dolazio je na kioske. Tada nisam imao legalne izvore prihoda, a i ono što sam dobijao od mame za užinu, odlazilo je na užinu, jer sam morao da jedem da bih bio veliki. Uglavnom, jedne srijede mi je pukao film i odlučio sam da zaradim pare za Tempo.
Ne mogu sada tačno da se sjetim koliko dugo sam razmišljao koga i kako da zajebem za lovu. Nije mi padalo na pamet da opljačkam banku ili da nađem honorarni posao, jer sam imao manje od deset godina i niko me ne bi primio da perem čaše za šankom. Morao sam nekoga zajebati. I, odjednom mi je moja mudrost pokucala na vrata i rekla mi je: ''Pošto si dobio četvorku iz društva danas, ja ću te nagraditi jednim savjetom: Otiđi u prodavnicu, kupi sebi onaj čokoladni groš, nađi se sa Branimirom i potrudi se da mu uvališ groš za 3 marke.''
Branimir je tu obmanu saopštio svojoj majci koja me je prijekorno gledala svaki put kad bi me srela.
Mene je bolio kurac, jer sam svake noći imao reprezentaciju Jugoslavije da mi poželi laku noć, sa sve Dejanom Bodirogom kao kapitenom, JER MI IMAMO SVOGA BOGA IME MU JE BODIROGA, DEJO MAJSTOOREEE, DEJO MAJSTOREEE

Ortakova: o'šo u goste kod nekih rođaka. I tu se nešto igrali, žmurke kuracpalac, on se zavuče u garažu. Stisne ga, nako, muški i odluči da se olakša u veš mašinu koja je nekim čudom bila u garaži (kontam pokvarena il šta već).
Kacu izvalili da im se neko posro u mašinu, kapiram da je bilo batina. Ili nije, ne znam, al znam da njegovi te ljude kod kojih su bili nisu par godina u oči mogli da pogledaju.- M
Jednom sam u osnovnoj školi digao dva prsta i pitao učiteljicu mogu li u vece, ona me puštila a ja nisam bio u vece nego se samo prošetao hodnicima! Heheheh. Onda sam za vrijeme velikog odmora ostao jedini u učionici i posrao se najljepšem drugu u torbu.
- M
Uuu, sad se ove provale setih, jednom me nastavnik poslao po sunđer u susjednom odjeljenju i ja umjesto da "Možete li nam pozajmiti sunđer?" kažem "Možete li nam pozajmiti spužvu?"! Kad me tad nisu izbacili iz škole rekoh sebi neće nikad!
- M
Jebo mačku. Mušku.

Ја сам звао такси и наручио 8 возила на комшијину адресу. Кад су ме питали шта ће с толиким возилима, ја реко свадба.
Кад су дошли, комшија на лицу променио све боје овог света...на крају нису отишли док није платио.Истом човеку сам преко доставе хране наручио 30 маргарита пица са соја-сосом озгор...
- M
Pobjegao sa odmora ahjaoj.
- M
Ne jebote.
- M
:)
:)
:)Treba l još smijeha?
- M
gurl stops meking out n asks boi to get potartz.
he dus.
den gurl teks deep breff. den gurl sais “bf i am pregnent will u stay ma bf” n he seys “no”.
gurl iz hertbrokn. ///3
gurl cried n runz awaii from boi wiffout eatin poptart n she has low blood suga so she fols.
boi runs ova 2 her.
she ded 333333333
boi crie “i sed i no b ur bf…cuz i wona b ur husband!”
he screems n frows poptart @ wol….a bootiful diomand ring wus insyd.
LIK DIS IF U CRY EVERTIM
- G
Кад попиздим, кињим људе по Вукајлији. Или макар покушавам.

Živeo ćale sa ženom u nekom stanu sa malim kupatilcem, gde je bila samo kada. Nad kadom su se prale i ruke i zubi i umivalo se i sve jer nije bilo lavaboa, valjda je bio odvaljen. Mnogo sam voleo da prebacim vodu na tuš, i da ga postavim tako da se ispoliva svako ko proba da otvori slavinu.
Nažalost, ubrzo su prestali da se pecaju, a ja sam nastavljao da dobijam batine, pa sam prestao to da radim.