Opijanje - način da dokažeš društvu da si i ti kul ili brukanje sebe i svoje porodice?
  • Vučica21

Meni je više ovo drugo. Razlog zašto je loše opijati se je ciroza jetre, porodica i voljena osoba te gledaju kao da si pao s marsa i kao da si retardiran jer nemaš pametnija posla. Vaše mišljenje.

• YouCantHandleTheTruћ

О, не желиш да чујеш наше мишљење!

• Hugocavez

Ни једно ни друго дефинитивно.

• Јованча

колико је овај одговор за принтскрин:
    ју кент хендл д трут: "О, не желиш да чујеш наше мишљење!"
    ЛООЛОЛЛО

• Др Јанковић

ciroza jetre, porodica i voljena osoba te gledaju kao da si pao s marsa i kao da si retardiran jer nemaš pametnija posla

Осим ако и сами не учествују лоло

Напијање до неке границе, кад ти је весело и кад си и ти весео- оке, шта фали. Ни понекад бљунути не фали. Међутим, како је изјавио један лик: ''ако стално форсирате исти темпо, престаће да вам буде забавно, али ви више нећете моћи без тога.'' А најгоре је доживети да због алкохола паднете толико да почне да вас олајава којекаква клинчадија. Уствари, то важи за све, ал ајд, кад смо већ морали да узмемо алкохол као дежурног кривца, да се држимо теме.

• Butt

Nije to zbog društva. Stvarnost je precenjena, treba je izbegavati redovito i često.

A s druge strane, bolje je opijati se sad dok si mlad i nemaš obaveze nego čekati četvrtu deceniju kada ćeš morati raditi i vjerojatno imati porodicu. Najbolje je probati sve dok nemaš dužnosti prema nikome sem prema sebi.

• YouCantHandleTheTruћ

Ево шта кажу животиње о овој теми:
    http://www.trojka.rs/zivot-i-stil/3225-intervju-izlazak-vs-jaganjac.html

JAGANJAC - Mislim da će svaki mlad čovek izaći na pravi put. Ako popije pre, bolje će znati sa tim da se nosi kasnije. Mislim da nema ničeg goreg od čoveka koji ne zna da popije i pod tim ne mislim na one što navodno piju mnogo, a ne napiju se. To je sokratovska prevara. Sokrat kao pije i nikad se ne napije. To je pogrešna slika muškosti koja dan danas važi, a to je najobičnija sokratovština. Ja volim Rablea. Kad Gargantua kaže "ne volim ljude koji se sutra sećaju šta se pričalo za pijanstva". I Sokrat je na kraju morao da pije iz reke zaborava. Zato kažem, mladi čoveče, bolje pre nego kasnije. Alkohol nas uči smrti.

• Kurd

E, ja sam jednom pio i jako me je bolela glava od toga...

Posle toga više nisam imao glavobolje kad pijem...

• paninaro

ja sam vikend alkoholičar, podvrsta društveni. jbm li ga, meni je ok.

• Vučica21

Ženi ne priliči da pije, ako muškarac to radi onda ili ima teških problema ili jednostavno voli. Ne razumem one koje to vole.

• Фрањо Дивљак

Ја пијем понекад чисто да останем у форми јер кад упознам таста који може попити две литре ракије за три сата, нећу да се обрукам пред чо'еком.

• Butt

Ženi ne priliči da pije

Tačno, i ako smem dodati, ne bi ih trebalo pušćati iz kuhinje.

:))

• Vučica21

ne bi ih trebalo pušćati iz kuhinje.

Džabe, iako ih ne puštaš iz kuhinje, naći će način da spravi alkohol. :)))

• M

Alkohol u vidu piva sam probao neđe u 4-5 osnovne, zidarsko je bilo, olešio sam se tad bio. Sad ga malo ređe pijem, al to je već zato što nemam kad.

Pivo je za mene ono što je Koka kola među ostalim "bezalkoholnim osvežavajućim napicima" i meni tu nije ništa nejasno oko pijenja istog.

• Butt

Nu kacam tu da pripitam, zašto tačno ženi ne priliči da pije?:)

Vučice, znaš li koliko nesrećnika bi umrlo ne osetivši čari vagine da žene ne piju?

• sunshine

Volim popit' volim zagalamit... Šta znam, ima nešto u tom alkoholu bem' li ga, opusti čoveka malo zaboraviš na sva sranja oko tebe i lepše se provedeš.. I nemoj samo da mi neko sere da može lepo da se provede i bez alkohola...

• Букснетина™

ЗАТО ЛЕПО ПРЕПЕЛИЦЕ МЛАДЕ УЗМИТЕ БУКСНЕ У РУКЕ ДОК НИЈЕ КАСНО!!!

• sedplas

Vučica21™
    Ženi ne priliči da pije, ako muškarac to radi onda ili ima teških problema ili jednostavno voli. Ne razumem one koje to vole.

dizvines, proseravanje.
    "zeni ne prilici da pije" pfff

"ne razumem one koji to vole" ni ja ne razumijem kako neko voli da ga prima u rc pa se ne iscudjavam....

