Najgori igrači sadašnjice
  • Koske

Ko je po vama nagori igrač?
    Ko da ste vi na klupi nikada ne b igrao pocetnu postavu? (naprimer po meni Pantelić)
    I koga bi vi umesto tog igraca stavili? (po meni Među)

• javio

Babović..ovaj iz Partizana....sad ga gledam, dečko je tutumrak...

• shitbrix

Pantelić Marko kombinuje s Žigom.

• industrial

Jel može strani? Il je tema samo za domaće?

• Petar Pan Pezo$

a jao, postoji brdo igrača u svetu fudbala za koje prosto ne mogu da ukapiram kako su uspeli da dođu tu gde se nalaze.
    Karijeru provedu u osrednje velikim klubovima ili čak i velikim, a ceo život budu neki prosek.
    Dok gomila ogromnih talenata završi karijeru do svoje 18 godine...al jbg, treba da se poklope sve kockice u životu...

sorry sad na off-u, ali moram da pitam nešto što me oduvek zanimalo. Zasto jebeni crnci svaki put kad daju gol moraju da odigraju neki ples, umesto da se normalno raduju??? jednostavno me to toliko izbacuje iz takta kad vidim, da mi ne bi nijedan crnac igrao da sam ja neki trener. Ili bi mu makar zabranio da tako proslavlja golove.

• industrial

Vidim da mogu i stranci.
    Kao prvo ja nemam pojma kako onaj Altintop igra i u Bajernu (najjebačkijem klubu u Bundes ligi) a i u reprezentaciji (Turske naravno). Eto to mi nije jasno.
    Kao drugo onaj Baloteli retard iz Sitija, pa taj je bre smotan kao sajla.
    A ni Krauč mi nije jasan još odavno, kad ga vidim onako bangavog i vrljavog, al kao tešim se da je tu zbog visine (kao kod nas Žigić).

• Koske

Vidim da pitate, mogu i strani igraci, sve jedno je recite ko je po vama najlosiji

• Dzankee

Пантелић и Жигић без конкуренције

• robokop

Messiiiiii , ćoek ne zna ljoptu vodit

• L@ki

Глупа тема до бола!
    Најгори играч садашњице је мали Јовица.Он игра у окружној лиги у ФК Младост.Маши лопте , маши све, а игра прву поставу , умре после 1 спринта од 20 метра , склања се од напуцавања , не удара лопту главом , зна само шпицом да шутне и много је врљав......

• Towelie_

Jebeni Konceski! Ne znam na cemu su bili ovi iz Liverpula da ga uzmu. Dobro pa su ga prosledili na pozajmicu. Neka se ne vraca.

• Kolfild

djilardino, gatuzo, materaci, jos par komada balvana..

• Š

Onaj Gago iz Reala mi je išao na kurac,valjda su ga oterali,bolid,više zna moj ker sa loptom od njega...Valjda sam još pod utiskom od juče ali i Duška Karleušu bih stavio na spisak.

• Kolfild

U jebote, Bendtnera zaboravih, a decko van konkurencije.

• Arsenic

Nemogu da verujem da ti je gatuzo jedan on najgorih igraca..pa covek ubija kako igra .. al ajd to je tvoje misljenje..od ovih nasih dijabola izdvojio bih lolu smiljanica..covek je parodija i na terenu i u medijima .. isto i oni stranci sto su bili u zvezdi tipa barkos i ta smejurija necu ni da pominjem ..

• Šalabajzer

Tores. Taj čova više ne zna šutnuti loptu.

• Пд

Тренутно од оних са већом минутажом у нашој лиги - Јевтић из Звезде. Дечко је очајан. Овако интернационално, један од оних који имају далеко већу репутацију него што би требало с обзиром на свој квалитет, Бентнер. Арсенал има стварно фин тим, и штета што им овај бандоглавац убија игру чим уђе.

И да, док пишем ово, гледам са стране Јуве - Лацио. Фелипе Мело без конкуренције најгори стартер неког тима из најјачих лига.

• Dvajt

Торес је само у очајној форми. Био је класа, а онда услед повреда и неиграња љоснуо опасно. А у међувремену и постао пичкица.

Ја бих издвојио младог Давида Н Гога. Мишљења сам да је он бар две класе испод квалитета потребног да би се играло у таквом клубу. Иначе агилна управа на челу са легендарним Рафаелом Рафом Бенитезом га је форсирала баш за време повреда горепоменутог Тореса. Срећом па више неће имати толико места за његове киксеве.

