Nestašluci zbog kojih ne znate da li da ih bijete, grdite ili da se smejete.
Elem, moja dva papagaja vise na jedno krilo prozora i grickaju stolariju a to zna da iritira. Čim podviknem i ustanem, Rile k'o iz topa: Ćuti.
Dođe mi da ga zadavim ali je tako slatko to rekao da mi ga je posle žao. :) Isto radi i kad krešti. Pogledam ga, on se stiša i kaže ćuti. Rek'o ko te je tome naučio p.m.
Prošlo ljeto mi se desila scena sa papagajom...
Imao sam jednog blentavog papagaja, zvali smo ga Šećo, matora ojebina.
On tako blejao non-stop na kavezu (obožavao je taj kavez, kad god se šta desi on leti u kavez, nisam vidio nijednu pticu da toliko voli kavez ko on), nikad nije volio da leti no je samo šetao po kući, pogotovo kad je sam, praktikovao je zdrav život, šetnje, džoging i to. Ljeto i jeste, sve pootvarano, balkoni, prozori, no nikada nije htio izletiti napolje.
Elem, zvala mene jedna bicuri na kavu i izletim ja napolje brzinski, usput zaboravim da ućeram Šeću u kavez, ko velim ja - neće on niđe.
Izblejasmo par sati i vraćam se ja kući sa tom curicom, i uđemo u stan, ja očekujem da Šećo skoči na nju i napadne je (nije volio nepoznate ljude) no ništa. Vidi i ona prazan kavez, pita gdje je ptica, nema ptice.... Ja kontao da se ojebina sakrila u spavaću sobu jer se tamo stalno skrivao kad je sam.
Prošlo je par sati, otišla je i ta riba, i odem ja da potražim Šeću pokući, nema tice nigdje! Skenjam se ja totalno, rekoh - izletio je negdje umrak, jebem li ga sad. Baš mi bilo krivo....
I ja dutolim tugu pozovem ekipu na soni, odem kupim alkohola, i tako smo mi čitavu noć pikali fuce...
Svanulo jutro, raja se razišla, iziđem ja na balkon kad čujem neđe u daljini Šeću kako se dernja (imao je baš specifičan način oglašavanja).
Obujem tike, uprtim onu kavezčinu ogromnu, izletim napolje, i lociram da je na jednom od balkona obližnje zgrade. Probam ja duđem u haustor, rekoh saću kucam ljudima, jes 6 ujutru al nije Šećo golub pa da ga se odreknem tako lako. Kad ono karington - zaključano. Stanem ja ispred zgrade i vičem ga, galamim mu, zviždim mu, čuo me i on, poče da mi uzvraća, rekoh AJD U KAVEZ, MEĐEDE! kad uzleti lik i OP odleti pravo na moju zgradu. I ja opet otrčim u zgradu, popnem se kod komše na sprat, kucam - nema nikog!
Taman dok sam sišao dole - kad Šećo uzleti i ode na treću zgradu!
Opet trči sa kavezom, i taman nađem način da se popnem na krov kroz prozor kad lik opet uzleti i ode na zgradu pored, koja je u izgradnji, sletio lik na skele i kulira, zviždi on meni, ko da me zajebava!Popizdim ja, psujem bogove i sunce i đavole i sve, rekoh jebaću ti majku milosnu...
Šta ću, kud ću - uprtim kavez i preskočim onu ogradu, i lagano preko skela do njega, rekoh ako sad odleti nek se jebe. No skontao je kavez i eto ti njega pravo do mene, uđe unutra i nešto se kao beči, ko veli ĐE SI TI DO SAD?
Tako sam ja ganjao Šeću od pet i po do 7 ujutru....

Ja sam kao mali imao ribicu i držao sam je u tegli. Bila je nestašna, ali se posle par dana umirila i počela da pluta naopačke. Završila je u wc šolji.
Inače kod babe u vikendici smo imali zlatnog retrivera i bio je pravi vrbopuc. Kad je počeo da zaskače goste jednom prilikom, morali smo da ga damo rođacima. Kod retrivera (a i većine pasa) se još dok su štenci može videti da li će da budu opičeni ko da su na spidu ili će da budu Garfildi.