• cornelije

Само на журкама и то у границама нормале. ЦИРКЕ

• Букснетина™

Ја не разумем на пример, зашто ви сви који пљујете Марија Османагића, не пређете лепо на Алију Изетбеговића, па њему јебите и мајку и ћерку.

• Comatose

Zbog društva sam pio možda u početku srednje škole, a sad pijem zbog sebe, ne volim alkohol, ali obožavam efekat koji izaziva, jednostavno volim biti pijan. Ljudi kažu da sam triput kulji lik tada, verujem da jesam. Međutim, i kada pijem trudim se imati neku meru, da se ne olešim, pa da bljuznem, ali i to se dešava jebiga, treba pustiti ventil nekad. Ali kao što reče Butt bolje da pijem sada, dok sam mlađi, nego kasnije u nekoj četvrtoj deceniji kad budem imao svoju porodicu.

• Давид

каква глупост.

ни једно ни друго наравно. ко да имаш 13 година да се доказујеш пијући пиво. или срамотиш породицу пијући. па не мораш да се унаказиш, а уосталом и ако се унаказиш не морају да те се стиде, ниси никог убио.

• Skočimiš

Ljucki je. A brukanje i ta sranja... Šta, došlo čovjeku, napio se, sjeo na trotoar i pjeva, boli ga kurac, uživa. A kod nas je sve nešto tabu, svi nešto glume neki nivo i kurčeve kojekakve... Šta me boli briga, ako mu se pije neka pije, ko smo mi da sudimo o ljudima?

• Џими

Без увреде, али нема везе с мозгом овај наслов.

Пијеш зато што ти се пије, зато што волиш то. Шта фали понекад и да се опијеш? Опустиш се.

Што се тиче тог ''доказивања'', јебем ти друштво ако треба да се доказујеш пред њим. Какво је то друштво?

И зашто опијање мора да буде брукање себе и породице? Не праве сви људи глупости кад се напију.

• Korle

Sad se setih jedne stare definicije koja je usko povezana sa ovom tematikom..

• Др Јанковић

Не праве сви људи глупости кад се напију.

+1909734Т018458

Ženi ne priliči da pije

Ženi ne priliči da pije

Већ осећам како ми прегорева мозак од количине трансфера.

Зајеби логику, дај да глумимо ниво.

• Триша

Ја пијем мало због друштва, мало због себе и да осетим због чега се сви тако навлаче на њега.

• sedplas

jednom na velikom odmoru, prije poznavanja prirode i drustva, ponapijali smo se ko osmaci! ja sam popijo dva piva od nula trijes tri, dok ostali nisu mogli ni jedno cijelo. a onda, kacmo dosli na cas, ucitelj je osjetio da smrdimo i dosao do mene i ja sam mu se ispovracao po cipelama sa buvljaka i kariranoj kosulji. ispovracao sam se i po drugovom bukvaru a sebi sam se iskenjao u gace. roditelji su me umlatili jer sam ih obrukao ali sam ipak bijo kul kacam sledeci dan doso u skolu!

• marcipan

"ne razumem one koji to vole" ni ja ne razumijem kako neko voli da ga prima u rc pa se ne iscudjavam....

+++

I Vučice, čemu tolika restrikcija prema sopstvenom polu? Nemoj mi reći samo da je to "iz ljubavi prema voljenoj osobi", jer ću da bacim peglu iako kap alkohola od jutros nisam liznula, majkemi. Ili kada žensko povraća, to se drugačije kaže. Bljuvotoči? :)

• crnigrujan

Naravno da ne prave svi gluposti kad se napiju, nisam ih pravio ni u jeku puberteta a taman posla sad, ovako nekako ide:

1 - Pojačana govorljivost i druželjubivost, pošto inače nisam brbljiv to mu onda dođe negde u rangu normalnog čoveka, nije tako strašno.
    2 - Izražena gluvoća, kao da mi se uši zapuše iz nekog razloga pa slabo čujem šta drugi pričaju a ja moram glasnije.
    3 - To glasnije pričanje ide sve teže zbog otežalog jezika.
    4 - Počinjem o politici ili sportu, kuriozitet jer o tome inače ne volim.
    5 - Pretežno ćutim a crne misli me more jer sam upravo utukao samog sebe u pojam pričama o politici, o onima oko mene da ne pričam.
    6 - Ovde obično gubim volju za daljim opijanjem i odvučem se na spavanje.
    ...
    7 - Jutarnja detoksikacija uz pomoć jogurta ili rasola koji često i zamrzavam da mi se nađe kad nije sezona.

• Burzum

Брукање себе и своје породице ??????

Ајде иди набиј штедлеров фломастер у чмар, угаси рачунар и покушај да тролујеш категорију људи чији су родитељи гласали за Јул и слали их школу фудбала на Петловом брду. То можда и прође.

• L@ki

Ženi ne priliči da pije

Тачно , така није за женидбу ....

• Давид

реално тема је трагично глупа.

• Др Јанковић

Уводни пост претерано подсећа на пропагандне материјале омладинских невладиних организација које, у паузи између дељења летака по образовним установама и млатимудијалним активностима у етру, иза сцене омогућавају локалним дисконтима и угоститељским објектима да профитирају.

