- М♦
Otvaram ovu temu dok mi jedan skrndelj nudi pičku. Kaže izreka 'od birača nema jebača', i ona 'svugde mu je bolje nego u gaćama'. Ja sam pomalo izbirljiv. Šta bi ste vi radili na mom mestu?
- М♦
Jebo bi je zguza bez problema, plus je starija od mene što me loži, onako nije loša u telu, ali u faci je.... ogavna.
- М♦cuj ovog kesa leci sve xD najebo se sa kesom xD
Stvarno, budimo realni.
- М♦
Najveći problem je što mi je komšinica. Veoma blizu mene živi. Neću posle moći da je izbegavam.

Opet ću da citiram badass indijanca iz pakta s kurjacim', "Sve su žene iste kad ugasiš svetlo".
Al opet, kažu i "Kvalitet a ne kvantitet".
A ima i ona, "Sve je to za ljude".
Najverovatnije sam ja ovde došao samo još više da te zbunim, što si kad malo bolje razmislim sigurno i hteo jer inače ne bi otvarao temu na forumu o tome.
edit: Ako je komšinica nemoj ništa da preduzimaš osim ako nisi 100% siguran da neće biti nikakvih psihofizičkih posledica, pametan lopov nikad ne krade u svojoj ulici.
- М♦
Ako je ona na vuki, ja sečem svoj kurac. Da prostite.
- М♦
A dobro, jebeš moj primer, hteo bih da čujem i iskustva drugih ljudi, da li ostajali suva kurca u sličnim situacijama, ili su se odvažili da jebu takve nemani. Mada bilo je i gorih riba kad sam bio pijan, ili navaren, ili još gore oba.

Šta je uopšte za vas skrndelj? Je l' ovako nešto ili mnogo gore?
http://www4.vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200909/127371/skrndelj.jpg?1296917120

и замисли та "пичка" после иде и прича друштву "аааа, јеб'о је мене, оваквог габора, не могу да верујем колико је загорео!" лоолоолол
јеби. трси. арчи. кундачи!
едит:
Culle.haha
A ispostavi se da je riba na Vuki. lolo.'ајде, немогуће да је толики скрндељ! :)
па не би јој дао ни да ми приђе ако је баш тоооолиииики скрндељ, а камоли понуди пичку :Д- М♦
Grujane, pametno zboriš!
- М♦
A najviše bih voleo da moj uzor, Francky Delevra, da svoje cenjeno mišljenje. Jedino bih njega poslušao.
- М♦
U pravu si filozofe. Skočimišu, šta ti je, nikad pičku nisi video?
- М♦
Šarlot, sa svojih 15 mislio sam da nikad neću imati snošaj sa osobom suprotnog pola, i da nikad neću videti pičku u 3d izdanju. Devojke misle da sam lep, valjda. Ja mislim da sam na skali od 1 do 10, 5. Mada ja kao muškarac nisam merodavan.
- М♦
hahahahha + vrhstra! Samo što ja nisam svaštojeb.
- М♦
Nisi glup, kapiram te.
- М♦ipak nisam toliki pičkopaćenik
amin

Niko nije pičkopaćenik (dobro, jesam malo) al što da ne. To je džentlmenski, budi muško, izađi dami u susret. A možda se potrefi da je strašna jebačica pa je ti ne budeš ispuštao iz ruku (da ne kažem - nećeš je skidati s kurca). Zna se potrefiti da su te 'skrndelj' (što ja nikad ne koristim, žene treba poštovati, sve su žene lijepe na svoj način) strašno dobre u krevetu.

пази то зависи од милијарду фактора а ми их углавном не знамо. колики је скрндељ, да ли си ти скрндељ, колико има година, колико имаш ти година, јел си јебо до сада или ти је први пут, јел ће то бити само повремена јебачина или риба оће везу итд.. ја ти предлажем да сабереш и одузмеш све ове ствари па да сам процениш, а не да отвараш теме овде и читаш хиљаду и један могућ одговор од обичног "немој" и "иди јеби, си ти луд" па до оних екстремних попут "иди да јебеш и онда у жару предигре забоди је тупим ваљкастим предметом у теме, закључај се на гајби и реци њеним родитељима да ћеш да је искасапиш и гурнеш у замрзивач ако ти не доведу 3 њене најсекси ортакиње да задовоље монструма у теби".
ако си клинац и ако си пар пута јебо или си једну/две рибе више пута јебо препоручујем ти да је јебеш због искуства, јер ћеш доћи до неке добре рибе коју нећеш задржати лошим јебањем, а ако будеш био добар ко зна, можда се прочује па после јебеш и неку њену добру ортакињу.. рибе све до детаља описују свој секс, уосталом знаш какве су жене.. или не знаш. ето. наше пословице су ретардиране. "од бирача нема јебача" - који курац? као што имаш риба које би сви јебали тако имаш и мушкараца а то доводи до погоди чега? бирања. да да, постоје људи који бирају и јебу добре чке. да ли имају кеша, имају 190цм и 100кг мишића, шмекери су, шта год од тога, они бирају. могу ја још да кењам али замало да дамо 2 гола па не могу да се сконцентришем и на јебање и на текму, ако ме разумеш.- [Samo što ja nisam svaštojeb.
Не, ја не бих...
Значи ако ме не пали, јебига, не бих умочио у њу нема шансе... Ипак нисам сваштојебBolje svaštojeb nego ništajeb.
ostati suva kurca... ipak nisam toliki pičkopaćenikDa bolje blejati kući i ne jebati...
Nemate vi pojma o sexu, nekad može da budeš sa neviđenom pičkom koja nema pojma, a nekad možeš da budeš sa nekom bzv ribom koja se neviđeno jebe!
nekad može da budeš sa neviđenom pičkom koja nema pojma, a nekad možeš da budeš sa nekom bzv ribom koja se neviđeno jebe!Jeste, pomenuo sam već jednom kad je jedan moj ortak išao na more s dve drugarice pa ga matori, inače strašan lik od iskustva posavetovao, "Sine, ne biraj nego odelji obe, i videčeš - koja ti bude lošija, biće ti bolja!"
Nego, možda imam još jedan pametan savet pre nego što se odlučiš na istorijski korak. Popijte prvo kaficu ili pivce uz neobavezan razgovor, pitaj je onako ležerno kako je i ako krene da ti kuka kako su joj se drugarice poudale i imaju decu - begaj. Takve buše kurtone i piju aspirin umesto bebi-pilula :)
Nema strašnijeg zvuka od otkucavanja biološkog sata.