• С

Онај дебил Нојер из Шалкеа. Најпрецењенији голман данашњице. Бранио два меча добро и одма' је неки курац, а кад год сам ја чекао Шалке, он примао голове с 40 метара. Болид.

• Пд

Ја бих издвојио младог Давида Н Гога.

Одличан избор. Није што је наш, ја га баш и не волим, али Лане Јовановић је класу испред њега, а греје трибине.

Иначе агилна управа на челу са легендарним Рафаелом Рафом Бенитезом

:))

• Dvajt

Није што је наш, ја га баш и не волим, али Лане Јовановић је класу испред њега, а греје трибине

Свакако, мада се срећом неће ниједан наиграти за Кенијевог режима, бар судећи по досадашњим збивањима. Гледао сам Бубамару данас, па ме понело. :))

• Скелетор

Voronjin, Grin, Baloteli, Venegor Of Heseling, i još boga oca njih

• Dub

Ves Braun, Mikael Silvestre. Ima još ali ne mogu se sjetiti trenutno. Italija je puna tih bangavih, ne vrijedi trošiti riječi na njih. I ovaj Bojan Krkić je pangla. Žao mi je što onaj mali Dos Santos nema veću minutažu u Totenhemu, bio je solidan na SP i na početku sezone. Ali on je na vrijeme vidio da se neće naigrati u Barsi.

• Najlon-kesa

онај мали Кркић, и наравно Џеј

• Jericho

Daj, kakva vam je ovo tema? Preimenujte u NAJPRECENJENIJI igrac danasnjice, pa da ima bar nekog smisla.

• Стеван

Поезија ће исказати сав мој бол:

Izabrala bena benu
    hodaju se po terenu

Izabrala tuga tugu
    vrte se u istom krugu

Izabrala tuka tuku
    pa joj prica svoju muku

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2010/7/30/1280480271159/David-Ngog-005.jpg

Ozenio gavran vranu
    nasao je melem ranu

Немају конкуренцију! Како су они стигли до Премијер лиге, мени није јасно.

• Млатони

Бускетс. Никад ми неће бити јасно шта они људи из Барсе виде у њему.
    И Масимо Амброзини.

• Сантјаго Коровјов

Najprecenjeniji je Ibrahimović. Kapiram ja sve da on ima kul tehniku, da zna sa loptom, ali on je lik koji može da igra fudbal jedan na jedan, nije timski igrač, drkadžija je, arogantan je, traži da ceo tim bude podređen njemu. Ne volim ga. Zatim Baloteli, Robinjo, Krkić, Krauč od stranih igrača. Gledao sam odnos cena-kvalitet, a ne generalno najgoreg igrača jer taj nama ne bi sigurno bio poznat. Igrao bi u nekoj trećoj beton ligi ko zna kom timu, i tako dalje.

Što se domaćih igrača tiče tu su:
    Duško Tošić
    Saša Ilić
    Radosav Petrović
    Milijaš - nikad mi neće biti jasno šta on traži u Premijer ligi.
    Kolarov

• Chavez

Bendtner.

Ali, iako sam fan Mančestera, ja ne mogu Kerika da smislim. Meni je čovek takva uvreda za taj kultni broj 16 na dresu da je to haotično. Čovek ima 1 pas na tekmi da složi kako treba, i faca mu mutavo izgleda na prvi pogled, što posle i dokaže. Ne mogu da se otmem utisku da će svaki put da sjebe nešto, a bogme, nažalost, jedno 30x sam bio u pravu za to. Ili sjebe pas pa dobiju gol, ili izgubi loptu pa dobiju gol, ili bude samo glup i ne skonta šta je neko od saigrača hteo, a nije za fakultet, što reče Nele.

Roj Kin se sigurno prevrće u krevetu dok ovaj igra.

• Роки Билбао™

A jeste li vi provalili koliko onog balvana Bendtnera hoće lopta a on bi promašio crnu rupu!A od naših definitivno:

tatin sin Babović
    Smiljanić
    Karleuša Tošić
    i Ilijev ih prati.

• sunshine

Skilaći.. Djordjević bi bolje odigrao štopera ove sezone.

• Hoochie Coochie Man

Тешко је рећи најгоре, али ово су најпрецјењенији:

http://www.goal.com/en-us/news/145/goalcom-features/2010/03/09/1824812/top-10-most-overrated-players

Ја бих додао још Кујта, Риберија, Џеку, Красића и незаобилазног Балотелија.