Ovo je Baki, moj staford.
http://www2.picturepush.com/photo/a/11526195/1024/Anonymous/baki-2.jpg
Glavna fora mu je bila da mačor sa kojim živi u ogromnoj ljubavi ode u susedna dvorišta, podžavelja se sa drugim mačorima i krene da beži prema našem dvorištu sa progoniocem(većim i jačim mačorom) iza leđa...
Moj mačor 'ladno utrčava u dvorište, onaj nesrećnik iza njega utrčava za njim računajući da je sve OK kada već ovaj trči tako slobodno, ne znajući da ovaj trči pravo prema Bakiju.
I onda haos!
Onda mačor sedne na ogradu i gleda pokolj, pa posle kad onaj njegov progonilac nekako uspe da se iskopa iz Bakijevih ralja i sav raskupusan pobegne, on siđe, pa se sit izigra sa Bakijem... :-)http://www3.picturepush.com/photo/a/11526286/img/Anonymous/baki-%2526-keti.jpg

Ja sam imao papagaja Kića (nije Švrća znači) I kreten jednom sam otvorio kavez i skočio sa terase na put i fazon ide mačka prema njemu a on u tripu "Evo mi ga drugar" Pokoj mu duši.
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223538_1025672776558_7447_n.jpg
A ova ojebina pojebe više mački u februaru nego što ću ja žena za života.
Recimo da mu je najjača fora bila kad je donjeo zmiju pred kuću, kurčenje. Inače je ladovina. Krenem prema njemu sa bajsom da ga pregazim i dodjem na cenat on gleda onako debeo, podbuo neće da ustane kreten.EDIT: Jednom je oterao tri kera sa našeg placa.

A sećam se da se jedno vreme pribio tu kod moje kuće komšijski mačor.
Viđo ga stalno. Svaki dan.
E onda jednog dana ga nema pa nema. Prošlo par dana i njega više nema ni kod komšije ni kod mene.
I nešto sam išao iza garaže da uzmem (gde inače retko zalazim) i spazim njega a on nestaško se već usmrdeo. E utero materi!
Имам мачора који се зове Мићко- огромна, црна, размажена и тупава гузица од мачке. Ал нам је као члан фамилије, шта да му радимо.
Кад изађе на улицу, комшијске керове вија и туче без проблема и пардона (чак су и почели да зазиру од њега), ал зато чим наиђе комшијски мачак одма бежи на дрво или унутра у кућу ако остану отворена врата.
Пре неки дан, кад га је сестра пустила у кућу, на ТВу ишао неки цртаћ што је пуштала својој деци, а са реалистично снимљеним цвркутањем птица. Кад је Мићко скочио... Па, летео је једно метар од кауча ка ТВу да улови птицу у телевизору. Онда је сконтао да птица лети и нестаје на десној страни екрана, те је стао са десне стране ТВа и вребао птицу да изађе

Inače najbesmislenija i beskorisnija životinja koju sam imao je neka kornjača što sam je pokupio ko klinac na moru pa je doneo...
koje je to sranje bilo, smaranje sa njom uvek...a ko neki invalid se kretala polako.
Kad nisam više znao šta sa njom da radim baco sam je kerovima, ona se uvuče skroz onako u kućicu i ovu joj ne mogu ništa i onda je oni tako tandrljaju par minuta pa je puste...eto to je jedino recimo zanimljivo što mi je pružila u svom bednom životu.
Kasnije izvršila samoubistvo kad sam je bacio sa mosta
Inače najbesmislenija i beskorisnija životinja koju sam imao je neka kornjačaTo ja isto mislim za ribice... Kornjače su mi do jaja, nekako su šmekerski opuštene. Sećam se kad sam im davao račiće da jedu, milina ih je gledati kako hasaju. Al najbolji je turtle fight. Dešavalo mi se par puta da se pobiju, morao sam olovkom da ih razdvajam.

