Jebati Skrndelj ili ostati suva kurca?
  • М♦

Otvaram ovu temu dok mi jedan skrndelj nudi pičku. Kaže izreka 'od birača nema jebača', i ona 'svugde mu je bolje nego u gaćama'. Ja sam pomalo izbirljiv. Šta bi ste vi radili na mom mestu?

• Алекс Андрос

Мрзећеш себе, а њу нећеш моћи очима да погледаш. Немој.

• Млатони

Зависи колико је гадна. Ако је само у фаци гадна, кеса може да одради пос'o. Aко је гадна цела, бежи од ње као ђаво од крста.

• Crna Guja

Izloguj se i idi.

• Стеван

Удри. Знаш како кажу - године курцу време лечи све.

• cornelije

Zavisi dal si iskusan. Ako jesi- nemoj, ako nisi idi, mada nemam pojma, nikad nisam bio u takvoj situaciji.

• L@ki

Јеби , само је нагузи и јеби је у чмар , неће јој сметати јер ионако није навикла да је јебу ..... и само згуза .......

• М♦

Jebo bi je zguza bez problema, plus je starija od mene što me loži, onako nije loša u telu, ali u faci je.... ogavna.

• Ognjetina

cuj ovog kesa leci sve xD najebo se sa kesom xD

• enemyofthefreeworld

Свака жена је лепа на свој начин... Гистро.

• Џими

Ако ће теби лепо да буде, а ако се она већ нуди, онда удри. Ако ти се не ради то, онда зајеби, можеш само проблеме да имаш. Проста ствар.

• Ognjetina

a ona kurac oci nema?

• М♦

cuj ovog kesa leci sve xD najebo se sa kesom xD

Stvarno, budimo realni.

• Хујо Смрад

Bole te kurac, na vukajliji moš' da jebeš kad oćeš.

• Culle.haha

Insistiraj na diskreciji. Ako počne da priča unaokolo, zajebavaće te.

• М♦

Najveći problem je što mi je komšinica. Veoma blizu mene živi. Neću posle moći da je izbegavam.

• crnigrujan

Opet ću da citiram badass indijanca iz pakta s kurjacim', "Sve su žene iste kad ugasiš svetlo".

Al opet, kažu i "Kvalitet a ne kvantitet".

A ima i ona, "Sve je to za ljude".

Najverovatnije sam ja ovde došao samo još više da te zbunim, što si kad malo bolje razmislim sigurno i hteo jer inače ne bi otvarao temu na forumu o tome.

edit: Ako je komšinica nemoj ništa da preduzimaš osim ako nisi 100% siguran da neće biti nikakvih psihofizičkih posledica, pametan lopov nikad ne krade u svojoj ulici.

• cornelije

"Sve je to za ljude".

Boli te kurac, udri!

• Xantas

Neću posle moći da je izbegavam.

A što bi je izbegavao? Ako si našao da je jebeš, onda to čini i u budućnosti. Bolje za tebe, imaš besplatan izvor jebade.

• Culle.haha

A ispostavi se da je riba na Vuki. lolo.

• М♦

Ako je ona na vuki, ja sečem svoj kurac. Da prostite.

• Culle.haha

Nema potrebe, dovoljno je da se preseliš.

• crnigrujan

Evo, daću ti sad jedini pametan savet koji možeš da dobiješ po ovom pitanju:

Ako se još premišljaš - nisi dovoljno zagoreo. Sačekaj još šest meseci pa je ošacuj opet.

• М♦

A dobro, jebeš moj primer, hteo bih da čujem i iskustva drugih ljudi, da li ostajali suva kurca u sličnim situacijama, ili su se odvažili da jebu takve nemani. Mada bilo je i gorih riba kad sam bio pijan, ili navaren, ili još gore oba.

• Gospodin Čoek

Ko bira-apstinira :D djolololololo

• Јованча

и замисли та "пичка" после иде и прича друштву "аааа, јеб'о је мене, оваквог габора, не могу да верујем колико је загорео!" лоолоолол

јеби. трси. арчи. кундачи!

едит:

Culle.haha
    A ispostavi se da je riba na Vuki. lolo.

'ајде, немогуће да је толики скрндељ! :)
    па не би јој дао ни да ми приђе ако је баш тоооолиииики скрндељ, а камоли понуди пичку :Д

• М♦

Grujane, pametno zboriš!

• М♦

A najviše bih voleo da moj uzor, Francky Delevra, da svoje cenjeno mišljenje. Jedino bih njega poslušao.

• Skočimiš

Ja bih trenutno jebo popa u bradu smrznutog četnika, a ne žensko. IDI JEBI, KONJU!

• Filozofinjo

Ne znam. Nisi dovoljno zagoreo, jer se i dalje premišljaš.

• М♦

U pravu si filozofe. Skočimišu, šta ti je, nikad pičku nisi video?

• Charlotte La Bouff

Ево ти моје, жеМско, мишљење : све зависи да ли можеш тренутно да нађеш нешто боље и да ли си и сам скрндељ или ниси. Ако ниси не видим што би радио нешто што ти је одбојно и као идеја ...

