Kupujem/prodajem na vukajliji
  • ne'amnadimak

Svedoci smo da poslednjih dana još neki autori zarađuju preko vukajlije osim kaizena. Kako je vukajlija postala mesto sa brojnim transakcijama, ova tema je postala neophodnost kako se ne bi mučili da nađete ono što baš vama odgovara preko četa, foruma i privatnih poruka. Ovde možete naći sve što vas interesuje.

Moja ponuda:
    POVOLJNO PRODAJEM:
    -Ideje za definicije (sa konceptom kako definicija treba da izgleda)
    -Napisanu definiciju
    -Informacije o tome ko je koga jebo i ko je ciji dupli (PROVERENO!!!)
    -Mesto na nekom od buducih takmicenja, kao i eventualno propustanje u duelu
    -Nalog bez pvt-a
    -Nalog sa pvt-om
    USLUGE:
    -Lajkujem (pametno, da se ne provali) i hejtujem (opet pametno, da se ne provali)
    -Agitovanje po sajtu i kod modova za nesto odabrano
    -Branim jakim argumentima u raspravi na forumu i u komentarima
    -Spemovanje ili trolovanje bilo cega
    edit: SAMO ZA VUKAJLIJASICE - Seksualne usluge po zelji! Nezadovoljnim vracam od polovine do cele sume isplate (ovo samo za seksualne usluge)!

I JOŠ MNOGO TOGA, ŠTA GOD VAM PADNE NA PAMET!

ZASTO DA ODABERETE BAS MENE?
    Dugogodisnji staz na vukaljiji, sa procitanom masom definicija pre svega kvalitetnih autora, brojna poznanstva i uzivo i preko sajta, kakva/takva reputacija.
    Odabrane definicije bez slihtanja ikom, solidan prosek.
    Dobar student, sa malim novcanim primanjima (ovo da se sazalite).
    Napisao sam poslednju Frenkijevu definiciju!
    I jos mnogo toga!

• Dilan Dog

Tepihe treseš li?

• ne'amnadimak

Tepihe treseš li?

jako povoljno i kvalitetno!

• Šalabajzer

Prodajem 1 konvertibilnu marku za 2 KM. Povoljno, još malo pa nestalo.

• Makaronac

Razumeš li se u Golfove!??!?

• Sejo_govedo

Серем ван рупе, врло повољно.

• Pepe González

Prodajem livadski med.

• Марко 

Продајем бабу.

• Nash Bridges

prodajem felne od zetora

• riffraff

Продајем налог овај, са још једним дуплим од 2000 гласова.
    Продајем брата, 91, троши ко луд, нако није ружан на поглед.
    Продајем џак брашна, може замјена за два.
    Ајмо.
    Геј стоп, цимање стоп.

• Mićko

продајем себе, целог или у деловима

• Марко 

Сад озбиљно, продајем есктерне кулере за лаптоп, 700 кинти.

• Nash Bridges

i ja sam ozbiljan. Dve zadnje felne od zetora. 28 coli

• izijem flips

Imam ratluk neraspakovan pa bi ga prodo, dvameseca ima kako sam ga ja dobio.
    Prodajem par instant paketa zaslavu (secer kocka,kafa)

• b

Kupijo bi kola. Golf 2 stop.

• javio

prodajem polovne svece.

• Марко 

Продајем тоалет папир, само једном коришћен хехехе

• javio

prodajem komsinicinu pudlicu i komsinicu pride.

• javio

prodajem 48 kila luka, malko proklijalog.

• Џорди

Продајем половну пљескавицу с луком, парадајзом и купус-салатом, врло повољно.

• александаркг

Не мере ова тема без мене, а-а!

• Марко 

Ево вако, рекламирам дефиниције на Пују Шотки за 500 кинти по дефки. Једна коју сам изрекламирао сада има однос оцена 177:33, написана пре мање од месец дана. Ви који пратите стање са оцењеношћу капирате да је успех скупити 30 поена. Дакле, петсто кинти на рачун у банци и дефка на Пуји, пост прибоден на врх тајмлајна 24 х. Не сносим одговорност, ако вам обришу модови јебига, ал тешко јер ће лако скупити велики број фејзбук лајкова, а газда им не да да бришу такве.
    Заинтересовани нека се јаве у ПВТ.