Ja sam imao Foksterijerku ostrodlaku , Mica se zvala... Sve me je razumela ko covek, a imao sam i foksterijera Beka, bezobrazan u majcinu. Glavna fora mu je bila da pobegne i ode u pickarenje, i to na kvarno, kao sve dobar, i samo dok se okrenes, on izaso, ja se derem za njim, a on se samo okrene, i samo sto mi ne kaze "ma duvaj ga bre". Posle ga ubijem kao picku, al ne vredi, i nahuskam Micu da ga iskolje malo, a najbolji nos je imao od svih kerova sto sam video, kad ubijem nesto u lovu, on to oseti na 100m od kuce da vozim nesto u gepeku, a kuju u teranju je nalazio gde god ga pustis, i jebao je kao Roko po pet sati, ali neupotrebljiv za bilo sta.
Mica je bila majstor zasta oces, i za lov, i za macke, i pela se na drvo kao macka, jedino sto je bila slaba to je mlaz vode kad pustis na crevo ona grize i napada i to nikad ne moze da joj dosadi.
Mrzela je vucjake najvise na svetu, i ako je manji skemba ga, a ako je veci nadje nekog kera pa mu se uslihta, i popali ga da ga zajedno unakaze, nekog Snaucera , Dobermana ili tako nesto, nije bitno, samo da ga satre.
Stenila se dvaput, i drugi put je kada su kerici imali samo mesec dana nestala... Nikada nisam sazanao sta se desilo sa njom, a da saznam da je neko ukrao ili ubio, ja bih njega razbio i danas posle deset godina.
Nije moja mačka, svekrva mi pričala (njene sestre mačak).
Zvao se Mićko, kada poželi da se kupa, ode u kadu i počne da se dere dok neko ne dođe da ga okupa. Sa detetom je igrao ne ljuti se čoveče. Sedne i čeka svoj red bacanja kockica, gurne kockicu šapom a dete pomera figuricu. Mićko je znao da se naljuti pa se i svetio rušeći sve po kući. :)- АК
Ovaj moj ker je polupan, preskoci zid dodje na prilaz, vuce bulju po travi pa pomirise i na kraju legne u to i spava. Ujutru preskoci opet i vrati se u dvoriste. Koji kurac, Gliso?

moj ker samo jede, neće ništa drugo da radi. Boli ga kurac i da se igra i da sluša nešto...kad mu baciš lopticu pogleda te mutavo ko da oće da kaže ''jel me zajebavaš da oćeš da ti otrčim sad po to''....svinja ogromna, ne vide mu se više ni vrat ni noge kolko je utovljen ko neka debela larva izgleda, a tako se i kreće ko zmija neka samo gmiže. Jednom sam ga video kako kenja i mrzelo gospodina da se pomeri negde drugde i legne direktno u govno...boli njega...

Moja zadnja mačketina je obožavala orahe i ljašnjake. Imali smo neku ćasu sa njima i ona je provali te kad god joj se igra vadi jedan po jedan i kad joj dosadi - zašteka ih negdje. Kad god uđemo u kuću, bilo mi ili neko dođe u goste iste sekunde ode do šteka i ubaci lješnjak u obuću. Kako dođe ovo "lijepo" vrijeme uzeh bakandže i police i da ih obujem kad unutra lješnjak. Pomjerala ormar prije neki dan i nađem iza njega mjesto gdje ih je štekala. Šćela sam dumrem od muke.
Isto tako je imala neku igračkicu, neki mali međed tipa privjezak koji je redovno nosala u ustima i isto tako štekala, nikad nismo znali gdje je dok ih ne vidimo zajedno. Naveče kad joj se prispava, uzme međeda stavi kod mene ili kod stare na jastuk, sjedne i čeka da legnemo.
Ko god dođe u kuću režila i izvijala se na tu osobu ko da je džukela, a ne mačka. Reži i polako prilazi, onako ukoso sva izvijena, priđe do noge i krene da se mazi.KOMŠIJA JEBO TE PLEKSIGLAS U DUPE UBIJO SI MI MAČKETNU MOJU! PU!
ednom sam ga video kako kenja i mrzelo gospodina da se pomerikolko sam valjao od smeha kad sam procitao ovo, boli me stomak jos uvek...u svakom slucaju, moje ribice su imale obicaj da nista ne rade, mamu im dosadnu.
Papagaj je pricao "Dole Tudjman" (gledao sam snimak, uginuo je doticni dok sam ja poraso dovoljno da znam sta to znaci, rodjen sam 96).
Moj pekinezer Paja je imao obicaj da ujede lokalnog klosara za ruku kad mu ovaj ne da da jede. Vozili smo ga kod doktora, pomislil smo da je dobio neku bolestinu. Paja, ne klosar.
Moj brat od tetke je voleo da jase ovce. On je samo anatomski spadao u primate.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.