• Petar Pan Pezo$

Ајде иди набиј штедлеров фломастер у чмар, угаси рачунар и покушај да тролујеш категорију људи чији су родитељи гласали за Јул и слали их школу фудбала на Петловом брду. То можда и прође.

Auu, mogu da zamislim histeričan plač autorke teme kad je pročitala ovo.

• Butt

combo of evil-pezos i burzum.

:)

• Butt

sile osovine, takoreći:))

• menijesamodosadno

ја сам на нивоу само кацам у алкохолисаном стању

• Scooby Doo

Pijem jer volim da sam pijana, i ondak mogu da flertujem sa kim stignem, i uglavnom sam jedino tada mogla da nadjem nekog, jer su mi ovako svi dosadni!!! eto PIJEM DA BIH SE JEBALA!!!

• Butt

eto PIJEM DA BIH SE JEBALA!!!

Pa možeš to i bez pijenja. A i ljepše je, osetljivija su ti čula i to.

• Зна Мурињо

Пијем јер волим, а да л се брукам јебе ми се. Мени је лепо, остали могу да буду само љубоморни! А брукање породице је кобјаснило, не живимо у местима од 25 становника.

• Scooby Doo

Pa možeš to i bez pijenja. A i ljepše je, osetljivija su ti čula i to.

Osetljivija su na alkoholu.... ;)

• Vučica21

Čitajući ove postove gde se pljuju mi koji ne pijemo, dolazim do zaključka da su to pokušaji da se opravda takvo neumesno ponašanje.
    Ženi ne priliči da pije iz prostog razloga što će jednog dana postane majka pa mora da bude uzor svojoj deci. Znam jednu ženu koja se opija i svoje dete je naučila da pije. Roditelji treba da su uzor detetu. Jebem ti ja takve roditelje koji loču!

Molim?! Ne dozvoljavam ovakve ispade. Ako nemaš pametan način i biranim rečima šta da mi kažeš, nemoj ni da mi se obraćaš. Molim lepo.
    Možda sam ja po vama nobles ali mi je lepo u toj koži. Ne pijem ni kafu niti pušim cigarete i zbog toga se super osećam. Ne moram da se budim sa nesnosnim glavoboljama i da povraćam svuda po stanu, ulici i bilo gde.

• Scooby Doo

Ženi ne priliči da pije iz prostog razloga što će jednog dana postane majka pa mora da bude uzor svojoj deci. Znam jednu ženu koja se opija i svoje dete je naučila da pije. Roditelji treba da su uzor detetu. Jebem ti ja takve roditelje koji loču!

Veruj mi ne znas ni polovinu stvari koje su radili tvoji roditelji, a i koje rade, i to nisu stvari koje se pricaju deci, a mozda bi nekada i trebalo.... ;)

• Butt

Osetljivija su na alkoholu.... ;)

Huh. Vidiš kako je to individualno, mene alkohol sasvim zatupi i budem pravi happy idiot sa kezom od uva do uva, ali ništa ne osećam. Ali učismo na faksu, bemliga, da ti alkohol donekle usporava put tih informacija u mozak. Valjda nije svima tako.

• Vučica21

Veruj mi ne znas ni polovinu stvari koje su radili tvoji roditelji, a i koje rade

Veruj mi, znam. Dobro ih poznajem.

• Др Јанковић

Znam jednu ženu koja se opija i svoje dete je naučila da pije. Roditelji treba da su uzor detetu.

Знам и ја једног лика који зна једног лика који познаје његовог пријатеља који ради у агенцији код шурака који еј пријаељ једног пријатеља.

Ne dozvoljavam ovakve ispade. Ako nemaš pametan način i biranim rečima šta da mi kažeš, nemoj ni da mi se obraćaš. Molim lepo.

Бираним речима: тема није на месту из простог разлога што је постављена у пропагандном, прекорном тону који има за циљ да изазове лажну грижу савести, а при томе је сувише искључиво и затворено постављена и има за циљ да све људе који су икад пробали алкохол стави у исти кош са социјалним отпацима са маргине друштва.
    Небираним речима: Исрала си се за медаљу, иди глођи плетену корпу.

Ne moram da se budim sa nesnosnim glavoboljama i da povraćam svuda po stanu, ulici i bilo gde.

Не морам ни ја да се будим са сазнањем да постоје овакви морализатори који оће да ми набију осећај савести, па, ето, баш на Вукајлији налетим на тако нешто.

• Зна Мурињо

Што да не? Жена треба да пије, није то ништа лоше. Ако ти пијеш сваки дан, онда си ретард, али ако на некој свадби одбијаш да пијеш само да ти дете не види, то је апсурдно. 1000 ликова око њега лочу, дете тражи модел који му звичи најпримамљивије, не мора од кеве да покупи. Може од ћала да види и узме да шљока? Зато, и жена у мушкарац требају бити, ако то воле, правда! :))

• Vučica21

А брукање породице је кобјаснило, не живимо у местима од 25 становника.

I danas komšije gledaju i pričaju o tome ko je pao na stepenice i iz koje porodice potiče, veruj mi. Naslušala sam se svega.