• Стеван

и зрно среће и грумен туге
    http://www.youtube.com/watch?v=nRr4piF9PKk

• crnigrujan

Prodajem umivaonike od veštačkog kamena, u granit sivoj boji, mnogo povoljnije i kvalitetnije od lokalnih imitacija. Neporozno i lako za održavanje, proizvedeno u norveškoj po evropskim standardima, dostupno u veličinama 60, 90, 120, 150 i 180cm.

• Thilmo

Подсети ме ова тема на неки стари новац што имам, од пре другог светског рата..процуњах по нету и видех да вреди неку стотину еура јеботе.

• Слепи

Колко онда могу да вреде мојих 25 пара из доба Кнежевине?

• Thilmo

Па гуглај, али само једна новчаница не може да вреди много..највише што сам виђао је око 70е.

А оне предратне су око 10е. Ја их имам пун курац..не знам ни одакле ми то, стоје у једном те истом новчанику од кад сам био клинац.

• Mala Vidra

prodajem nalog na fejsu.
    404. nivo kendi kraš igrice, 40. nivo originalne farme (u americi vrijedi mnogo), 32-3. nivo kriminal kejs.
    ponude u pvt.

• Towelie_

Problem sa ovom temom je sto svi nesto prodaju, a niko ne kupuje.

• Џорди

prodajem nalog na fejsu.
    404. nivo kendi kraš igrice, 40. nivo originalne
    farme (u americi vrijedi mnogo), 32-3. nivo
    kriminal kejs.

Уф јеботе...

• Бохор

Vidro, de vidi koliko u Americi košta kad si na toj original farmi 140 level?
    Edit: 147

• Dzankee

Eo ja kupujem ploce (LP i singlove) :))

• Mr.RaleQ

A je l' prodajes dojave?

• Vučica21

Menjam pokvaren VHS rekorder za neki koji radi.

• torazulu

Evo ja ocu da kupim gornji deo AC pumpe za Rakovicu gde stoje nepovratni ventili, model sa casicom.

• j

svadjam se po navijackim temama, spamujem i transferisem za dz, pa ako nekom trebam sto da ne unovcim.

• Бохор

Torazulu, imam ja al je od 76-ice, nema čašicu.

• torazulu

Boxer ta mi bude kratka, morao bih dovodnu cev za gorivo da stavim duzu, onaj je odseko knap da bude. Ta pumpa je odlicna sto ti imas, i mogu ventili da se menjaju a kod mene su pertlovani. Ako ne nadjem sa casicom moracu da menjam cev... Oh well...

• Бохор

Jebeš ga, za tu novu što kupiš kupi i membranu odma Indisku, od Tafea, pasuje a ova se brzo sjebe. Zameni to odma da ti ne pusti naftu u karter bez veze, možda kasno primetiš pa ti obrusi karike. Veliko sranje mož da izazove jebenih 150 dinara.

• bata gugi

prodajem testove iz geografije za 5 i 7 razred

• M

PRODAJEM BULJU POVOLJNO

GEJ STOP CIMANJE STOP

EDIT: NIJE MNOGO PREŠLA

• M

Prodajem sove radnicima (mada ne znam koji ce kurac ljudima sove kad su im jeftiniji golubovi).

• electrolover

Ima li ko one Burago automobile da mu stoje kuci i samo skupljaju prasinu? Ako ima zainteresovanih za prodaju, neka se jave u pvt ili neka ostave poruku ovde. Sve velicine dolaze u obzir.

• torazulu

Jebeš ga, za tu novu što kupiš kupi i membranu odma Indisku, od Tafea, pasuje a ova se brzo sjebe. Zameni to odma da ti ne pusti naftu u karter bez veze, možda kasno primetiš pa ti obrusi karike. Veliko sranje mož da izazove jebenih 150 dinara.

POPRAVIO!:) Jebao me dihtung na casici da ne verujes... Guma se skamenila izgleda dobro, ali ne dihtuje samo sam je oribao zicom i skinuo taj tvrdi sloj i zadihtovala, a membrana je dobra, AC original. Ide Landrover ko simplon sad...:)

• Ђенка

Izdajem državu za stan u Beogradu.

• Punjac

prodajem ollanik nalog za 4 litre koka kole,7 litara piva i 5 grama dzeje

• Punjac

za 2 pakle pljugi cu da lajkujem defke i pisem da si car u komentarima

• SnobIvanKenjoBi

mnogo brate za banovan nalog.