Šta vam fali ili imate previše?
  • shonedboj

Ne znam da li je vec bila tema ali... Zanima me da mozete bilo sta da promenite u vezi svog fizickog izgleda sta bi to bilo?Smrsati,ugojiti se,promeniti boju ociju boju kose,imati kosu,produziti polni organ,smanjiti ga,promeniti ga,izbeliti zube,nabaciti plocice...you name it

• Sub Focus

фали ми 20 кила, фали ми нешто косе на темену... то је то. не бих да теоретишем о боји косе, боји очију и тако тим срањима, то ми је што ми је и задовољан сам. чак и китом лоло :D

• Kurd

Dvaes kila dobiješ od mene gratis, sa sve kosom na temenu, gde sam jedino nesebično podaren njome... Možeš i dlake na leđima da dobiješ od mene na poklon u paketu! :-)))

• Марко 

Fali mi ESPB bodova, a kila imam visak.

• Rosoneri

Imam slobodnog vremena, ali ne i discipline da sa njim uradim nesto korisno.

• cornelije

Fali mi pripadnica suprotnog pola, a imam previše dioptrije.

• larsi

fali mi motiv da učim :( a imam previše gradiva

• menijesamodosadno

Fali mi pripadnica suprotnog pola, a imam previše dioptrije.

Ахаха :)

• Sub Focus

Dvaes kila dobiješ od mene gratis, sa sve kosom na temenu, gde sam jedino nesebično podaren njome... Možeš i dlake na leđima da dobiješ od mene na poklon u paketu! :-)))

договорићемо се око трансакције, а те длаке на леђима већ могу и да препродам лоло :D

• Šanzamm

Paa... ja ovaj imam desetak dlaka na grudima. Sad, ne znam je li bih voleo da imam još, da budem ko Mič Bjukenon, ili da potrgam ove askete sa grudi. Ali su mi prirasle srcu. Eh, 12 veličanstvenih...

• paninaro

da nijesam ja ti?

• Pepe González

Šta mi fali: tri sisate, jedre vrcoguzne seljančice; odmor i bezbrižnost; ćevapi sa Lončara; da se napijem za tridesetak maraka u seoskoj diskoteci jer je pivo 2 marke pa da tako pijan pravim budalu od sebe; da živim sasvim običan život; da zasednem kraj kazana kad se peče rakija.

Šta imam previše: obaveza; stresa; previše Švajcaraca oko mene, ako hoće neko neka uzme sebi dva-tri komada (ali da upozorim - i pored toga što malo jedu, nikave koristi nemate od njih, bolje nabaviti morsko prase, tj. morsku krmaču, koja će da se oprasi kad je morski vepar spava pa da ti donese morske prasiće koje možeš prodati na morskoj stočnoj pijaci ili nekom šverceru morske prasadi).

Konstatacija: Pukao sam kao himen hipsterke na koju se natovario preldžija Krajišnik sa Manjače, koji ima 120 kila u dlakavoj stomačini, radi na pilani i jednom rukom uređuje prasad (ne morsku, nego pjetrene ili jokšire)!

• shitbrix

Мог'о бих да смршам малололол

• Триша

Како ми каже фамилија "Само ти фали женско, а сад седај и учи !"

• crnigrujan

Fali mi strpljenja za idiotluk a imam viška nagona za davljenjem golim rukama proizvođača istih.

• Neka-Bude-Pinki

Fali mi decimetar visine, imam previše energije u sebi, imam previše loših ocena, fale mi živci.

• Granon

Da izgovorim makar jednu manje kad pobesnim.

• дебели пацов

Fali mi isto ovo što i Luksu a viška imam jedno 20 kila cirka, sve čista slanina pa ko hoće nek uzme. I još imam viška dlaka, ako ima neka pletilja daću joj displete jedan džemper da se ugreje, biće i za rukavice i vunene čarape.

• shonedboj

Eto debeli i ja sam dlakav kao cetrdesetogodisnji srbin.Boli me kurac furam brkove u cetvrtom srednje

• BlackArrow

Fali mi lepsa polovina a sve imam I psihicki i fizicki!!! i praznu gajbu uvek ali bukvalno...

• Od Čokolade Devojka

Prezadovoljna sam sobom a i onim što imam.

• BeboP

Фали ми једно 20 килограма вишка у мишићној маси, претходно да скинем 5,6 килограма ценим салчића око стомака које имам вишка. Иако тренутно имам око 123 килограма.

• Храбри Краљ Џофри

Manje spolovilo, sa ovolkim ništa ne mogu duradim.

• Eclipse

smanjila bi svoje aerodromsko veliko čelo

• M

Fali mi para. Samo to.

• Earthworm Jim

Фали ми алкохолчина, имам превише празних чаша.

• Spavallica

A Fali mi ESPB bodova

takodje :)

• nem0

Фали ми неко.

• H

Fali mi vode u sistemu za centralno koje treba da se dopuni, a imam i previse hladnoce.

• Milisav R.

Fale mi normalne uši,pare i prazna gajba.

• Da objasnim

Фали ми свежег леба, а имам превише свега што не може да се једе без леба.

• Banini

imam prevelike sise a dupeta mnogo manje...

• Шоми 

фали ми концентрација, жеља за штребањем, положени испити (углавном све везано за факс)... све остало је ТАМАН, а нешто и превише...

• a

Fali dece, previše kvadrata.

• M

фали ми концентрација, жеља за штребањем,

I ovo.

• Towelie_

Fali mi muzikaaa, i stisak ruke...

• Maggot

imam desetak kilograma viska

• Nata4Mika

фали ми концентрација, жеља за штребањем,

Јој мене баш ухватило у последње време, учим доста.

• Kolfild

meni fale neki dobri, tihi, zanimljivi ljudi, majku li im ostalima jebem nadobudnu ja!

• Cakana!

Želim zelena sočiva. Mislim, mogu ih sebi priuštiti al me malo brine reakcija okoline pa se sad lomim - biti ili ne biti. :)

• Mićko

Фали ми једно 20 кила, а и мало мања носина хаха :)

• shitbrix

imam prevelike sise a dupeta mnogo manje...

Је л' се то жалиш што имаш велике сисе?

• Pala s' Marsa

I ja imam prevelike sise i mogla bih da smršam nekih 10 kg i fali mi još 2 tatto-a i fali mi malo pameti...

• Vučica21

Imam previše slobodnog vremena i loše se osećam. Hoću da se konačno ofarbam i da se našminkam ko čovek. :)

• Leno brat

Фали пичон и бар још 10 килограма масе.

• shitbrix

I ja imam prevelike sise

ШТА ЈЕ БРЕ ОВО?
    ГДЕ СУ СЛИКЕ?!