- _
Ала сте застранили јебем ти лебац.
Ја не да би је каро на оном снегу, него би јој и ћала каро. Можда не би ћала ал би њу каро док не отопо снег ђембелом буљом у целом дворишту 
Ali kad je rekla : "Znate sta cu sad da uradim? E?" , ocekivao sam neku zajebanu pretnju, tipa "izvucicu vam svima kucne adrese i poslati vam retardiranog burazera da vam vadi organe, kao sto je to uradio u "Pogresnom skretanju 2". " ...
Ali ovo sa skidanjem na -10 i najopustenijoj bleji u kupacem kostimu Vesne Jugovic me je, priznajem, iznenadilo.

Lula i ostali modovi, sad bez zezanja, kapiram da bi bilo ok da prijavite devojku nadleznim institucijama, posto se radi o ozbiljno poremecenoj osobi. Kapiram ja da su ludare pune, mog ortaka koji tripuje da je Betmen 5 puta slali gajbi jer nema vise mesta koliko preljeva, ali nije bezbedno da ovako opasan ludak seta ulicama....u bikiniju pritom.
sad sam opet odgledala, znači NAČIN objave trećeg svjetskog rata me dotukao. aj recite da se niste utrtali gledajući to, ajde da vas čujem!Ја се збиља биЈо уплашио... Реко', саће да направи неко големо срање нама јаднима, кад оно - она само исфрустрирана и није (очигледно) спавана у рч неко време... Или ју је ћале спавао... О_о