Tepački klub "Vukajlija"
  • Трошаринац

Sa SMarkom sam pre neko veče vodio razgovor o tome šta bi bilo kada bi se pobili. Elem, on mi reče da je prebio Džimija koji je dosta krupniji, ali se ne računa zato što su bili pijani kao guzice. E sad , šta bi bilo kada bi se dvoje Vukajlijaša potukli, nije bitna veličina, nego tehnika tepanja , ja mislim da bih sa svojih 178 cm visine i 90 kg mogao da porazim pola moderatora...Nego da ne bude "Šta bi bilo kad bi bilo", šta vi mislite ko bi pobedio između tuče dvoje Vukajlijaša ?

• СМарко

Кад је Смарко рекао да је ПРЕБИО Џимија? :)
    Само је рекао да га је разбио као пичку распалу металичарску, ништа више :Р

• Трошаринац

Само је рекао да га је разбио као пичку распалу металичарску, ништа више

Što jes' jes' :)

• .Vule

Ja sam najjaci. Zato sto sam nindza.

• Smokey1

Ja sa svojih 1.94 m i 120 kg mogu sve da vas podavim.

• l

ja sa svojih 176 cm i 124 kg mogu samo da sednem na nekog i gotov je....

• Трошаринац

Eee , ima malo i tehnike :)

• Šanzamm

Ja imam tri metra i skoro pola tone. Mogu domalim prstom na levoj nozi da vam lupam čvrge.

• Anarchyst

JA SAM KRAJISNIK ZAR IMA BOLJI ''PEDIGRE'' ZA TEPANJE?

• СМарко

Е сад озбиљно, мислим да од медатора не бих могао да утепам Корлеа и Курда :)

ЕДИТ: Ни лули :)

• Vučica21

Ja sa svojih 150cm visine i 40kg težine mogu samo da sedim i da navijam, poneki put da uskočim kao sudija. :)

• Шоми 

Ја тренирам неколико тепачких дисциплина, тако да би једино фер било да ми изађе на црту једнако утрениран фајтер :)

• Трошаринац

Otrov se čuva u malim bocama :)

• СМарко

Шоми, ето ти га Реме :)

• Comatose

Ја имам 188 цм и 88 кила и мишиће. Бринг ит он бичз.

• Smokey1

E Skočimiš bi mogao da učestvuje, on je isto obučeni tepač + ima 120 kila lolo

• P

Posedujem malu snagu, ali zavidnu brzinu i sposobnost onesposobljavanja protivnika turbo folk pesmama iz svog mobitela nakon čega postaje bespomoćan i do 10 minuta.

• m00t

Mora da su tebe opasno kidali u školi...

• Comatose

'Ладно се нисам тукао од средње, а и тад је једва нека тучица била, два три ударца и готово. Јадиии.

• musssashe

cmarko picko dodji na trosarinu

• paninaro

neka razum preovlada, ljudi

• syngrafeas

Na kraju će se ispostaviti da smo svi Smarkovi dupli.

• СМарко

Ја заборавих на мусашија који има 6 метара... кхм... не чујееееееееем

• Smokey1

Ajde pičke, na trošarini za pola sata.

• Bruce

Ja sam pacifista, ali mogu čoveka da udavim razgovorom na deset metara udaljenosti.

• Smokey1

Verbalni dueli su petkom u Kolarcu lolo

• Billy Sharp

Ima da izgubite prisustvo duha, kada osetite miris mog pazuha! :)

• Bruce

Smokey, malo sam sad omršavio, imam samo 105 - ubi me teretana... :)

• Smokey1

Otkako spava u mrtvačnici, moj komšija više ne štema zid nedeljom ujutru.

• Champy

Vučica21
    Ja sa svojih 150cm visine i 40kg težine mogu samo da sedim i da navijam, poneki put da uskočim kao sudija. :)

hahahahah +15415618

Ja nisam tip od tuče, ali bolje je da mi se ne vadi huja. Kad puknem, ne gledam đe udaram. K'o Saša Matić.

• .Vule

Dzaba vam dvesta kila i dva metra kad sam ja nindza. A da, to sam vec rekao.

• Eclipse

hahaa znači otvorila sam temu jer sam mislila da je neka tema o tepanju, tipa mawa, swatka i to
    pa sam otvorila da vidim kk je ovo sad
    ahaahhahahahahahaa
    e, meneee....

a ono, vjerovatno bi mogla da utepam većinu žena, cjenim da bi mi samo lemaja bila dostojna protivnica :DD

• Hugocavez

Еклипс ниси једина лоло:)

Све се може решити нормалним путем без уплитања непотребног насиља, па нисмо ми НАТО пакт.

Не у НАТО!

• Давид

ја сам 194, 82 кг, имам доста туча у рукама, капирам да бих изнабадао већину одавде

• caplin

ja tepam samo gospodu policajce i siledzije da bih spasao damu u nevolji. osim ako nisu veci, ili ako ih ima vise. onda udarim pa bezim.

• Марко 

Cacani sa teme mogu da potvrde da sam kao trokrilni sivonjer sa srazmernom snagom. Takodje mogu da potvrde da se ne zna gde mi se zavrsava vrat, a gde pocinje glava, dok o snazi moje levice mogu da pripovedaju samo oni koji su je preziveli, a o desnici niko! BRING IT ON MADRFAKRS!

• Jericho

Pomozimo jebacu da nadje granicu vrata i glave, budimo ljudi jednom u zivotu!

• Bruce

Kao Stane Dolanc - uvališ mu prstenac, a on izvuče glavu kao kornjača: gle, eto vrata! :))

• Liblet

Ja sam pacifista, ali mogu čoveka da udavim razgovorom na deset metara udaljenosti

ovo realno boli mnogo više od batina:))))
    inače se tema vrlo brzo pretvori u nadmetanje ko je alfa mužjak sajta. ajd jednom odlučite pa proglasite zvanično.

• бури

ja brate u životu sam istukao pola čoeka... ustvari nisam ni to, nego sam se uspio izmaći od šamara nekog siledžije...

JA NISAM ALFA MUŽIJAK :((((

• Liblet

ahahaha..polako, buri, radićeš i ti to, samo sutra;)))

• бури

biti mužijak ili tepati se... sad mi dođe da ovog đetića slomim ko pičku, tako ću znati odma' da sam jači od njega i džimija... idem vježbati... lolololo

• Liblet

bićeš mužjak, polako samo. vežbaj vežbaj, ne mož da škodi:)

• бури

eto vam ga pičke, ja ću bar biti mužijak... :)))

• Natnat

Ja tepam samo verbalno i životinjski u stilu:"Bubice, pile, prase..."
    Jel može tako?

• Sterija

Predlažem da temu preimenujemo u NetHuligani u akciji.

edit: Da je modovi preimenuju*

• Petar Pan Pezo$

Ja sam 16 godina dobijo batine svaki dan od pijanog ćaleta i još pijanije keve...nema ovde niko tolko jak čije batine ne bi preživeo!
    Ne reagujem na fizičku bol od neke svoje devete godine!