• bvdlga

Slavoljub Djordjevic,Lukas Leiva,Niklas Bendtner,David N'Gog,ali oni su vec svi pomenuti.Sta ste se uhvatili Karleuse,covek igra zadnjih 5 utakmica kao macka. :D A realno,neka se preimenuje u najprecenjenije,mnogo ih je vise...A realno ja kad ne bih bio objektivan,rekao bih da mi je najgori igrac Samjuel Eto,jel mi je pun kurac njega ove sezone.Ali to se menja iz dana u dan.Sutra ce biti neko drugi.Lukas Leiva je neprevazidjen.Stivene,potpuno se slazem sa tvojim postom.

• Skočimiš

Aval Isah. Taj se ne zna sastaviti, ništa dobro ne radi.

Raća Petrović. Jedino što ima u njemu 5 metara po nešto kao udari glavom, ovo ostalo slabo, blijedo, ništa.

Pero Boja. Suvišno komentarisati.

• RomarioO

Prije svih Pantelić, pa Bendtner, N Gog (iz Liverpula), Eduardo Pašeko itd. da ne nabrajam više.

• bla bla

buskec konkuriše za prvo mjesto

• Crna Guja

Kao što su mnogi već rekli, Slavoljub Đorđević, bez konkurencije.

• L@ki

Brutalno glupa tema ....

• šljukasta prezla

Najprecenjeniji je Ibrahimović.

Nikada to nisam prakticirao, i znam da je skroz glupo ali na ovo ću samo reći FEJL.

Dalje Reme.

, ali on je lik koji može da igra fudbal jedan na jedan, nije timski igrač,

Šta ti očekuješ od jednog centarfora, da ima najviše asistencija u ekipi? Da vraća loptu Ivici Kralju? Zajebi to, svaki centarfor mora biti JAK, DRKADŽIJA i da ZNA SA LOPTOM, a to što on neće dodati loptu na drugu stativu kada se nađe jedan na jedan, jebemliga to se i očekuje od njega, da zabija golove.
    Nemeš Ibrahimovića svrstavati u najgore igrače sadašnjice. On se jednostavno nije uklopio u Barsinu igru, realno nije navikao da dodaje loptu, oće da njemu dodaju, eto vidjeo si kako je proigrao malo kada je došao u Milan.

• sylar011

Meni je IbraKadabraKaibra najbolji fudbaler a najlošiji mi je onaj mali musa iz Pjaćence, zaboravih mu ime... kako taj sme da igra men nije jasno

a najgotivniji mi je Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira

• Mićko

Радиша Илић! ДУМДУМДУМДУМДУМ

• Towelie_

Vidim ovde neko pominje Lukasa iz Liverpula, covek je bio igrac prethodne sezone u ekipi, i mnogo je napredovao u igri sto se odrazilo pozivom selektora Brazila na Kopa Amerika. Ranije jeste bio drvo, ali sada je unapredio svoju igru i bice standardan kod Kenija.

• Petar Pan Pezo$

Smiljanić iz Vojvodine, tj. mislim da su ga oterali, taj mi ne bi bašču kopao a kamoli igrao fudbal. Zajedno naravno sa njegovim drugom iz generacije, raspalim Medojevićem.

• šljukasta prezla

Eto i Lukas, jebena RADILICA u ekipi.

Po meni najgori igrači u odnosu na svoju cijenu su:
    Kliši Gael Mutav, nema pojma, kao tele, gori od Rnića, a šatro nekih 10 miliona.
    Buskets Njemu da nema Čavija i Inijeste da ga izvlače bio bi nešto kao Radosav Petrović, ovako ga meću međ zvijezde, žalosno.
    Džilardino Ajde više nije toliko, ali poslednjih par godina o njemu se pričalo kao o novom Đorkaefu.
    Majkl Kerik 20 MILIONA. AHAHAHA. Ograničen kao balkon.
    Bendtner Rekoše najveći talenat skandinavskog fudbala u poslednjih 20 godina, kontam da su se opasno zajebali.
    Diego Pa njega poslije WERDERA šetaju kao seosku kurvu, ne znam jesu li skapirali do sada da on ne vrijedi toliko ili se svi prave ludi, mora da ima štelu.

• Stormborn

Mene opasno nervira Rosicki. Mislim da čovek nema ŠTa da Traži u Arsenalu. Možda je nekad valjao neŠTo, al' sad dobar poTez napravi kad mu Mars udje u Veneru a Mesec je u 15. kući. I gomila navedenih na ovoj Temi.

• Tito skuvao svinjsku

Šćepović, definitivno.

• Déja Vu

Peter Crouch, lol! Ja ne znam što on uopšte igra fudbal.