• М♦

Šarlot, sa svojih 15 mislio sam da nikad neću imati snošaj sa osobom suprotnog pola, i da nikad neću videti pičku u 3d izdanju. Devojke misle da sam lep, valjda. Ja mislim da sam na skali od 1 do 10, 5. Mada ja kao muškarac nisam merodavan.

• М♦

hahahahha + vrhstra! Samo što ja nisam svaštojeb.

• СМарко

Не, ја не бих...
    Значи ако ме не пали, јебига, не бих умочио у њу нема шансе... Ипак нисам сваштојеб, рекох већ једном, није ни мој курац за свакога...

Можда сам пглу, али тако радим.

• Skočimiš

Nije da nisam, već nisam vidio ništa čitava 2 mjeseca..... A za mene je to ravno samoubojstvu.

• М♦

Nisi glup, kapiram te.

• sylar011

ostati suva kurca... ipak nisam toliki pičkopaćenik

• Filozofinjo

a što je škrndelj velikim slovom?

• М♦

ipak nisam toliki pičkopaćenik

amin

• Skočimiš

Niko nije pičkopaćenik (dobro, jesam malo) al što da ne. To je džentlmenski, budi muško, izađi dami u susret. A možda se potrefi da je strašna jebačica pa je ti ne budeš ispuštao iz ruku (da ne kažem - nećeš je skidati s kurca). Zna se potrefiti da su te 'skrndelj' (što ja nikad ne koristim, žene treba poštovati, sve su žene lijepe na svoj način) strašno dobre u krevetu.

• LickItGood

ja sam skrndjel
    ja BIRAM.

• NMF

Ја из ове перспективе могу засигурно да кажем да не бих, вероватно зато што имам шта да јебем. Мада, памтим и тренутке у којима бих и рођену бабу појебо. Иди карај!

• Шоми 

пази то зависи од милијарду фактора а ми их углавном не знамо. колики је скрндељ, да ли си ти скрндељ, колико има година, колико имаш ти година, јел си јебо до сада или ти је први пут, јел ће то бити само повремена јебачина или риба оће везу итд.. ја ти предлажем да сабереш и одузмеш све ове ствари па да сам процениш, а не да отвараш теме овде и читаш хиљаду и један могућ одговор од обичног "немој" и "иди јеби, си ти луд" па до оних екстремних попут "иди да јебеш и онда у жару предигре забоди је тупим ваљкастим предметом у теме, закључај се на гајби и реци њеним родитељима да ћеш да је искасапиш и гурнеш у замрзивач ако ти не доведу 3 њене најсекси ортакиње да задовоље монструма у теби".
    ако си клинац и ако си пар пута јебо или си једну/две рибе више пута јебо препоручујем ти да је јебеш због искуства, јер ћеш доћи до неке добре рибе коју нећеш задржати лошим јебањем, а ако будеш био добар ко зна, можда се прочује па после јебеш и неку њену добру ортакињу.. рибе све до детаља описују свој секс, уосталом знаш какве су жене.. или не знаш. ето. наше пословице су ретардиране. "од бирача нема јебача" - који курац? као што имаш риба које би сви јебали тако имаш и мушкараца а то доводи до погоди чега? бирања. да да, постоје људи који бирају и јебу добре чке. да ли имају кеша, имају 190цм и 100кг мишића, шмекери су, шта год од тога, они бирају. могу ја још да кењам али замало да дамо 2 гола па не могу да се сконцентришем и на јебање и на текму, ако ме разумеш.

• [

Samo što ja nisam svaštojeb.

Не, ја не бих...
    Значи ако ме не пали, јебига, не бих умочио у њу нема шансе... Ипак нисам сваштојеб

Bolje svaštojeb nego ništajeb.

ostati suva kurca... ipak nisam toliki pičkopaćenik

Da bolje blejati kući i ne jebati...
    Nemate vi pojma o sexu, nekad može da budeš sa neviđenom pičkom koja nema pojma, a nekad možeš da budeš sa nekom bzv ribom koja se neviđeno jebe!

• crnigrujan

nekad može da budeš sa neviđenom pičkom koja nema pojma, a nekad možeš da budeš sa nekom bzv ribom koja se neviđeno jebe!

Jeste, pomenuo sam već jednom kad je jedan moj ortak išao na more s dve drugarice pa ga matori, inače strašan lik od iskustva posavetovao, "Sine, ne biraj nego odelji obe, i videčeš - koja ti bude lošija, biće ti bolja!"

Nego, možda imam još jedan pametan savet pre nego što se odlučiš na istorijski korak. Popijte prvo kaficu ili pivce uz neobavezan razgovor, pitaj je onako ležerno kako je i ako krene da ti kuka kako su joj se drugarice poudale i imaju decu - begaj. Takve buše kurtone i piju aspirin umesto bebi-pilula :)
    Nema strašnijeg zvuka od otkucavanja biološkog sata.

• Eclipse

hahhahahahahahaha pa vi niste normalni....
    al neka vas, simpatični ste svi
    e i da, ako već ne jebete ništa, onda je bolje da jebete bilo šta.... samo jebiteee

• Урош

Чим се ти уопште мислиш, ниси од тих што јебу редом.