AAAAAA, u tri lepe, milion puta mi se desilo da otkucam nešto dugo na vukajliji, kliknem pošalji i ode u kurac komentar bez da ga vidim.
Malopre mi prekipilo više.Otvaram temu da prozivamo lenjost kajzena, pošto je ispravka ovoga vrlo prosta, i pretpostavljam da zahteva malu ispravku (ko što je pomenuto milion puta na mod forumu), sve dok se ne javi kajzen i kaže "biće" a onda i odradi ovo.
Poenta je da ne nestaje komentar kad se klikne pošalji, pa da ukoliko primetimo da vukajlija zabagovala, možemo da ga iskopiramo.
Kome se još desilo da mu komentar odradi puf i nestane, bez da se postuje, bespovratno?
Valjda će ga javna tema ubediti.
Мене више иритира пичкасто брисање коментара након што се заврши нека расправа.da, nije lepo to, moze i to da stoji bar kao podatak obrisan komentar tog i tog, umesto komentara.
al svejedno, nije to tema, ovo je bag, i nema veze sa tim, te nemoj oftopikovati, stvarno me zanima dal jos ljudi imaju problem sa ovim.
stvarno me zanima dal jos ljudi imaju problem sa ovim.Kako nemam. Koliko sam samo puta izgoreo, posebno u počecima dopisivanja sa Elom dok se još nismo znali. I onda ja naširoko mapišem tekst o tome kakav sam baja, kliknem pošalji, a on puf....nestane.....odlepljiv'o sam...još tad je mnogo bagovala Vukajlija......KAJZENE REAGUJ!!!!!
prema mojim zapažanjima, gubitak komentara mi se dešava isključivo u vrijeme pucanja internet veze tako da i ja mislim, kako već napisa neko gore, da sajt nije krivac za toЈа мислим да ипак јесте до сајта, јер ми се то никад ни на једном сајту није десило сем на овом. Додуше, не користим друге сајтове сем гугла ал ај' :)
gubitak komentara mi se dešava isključivo u vrijeme pucanja internet veze tako da i ja mislim, kako već napisa neko gore, da sajt nije krivac za tonije, ali resenje je lose kako je sad, jer zahteva savrsene uslove, a potpuno gubi funkciju bez ikakve mogucnosti ispravke kopiranja itd, kad dodje do bilo kakve minorne smetnje.
zamisli da ti se pokvare kocnice kad ti nestane voda u brisacu. tako nekako radi sad...

oftopikujemo ali to što si naveo je veoma vjerovatno. u kanjonu morače, i uopšte prilikom vožnje pored bilo koje rijeke u cg, se često dešavaju, naročito ljeti, velika jata komaraca i vodenih leptirica i kad kolima prođeš kroz to prilično se nagrdi staklo i smanji vidljivost. ako nemaš vode (ovdje mislim na specijalnu tečnost, vodu više niko ne koristi) da očistiš staklo svašta može da se dogodi.
- I
Ја Келта ретко кад да сам видео да напише и коментар, баш ми чудно ово што је толико активан. Мора да се много изнервирао око коментара.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.