- zp
Lav. Zasto? Vise mi prija ukus.
- n
Vise volim lava, zato što obožavam sve te divlje velike mačke. Do duše puma i beli gepard i beli tigar su mi omiljeniji od lava, ali i lav je skroz dobar. Onako gipak sa ogromnim šapama i onom moćnom grivom nije ni čudo što je alfa mužjak. Ne kažem da je jelen loš ali ponekad malo podseća na šumski čiviluk gde medvedi i sve ostale debeloguze životinje mogu da okače svoje bunde i kapute. Lep je i jelen. Ali čujem u poslednje vreme da ih ima sve manje. To je zbog kaputa.

То што каже Чрчила, само обрнуто. Не волим Лава, мачкетине су то, лињају се и увек постоји опасност од алергије. С друге стране, мислим да је Лав прецењена животиња, јер какав је то Цар и Краљ џунгле и животиња кога јебена жирафа једним ударцем копитом може да усмрти, говово у 100 % случајева! Мој глас зато увек иде Јелену, јер ипак је то један од ретких мужјака који има муда да јавно покаже своје рогове.
- ПдCUPIC
Нектар пиво.
Написао си негде да си из Алексинца? Где си ти у Алексинцу нашао то пиво?
Што се тиче теме, код мене Јелен.
- ПдNisam iz Aleksinca, pogresno sam shvacen, ljudi iz Aleksinca mi se sad javljaju na PVT. :)
Па што написа ово?:)
- M
Ja volim 'ladno.
- nЈедна мала дигресија, знам да тема нема везе са алкохолом, али чисто да напоменем да у Србији постоје и два врсте пива са управо оваквим називима, Јелен и Лав.
I ja kažem, sve čekam da dođe još neko na temu da to potvrdi.
Šta ti misliš o tome što su i Lav i Jelen ugoržene vrste? El su kaputi tu društveni parazit ili samo stereotip? 
Па, нисам сигуран да су угрожене врсте баш свугде. Ето на пример у џунгли имају своја људска права, доделе им авокадо и могу да се бране ћутањем.
- n
Ne znam, ja bih tu teoriju o avokadu i pravima okačila lavu o rep.

Jelenko, jebi ga, imaju agresivniji marketing, a moj um je lako podlozan nebulozama sa strane. Da ne pominjem da me sramota da pijem pivo iz one zelene, "Jovan Cirilov" flase. Kod kuce konzumiram samo BG, posto moj matori prosipa pricu kako je lokal-patriota, u stvari je samo stekara. Opet, zavoleo sam BiPovo. Kad nemam drugo pijem i Master Disaster. Strana piva su za burzujske pizdurine.
- Пд
Требао би онај који је отворио ову тему да у првом посту пише резултате ове "анкете". Чисто да се види да смо ми Јеленаши у броју. :)
- Пд
Смрт спему, слобода народу! :)
- [
Lav, mada dobar je i rogonja!