Предложите по ТРИ аутора за које мислите да би били добри модератори.
Дакле, нека то буду озбиљни аутори достојни модераторске позиције и немојте да предлажете више од три аутора. Предлагање са дуплих налога ће бити брзо проваљено и санкционисано.Без спама и дискусије о постојећим или бившим модераторима, молићу.
Мој предлог:
1. Гроф Влатко Паскачић
2. Запата
3. Сурови- mm
hahhahahha idem da se roknem
Iste predloge imam ko Đimi1. Гроф Влатко Паскачић
2. Запата
3. Сурови - K
1. Facafacaa
2. Vlajko seljak
3. Culle.njahahaKoja je onomatopeja vola?
- P
1. Змиа
2. ЏониБК
3. Марија Дее
1. Змија - реално је била одличан модератор, направила је малу грешку и зајебавала се са једном ласицом али сви правимо грешке.2. Предражињо - дечко је нолајфер пар екселанс, и то мислим у позитивном смислу, значи стално је овде и до сад је доказао да му се може веровати и да добро ради неке, да тако кажем, административне ствари (Рођендани и места пребивалишта).3. Реме - Ред је да дечко постане модератор, онако, није контраверзна личност, показао је квалитет за модератора кад је помагао на теми за нове дефиниције и жарка му је жеља да се придружи мод тиму.Почасна номинација - ЈА! - јер сам фаца.- n
1. Zapata
2. urrad
3. Surovi - K
Može i Predražinjo umesto nekog od trojce koju sam naveo.
Koja je onomatopeja vola?

1.Zyclon - Čovek koji je pročitao i ocenio najviše definicija na sajtu, i verovatno ga niko nikada neće stići ni prestići. Ako se neko razume u kvalitet definicija, to je on.
2.Ox - Jedan od kvalitetnijih autora na sajtu.
3.Predražinjo - Pokazao se kao dobar sa aministrativnim sposobnostima. On trebalo da rešava forum.- S
1. Surovi.
2. Zyclon
3. Facafacaa - Пд1. Mrmun
Па човек јуче тражио да буде размодован. :))
- Пд
Костића нико да предложи, а уби се човек кол'ко се труди...
- ПдStefanBičBožiji
1. StefanKosticИмењачки лоби прорадио. Уа Стефанови!