Ovde mozete napisati kako je protekao vas prvi cet kada ste dosli na Vukajliju.Mnogi od nas imaju zanimiljive price.
Recimo ja se secam kad sam dosla prvi put na cet da sam svima njima na cetu rekla da bi trebalo da ih bude sramta sto su tako prosti i vulgarni,a i taj dan je bio pretrpan vulgarnim definicijama i nigde mogla da se iskopa normalna.
Kurd se naljutio i rekao mi je da i previse moralisem za jenog sismisa koji ima sise(tad mi je bio taj avatar) i ja sam njemu rekla da moj sismis ima sise ali da se na tim sisama ne vide bradavice sto znaci da je moj sismis odeven tj. sise pokrivene.kad su videli da se ja ne salim poceli su lepo da se ophode prema meni.:)))))))
Kako sam cetovala tako sam sve vise zelela da se pojavljuju jos moderatora sem kurda na cetu.Zelje su mi se polako ispunjavale i evo sad sam bila radosna kad sam Surovog videla na cetu i kad sam pocela da cetujem sa njim,ali ostala mi je jos jedna zeja neispunjena:sa svim moderatorima sam cetvala i ramenjivala komentare samo jos uvek nisam sa Kaizenom.
Svaki dan pokusavam da ga ulovim ali on je ko fantom-bezi.mislim nije mi to najvaznije na ovom sajtu nego to je meni ovako usput cisto zezanja radi.
ne znam tacno ko je bio, al mislim da je bila shiva al nisam siguran, pitao sam ih koje su god,odakle su i tako to.e da 2pan je bio tu mislim!nisam znao koncepciju sajta.kad oni rekose da imaju od 20 pa nadalje ja reko a jel vam smeta sto sam ja 95, i sto sam mnooogo mladji od njih.svi su me srdacno prihvatili i rekli da ovde to nije bitno.od tada sam zarobljen ovde:)

Dzimi, jebote stvarno, ti nikad nisi bio na cetu! :)
Ja nisam hteo da idem na cet dok ne napisem nekoliko definicija, (tada to nije moralo, ali sam i dalje hteo da "zasluzim"). Mislim da su bili Surovi, kaizen, Gvozdenovic i gospodza... A onda sam uhvatio shivu i selenijum kako me ogovaraju i osecao se mnogo kul zbog toga, premda sam se izdrao na njih. :P- Ž
Ne sećam se tačno tog prvog četa, ali se sećam tih prvih dana na četu. Tu sam najviše pričao sa Christine (tada Christine16) :D, sevastom, pirom i još par njih i sećam se jedne diskusije kada je izvesni ''Pokipsi'', danas JTU, kačio snimke Džefrija Stara. :)

ја не идем на чет, јако, јако ретко, некад само у раним јутарњим сатима. али има једна занимњивост у вези мог првог чета. тек сакупила 50 поена и укључила се, нешто сам написала, и хтела поново кад, мало сутра, неко ми дао минус и нисам могла да приђем, вероватно сам се тад и разочарала:)
а сећам се да је био гамби и причао како воли кишобране:)
ja sam prvi put četovao sa mentally disturbed-om, mylycom i još nekim ljudima....sjećam se da me je mylyca napala nešto, i da me je napadala zbog avatara (tad sam imao sliku na avataru kako natežem mišiće, jbg, sad kad pogledam, i sam bi se napao), i da me je mental branio......inače vrlo rijetko i idem tamo....:)))

Ja sam rekao ćao i svi su rekli ćao.A onda su me izignorisali.Ne koristim više čet.
Došao na čet nisam se zezao i nisam imao šišmiša na avataru, mislim da je bila neka ofucana starka pa se ljudi sažalili i počeli da kuju plan kako da mi kupe nove patike.
Tako sve je super prošlo.Zar ti nije otfikarena glava?
Ja pozdravila par puta, i čekala da se pojavi neko koga znam sa defki. I tako...
- P
Ja ušao i sećam se da sam sa ZEROCOOL-om četovao možda skoro sat vremena i to skroz prijatan čet.

Сакупивши 50-ку, пре пола године, сав радостан одох на чет да поделим ЈуТјуб клип са непознатом чет екипом, али авај, одма' ме сјеба' Џерико сас минуси.
Међутим, поставивши неку нову, добру дефку, вратио сам се међ' четере и почео да постављам народњаке и СИСЕ, које су већина вукајлијаша, и по која вукајлијашкиња, оберучке прихватили...
Sećam se da sam nešto s Gvozdenovićem ćaskao i da je bila daleko bolja atmosfera, svi te pozdrave, pričaju kulturno s tobom, ukažu neko osnovno poštovanje. Nije bilo trolova i maloumnika(to mu dođe isto) kao što je danas slučaj. Nije se ni previše insistiralo na internim razgovorima niti na deljenje u grupice, to kasnije donesoše novi članovi.
- mm
Došla, videla Janu i pobegla.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.